- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cold5
senior tag
-
Cold5
senior tag
Gaborcsu fórumtársnak hatalmas piros pont, a gyors és pontos kiszolgálásért!!!
Holbrook Ducati Nicky Hayden
-
Cold5
senior tag
Segítsetek nekem, ez lesz már a 4. Holbrook-om, de ebben valahogy nem vagyok biztos, hogy eredeti. Sőt szerintem hamisítvány!
Szerintetek?
-
Cold5
senior tag
-
Cold5
senior tag
Megjött az új Holbrook Matte White/Violet. Licites volt, elég olcsón jutottam hozzá, ráadásul a srác is normális volt aki küldte, azt írta a csomagra: HAPPY BIRTHDAY! (persze a vám miatt)
Egy pár kép róla: [link]
Bocsánat a rossz képekért, de sietve csináltam!
Jól mutat a MotoGP Holbrook mellett!
-
Cold5
senior tag
válasz
PowerBuldog #16270 üzenetére
Nekem van MotoGP Holbrook. Én ritkán hordom havas időben, csak ha süt a nap. Akkor nagyon jól jön tompítja az erős fényt és a színek is megmaradnak.
Húúú de hülyén hangzik ez így...
Van egy 24K lencsém egy gogglesbe, ott pl. inkább a kontraszt a jobb, viszont a színek mintha már nem lennének annyira szépek.
-
Cold5
senior tag
Megvan az új szemcsim (már a 4.). Bár sokan tanácsolták itt a 24K lencsélvel szerelt változatot, de nekem inkább mégis ez jött be! Élőben a lencse sokkal durvábban zöld/sárga!!
Bár még nem tettem le a 24K-ról sem véglegesen.
Egy kis képcsomag, ezt csak gyorsba lőttem: [O]
Amivel még szemezek, az egy Romeo R1. De látom, hogy az egy kicsit nehéz menet lesz.
-
Cold5
senior tag
Sziasztok,
Tanácsot szeretnék kérni. Oakley Holbrook a kiszemelt áldozat, már csak 2 variáció közül kellene döntenem:
1, MotoGP Holbrook (Polished Black/Emerald Iridium)
2, Shaun White Signature Series (Polished Black/24K Iridium)Utcára hordanám. Nem szeretnék NAGYON feltűnő szemüveget ezért a szívem inkább az Emerald felé húz, de a 24K lencsét imádom (Van egy snowboard goggle-m és abban az van.)
Láttam TayRol képét a 24K uhhh, valami állat!A többi szemcsim: Probation (Matte Black/Black Iridium Polarized), Eyepatch (Brown Tortoise/Bronze), Dart (Black Chrome/Warm Grey) "Tudom, hogy női, de nem érdekel"
Várom a véleményeteket!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest