Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rizel7
csendes tag
válasz sarkanyolo2 #15362 üzenetére
Hát nagyon remélem Én is így rendeltem egy telefont még szombaton, csütörtöki kiszállítással, de az automatikus visszaigazoló emailen kívül semmilyen infót nem kaptam azóta. Nem tudom ez mennyire normális dolog, én azért még remélem hogy valóban megkapom holnap a rendelést.
A futárcéget melyik telefonszámon tudom elérni ha esetleg érdeklődnöm kell majd a csomaggal kapcsolatban? Vagy próbálkozzak a Telenor ügyfélszolgálatos számon?
[ Szerkesztve ]
-
Thusor
őstag
válasz sarkanyolo2 #15366 üzenetére
Megpróbálom majd még személyesen valamelyik boltjukban is megkérdezni, hogy nem elég-e a személyi és lakcímkártya...ha más nem marad akkor családban fogom elintézni .
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
Rizel7
csendes tag
válasz sarkanyolo2 #15364 üzenetére
Megérkezett a készülék Az automatikus visszaigazoló email után már csak a Magyar Postától kaptam egy sms-t a kiszállítás napján a csomagkövető azonosítóval. Sajnos annak ellenére hogy a megrendelésnél a délelőtti szállítást választottam, délután 3kor érkezett a csomag. Másnap viszont már az egyeztetett időpontban érkezett újra a postás.
Most viszont olyan gondom van hogy a sim nincs regisztrálva a hálózaton. Hol tudom a kártyát aktiválni? T-nél ezzel nem volt gond viszont itt sehol sem találok róla infót :\
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz sarkanyolo2 #15443 üzenetére
Ebben semmit. De ha visszaolvasol, akkor meglátod, hogy mit.
-
pinnacle
nagyúr
válasz sarkanyolo2 #15467 üzenetére
Köszi sarkanyolo2, club1!
Ha az ASZF változik, akkor nincs lehetőség a felmondásra? Nem lehet úgy szabadulni, hogy átmész egy másik tarifacsomagba, majd 30 napon belül felmondod? Ha jól emlékszem régebben volt ilyen megoldás. -
club1
veterán
válasz sarkanyolo2 #15560 üzenetére
Ezek szerint beszereztek végre egy korlátozó rendszerkomponenst. Vagy valami okos ezt is tök jól kitalálta (mint az okostarifákat, meg a hipernyeteket), aztán megint évekig fognak rajta dolgozni, mire lassítani tudják. Kíváncsi vagyok melyik tippem jön be, ha jól sejtem, lesznek itt még problémák...
Mindenesetre az jól látszik, hogy a drága percdíjak csökkentését lehetővé tevő voip alkalmazások használatát igyekeznek minél hamarabb korlátozni a gyorsan fogyó adatkerettel (ha már nem tudták megoldani azok teljes kiszűrését). -
csernak75
senior tag
válasz sarkanyolo2 #16376 üzenetére
Te, ezek kifigyelik hogy milyen telefont akarok venni.
-
Prien
addikt
válasz sarkanyolo2 #16376 üzenetére
De miért pont ők???
Antal Timi a legjobb!A kevés is több a semminél.
-
Tutu7030
veterán
válasz sarkanyolo2 #21865 üzenetére
Nekem Mobile online 5GB üzleti van.
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
törölt tag
válasz sarkanyolo2 #21865 üzenetére
Nekem aug. végéig üzleti volt, 1GB -tal, azóta pedig kártyás vagyok (praktikum Ász), valami "netezz mobilon" nevű lehetőség 3GB -os verziójával, 3599Ft -ért.
[ Szerkesztve ]
-
asdf_
veterán
válasz sarkanyolo2 #22350 üzenetére
go.telenor.hu/show/quota (ertelemszeruen nem wifirol es nem opera mobillal, ezt csak azert teszem hozza, mert a seggfej telenor meg mindig keptelen volt egy normalis hibauzenetet faragni ilyen esetekre)
[ Szerkesztve ]
-
Vangelis
félisten
válasz sarkanyolo2 #24333 üzenetére
pl ??????
Nekem nem látni semmi extra jót!
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
csernak75
senior tag
válasz sarkanyolo2 #26607 üzenetére
Helló!
Persze használhatod nem kell többet fizetni!
-
MODERÁTOR
válasz sarkanyolo2 #43402 üzenetére
Legalább a törlesztőt plusz (ha van) a késedelmi kamatot fizesd be, akkor a telefont nem tiltják.
Üzletekben van mód így befizetni.Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
válasz sarkanyolo2 #43405 üzenetére
Igen, ezt betartja a Telenor. A készülék hamarabb tiltásra kerül, mint az előfizetés.
Amennyiben a törlesztőt befizetitek, akkor nincs tiltás.Xiaomi 13T
-
KamuMazsola
őstag
Nincs miért szégyenkezni? Hát nem is tudom! Az iPhone-on kívül biztosan volt olyan telefon is, amit ki tudott volna fizetni az illető.
Üdv.: KamuMazsola
-
DrBubo77
veterán
válasz sarkanyolo2 #43465 üzenetére
Miért is?
Logikusan olyan mobilt veszek, aminek tudom fizetni a törlesztőjét. Ez nem csak az almás készülékekre vonatkozik, hanem mindre.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
DrBubo77
veterán
válasz sarkanyolo2 #43467 üzenetére
Nem tudom mi a problémád. Volt már pénzügyi gondom, de törlesztővel sosem csúsztam meg. Ez elvi kérdés.
Pedig sosem kerestem 1 milliót.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
KamuMazsola
őstag
válasz sarkanyolo2 #43467 üzenetére
Én voltam aki felvetette, nem keresem meg még a felét sem, de nem nevettetem ki magam egy almás telefon nemfizetett törlesztője miatt. Olyan telefonom van amilyet ki tudtam fizetni kp, és nem jelzem vele sehol a státuszomat. Amúgy mi a f...nak vesz valaki részletre ilyen drága telefont? Ha telik rá akkor kp, ha nem, hát nem. Ez az ami elgondolkodtató.
[ Szerkesztve ]
Üdv.: KamuMazsola
-
addikt
Nem hiszem,hogy aggódnod kellene.
Szerintem az IMEI tiltást csak végső esetben alkalmazzák, amikor már az előfizetést is felmondták nemfizetés miatt.
Bár lehetséges,hogy a készülékrészlet miatt azt nem lehet felmondani,csak akkor,ha az előfizetés díja sincs fizetve.[ Szerkesztve ]
"Aki ad,az nyer"
-
4Grider
nagyúr
válasz sarkanyolo2 #108075 üzenetére
Amióta banki csalásokat követtek el hamisított meghatalmazásokkal átíratott előfizetéseket felhasználva, azóta a szolgáltatók bekeményítettek.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Lexus, Toyota topik
- Ukrajnai háború
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Novemberi hardverkavalkád
- MIUI / HyperOS topik
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest