Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueboy77
csendes tag
Sziasztok!
Bennfentes, vagy hozzáértő segítségét kérném...
Sógorom előfizetett Yettel OtthonNet+TV -re, és mivel jók a tapaszatlatok, szüleimnél is gondolkoznánk ugyanebben, mivel kizárólag ősrégi VDSL érhető el, semmi más.
A Yettel oldalon szüleim címe nem választható ki, de egy 100 méterrel arrébb lévő cím igen (illetve az én címem is, kb 200-300 méterre a szülőktől). Ezt akartam tisztázni egy Yettel shop-ban, ahol az eladó hölgy azt mondta, NEM tud adni a szüleim címére szolgáltatást.
Bekérdeztem, hogy mi lenne, ha én előfizetnék az én címemen, aztán a modemet felvinném hozzájuk és mindenki happy. Erre azt mondta, hogy az nem fog menni, mert csak és kizárólag a szerződött címen fog működni.
Ezt viszont nem értem, mert mindkét címen ugyanarra a toronyra csatlakoznánk, ugyanaz a cella. Azt nyilván tudtam, hogy egy adott toronyra/cellára van korlátozva a szolgáltatás, de az új, hogy 200 méterrel arrébb (ugyanabban a cellában) nem megy, ez érthetetlen...
Ez valóban így van, vagy a hölgy be akart vinni az erdőbe?Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo T14 Gen3 Ryzen5 6650U -Refurbished, Garancia!
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 4 - 14" - Ryzen 5 pro 7530U, 16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 12 Pro Max 256 GB Blue 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest