- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Gurulunk, WAZE?!
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
Új hozzászólás Aktív témák
-
Real_Necro
veterán
válasz t_a_m_a_s #10479 üzenetére
Tamás, akkor legközelebbi talin vendégem vagy egy serre vagy fagyira, vagy egy ser ízű fagyira, szabadon választható.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Zozzant
addikt
válasz j.bravo #10474 üzenetére
Túraképesek is vagytok? Mert itt a városban sok látnivaló nincs, tudnivaló hogy feltúrt és otthagyott, becsődölt építkezések most a városkép része Így aztán érdemesebb kicsit a környéken szétnézni. (Sötétvölgy, Keselyűs, Szálka) Tartsuk emlékezetben és visszatérünk rá, de borból max. az apósét ismerem "Sörre bor mindenkor, borra ser sohasem"
https://logout.hu/bejegyzes/guga/az_utolso_kivansag.html
-
t_a_m_a_s
addikt
Nos én hoztam a szokásos formámat: Jót beszélgettem és kajáltam, viszont maradandót megint nem sikerült alkotnom...
Pár emlékképet azért felraktam a picasára: PH!otóstalálkozó Veszprém 2012.04.14
Holnap majd jól beletépünk...
-
Karima
őstag
Termeszetesen ma mar itt Fureden hetagra sut a nap, egy deka szel sincs es poloban is melegem van (fotoscuccal a hatamon).
En is jol ereztem magam, koszi a szervezest.forceberg: az ujjas kepet nem merted bevallalni?
-
Real_Necro
veterán
válasz forceberg #10493 üzenetére
Látom, ahogy Sucuka integet. Sajnos nem volt nálam ND szűrő, így nálam a hajós képből csak egy szétégett paca lett.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
veterán
Én is jól éreztem magam az első ilyen talin!
Üdv mindenkinek, képek később...http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
-
törölt tag
Jólvan, ráérsz Én is még csak 1-2 képpel készültem el, nem sok időm van most velük foglalkozni. De ha gondolod lehetsz Te az első kiváltságos akinek linkelném a portréját a topikba, mert a tieddel éppen megvagyok
@ *Ropi*: Sanyi, én nem tudom mikorra leszek készen velük, mert nekem egyenként kell velük foglalkoznom, kötegelt szerkesztést nem adok ki a kezeim közül
[ Szerkesztve ]
-
*Ropi*
félisten
válasz t_a_m_a_s #10464 üzenetére
Én is jól éreztelek titeket. Bár sokatokkal nem tudtam csak néhány szót váltani, de jó volt arcokat társítani a (nick)nevekhez. Nyáron egy Vasárnap repetázhatnánk.
Tamásnak pedig ünnepélyesen megígérem hogy többet ilyen nem fog előfordulni: legközelebb már Ti gyűjtötök nekem a nyaralómra, amit Bara Borán szeretnék venni.
A fényképeket küldjétek el nekem a show@innerimages.hu mailre 720 hosszabbik oldalméretre lekicsinyítve és összerakok belőle egy galériát az oldalamon, majd belinkelem ide.
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
Freddy76
addikt
Én is remekül éreztem magam, sok pozitív energiát kaptam (nem félreérteni), jó volt. Lehetne ismételni. Van egy halványan fogalmazódó elgondolás, máj megírom...
Fürdetésre hazaértem, leginkabb azért, mert a feleségem nem kezdte el... De Törpe örült nekem, ennél remekebb befejezése pedig nem lehet a napnak.
Cayman: a magyar jog nem elégszik meg a tiltakozás hiányával, aktív beleegyezés kell. De ezzel ne törődj, ha perelnek, majd képvisellek, pro bono. Szóval publikálni, hamar-hamar.
[ Szerkesztve ]
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
törölt tag
Én is hazaértem, valószínűleg utolsónak Most iszom a jól megérdemelt sörömet.
Én is szeretném megköszönni mindenkinek a társaságot és a kölcsön üvegeket. Ma nagyon jó tapasztalatokkal gazdagodtam. Egy dolog nem változott, a kedvenc fotótémáim még mindig az emberek, ezért a képeim közzététele előtt röviden szeretnék egyeztetni veletek arról, hogy ki az közületek aki nem járul hozzá ahhoz, hogy a róla készült képeket (kizárólag) a topikban közzétegyem, kérlek benneteket kézfeltartással jelezzétek! Nem mindenkit sikerült megjegynem, hogy ki-kicsoda, ezért elképzelhető, hogy valakiről nincs képem, de azért a biztonság kedvéért mindenki nyilatkozhat
-
KSparrow
őstag
válasz Real_Necro #10477 üzenetére
Igazán nincs mit. én meg mégegyszer köszönöm a fuvart.
Nekem is jó volt 1-2 ismerős, illetve pár új arcot látni.Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
t_a_m_a_s
addikt
A filctoll cégünk ajándéka, azt hiszem drágább lenne hazajuttatni mint újat venni Használd egészséggel!
-
j.bravo
addikt
Én is örülök hogy a rég látott arcokat újra láttam, az eddig nem látottakat pedig hogy megismerhettem!
Kösz mindenkinek mindent amit kipróbálhattam - most már csak valahogy le kell győznöm a feltámadt vásárlási vágyatKivel beszéltem váz nyakpántról? Sucuka, talán veled? Ha érdekel, megkeresem a pontos beszerzési forrást.
A képeket még nem volt erőm letölteni, de ami késik, az attól még jön, csak lassan. Az albumba adandókat meg még ugye hívatni is kell, meg szkennelni.
[ Szerkesztve ]
Miiinden lehetséges. Meg az ellenkezője is.
-
Real_Necro
veterán
Sziasztok!
Először is köszönöm a jelenlévőknek a részvételt, nagyon jól éreztük (Tündivel) magunkat. Remélem ezek a találkozók hagyománnyá válnak.
Szeretném én is megköszönni a kedvességeteket, de tényleg nem ezért áldoztunk bele energiát, valamint szívesen tettük, így a jövőben mindenféle ellenszolgáltatás mellőzését kérnénk.Mi most értünk haza. A kemény mag még elment egyet Tesco-zni, majd Tihanyi révre feltettük Sanyit (Sucuka), aztán felkerekedtünk az apátságba is. Este 8 körül indultunk hazafelé.
Miután elindultunk tovább, vettük észre, hogy Tamás (T_a_m_a_s) jóvoltából egy filctollal, Sanyi (Ropi) jóvoltából pedig egy walky-talky-val lettünk gazdagabbak. Mindkettőt nagyon köszönjük, de a WT másik felére még szükségünk lenne, hogy használni is tudjuk.
(a hazajutásukról priviben diskuráljunk)Köszönöm a tesztelési lehetőségeket, Marcinak (KSparrow) a 70-300 obiért, valamint Gábornak (Freddy76) az SB-700 vakuért. A fényterelő/diffúzor nem tudom kié volt, mivel Tamás (KTTech) segített felszerelni, így neki köszönöm.
-
Throme
veterán
Én is örülök, hogy végül a csatlakozás mellett döntöttem, kár lett volna kihagyni!
Kösz a lehetőséget! -
j.bravo
addikt
válasz Zozzant #10468 üzenetére
Kissé OFF, és tudom sörről volt szó, de Szekszárd mégiscsak boros hely - barátnőmmel egyébként is terveztünk oda bortúrát, csak még nem jött össze. Ha titeket is érdekelne, megérne egy próbát összeszervezni; sör helyett lenne bor, a jó társaság maradna. Hm?
cOxeR: Bírom az ilyet! Mennyit toltál a színeken?
[ Szerkesztve ]
Miiinden lehetséges. Meg az ellenkezője is.
-
cOxeR
Ármester
válasz killerjohn #10472 üzenetére
Én meg is kezdtem a képek emésztését... [link]
-
cOxeR
Ármester
Remekség volt srácok!
-
werttzui
addikt
Köszi az élményt mindenkinek!
Mivel Pentaxos vagyok természetesen már sörözökPENTAX
-
t_a_m_a_s
addikt
Remélem mindenki épségben hazaért gyereket-asszonyt fürdetni
Baromira jól éreztem magam, jó volt megismerkedni Veletek, illetve viszont látni néhány régi ismerőst. Megható (de azért jól esett), hogy úgy gondoltátok, honoráljátok a szervezkedésbe, bilétázgatásba Andrással beleölt energiáinkat, nagyon rendesek vagytok De kérlek benneteket, elő ne forduljon mégegyszer!
Ja, és köszönet az asztaltársaknak a rögtönzött kispapa találkozóért
-
killerjohn
addikt
remekül éreztem magam, remélem lesz ismétlés - remélhetőleg döglesztő napsütésben
[ Szerkesztve ]
-
t_a_m_a_s
addikt
-
Zozzant
addikt
Most iszok egy sört...
https://logout.hu/bejegyzes/guga/az_utolso_kivansag.html
-
aleister
veterán
Skacok!
Először is király volt a tali! Szerintem csak minimálisan lett volna jobb, egy kellemesebb időjárással. Örülök, hogy arcok társultak az avatárokhoz! Szerintem nagyon jó kis banda gyűlt össze.
Ha már írok...nem találkozott valaki a telómmal?
Valami Samsung. Tán Samsung 3550. Fekete színű, és egy kisgörény van a háttérképen. Fél 4-kor még megvolt a Csárdában. Vagy ott maradt, vagy Tamásnál esett ki a hátsó ülésen...vagy bárhol máshol van persze.A készülék maga nem értékes, de a kártyán lévő számok nélkülözhetetlenek.
Thx előre is!Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
ballington
addikt
Jó reggelt!
Jelentem, Veszprém környékén esik egy ideje.Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.
-
Mikuland
tag
Helyszíni időjárás.....sajna csepeg az eső.
Áztató esőnek néz ki.... 10 fok van éppen, esőkabát, esernyő elkél.mike...ahogy azt az a bizonyos Winnetou nevű egzotikus kisebbségi regényhős mondaná: UFF! STAR N9000, MIZ Z2, H9503...Opel Zafira 1,6 x16xel 99'
-
KSparrow
őstag
válasz Real_Necro #10454 üzenetére
remélem nem azért nemesett MÉG, hogy majd fog. Talán ha együtt járunk anti-esőtáncot, az működhet.
Szerk.:
Amilyen hülye vagyik, mident feltettem töltőre, kivéve a gépet... remélem kibírja, ha nem, viszem a töltőt, és a csárdában kap enni a gép is[ Szerkesztve ]
Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
Real_Necro
veterán
Jóóó reggelt!
Sajnálatosan látom, hogy újabb 2 taggal megfogyatkoztunk.
Ahogy hallom valami eseget, mindjárt körbelesem időképen webcamokat is.Szerk.: Balatonkenesén van látható kép, úgy néz ki ott nem esett.
[ Szerkesztve ]
-
aleister
veterán
Na most értem haza.
3 dolog:
Nikonosok légyszi hozzanak vakut, mert szeretném tesztelni, hogy mennyire villantják el napfényben (! !) egymást.
Akinek van feles kijelző védő fóliája, arra vevő lennék.Nem tudom, hogy volt-e telés 'versenyző'. Emlékeim szerint ekv 50 körüli meg pár nagylátós jelentkező volt, akkor benevezek a Tamival, mondjuk egy 80@120-szal. Mondjuk szopó lesz a legfényerőtlenebb obimmal.
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Mikuland
tag
Én meg itt leszek egész éjjel a melóban.... sajna már pötyög az eső. Jó alvást!
mike...ahogy azt az a bizonyos Winnetou nevű egzotikus kisebbségi regényhős mondaná: UFF! STAR N9000, MIZ Z2, H9503...Opel Zafira 1,6 x16xel 99'
-
MODERÁTOR
Imádom, amikor az utolsó pillanatban terveznek be nekem egy tök más programot.
Sajnálatos módon én sem tudok menni, így a bámészkodó drágaságomat sem tudom vinni.Real_Necro természetesen a vendégem (a fityegők miatt) egy kör finom itókára a legközelebbi talin, ami remélhetőleg minél hamarabb eljön.
Jó fényeket!
Harrrr!!!!
-
törölt tag
Én is alszok, de néhány óra és kelhetek is... Jóéjt
-
Real_Necro
veterán
Jó éjt mindenkinek, én is elteszem magam holnapra.
-
spanyoll
addikt
Csak annyi, hogy attól, hogy nem megyek még jó utat és szép időt kívánok. Ha az utóbbi nem jön össze akkor gondoljatok arra, hogy vakuval ti variálhatjátok a fényeket, nem kell még a nappal is számolni
Majd várom a képeket meg a meséketA jó fényviszonyok legyenek veletek!
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
törölt tag
Én hétvégi sofőr vagyok, úgyhogy imádkozok, hogy odataláljak egyáltalán Ha kések akkor majd felhívok valakit, hogy hol jártok
-
Real_Necro
veterán
válasz ballington #10439 üzenetére
Szerintem mi megyünk egyből oda, a buszmeggel szemközt kell behajtani.
-
*Ropi*
félisten
válasz ballington #10435 üzenetére
Csak eszembe jutott, amiről régebben privátoztunk: egy képedet dolgoztam ki Lightroomban és az xml fájlt küldtem vissza a raw mellé, hogy lásd a különbséget.
-
ballington
addikt
válasz Real_Necro #10436 üzenetére
Reggel még szerintem nincsenek olyan sokan ott. Hány autóra lehet számítani onnan messziről?
Amúgy a számom T-mobile 409 tizen9 ötven4, reggel megpróbálok időben odaérni aztán ha nagyon tele van, akkor keresünk másik helyet. Vannak arra más parkoló helyek is, amik közel vannak. Eleve Vp nem nagy.Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.
-
veterán
10(15)mm, aztán még reggelig gondolkodom rajta!
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
werttzui
addikt
45mm asszem az kb 67 mm
PENTAX
-
Real_Necro
veterán
válasz ballington #10435 üzenetére
Kollégám szerint a Csaplár utcában könnyebb leparkolni, és onnan gyalog sincs messze az Óváros tér. Biztos érdemes a térre behajtani?
-
ballington
addikt
válasz *Ropi* #10373 üzenetére
Ez most mi is akart lenni?
Amúgy Én majd Veszprémben az Óváros téren foglak várni titeket, ezzel:Ha netán nem férek be, akkor megyek Én is kocsival és akkor aleister kolléga csatlakozhat, de majd meglátjuk.
Elsőnek valszeg én is az 50/1,8-at teszem fel, de nálam lesz a táska is.aleister: nem tudom miért de valahonnan ismerős vagy nekem a kép alapján. Szürkebarátnak +1, de majd kérdés, hol kapjuk el az esőt.
Oops, bocsi a nagy képért.
[ Szerkesztve ]
Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.
-
KSparrow
őstag
válasz Real_Necro #10430 üzenetére
fára akasztjuk? dehogy! megszurkáljuk és elégetjük, Woodoo-wunk egy kicsit..
-
TayRol
nagyúr
na mentem sleep modba, holnap 9-kor Veszprémben.
es a pontositas végett: 10mm (ekv.15) a gyutávom.
-
aor
tag
válasz killerjohn #10422 üzenetére
ha kijutsz és kell egy hálózatos kolléga, szólj nyugodtan...
Srácok, jó mulatást és sok szép/jó képeket!
-
cOxeR
Ármester
válasz Real_Necro #10430 üzenetére
na én off, holnap személyesen!
-
Real_Necro
veterán
Namost mi legyen a sorsa azoknak a fityegőknek, akik nem jönnek el? Készítünk egy szép napsütéses fotót, ahol ezeket a fityegőket egy közeli fára akasztjuk?
-
Karima
őstag
Helyzetjelentés Füredről: ha ilyen meleg és szélcsendes időnk lesz, mint most este van (pólóban ülök egy pizzeria kertjében), akkor összef@ssuk magunkat a gyönyörtől
Sucuka: eastsider egy papírkutya. Ő nem jön, aki 50km-re lakik a helyszíntől? Mondjuk lehet, h Neki lesz igaza, és mi szívjuk meg 30an
[ Szerkesztve ]
-
Sucuka
senior tag
Nem kell ehhez lottó! Én eladom neked mi házikónkat de nem hinném, hogy tetszene. A part viszont csak 600 m
Elfelejtettem írni, hogy valószínűleg egyedül megyek, mert eastsider is meggondolta magát az előrejelzések miatt, így Tamás Fehrvártól csak engem visz, egy ember még oda is beférhet akkor.
[ Szerkesztve ]
-
Sucuka
senior tag
Sziasztok! Végre gép előtt.
Hiába, ez van: ha az ember 4 napig egyfolytában reggel 6-tól este 6-ig nyomja egy tetves gyárban, akkor nem győzi olvasni a megannyi hozzászólást.Nos ami biztosan nálam lesz:
Sigma 70-200/2.8 HSM II (ez asszem ua. mint Karimáé.)
Nikkor 18-105 VR
Nikkor 50/1.8D
Nikon SB-600Garmin GPSMAP 60CSx kézi navigáció Nikon adapterkábellel (10 érintkezős D90, D5000, D5100, D7000-hez)
Elvileg jön még egy Nikkor 35/1.8G is, de nem 100%.
Ha jön, akkor a választott fókusztávom: DX35mm / ekv. 52mm
Ha nem , akkor DX50mm / ekv. 75mm. -
t_a_m_a_s
addikt
válasz killerjohn #10422 üzenetére
Én maradnék a Balaton felvidéknél, esetleg Tokaj... Bár ebben a koszos Dunaújvárosban is elvagyok, mert a család, a barátok idekötnek...
Na iszom egy sört, azt húzok aludni, mert holnap korán lesz a reggel
-
killerjohn
addikt
válasz Real_Necro #10412 üzenetére
én inkább azokat irigylem, akik Tenerifén élnek (ott legalább nem zöldesbarna a víz), remélem egyszer közéjük fogok tartozni állítólag ritka sz@r az informatika náluk
-
cOxeR
Ármester
Mindenki hoz valami érdekeset, akkor csinálhatunk egy standup sarkot, ahol mindenki megmutogathatja az érdekesebb holmiját.
-
cOxeR
Ármester
válasz *Ropi* #10415 üzenetére
Én elfogadom köszi!
(#10412) Real_Necro
Szintén irigylem... na majd veszek lottót holnap a balatonnál, és odaköltözök ha nyerek! - már megint a bilibe lógott a kezem...(#10416) forceberg
Sanyi úgy is jó magas, könnyen tudja felettünk tartani, míg fotózunk...[ Szerkesztve ]
-
KSparrow
őstag
válasz Karima #10414 üzenetére
én csak szűkre veszem a rekeszt, állványra a gépet, és uccu neki B záridővel... a villám fénye nagy F-értéknél is bemegy, de nem ég ki a B miatt. ha meg megvolt a kép, lecsapatom. (távkioldóval a legkönnyebb)
-
*Ropi*
félisten
Hozzam akkor a 110x170-es derítőlapot, vagy nem kell senkinek?
-
Karima
őstag
válasz Mikuland #10411 üzenetére
Jaj ne is mondd! Magam előtt látom Egyébként szerintem villámot fotózni a legkönnyebb. Azt látod, h hol villámlik, arra felé fókuszálsz a végtelenbe, belövöd a helyes expo értéket (pl 20mp/f5.6) és csinálsz egy 90képes sorozatot. Abban már 1-2 szép villám biztos, h lesz, már csak a nagy számok törvénye alapján is.
-
Real_Necro
veterán
válasz Mikuland #10411 üzenetére
Néha irigylem azokat, akik Balaton mellett laknak, élnek, dolgoznak. Volt alkalmam párszor vihar előtt magasról szemlélni a vizet, partokat. Nagyon látványos.
-
Mikuland
tag
válasz Karima #10408 üzenetére
Helló!
Azt mindig irigylem, hogy valaki villámot tud fotózni. Az Időképen szoktam látni igen jól sikerült képeket.
Ahogy kinéz, még holnap délután ez a kívánságod is teljesülhet..
Én mikor Tihanyban a Limnológián dolgoztam, akkor láthattam csudiszép villámokat az északi part felett, meg a vízbe lecsapókat! A Sötét felhők hátterével,a Balaton mély zöld színével.....mike...ahogy azt az a bizonyos Winnetou nevű egzotikus kisebbségi regényhős mondaná: UFF! STAR N9000, MIZ Z2, H9503...Opel Zafira 1,6 x16xel 99'
-
Mikuland
tag
Annyira drukkolok a jó időnek, vagy legalább borongós, de nem esősnek, mert már látom a lelki szemeimmel amint huszon-harminc fotós, profi cuccokkal csattogtat a Koloskában!
Én meg csorgatom a nyálam a sok,soha nem látott fényképező és objektív miatt!
Itt ülök a melóban Füreden és szemmel verem a felhőket.....mike...ahogy azt az a bizonyos Winnetou nevű egzotikus kisebbségi regényhős mondaná: UFF! STAR N9000, MIZ Z2, H9503...Opel Zafira 1,6 x16xel 99'
-
hp1950
tag
A lista:
T_a_m_a_s 11mm
Ropi 50mm
TayRol 10mm
Real_Necro 50mm
hp1950 50mm (x1.6)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest