Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
X-metal
tag
Pozitiv meglepetés ért. megvan a Straight. Talán azért nem nyomták fel az égbe az árát, mert a címben sehol nem szerepel a pontos megnevezése. Mindenesetre örülök.

-
tomtrial
tag
Úgy emlékszem valakit itt érdekelt egy M-frame régebben, itt van egy jó áron ...[link]
-
X-metal
tag
Ez megint csak jól sikerült, hasonlóan mint az a leveles... Már csak ezeket az Aftermarket lencséket kellene eredetire cserélni, és profi lenne. Tudom, hogy egy Emerald lencse nem lenne ennyire kirívó, de egy Jade Radar Xl-ből gyönyörű lencsét lehetne szabni bele. Az árát is megturbózná szerintem...
Koxx: A Straight-ről már 60%-ban lemondtam. 75$-on áll, holnap jár le. Egy majd 140$-os licitet teszek rá, de azért nagy valószínűséggel nem nyerem meg.

Anyagi erőforrásaimat a Trenchcoat-ra fogom csoportosítani, és olyan összeget határozok meg, amiért új Julit vagy X-Squaredet lehet venni.
Nagyon kell, pláne úgy, hogy az utolsó hiányzó darab is hozzám kerül 2 hét múlva, ha minden jól megy.
Ráadásul mind hibátlan lesz...
Na, az egy olyan szett lenne, ami nagyon kevés embernek van csak meg... Legalábbis a külföldi fórumokat is nézegetve erre a következtetésre jutottam.
SupaCow: Eladás csak a legvégső esetben!!!
2 napon belül meg amúgy sem menne.
Egy FatCat, egy Gascan, és egy Cheetah 1st gen EyeJacket van itthon amit esetleg árúba bocsájtanék, de azokért csak aprópénzt kapnék, tehát jobb helyen vannak itt. -
-
Na itt is hemzsegnek már a moderátorok

x-metal: SJ-re szavazok
TayRol: na nem mindenkiből
csak aki jól viselkedik -
venge
aktív tag
Unalmas téli estékhez, pici pénzért: Puzzle
Esetleg karácsonyfadísz? -
-
venge
aktív tag
Legújabb szemcsim.
Jövő hétvégén megy fel az ebayre, a Brooklyn hidassal együtt, akkorra meglesz az állvány is. (Ha minden igaz.) -
X-metal
tag
Az X-metal szemüvegeken kívül az első generációs Straight Jacket-eket gyűjtöm, és a Trenchcoat-okat...
Mindkettőből 2-2 db hiányzik a teljes sorozathoz...
Most mindkettőből feltűnt a legritkábban fellelhető darab, és nem tudok dönteni, melyiket vegyem meg... Mindkettőt szeretném, de valószínűleg (mindkettő 150-250$ között fog elkelni) csak az egyik fog menni, a jelenlegi anyagi helyzetem miatt.
A Straight lesz az amelyik hamarabb kifut, és eddig nem ment 160 $ fölé.
Viszont, ha megint szoros lesz a licit, akkor belecsúszhatunk a 200-ba is.
Annyit szánnék is rá...
Persze, csak ha nem lenne éppen ott a Trenchcoat is........
Ott viszont abból kiindulva, hogy a FMJ 7,62 is 200$ felett volt, ahhoz, hogy biztosan a magaménak tudjam (BNWT) szerintem 300$ feletti összeget kellene beadni a nyerő licithez. Ráadásul a második hiányzó darab is a látószögembe került...A Trenchcoat teljes sor 8Db-os, a Straight Jacket pedig 20Db-os...
Ti hogy döntenétek?
-
trafóóó
tag
Persze nyilván nem a ducati feliratot nézegeti az ember.
Eredetileg nem hordtam volna megtartottam volna az utókornak, vagy ha a másikkal történik valami.
Hordásra van egy Crystal Black.
Gondoltan ha más nem az eredeti lencse van benne raknék bele egy fire vagy ruby vagy valami hasonló lencsét azzal szerintem egész jól mutatna. -
-
trafóóó
tag
Szerintetek mit csináljak.
Sikeresen vetem egy monster dog ducati szemcsit hibátlan lencsével az egyik apróhirdetési oldalról.
Na az a hibátlan az olyan, hogy kicsit az egyik sarokban hámlik az iridium réteg.
Felvéve ugyan nem látszik semmi de azért szétb.sz az ideg.Az vigasztal hogy legalább nem volt olcsó.
Mit csinálnátok vele?Kur.am a kukába vagy próbáljak meg valamilyen lencsét szerezni bele és majd lessz valami vele.Csak ha rakok bele másik lencsét elveszti a " értékét" ill hogy ducati edition.
Esetleg nincs valakinek törött keret amiből a lencsét meg lehetne menteni?
Ha van bármilyen ötlete valakinek megköszönöm. -
paquita
tag
Sziasztok!
Érdeklődnék kinek mi a tapasztalata az oakley discreet keretről, ha valakinek volt/van ilyen szemüvege és a G40 Gardient lencséről! Köszönöm a segítséget! -
Legkozelebb ha ilyen muholdfelvetel meretu kepeket raktok fel (foleg ha 1-nel tobbet) legyetek szivesek linkkent beszurni mert mobilrol eleg szopo mire betolti az oldalt.
-
tomtrial
tag
Valakinek lenne esetleg piros 25ös távtartója x-metal-hoz? Ha igen akkor adnék helyette egy 15öst, nekem ez kicsit sajnos. Természetesen eredeti termékről van szó! Cserélem utángyártottra is akár ...
-
splitike
csendes tag
válasz
X-metal
üzenetére
Renben
forditom a leveled és elküldöm neki
mivel ö is gyüjtö,igy nem hiszem hogy átverték volna
ha megkaptam a képeket akkor kiteszem ide
de szerintem ö ugyis kiteszi az ebayre
csak megkért mert multkor meséltem neki hogy van egy ilyen forum hogy rakjam ki ide
kb ennyi a történet -
X-metal
tag
válasz
splitike
üzenetére
Én ezt elhiszem, csak amikor az R1 gyártását befejezték, akkor még nem létezett az Oakley Custom program.

Szóval valószínűleg amennyiben boltban vette, akkor ott verték át, amennyiben magánszemélytől, akkor a magánszemély tette ezt.Legjobb tudomásom szerint az R1-et 3 különféle dobozban adták ki, a képen ezek kiadási sorrendben fentről (első kiadás) lefelé láthatóak. Mindhez volt Coin is...
Amennyiben tévedek, és van hozzá egy eredeti Custom feliratos doboz, amin szerepel, hogy ez egy Romeo1 és custom, akkor 1000%-ra megveszem.

Csak kérek egy képet a dobozáról is, illetve egy képet az orr-rész belső oldaláról, ahol a serial szokott lenni. -
X-metal
tag
válasz
splitike
üzenetére
Ez vadi új nem lehet, mert a keret színe X-metal, és nem Titanium, márpedig Gold Iridium lencsével csak Titanium keretszínű Romeo 1-et adtak ki. Azt is Rootbeer gumikkal, ezen pedig ha jól látom fekete gumik vannak. Plusz a képen is jól látszik, hogy az egyik lencsebefogón van egy kis karc...
Mindezektől függetlenül nem néz ki rosszul, írtam is privátot ezzel kapcsolatban.
-
X-metal
tag
Ha már vitrin, akkor nálam is lenne egy eladó Double Mega Tower.
Nem teljesen hibátlan, mert az egyik oldalán a keret felső része karcos, de minden kulcsa megvan, és szemből is nagyon jól néz ki.
Ráadásul nagyon-nagyon nyomott áron van...
Érdeklődni privátban.Holnap lesz róla kép is. Ez a kép a netről van. Tehát nem ez, de ugyanilyen.

A szállítást mindenkinek magának kell megoldania, Bp. területén belül esetleg tudok segíteni, de még nem próbáltam bele a kocsimba, lehet nem fér bele...
MIndenkit kérek, hogy csak komoly érdeklődés esetén írjatok...

-
sz_proli
csendes tag
Sziasztok
Baráti áron eladó 2 db Oakley vitrin.
Nekem már úton van egy nagyobb, ezért erre a kettőre már nincs szükség (plusz hely
)A nagy méretei 185*49*49 cm
, 
A kicsi 71*40*40cm,
A szállitást bp területen meg tudom oldani, de ez 8 ezer ft.
Baráti áron adom őket, várom az ajánlatokat..

A legjobb ajánlatot adó viheti is mert nekem már érkezik a nagy vitrinem
Az ajánlatokat pü-ben küldjétek!
Köszi
-
tomtrial
tag
Van itt egy "szép állapotú" Half Wire 2.0: [link]
Igaz nekem nem akart fényképet küldeni amikor megkérdeztem, milyen állapotban vannak a lencsék ... innentől skippeltem is. Ezt a választ kaptam:
"Ezesetben eljössz,megnézed és eldöntöd.Másrészt ÚJ oakley-kat forgalmaz a Speed,a Vision Expressz a Mofo stb. 4x ennyiért.-azt hiszem akkor ez is relatív,nemde?!"
Köszi bakker

-
medusa1986
csendes tag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Dehogy az enyem...... Bar elfogadnam oket es at arukin vennek egy hazat
, csak szo volt nem reg hogy nem lattunk meg penny tio2-ot, bogy egyaltalan letezik-e....... Ott a valasz 
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Ugyan már... neki sosem volt C6-a

-
PowerBuldog
veterán
válasz
medusa1986
üzenetére
Ugye ez nem a tied? Mert ha igen, akkor most nagyon utállak.
Alsó sor, C6? 
-
TayRol
nagyúr
válasz
medusa1986
üzenetére
szép a szekrényed!

-
NyxNyxNyx
addikt
-
SBBOX
csendes tag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
és az miben más, mint egy nem polarizált lencse? kezdő vagyok a témában, mit vesztek, ha nem polarizáltat veszek?
-
SBBOX
csendes tag
sziasztok! mi a különbség - az áron kívül - egy sima gascan és egy polarized gascan között?
-
Vicctor
csendes tag
Sziasztok,
Ti biztos tudjátok, hogy Budapesten melyik boltban van a legnagyobb Oakley árukészlet, hogy fel tudjam próbálni őket, tudjak válogatni.
Ezek érdekelnének főleg:
Juliet
Whisker
Tightrope
CrosshairKöszi.
-
Reignman
aktív tag
válasz
X-metal
üzenetére
Szerintem borzalmasan néz ki a fehér gumiszett, akkor inkább piros, amúgysem megy szerintem a fémszínhez, de hordva még annyira sem néz ki, hogy a füled mögül kivilágit a fehér gumi, mintha eltört volna a szára, és összeszigszalagoztad volna fehér villanyszerelő ragtapasszal.
Mondjuk nem is értek a divathoz...

-
X-metal
tag
válasz
NyxNyxNyx
üzenetére
A gumik félhúzásához 2 tuti megoldás van. Finoman beleköpsz, és felcsusszan, aztán 2 nap múlva kiszárad, vagy mint a Mountain Bike markolat felrakásánál, a hajlakk. Gecire csúszik, de 1 óra múlva úgy odaköt, mintha oda lenne hegesztve...
Tomtrial: Nem véletlenül adják fekete gumival gyárilag... Nem való a TIO2 kerethez Black lencsével a piros gumi. Ellenben egy fehér szett jól mutatna rajta.
Igaz, ez Carbon-Plasma, a TIO2 kereten, Black lencsével még jobban néz ki.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Vagy disznózsír
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
tomtrial
tag
Voltam a Lab-ban és vettem az XX-hez piros gumiszettet ... Ilyen lett:

Sajnos piros távtartóból csak 15ös volt ... így szerintem vissza kell tennem a 25ös feketét mert azzal sokkal kényelmesebb.
Amúgy nem gondoltam volna, hogy ilyen nehéz felhúzni a szárgumit!!!

-
Viperboy
csendes tag
-
X-metal
tag
-
-
goldnarmz
aktív tag
Sziasztok! Van itt emberke, akinek van Fives Squared és X Squared szemüvege egyarátn?
-
Viperboy
csendes tag
Sziasztok!
Nagy nehezen sikerült szert tennem egy X-Squared-re. Matt feket, örültem neki, mint majom a farkának
A minap megérkezett hozzá az új, VR28-as lencse és akkor ért a meglepetés, amikor bele akartam rakni. Először a csavar lett gyanús, hogy nem TORX, hanem sima csillag. Utána, amikor kivettem a régi lencsét, akkor megpattant a festék a kereten és réz színű alatta. Ez normális? Természetesen az új lencse nem akart belemenni és még vastagabb is az új, mint a régi. Én bénázom vagy sikerült belefutnom valami érdekesbe?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- PR-Telecom
- Hálózatokról alaposan
- Mozilla Firefox
- További aktív témák...
- GOPRO MAX 360 szett + 2 akku + duplatöltő + tartozékok
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- iPhone 16 Pro 97% akku 2 év garancia
- 27% ASUS VY249HF IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Eladó Realme 11 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

ám legyen

csak aki jól viselkedik

első ránézésre, a leírtak alapján pedig 100%