- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
-
LOGOUT
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viry
tag
Spanyol kifutó modellek
nem érdekelnek valakit 1500 pénzért...
-
Aztaku...
az az OTT, már sejtem milyen ára lesz
-
tomtrial
tag
koxx, napey: köszi ... már érdemes volt ma benéznem ide
-
tomtrial
tag
Egy kis OFF:
Tökre olyan mintha SupaCow lenne a képen nem?
ON
-
Viry
tag
válasz
tomtrial #22180 üzenetére
beírod google-ba vagy az oakley fórumának keresőjébe hogy "polished black got scratches" vagy hasonlót és tele van a net...mindenkinek ez a baja a polished keretekkel. válasz mindíg ugyan az...."ez van...gyári hiba"...de ha elég sokáig kutakodsz biztos megtalálod a hivatalos gyári állásfoglalást is a karcról, hogy pontosan honnan ered és mi okozza...(bár ezt picit kétlem, hogy így nyíltan kiírnák..de hátha
)
-
B.Ricsike
őstag
válasz
Hát érdekes az biztos!
Nekem volt a 2 Holbrook-om, de szintén találtam ugyanazon a résen hajszálrepedést! Viszont az tuti nem gyári volt, mert legelőször mikor néztem, nem volt rajta (bár lehet csak én nem láttam.) Havernál is ugyan ez volt, ő is mutatta nekem, hogy 2szer volt rajta, de máris megrepedt.... Szerintem ez széria hiba lesz sajnos. -
tomtrial
tag
válasz
gaborcsu #22187 üzenetére
Azért ez durva!!! Nagyon meglepődtem, hogy pont egy ilyen jól látható helyre raknak ilyen karcolásokat. Miért nem a belső felét karcolgatják össze?
Megnéztem és a Fuel Cell-emen is van ilyen karcolás ...
Hogy adhatnak ki ilyet és vajon mi cél szolgálhat ez a karc? Ez a két kérdés még mindig foglalkoztat azért. Kiadsz 40-50k-t egy zsír új szemüvegre és egyből észreveszed ezt a "hibát"... persze, hogy elsőre nem fog tetszeni -
gaborcsu
tag
válasz
Leginkàbb a polished black kereteken látható, és hidd el miliméterre ugyanott van mindkét jupiteren. Nem egyszer volt már gondom h nem akarták elhinni, hogy gyárilag ilyen, de mikor megmutattam a 3.ugyanolyan szemüveget megnyugodtak.
Tényleg nevezhetjük eredetiséget igazoló karcnak, csak azt nem értem miért csak polished black kereteken látni. Vagy tévedek, és más színnél is van? -
Viry
tag
válasz
lorcsi #22184 üzenetére
van hát...
az ázsiai banda mindent fröcsönt ami létezik.
De a fül mögé hajlás nem biztos, hogy fake...
Van több olyan rx keret is amiből van fülmögéhajlós szár és van egyenes is!
Vision expressz-ben szembesültem vele nem olyan rég... kétlem hogy ott hamisat árulnának...nincs nagy választék, de mindig hoznak 4-5 darabot a forgalmasabb üzleteikbe. -
lorcsi
veterán
tegnap egy előadáson láttam egy srácon egy Rx keretet..viszonylag nagy fehér 'O' jellel a szárán..de érdekes volt hogy a szára fül mögé hajlított
ea. végén kicsit közelebb mentem kifele menet..festett volt az 'O' jel.mintha temperával csinálták volna rá...
nem gondoltam volna hogy az RX szériából is vannak hamisok -
tomtrial
tag
Szép jó reggelt mindenkinek. Lehet, hogy fura kérdést teszek fel nektek most, de van olyan, hogy a gyári oakley szemüveg keretén gyárilag "karcok" vannak? Történt ugyanis, hogy még fél éve vettem egy Hijinx-et ami gyári csomagban volt, teljesen szűz állapotban, és a lencse mellett a kereten mind2 oldalon volt egy "karc".
A múltkor rendeltem egy Jupiter Square-t és azon is ez a jelenség volt. Most amit Gaborcsu-tól kaptam, pont ugyanolyan "karcjelenség" tapasztalható ... egyre biztosabb vagyok, hogy ez nem is karc hanem valami gyártási nemtudommi
Az alábbi képeken szemléltetem nektek:
JupiterAmit bekarikáztam rész, ez volt tapasztalható a zsír új Hijinx-en és a 2 Jupiteren is, a durva az, hogy mind2 Jupiteren szinte teljesen ugyanott van bal illetve jobboldalt ez a "karc". Ez csak nem lehet véletlen egybeesés ... vagy?
Szerintetek mi lehet ez?
-
X-metal
tag
Köszi mindenkinek a jókívánságokat! De azt hiszem, hogy ez nem az a felület, ahol ennek helye van...
Mondtam az asszonynak, hogy ha meg akar lepni, akkor van egy Plasma R1 keret aminek nem kicsit örülnék. Erre kiröhögött és azt mondta: "nem gondolod, hogy veszek neked egy milliomodik szemüveget egy vagyonért"...
Most elgondolkoztam...
Lehet, hogy nem szeret? -
tomtrial
tag
Nyugtassatok meg, hogy a kép bal oldalán lévő "Dispatch 2" egy fake shit
A tulaj nem akarja elhinni, hogy átverték ... 15k-ért vette meg. Megmutattam neki, hogy sem az oakley.com és az o-review sem mutat ilyen színösszeállítást ... Mondtam neki, hogy próbálja megkeresni a fickót és szerezze vissza a pénzét ...
A jobboldalit tőlem kapta a sógor ajándékba
X-metal: boldogat !!!
-
ThaBoss
senior tag
Hali!
Bocs, ha hülyeséget kérdezek, de egy Juliet szemüveget vinnék majd szervizeltetni, Király utcába vigyem vagy lehet a Horvát utcába is vinni?
-
harryls
aktív tag
válasz
tomtrial #22159 üzenetére
Oké oké, boocsáánat
Persze hogy te döntöd el mennyiért adod, én azt írtam hogy "szvsz" mennyiért vihető, nem azt hogy mennyiért adod
Az a színkombó "szvsz" tényleg vagányabb, tán egyből azt kellett volna venniNem állna a pénzed a másikban
Már megint kiakadtam egy formán [link]
-
tomtrial
tag
válasz
harryls #22144 üzenetére
A leírásban nem szerepel a tok, véletlen, hogy pont ezt a képet toltam be
Koxx: neeem
Igen eladom az alig használt Ten-t mert már nem nagyon hordom és a fekete keretes red lencsés sokkal vagányabb
...
"szvsz 22-23e-ért is vihető" ... na ezt hagyd meg nekem, hogy én döntsem el
Nem értem mit nem értesz ezen ... de összefoglalom gyorsan: Red polár nagyon bejön és kellett, Alinghi meg már uncsi volt ... ennyi
Miért tartogassam az Alinghit ha nem hordom? Most már érted???
-
venge
aktív tag
Hmmm...
És nem szállít Magyarországra! -
PowerBuldog
veterán
bementem a szegedi árkádba megnézni az oakleykaz... holbrookom nem lesz, az már tuti. ritka hülyén áll
a batwolf viszont nem rossz violet lencsével
-
X-metal
tag
Nekem is jött ma csomagom. Szerencsére egy rövid kísérőlevél után vámmentesnek nyilvánítottak a 150$-os számla ellenére.
Kálmánnak ígértem képet:
Ezt meg elfelejtettem átküldeni neked.
Én jelenleg egy Plasma R1 keretre gyűjtök aminek a serialja000283. Igy sajnos ki kellett hagynom. Nyugtass meg, hogy neked sem lett volna pénzed rá... -
-cobra-
aktív tag
Hali!
"Jóárasított" fekete Alinghi Fuel Cell-ről tud valaki esetleg? Köszi!
-
tomtrial
tag
Ez is megjött még sincs este
Ritkán jön egy nap 2 oakley is, de nagyon jó érzés ...
-
m3tr0
őstag
Ide is beírok egyet, Vole kollégának jár egy hatalmas köszönet a Black Iriduim Polar lencsékért amik ma landoltak nálam.
Bátran ajánlom más kollégának is.
Köszönöm! -
tomtrial
tag
Szépségességek
Köszi gaborcsu a gyors reagálást !!! -
tomtrial
tag
Egy kis olimpiai Oakley album: [link]
-
lorcsi
veterán
a szegedi árkád földszintjén 3 vitrin oakley szemü van az optikai boltban
egész korrekt darabokkal, viszonylag sok RX kerettel
helyiknek érdemes benézni -
gztaki
csendes tag
Sziasztok urak!
Gondolom nem túl meglepő módon segítség kellene
Van 1 oakley anrix 03-701 -em,és lencsét szeretnék benne cserélni.
Kis hazánkban hogy tudok rendelni hozzá lencsét? -
X-metal
tag
Srácok S.O.S kellene némi Kp, így megszabadulnék pár kevésbé becses darabtól.
Emerald Splice. Vadi új Orr és szárgumi pluszban.
Metallic Red - Gold Iridium Heather Mframe.
Custom Black - Black Iridium Gas Can, Dolláros icon-al.
Polished White Eyepatch. (Elég gáz a lencséje.)
Cream - Gold Iridium FatCat,
FMJ Copper - Black Iridium Topcoat.Érdeklődni privátban légyszí.
-
gaborcsu
tag
Természetesen hamisítvány. Ennyiért mi is lenne más. Nálam ha gondolod kapsz ilyenből eredetit, persze nem ennyiért.
harryls: Radarlock. A bicikliseket érdemes lett volna látni az első napon, majdnem mindenkin ez az új radarlock volt a szivárvány minden színében. (leszámítva néhány borzasztóan ronda rudy projectet)
-
N0S
csendes tag
Sziasztok!
Nézegettem vaterán az oakley szemüvegeket s meg is találtam a számomra tetsző darabot, de nem tudom, hogy megbízható-e az eladó, eredeti terméket vásárolnék-e.
http://divat-ruha.vatera.hu/kiegeszitok_kellekek/napszemuveg/oakley_jawbone_napszemuveg_3par_lencsetok_1ft_1_ft_1620269291.html
Erről a darabról lenne szó! Kérem aki jobban ért hozzá legyen oly kedves erősítse meg, hogy eredeti-e vagy hamisítvány!
Előre is köszönöm a segítséget..
Üdv.
-
radi8tor
MODERÁTOR
venge!
Úgy látom Oakley-nek még van a raktárban OTT-je.
A londoniakat ezzel riogatják az olimpiai faluban. -
PowerBuldog
veterán
Srácok, valakinek nincs eladó Crosshair 2.0-ja? Egy ismerősöm szeretne venni.
-
tomtrial
tag
Mai szerzeményem: [link]
Már rég fájt a fogam egy ilyen színkombóra, és ez nem is volt drága. Mégsem élhetek egy Ten nélkül ha elmegy az Alinghi
-
tomtrial
tag
válasz
SupaCow #22124 üzenetére
Persze én sem valami gagyi "engri pörc" grafikára gondoltam, hanem művészek által kitalált alkotásra, biztosan tudnának olyat kihozni akár ebből a témából is ami nagyon ütős lenne. Lehet, hogy elcsépelt már de lennének rá vevők akik imádják ... na persze nem Mi
napey:
-
SupaCow
aktív tag
válasz
tomtrial #22121 üzenetére
A Todd Francis Eyepatch és a Frank Kozik Hijinx egy művészek által tervezett limitált sorozat részei voltak. Az angry birdsben sehol nem látom a művészetet : ) Biztosan tudnának olyan grafikát csinálni ami tetszene.(remélem az oakleynak eszébe sem jut foglalkozni a témával) De akkor sem értékelném 1 kalap alatt az Artist series darabokkal.
Szvsz az angry birds nagyon elécspelt Brand lett. Minden lósz4rt eladnak vele.
-
tomtrial
tag
válasz
SupaCow #22118 üzenetére
Ha azt vesszük Koxx galambos eyepatch-e sem volt semmi
Igaz nem angry galambok voltak, de szerintem az is már súrolja a komolytalanság határait vagy tévedek? Amúgy néha a komolytalannak tűnő dolgokból lesznek a komolyságok ...
Első blikkre a Kozik is vicces volt számomra, de élőben nézve nagyon megtetszett ...
Persze nem erre a fake mintára gondoltam, de egy szépen kidolgozott angry pörc minta biztosan jól nézne ki ... sőt meg merem kockáztatni, ha hijinx-ből lenne akkor te is rácuppannál
goldnarmz: bakker majdnem így jártam én is a múltkor ... szerencsére észrevettem időben
-
goldnarmz
aktív tag
Volt már veletek olyan, hogy próbafülkében felejtettétek a nagyra becsült Oakley-tokat, és ellopták? Jó, nem egy 200 ezres modellről van szó, de akkor is...
Én barom, úgy hiányzik...
-
harryls
aktív tag
-
krain
tag
Oil rig és a crosshair 1.
-
PowerBuldog
veterán
válasz
gotti701007 #22105 üzenetére
X-metal akkor is rákérdezett volna, ha mordorban élnél.
-
gotti701007
csendes tag
mindenkitol elnezest kerek aki uzenetet kuldott a privatomra az r1 kerettel kapcsolatban es nem valaszoltam de hat a XXI szazad technikaja meg ismeretlen szamo0mra es 3 napba telt hogy rajojjek van privat uzenet is. ezentul figyelmesebb leszek. koszonettel az erdeklodeseteket. X Metalnak mar mondtam en angliaban elek es ha barkinek barmiben kell onnan segitseg nyugodtan forduljatok hozzam. Most mar tudom kezelni az uzeneteket. SZEP NAPOT
-
X-metal
tag
Hát igen, nagyon nehéz egy darabra szűkíteni a kört.
Én módosítanék az előző álláspontomon, és ezt jelölném.
Oakley C-Six Carbon Livestrong.
Nem hiszem, hogy ilyet bármilyen földi halandónak is tapogatnia kellene.
Nem tudni pontosan hány darabot gyártottak belőlle, de szerintem max. 10 Db-os limitált széria. -
Vole
aktív tag
Nem ertem hogy tudtok egy konkret tipust kivalasztani
Hatchet, Valve, Juliet reszemrol.
Ez kicsit olyan, mintha egy szoke egy barna es egy fekete bombazo kozul kene valasztani egyet
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
- Gyúrósok ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Philips LCD és LED TV-k
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Linux kezdőknek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest