- Amikor minden lakásom Faraday Kalitkában van! :D
- Saját tapasztalatok alapján: otthonautomatizálás védelme áramkimaradások ellen
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Xbox One S macerálás
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- R.I.P. Aláírások
- Ep128Emu felhasználói képeskönyv
- Asszociációs játék. :)
- gerner1
- SCYROX V6 gamer egér
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zozzant
addikt
válasz
j.bravo #10474 üzenetére
Túraképesek is vagytok? Mert itt a városban sok látnivaló nincs, tudnivaló hogy feltúrt és otthagyott, becsődölt építkezések most a városkép része
Így aztán érdemesebb kicsit a környéken szétnézni. (Sötétvölgy, Keselyűs, Szálka) Tartsuk emlékezetben és visszatérünk rá, de borból max. az apósét ismerem
"Sörre bor mindenkor, borra ser sohasem"
-
t_a_m_a_s
addikt
Nos én hoztam a szokásos formámat: Jót beszélgettem és kajáltam, viszont maradandót megint nem sikerült alkotnom...
Pár emlékképet azért felraktam a picasára: PH!otóstalálkozó Veszprém 2012.04.14
-
Karima
őstag
Termeszetesen ma mar itt Fureden hetagra sut a nap, egy deka szel sincs es poloban is melegem van (fotoscuccal a hatamon).
En is jol ereztem magam, koszi a szervezest.forceberg: az ujjas kepet nem merted bevallalni?
-
Én is jól éreztem magam az első ilyen talin!
Üdv mindenkinek, képek később... -
-
törölt tag
Jólvan, ráérsz
Én is még csak 1-2 képpel készültem el, nem sok időm van most velük foglalkozni. De ha gondolod lehetsz Te az első kiváltságos akinek linkelném a portréját a topikba, mert a tieddel éppen megvagyok
@ *Ropi*: Sanyi, én nem tudom mikorra leszek készen velük, mert nekem egyenként kell velük foglalkoznom, kötegelt szerkesztést nem adok ki a kezeim közül
[ Szerkesztve ]
-
*Ropi*
félisten
válasz
t_a_m_a_s #10464 üzenetére
Én is jól éreztelek titeket.
Bár sokatokkal nem tudtam csak néhány szót váltani, de jó volt arcokat társítani a (nick)nevekhez.
Nyáron egy Vasárnap repetázhatnánk.
Tamásnak pedig ünnepélyesen megígérem hogy többet ilyen nem fog előfordulni: legközelebb már Ti gyűjtötök nekem a nyaralómra, amit Bara Borán szeretnék venni.
A fényképeket küldjétek el nekem a show@innerimages.hu mailre 720 hosszabbik oldalméretre lekicsinyítve és összerakok belőle egy galériát az oldalamon, majd belinkelem ide.
-
Freddy76
addikt
Én is remekül éreztem magam, sok pozitív energiát kaptam (nem félreérteni), jó volt. Lehetne ismételni. Van egy halványan fogalmazódó elgondolás, máj megírom...
Fürdetésre hazaértem, leginkabb azért, mert a feleségem nem kezdte el... De Törpe örült nekem, ennél remekebb befejezése pedig nem lehet a napnak.
Cayman: a magyar jog nem elégszik meg a tiltakozás hiányával, aktív beleegyezés kell. De ezzel ne törődj, ha perelnek, majd képvisellek, pro bono. Szóval publikálni, hamar-hamar.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Én is hazaértem, valószínűleg utolsónak
Most iszom a jól megérdemelt sörömet.
Én is szeretném megköszönni mindenkinek a társaságot és a kölcsön üvegeket. Ma nagyon jó tapasztalatokkal gazdagodtam. Egy dolog nem változott, a kedvenc fotótémáim még mindig az emberek, ezért a képeim közzététele előtt röviden szeretnék egyeztetni veletek arról, hogy ki az közületek aki nem járul hozzá ahhoz, hogy a róla készült képeket (kizárólag) a topikban közzétegyem, kérlek benneteket kézfeltartással jelezzétek!
Nem mindenkit sikerült megjegynem, hogy ki-kicsoda, ezért elképzelhető, hogy valakiről nincs képem, de azért a biztonság kedvéért mindenki nyilatkozhat
-
KSparrow
őstag
válasz
Real_Necro #10477 üzenetére
Igazán nincs mit. én meg mégegyszer köszönöm a fuvart.
Nekem is jó volt 1-2 ismerős, illetve pár új arcot látni. -
t_a_m_a_s
addikt
válasz
A filctoll cégünk ajándéka, azt hiszem drágább lenne hazajuttatni mint újat venni
Használd egészséggel!
-
j.bravo
addikt
válasz
Én is örülök hogy a rég látott arcokat újra láttam, az eddig nem látottakat pedig hogy megismerhettem!
Kösz mindenkinek mindent amit kipróbálhattam - most már csak valahogy le kell győznöm a feltámadt vásárlási vágyatKivel beszéltem váz nyakpántról? Sucuka, talán veled? Ha érdekel, megkeresem a pontos beszerzési forrást.
A képeket még nem volt erőm letölteni, de ami késik, az attól még jön, csak lassan. Az albumba adandókat meg még ugye hívatni is kell, meg szkennelni.
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
Sziasztok!
Először is köszönöm a jelenlévőknek a részvételt, nagyon jól éreztük (Tündivel) magunkat. Remélem ezek a találkozók hagyománnyá válnak.
Szeretném én is megköszönni a kedvességeteket, de tényleg nem ezért áldoztunk bele energiát, valamint szívesen tettük, így a jövőben mindenféle ellenszolgáltatás mellőzését kérnénk.Mi most értünk haza. A kemény mag még elment egyet Tesco-zni, majd Tihanyi révre feltettük Sanyit (Sucuka), aztán felkerekedtünk az apátságba is. Este 8 körül indultunk hazafelé.
Miután elindultunk tovább, vettük észre, hogy Tamás (T_a_m_a_s) jóvoltából egy filctollal, Sanyi (Ropi) jóvoltából pedig egy walky-talky-val lettünk gazdagabbak. Mindkettőt nagyon köszönjük, de a WT másik felére még szükségünk lenne, hogy használni is tudjuk.
(a hazajutásukról priviben diskuráljunk)Köszönöm a tesztelési lehetőségeket, Marcinak (KSparrow) a 70-300 obiért, valamint Gábornak (Freddy76) az SB-700 vakuért. A fényterelő/diffúzor nem tudom kié volt, mivel Tamás (KTTech) segített felszerelni, így neki köszönöm.
-
Throme
veterán
Én is örülök, hogy végül a csatlakozás mellett döntöttem, kár lett volna kihagyni!
Kösz a lehetőséget! -
j.bravo
addikt
válasz
Zozzant #10468 üzenetére
Kissé OFF, és tudom sörről volt szó, de Szekszárd mégiscsak boros hely
- barátnőmmel egyébként is terveztünk oda bortúrát, csak még nem jött össze. Ha titeket is érdekelne, megérne egy próbát összeszervezni; sör helyett lenne bor, a jó társaság maradna. Hm?
cOxeR: Bírom az ilyet! Mennyit toltál a színeken?
[ Szerkesztve ]
-
válasz
killerjohn #10472 üzenetére
Én meg is kezdtem a képek emésztését... [link]
-
Remekség volt srácok!
-
werttzui
addikt
Köszi az élményt mindenkinek!
Mivel Pentaxos vagyok természetesen már sörözök -
t_a_m_a_s
addikt
Remélem mindenki épségben hazaért gyereket-asszonyt fürdetni
Baromira jól éreztem magam, jó volt megismerkedni Veletek, illetve viszont látni néhány régi ismerőst. Megható (de azért jól esett), hogy úgy gondoltátok, honoráljátok a szervezkedésbe, bilétázgatásba Andrással beleölt energiáinkat, nagyon rendesek vagytok
De kérlek benneteket, elő ne forduljon mégegyszer!
Ja, és köszönet az asztaltársaknak a rögtönzött kispapa találkozóért
-
killerjohn
addikt
remekül éreztem magam, remélem lesz ismétlés - remélhetőleg döglesztő napsütésben
[ Szerkesztve ]
-
Zozzant
addikt
Most iszok egy sört...
-
aleister
veterán
Skacok!
Először is király volt a tali! Szerintem csak minimálisan lett volna jobb, egy kellemesebb időjárással. Örülök, hogy arcok társultak az avatárokhoz! Szerintem nagyon jó kis banda gyűlt össze.
Ha már írok...nem találkozott valaki a telómmal?
Valami Samsung. Tán Samsung 3550. Fekete színű, és egy kisgörény van a háttérképen. Fél 4-kor még megvolt a Csárdában. Vagy ott maradt, vagy Tamásnál esett ki a hátsó ülésen...vagy bárhol máshol van persze.A készülék maga nem értékes, de a kártyán lévő számok nélkülözhetetlenek.
Thx előre is! -
ballington
addikt
Jó reggelt!
Jelentem, Veszprém környékén esik egy ideje. -
Mikuland
tag
Helyszíni időjárás.....sajna csepeg az eső.
Áztató esőnek néz ki.... 10 fok van éppen, esőkabát, esernyő elkél. -
KSparrow
őstag
válasz
Real_Necro #10454 üzenetére
remélem nem azért nemesett MÉG, hogy majd fog. Talán ha együtt járunk anti-esőtáncot, az működhet.
Szerk.:
Amilyen hülye vagyik, mident feltettem töltőre, kivéve a gépet...remélem kibírja, ha nem, viszem a töltőt, és a csárdában kap enni a gép is
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
Jóóó reggelt!
Sajnálatosan látom, hogy újabb 2 taggal megfogyatkoztunk.
Ahogy hallom valami eseget, mindjárt körbelesem időképen webcamokat is.Szerk.: Balatonkenesén van látható kép, úgy néz ki ott nem esett.
[ Szerkesztve ]
-
aleister
veterán
Na most értem haza.
3 dolog:
Nikonosok légyszi hozzanak vakut, mert szeretném tesztelni, hogy mennyire villantják el napfényben (!!) egymást.
Akinek van feles kijelző védő fóliája, arra vevő lennék.Nem tudom, hogy volt-e telés 'versenyző'. Emlékeim szerint ekv 50 körüli meg pár nagylátós jelentkező volt, akkor benevezek a Tamival, mondjuk egy 80@120-szal. Mondjuk szopó lesz a legfényerőtlenebb obimmal.
-
Mikuland
tag
Én meg itt leszek egész éjjel a melóban.... sajna már pötyög az eső.
Jó alvást!
-
Imádom, amikor az utolsó pillanatban terveznek be nekem egy tök más programot.
Sajnálatos módon én sem tudok menni, így a bámészkodó drágaságomat sem tudom vinni.Real_Necro természetesen a vendégem (a fityegők miatt) egy kör finom itókára a legközelebbi talin, ami remélhetőleg minél hamarabb eljön.
Jó fényeket!
-
törölt tag
Én is alszok, de néhány óra és kelhetek is...
Jóéjt
-
Real_Necro
veterán
Jó éjt mindenkinek, én is elteszem magam holnapra.
-
spanyoll
addikt
Csak annyi, hogy attól, hogy nem megyek még jó utat és szép időt kívánok. Ha az utóbbi nem jön össze akkor gondoljatok arra, hogy vakuval ti variálhatjátok a fényeket, nem kell még a nappal is számolni
Majd várom a képeket meg a meséketA jó fényviszonyok legyenek veletek!
-
törölt tag
Én hétvégi sofőr vagyok, úgyhogy imádkozok, hogy odataláljak egyáltalán
Ha kések akkor majd felhívok valakit, hogy hol jártok
-
Real_Necro
veterán
válasz
ballington #10439 üzenetére
Szerintem mi megyünk egyből oda, a buszmeggel szemközt kell behajtani.
-
*Ropi*
félisten
válasz
ballington #10435 üzenetére
Csak eszembe jutott, amiről régebben privátoztunk: egy képedet dolgoztam ki Lightroomban és az xml fájlt küldtem vissza a raw mellé, hogy lásd a különbséget.
-
ballington
addikt
válasz
Real_Necro #10436 üzenetére
Reggel még szerintem nincsenek olyan sokan ott. Hány autóra lehet számítani onnan messziről?
Amúgy a számom T-mobile 409 tizen9 ötven4, reggel megpróbálok időben odaérni aztán ha nagyon tele van, akkor keresünk másik helyet. Vannak arra más parkoló helyek is, amik közel vannak. Eleve Vp nem nagy. -
10(15)mm, aztán még reggelig gondolkodom rajta!
-
werttzui
addikt
45mm asszem az kb 67 mm
-
Real_Necro
veterán
válasz
ballington #10435 üzenetére
Kollégám szerint a Csaplár utcában könnyebb leparkolni, és onnan gyalog sincs messze az Óváros tér. Biztos érdemes a térre behajtani?
-
ballington
addikt
válasz
*Ropi* #10373 üzenetére
Ez most mi is akart lenni?
Amúgy Én majd Veszprémben az Óváros téren foglak várni titeket, ezzel:Ha netán nem férek be, akkor megyek Én is kocsival és akkor aleister kolléga csatlakozhat, de majd meglátjuk.
Elsőnek valszeg én is az 50/1,8-at teszem fel, de nálam lesz a táska is.aleister: nem tudom miért de valahonnan ismerős vagy nekem a kép alapján. Szürkebarátnak +1, de majd kérdés, hol kapjuk el az esőt.
Oops, bocsi a nagy képért.
[ Szerkesztve ]
-
KSparrow
őstag
válasz
Real_Necro #10430 üzenetére
fára akasztjuk? dehogy! megszurkáljuk és elégetjük, Woodoo-wunk egy kicsit..
-
TayRol
nagyúr
na mentem sleep modba, holnap 9-kor Veszprémben.
es a pontositas végett: 10mm (ekv.15) a gyutávom.
-
aor
tag
válasz
killerjohn #10422 üzenetére
ha kijutsz és kell egy hálózatos kolléga, szólj nyugodtan...
Srácok, jó mulatást és sok szép/jó képeket!
-
válasz
Real_Necro #10430 üzenetére
na én off, holnap személyesen!
-
Real_Necro
veterán
Namost mi legyen a sorsa azoknak a fityegőknek, akik nem jönnek el? Készítünk egy szép napsütéses fotót, ahol ezeket a fityegőket egy közeli fára akasztjuk?
-
Karima
őstag
Helyzetjelentés Füredről: ha ilyen meleg és szélcsendes időnk lesz, mint most este van (pólóban ülök egy pizzeria kertjében), akkor összef@ssuk magunkat a gyönyörtől
Sucuka: eastsider egy papírkutya. Ő nem jön, aki 50km-re lakik a helyszíntől? Mondjuk lehet, h Neki lesz igaza, és mi szívjuk meg 30an
[ Szerkesztve ]
-
Sucuka
senior tag
Nem kell ehhez lottó! Én eladom neked mi házikónkat
de nem hinném, hogy tetszene. A part viszont csak 600 m
Elfelejtettem írni, hogy valószínűleg egyedül megyek, mert eastsider is meggondolta magát az előrejelzések miatt, így Tamás Fehrvártól csak engem visz, egy ember még oda is beférhet akkor.
[ Szerkesztve ]
-
Sucuka
senior tag
Sziasztok! Végre gép előtt.
Hiába, ez van: ha az ember 4 napig egyfolytában reggel 6-tól este 6-ig nyomja egy tetves gyárban, akkor nem győzi olvasni a megannyi hozzászólást.Nos ami biztosan nálam lesz:
Sigma 70-200/2.8 HSM II (ez asszem ua. mint Karimáé.)
Nikkor 18-105 VR
Nikkor 50/1.8D
Nikon SB-600Garmin GPSMAP 60CSx kézi navigáció Nikon adapterkábellel (10 érintkezős D90, D5000, D5100, D7000-hez)
Elvileg jön még egy Nikkor 35/1.8G is, de nem 100%.
Ha jön, akkor a választott fókusztávom: DX35mm / ekv. 52mm
Ha nem , akkor DX50mm / ekv. 75mm. -
t_a_m_a_s
addikt
válasz
killerjohn #10422 üzenetére
Én maradnék a Balaton felvidéknél, esetleg Tokaj... Bár ebben a koszos Dunaújvárosban is elvagyok, mert a család, a barátok idekötnek...
Na iszom egy sört, azt húzok aludni, mert holnap korán lesz a reggel
-
killerjohn
addikt
válasz
Real_Necro #10412 üzenetére
én inkább azokat irigylem, akik Tenerifén élnek (ott legalább nem zöldesbarna a víz), remélem egyszer közéjük fogok tartozni
állítólag ritka sz@r az informatika náluk
-
Mindenki hoz valami érdekeset, akkor csinálhatunk egy standup sarkot, ahol mindenki megmutogathatja az érdekesebb holmiját.
-
válasz
*Ropi* #10415 üzenetére
Én elfogadom köszi!
(#10412) Real_Necro
Szintén irigylem... na majd veszek lottót holnap a balatonnál, és odaköltözök ha nyerek!- már megint a bilibe lógott a kezem...
(#10416) forceberg
Sanyi úgy is jó magas, könnyen tudja felettünk tartani, míg fotózunk...[ Szerkesztve ]
-
*Ropi*
félisten
Hozzam akkor a 110x170-es derítőlapot, vagy nem kell senkinek?
-
Karima
őstag
válasz
Mikuland #10411 üzenetére
Jaj ne is mondd! Magam előtt látom
Egyébként szerintem villámot fotózni a legkönnyebb. Azt látod, h hol villámlik, arra felé fókuszálsz a végtelenbe, belövöd a helyes expo értéket (pl 20mp/f5.6) és csinálsz egy 90képes sorozatot. Abban már 1-2 szép villám biztos, h lesz, már csak a nagy számok törvénye alapján is.
-
Mikuland
tag
válasz
Karima #10408 üzenetére
Helló!
Azt mindig irigylem, hogy valaki villámot tud fotózni. Az Időképen szoktam látni igen jól sikerült képeket.
Ahogy kinéz, még holnap délután ez a kívánságod is teljesülhet..
Én mikor Tihanyban a Limnológián dolgoztam, akkor láthattam csudiszép villámokat az északi part felett, meg a vízbe lecsapókat! A Sötét felhők hátterével,a Balaton mély zöld színével..... -
Mikuland
tag
Annyira drukkolok a jó időnek, vagy legalább borongós, de nem esősnek, mert már látom a lelki szemeimmel amint huszon-harminc fotós, profi cuccokkal csattogtat a Koloskában!
Én meg csorgatom a nyálam a sok,soha nem látott fényképező és objektív miatt!
Itt ülök a melóban Füreden és szemmel verem a felhőket..... -
hp1950
tag
A lista:
T_a_m_a_s 11mm
Ropi 50mm
TayRol 10mm
Real_Necro 50mm
hp1950 50mm (x1.6)