Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Wiz4rdskull
üzenetére
Sose hasznaltam telepitett virusirtot.
Regebben a Panda online-jat, de mast nem.
Virusom se volt. -
csaszi75
senior tag
válasz
Wiz4rdskull
üzenetére
Ha van Samsung telefonod a családban, akkor azon szokott lenni biztonsági szoftver ajánlat: McAfee-Samsung partnerségben.. 4049 Ft egy évre, korlátlan (!) eszközre.. Windows® | macOS® | Android™ | iOS® | ChromeOS™
Ha érdekel privátban írok még praktikus ötleteket
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Wiz4rdskull
üzenetére
Én se használok mást. Szerintem ha valaki ésszel netezik, akkor nincs többre szükség.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Wiz4rdskull
üzenetére
Ha nem jár veszélyes oldalakon, akkor a Windows Defender is elég szerintem. Sokáig én is használtam az Avast-ot, de már nem.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Wiz4rdskull
üzenetére
Milyen biztonsági szoftvereket használsz? Azokat Windows újratelepítés után is feltetted?
-
csaszi75
senior tag
válasz
Wiz4rdskull
üzenetére
A jó gépnek a kábelére rádugva a rossz sebességű gépet is tesztelted? Vagyis a lassabb gépet átcipelted a jó helyére egy teszt erejéig?

MTU méret állítás is segít néha.. Lejjebb venni, hogy ne legyen fregmentáció.. -
sfdrakex
nagyúr
válasz
Wiz4rdskull
üzenetére
A géped amin a sebességet méred, hardveresen milyen? Hogy mérsz sebességet, böngésző vagy app?
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Wiz4rdskull
üzenetére
Telefonnal 4G-n is 180-200 Mbps körül mérek.
-
csaszi75
senior tag
válasz
Wiz4rdskull
üzenetére
Az OtthonNet PRO-t csakis a telepítési címen lehet használni? Tehát csak adott cellákon engedélyezik?
Vagy el lehet vinni pl nyaralóba és ott is használni ideiglenesen? -
4Grider
félisten
válasz
Wiz4rdskull
üzenetére
Dehogy ugyanúgy. Az 5G eszközök sokkal komolyabb modemmel rendelkeznek, 90%-ban összefogják az összes 4G sávot, így sokkal nagyobb sávszélességgel használják a 4G-t mint a 4G eszközök 90%-a.
-
csaszi75
senior tag
válasz
Wiz4rdskull
üzenetére
Valami zavart érzek az űrben

Azt várod, hogy folymatosan legyen meg a több 100 Mbit/sec a speedtest-en?
Ha használod van most tényleges kifogásod? Nálam kb 25 eszköz folyamatosan megy egy 5G képes routerrel, de csak 4G lefedettségem van. 40-50 Mbit/sec, simán minden megy. Tv, tabletek, laptopok, klímák, mediapc, xbox.. stb.. minden megy szó nélkül. (1-5 ms-os játékkal nem játszunk
)
A telepítő tabletje az feltételezhetően tudta a wifi6-ot, de ha neked nem tudják a jelnleg használt eszközeid a wifi6-ot, akkor változásra ne számíts nagyon..
Nem elég a szolgáltatói routert egy újra cserélni, a klienseknek is tudniuk kell az újabb szabványokat.. kell a cat6 kábel és a wifi6 képes kliensek. -
Katicza
tag
válasz
Wiz4rdskull
üzenetére
Köszi a beszámolót. Kültéri rásegítést (ablakra vagy falra szerelhető cuccos) kaptál? Vagy elegendő volt a router?
Nálam 17-én történt meg az első "kapavágás" a pro felé vezető rögös úton, talán hó végére meg is lesz 
-
donjohnson
addikt
válasz
Wiz4rdskull
üzenetére
csinálj speedtest-et minimum 3 különböző tesztszerveren (jobb alul Change Server, kézzel be lehet írni a keresőjébe, ha nem ad ki valamit): https://www.speedtest.net/
Digi, Yettel, Giganet Budapest
nekem a Giganet Budapest szokott lenni ami a leggyorsabb mérési eredményt adja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Apple iPhone 11 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi Redmi 13 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest