Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
-
LOGOUT
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
der_
tag
Ha valaki megválna crosshair 1-es szemüvegétől, írjon, megboltoljuk

-
DISC4U
tag
válasz
medusa1986
üzenetére
komoly

-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Brownie0306
üzenetére
Kártyával fizetem mindig (ingyenes és azonnal lekönyvelik).
-
vendingo
veterán
válasz
TayRol
üzenetére
Én mindig úgy állok neki a szemüveg vételnek, hogy polárosat veszek, de valahogy mindig a sima irídiumnál lyukadok ki.
Ezek a barna keretes tungstenek már tetszettek tavaly is, de fekete text-es lett belőle, de most végre ráakadtam egy jó vételre, amit szerintem meg is veszek.
Csak az a baj, hogy nem brown tortoise a keret. Legalább az ára vigasztal.Tudtok mondani pár magyar webshopot, ahol vannak oakley szemcsik?
-
vendingo
veterán
Mi a tapasztalat a tungsten iridium lencsével?
Tudnék 22 ezerért új oil rig 03-463-at.
Ennyit gondolom megér.Esetleg nincs valakinek átlátszó esetleg fehér (text-es, vagy sima fényes) keretes oil rig eladó?
-
Brownie0306
csendes tag
nektek a vaterán eladott termékek után a jutalék átutalása mennyi idő alatt érkezik be kb?
-
Hullamos
tag
Vannak meg optimista emberek a foldon [link].Elgurult a gyogyszere....

-
napey
tag
válasz
medusa1986
üzenetére
-
albert8
veterán
válasz
medusa1986
üzenetére
Te jó ég
Grat! -
harryls
aktív tag
válasz
medusa1986
üzenetére
Jordan R1-től megválni?
Egy igazi gyűjtőnek kell hogy legyen Jordan R1-e 
-
X-metal
tag
válasz
tomtrial
üzenetére
Elfogyott a az új Black Iridium lencsém az R1-hez...

Nem tudom, mit teszek a következő Jordan R1-be.
Még van 2 pár Gold Iridium, és egy pár Fire Iridium vadi új lencsém R1-be, aztán el kell kezdenem a kivagdosást egyéb Oakley lencsékből, vagy Linegear lencsékkel szerelni a jövőben hozzám kerülő R1-eket.Pont most néztem át a kollekciót, és az egy évvel ezelőttihez képest nagyon átalakult.
A szemüvegek száma nem nagyon tér el, talán 2-3 darabbal van több, de az X-metalok száma csökkent (33-ról 27-re), míg az O-matter szemüvegek száma nőtt.
Tavaly volt olyan, hogy 11 Juli volt itthon, most 3 Db van. Cserébe a 4 Db R1 megsokszorozódott. Az R2-k mind eltűntek... Csak az XX-ek száma stagnál, de a fix darabszámon belül cserélődtek.
Viszont 2 hónapja nem vagyok hajlandó semmilyen X-metal szemüveget eladni, így minden újonnan beszerzett darabot keményen meg kell finanszíroznom. Emiatt elég sok jó vételről lemaradok. A héten bebuktam egy dobozos, papiros Titanium-Gold Iridium R1-et. 120 Euroért adta oda az ember egy másik szemfüles gyűjtőnek. A Jordan jobban kellett...Soha nem volt X-squaredem, de most szándékomban áll beszerezni 1-2 darabot, persze, ha csak nem jön szembe megint valami jó árú R1...
Nagyon kellene valami leharcolt Juli is, ez bármilyen szétkarcolt, megkopott, lencse nélküli darab is lehet. Csak azért, mert az itthon lévő 3 Db olyan ritkaság, amit nem áldoznék be, pedig az emberem nagyon várja a keretet az eloxálásra...
Szóval, ha valakinél van valami roncs Juli elfekvőben, készpénzért vevő lennék rá!
-
TayRol
nagyúr
válasz
vendingo
üzenetére
persze, transitionös. photocromic.
-
vendingo
veterán
Lenne egy kérdésem.
Az oakley gyárt fényre sötétedő lencsét?
Nekem konkréten oil rig-hez vagy fuel cell-hez kellene. -
Cold5
senior tag
Gaborcsu fórumtársnak hatalmas piros pont, a gyors és pontos kiszolgálásért!!!
Holbrook Ducati Nicky Hayden

-
Shef arc
csendes tag
...én cseréltem x metallal egy r1 et julira....
Akkor még nem vágtam mit adok oda))))) -
-
X-metal
tag
Bocs, duplázodott...
-
X-metal
tag
Na srácok, kinek sikerült tegnap a Lab- ban R1-et kapnia Juliért? Ma voltam bent, István mondta, hogy valaki szerencsés volt...
-
-cobra-
aktív tag
Sziasztok!
Ha valakinek van eladó Oakley Restless légyszi dobjon egy privit, köszi.
-
napey
tag
válasz
Brownie0306
üzenetére
Az O vírus újabb áldozata?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
Viry
tag
ez gyors volt!
mint gyöngytyúk a ....
gondolom te vagy a kissbarna -
harryls
aktív tag
válasz
Brownie0306
üzenetére
Lehet [link]
Neked szerintem jól állna. Volt egy ilyenem FMJ platinum/gold ir. színben. Nagyon vagány szemcsi, csak túl szűk volt a golyó fejemre 
Esetleg nincs valakinek eladó szép kék láng mintás new straight jacket-je?
-
válasz
Brownie0306
üzenetére
Oakley Valve lesz sztem [link]
-
Brownie0306
csendes tag
tudnátok nekem segíteni beazonosítani egy szemüveget? sajnos nincs róla képem, a buszon láttam ma...
a lencse mérete nem volt túl nagy, régi fajta volt, a szárában az O be volt süllyesztve, az O arany színű volt, nem tudom h csak lekopott vagy alapból olyan volt... a keret fekete volt viszont a szárában az O mögött olyasmi ezüstös betét volt mint a NSJ2-nek a betéttől hátrafelé hasonló hirtelen vastagodás volt ugyanúgy mint a NSJ2nek, csak a szár keskenyebb volt, és a szár keresztmetszete inkább körre hasonlított, mint egy hosszúkás téglalapra(mint a NSJ2-nél). A lencse black iridium volt. A szárán nem volt gumi, a vége felé keskenyedett, egyenes volt a vége és kör keresztmetszetű.Remélem tudtok segíteni... jah még annyi h oldalról nézve a lencse alsó sarkainál a keret agresszíven előre jött (jobban nem tudom megfogalmazni
) -
H.Bencike
aktív tag
Sziasztok! Tőle vásárolt már valaki? Eredetinek hirdeti a termékét, és nincs sok (2) negatív értékelése sem. De azért hátha.
LINK -
levics
csendes tag
esetleg nincs vkinek elfekvőben julihoz, vagy xx-hez eredeti doboza coinnal, ami feleslegessé vált?
köszi előre is
-
tomtrial
tag
Alonso Japánban már az új Garage Rock-ot használja

-
-
X-metal
tag
válasz
Brownie0306
üzenetére
Vagy egyszerűen feldugni a seggébe...
-
Shef arc
csendes tag
Én is olvastam szegény félkegyelmű magyarázkodását...)))
Szánalmas volt a burkolt fenyegetőzése gondolkodóba estem hogy leütőm az aukciót és megnézem magamnak .... A szemüveget is..)))

-
X-metal
tag
Kellemes társalgásba elegyedtem a Vaterás gagyi Mars eladójával.

-
iamjunk
csendes tag
Sziasztok!
Eladó lett egy Julian Wilson Signature Series Holbrook + egy large soft vault tok is.
Részletek pü-ben.Üdv
-
harryls
aktív tag
Gyönyörű szép polished mars

-
tomtrial
tag
Klassz ...[link]

-
Viry
tag
válasz
TayRol
üzenetére
nehéz ügy!
LAB ban nincs? Nyáron mondták, hogy talán jön majd belőle.
Nekem mákom volt és egy Vision EXpreszben találtam...felvettem...párom lebeszélt
(mindig megbánom, ha szemüveg ügyben ottvan...vagy kitudja lehet sok szartól mentett már meg...
de hát szar Oakley meg nincs, na mind1...
)
Vision Expressz - Optic World mindkettőben találkoztam már vele...de el is viszik pikk pakk mákom volt. Az Arénában volt a Vision-ban és a Dunakeszi Auchanban volt az Optik Worldös...a dunakeszi elég eldugott ott voltak még elég jó modellek, amiket nem kapkodtak szét mint a plázákban....
Valaki keresett bolti Julit is a múltkor...az Arénában lévő Optik Worldben van egy Plazma / Fire 116Kért (ha jól emlékszem)
de a többi Optik World-ben is találkoztam már párral...Szóval azt javaslom nézd végig a Vision Expresszeket...tartanak Oakley Optikait...igaz csak pár típus van, de kitudja, lehet kallódik valahol

Az Optik Worldökben már nagyobb az Oakley kínálat már saját vitrinjük is van 1 vegyi 1 női meg 1 optikai szóval van bőven náluk is cucc!Személyes vélemény....annyira nem jó élőben felvéve....
csak hogy enyhítsem a hiánya miatti fájdalmad... 
-
TayRol
nagyúr
tudtok olyan boltról ahol fel lehet próbálni Currency-t? (még mindig keresem)
-
tomtrial
tag
Nekem az egyik kedvenc lencsém a VR28 polár. Nagyon szép (meleg) színeket ad, és nem mondanám világosnak. Kívülről talán kicsit látszódik a szemed benne ,de csak akkor ha a nap felé nézel. Az eladás oka csak annyi volt, hogy kellett a pénz másra ... nomeg már kicsit untam a Hijinx-et, nem nagyon használtam (amit meg nem használok azt eladom).
-
Hullamos
tag
Szerintetek ez eredeti?Igazabol mar mind1 hogy az vagy sem,mert reggel a tesom 7kor megveszi.A csaj odaadta egy 10000ert,azert tunik nekem gyanusnak.Habar mar volt nekem pont ez a szinkombos jawbone-om,de akkor nem kaptam hozza eredeti microbaget.Es latom itt sem az.Es meg azt sem tudom hogy adnak az eredeti Jawbone-hoz extra ornyereg gumit?Meg ezert is gyanus.............

-
-
napey
tag
tomtrial mintha neked lett volna Hijinx VR28 polár eladó, úgy emlékszem.
Megkérdezhetem miért adtad el? Nem tetszett a VR28 polár lencse? Túl világos?
Csak mert tudnék szerezni jó áron egyet, de bizonytalankodom
-
miki_nrg
csendes tag
Régóta szeretnék már egy Probationt felpróbálni de egy üzletben sem találok. Tud valaki egy helyet ahol lehet kapni?
Amúgy van akkora lencséje mint mondjuk egy OILRIG-nek?
Baszottúl tetszik de nem merek vakon berendelni. -
miki_nrg
csendes tag
Van egyáltalán olyan XX aminek ilyen "rücskös" a szárgumija?
-
Reignman
aktív tag
Nem semmi, milyen hamisítványok vannak, én erre azt gondolnám laikusként, hogy igazi Oakley...
http://aprod.hu/hirdetes/oakley-twenty-napszemuveg-elado-IDv7UD.html#7cf4a89e;r:;s: -
harryls
aktív tag
Új bronz/titán monster dog a vaterán, 16e
-
X-metal
tag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Ha szeretne, ingyen adná...

Harryls: Nem tudom. Sokan tudják mi a hobbim és szólnak, ha látnak valamit.
-
X-metal
tag
válasz
Shef arc
üzenetére
Ma eladásra kínáltak nekem egy X-metal színű R1-et Fire lencsével.
Kézbe vettem, látom, hogy a lencséje kuka. Nézegetem a keretet, gyakorlatilag karcmentes. Ritkán látni ilyen szép állapotú R1 keretet.
Aztán megfordítottam, és látom, hogy 9073 a sorszáma. És nem 009073, hanem csak annyi.
30.000Ft az ára.

Nincs egy vasam sem...
De eltették nekem... 
Ha nálam lesz, teszek majd képet.
-
harryls
aktív tag
Valaki alu állványkát említett, talán ez nem lesz drága [link], még 4 óra hátra
-
harryls
aktív tag
válasz
gaborcsu
üzenetére
Nincs még egy plusszba? Mennyiért szerezted?
Ilyen warden?
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motoros topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 6402P 8GB DDR4 500GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Grat!
remelhetoleg lessz meg elado Jordan R1 a jovoben es akkor vissza kerul egy a gyujtemenybe.
Egy igazi gyűjtőnek kell hogy legyen Jordan R1-e

Neked szerintem jól állna. Volt egy ilyenem FMJ platinum/gold ir. színben. Nagyon vagány szemcsi, csak túl szűk volt a golyó fejemre