Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
harryls
aktív tag
-
X-metal
tag
Ma megkaptam a vámhatóságtól a papirt. A 2 képen egy tájékoztató látható a jelenlegi vámolási szabályokról, ezt a lapot eddig nem mellékelték...
Elküldtem a számlát és a megnyert aukció képét is.
Eddig a 90$ alatti vásárlásaim fizetés nélkül kijöttek a vámtól. (Ez 89,05$ volt postával)
Most kíváncsi leszek.
Majd tájékoztatlak benneteket is. -
gaborcsu
tag
Ettől még nem hiszem hogy kínai minősége lenne az ott gyártott szemüvegeknek. Végülis ma már a szinte mindent ott gyártanak, pl az iphone is elég jól fogy a közel 150-200e árával, pedig az is "ócska" kínai cucc. Max az oakley is megkönnyíti a profi hamisítványok gyártását.
-
-
-
-
Djuree
félisten
válasz
X-metal
üzenetére
vám az nem sok, 3%. az áfa a sok, 25%, amit még pluszban megfizettetnek, nem elég hogy már megvételkor megfizetted az adott országban. ajándékot kell ráíratni, meg kell beszélni az eladóval hogy az összeget ne tüntesse fel, vagy jóval kevesebbet. így be sem megy a vámra. nekem volt hogy így sörétes puska (airsoft, nem igazi) átment a vámon, hozta a postás a vállán a nagy csomagot, nehéz is volt meg nagy is
csak akkor van gáz ha kérik a paypal számlát, mert azon az igazi ár lesz. kockázatos móka, de jó beszélőkével megoldható 
-
X-metal
tag
válasz
tomtrial
üzenetére
Nem így van. Mindenkinek megállítják a csomagját.
Bevételt kell generálniuk, így azokat a kisebb csomagokat is jobban megvizsgálják, amik eddig jó eséllyel simán átcsúsztak, mert nem volt súlyuk, és nem voltak nagy összegre biztosítva...
Felesleges lenne bármit is megváltoztatnom.Vámot meg csak 1X kellett fizetnem eddig...
-
X-metal
tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Szerintem ezen a mondaton van a hangsúly:
"Az utóbbi időben rendkívüli mértékben megnövekedett az országba postai úton beérkezett áruk mennyisége"A megnövekedett forgalom nagyobb bevételt generál, igy jobban odafigyelnek.
Nekem az elmúlt fél évben minden rendelésem megakadt náluk, míg előtte szinte egy sem.A Tostoise-Gold 1st gen Straight Jacketem 12 napja a vámon van, és még nem értesítettek róla...
-
sonar
addikt
Hello
Van egy 6-7 éves Oakley Fives II-m. Most ért el addig, hogy a lencse sajnos karcos lett és helyenként a "bevonat" megrepedezett. És tisztitás után meg mintha elkenődne. Kezd használhatatlan lenni.
Szóval azt szeretném kérdezni, hogy lehet a lencsét cserélni vagy hagyjam meg munkás szemüvegnek és vegyek újat? -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
TayRol
üzenetére
Nem értem a kampányt, ez így volt már eddig is. Semmi újat nem írtak/hoztak az ügyben.
2011.07-óta van ez a rendszer. -
X-metal
tag
VÁM.
-
hdpe73
csendes tag
Sziasztok! Van valakinek eladó Oakley kemény tok? Wkisker-hez kéne. Privi vagy mobil +36-30-9956-249. Üdv. Beatrix Bp.
-
gaborcsu
tag
válasz
Djuree
üzenetére
Ezek nem a saját használatú darabjaim, mind új. Csak kedvcsináló képnek szántam, meg jól néz ki így egyben.
radi8tor1: A nálam lévő Ti CH-n sem szerepel még, ez a kínai dolog új dolog még számomra.
harryls: Ez mind meghirdetett. Régiek: Barna Hijinx és Sideways, valamint Blk polár Felon. Ezekre lehet ajánlatot tenni ha esetleg érdekel. Bár kétlem
-
tomtrial
tag
válasz
X-metal
üzenetére
Gondolod ha eredeti lenne akkor egy lúzer srác tette volna fel aki nem tudja mennyit ér? Hát nem tudom ...
Ha jól emlékszem a közelmúltban járt nálad egy hamis Pit Boss, erről a képről semmi hasonlóság nem volt a hamissal?
Ha eredeti akkor aki megvett az nagyon jól járt

-
X-metal
tag
Ez vajon eredeti lehetett? 3 percig volt meg, és abban az egy percben amig gondolkoztam, hogy bekockáztassam-e, megvették előttem...
-
SupaCow
aktív tag
Ilyen sem sűrűn van az ebayen. Mars sapi
-
-
Djuree
félisten
skacok tudnátok nekem linkelni ebay-ről radar path lencséket, ami jó árban van és tuti eredeti? én nem értek hozzá, félek nem eredetit vennék. kéne tartalék lencse.
vagy ha van vkinek eladó az is jó nekem.
azt nem tudom még hogy a livestrong radaromban gyárilag milyen lencse van. polarizált vagy sima? azt sem tudom mi a különbség. ezt valaki összes tudná nekem foglalni.köszi

-
Vole
aktív tag
Paypalon automatikusan zaroljak az osszeget amint valaki nyit egy claim -et ellened.
A resolution center -en keresztul szepen ird meg neki, hogy a leirasban egyertelmuen szerepelt hogy a szemuveg festett, nem gyari, ezen kivul a cimet a rendszer automatikusan elkuldte neked, es te a megadott cimre postaztad, igy nem vagy hajlando fizetni az o hibajaert.
Ezutan a helyedben azonnal benyomnam, hogy a paypal vizsgalja ki az ugyet, ha akar, kozben valaszolhat az ember. A paypal dontese valoszinuleg az lesz, hogy a vevonek vissza kell postaznia a szemvueget hozzad, es amint a tracking szam alapjan megerkezik a cimedre, akkor automatikusan megkapja a vevo a paypalon zarolt penzedet. Arra szerintem nincs lehetoseg, hogy a vetelar+postakoltseg folott vonjanak le toled penzt.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Az a foglalás nem az eredeti összeg befizetése óta állt fenn?
Ha jól tudom 30 napig foglalás alatt van az összeg vagy a vevő értékeléséig.
Na most leadott egy negatívat, mert máshova küldted, de nem írta bele, hogy nem olyan amilyet gondolt a termék leírása alapján. Szerintem várd meg, hogy leteljen az 1 hónap, addig küldje szépen vissza a tiedet.Arról, hogy milyen állapotban küldte vissza csinálhatott képet, ezért nincs értelme olyat mondani, hogy üres dobozt adott fel. Abból neked is bajod lehet.
-
-
-
venge
aktív tag
Elnézést kérek mindenkitől, akit zavar, hogy a bajommal állandóan hozzátok fordulok!
De most felment bennem a pumpa és nem tudom, hogy mitévő legyek!
A történetemet ismeritek, nem akarom újra ragozni, de ma kaptam az ebaytől ezt a levelet:Hi venge1976,
The buyer sent you a message.
Buyer's message:
i would also like a refund of the $11.06 the cost of forwarding glasses to proper address....total $229.25....my son advised me he has way more than 40 pairs of oakleys.and as a collector your glasses are not acceptableYou can also view the details of this case in the Resolution Center.
A szemüveget 188,25 dollárért nyerte, 30 dollár volt a postaköltség, azaz 218,25 dollár. Most azt várja el, hogy fizessek neki még 11,06 dollárt pluszban, amiért én az általa megadott címre küldtem a szemüveget!
Ez már a pofátlanság teteje!
Ha kifizetem neki a 218,25 dollárt, a 11-et nem, akkor tuti nem küldi el a szemüveget!
Mi a l...szt csináljak?!
-
X-metal
tag
Ez már a második Jordan R1 a héten, amelyik 500$ környékén megy el.
Nem is értem, eddig 1000$ alatt lehetetlenség volt megvenni... -
harryls
aktív tag
válasz
Babarnew
üzenetére
Gábor ne csináld, nem azt írtam hogy szebb vagy jobb mint a crosshair
Olvasd el figyelmesen 
Egyébként marhára tetszik a crosshair 1.0, ha találtam volna elfogadható áron valamilyen titán keretest vagy egy black chrome/amber black ir polárt [link] vettem volna
Gyere át és nézd meg élőben -
Babarnew
tag
válasz
harryls
üzenetére
En szeretem az aviator stilusu femkereteseket de nem tudom ez miert szebb, jobb mint egy crosshair....mondjuk abbol nekem van nehany

Sot, tovabbmegyek, most hogy jobban megnezem mar tudom is hogy mire hasonlit nagyon, a felesegem crosshair s szemuvegere, annak pont ugyanilyen "cicas" az ive
-
sörmen95
csendes tag
Srácok keresek Half JAcket szemcsit. Akinek van írjon!
-
harryls
aktív tag
válasz
X-metal
üzenetére
Tudom hogy a pilóta stílus neked nem jön be, én már régóta szerettem volna egyet. Az inmate nem áll jól, a crosshairből sok van, ilyenre vadászgattam már egy ideje ami nem egyszerű mert 3-4 havonta kerül fel egy-egy db. Már kettőről lemaradtam, (egy polished gold/vr28 és egy silver/grey) de ezt végre sikerült megcsípni, külön öröm hogy pont ilyen színt akartam, és olcsóbban megúsztam mint amennyiért elment a másik kettő.
Az az NSJ nagyon komoly szép színkombó de 100$-t én sem adtam volna érte -
X-metal
tag
válasz
harryls
üzenetére
Nem rossz. (De a jó nem ilyen
)Viccet félretéve, szép darab és ritka is, ezektől függetlenül engem semennyire sem mozgat meg.
Ez megmozgatott volna, csak sajnos valakinek még nálam is jobban kellett. De én vagyok a hülye, hogy keveset ajánlottam érte. Fene sem gondolta volna, hogy 100$ felett is lesz aki licitál rá, miközben 50-70$ között szoktak elmenni (igaz nem ebben a színben...).Mindegy, kivárom azt az 1-1,5 évet, amig ismét felbukkan egy darab.
Addig meg vigasztalodók a tegnapi Plasma R1-el.
-
vallas
őstag
Hi!
van egy five 3.0 -m Brown Smoke-Dark Bronze lencsével.
mivel egyszer leejtettem, és a jobb lencséje megkarcolódott vettem a a Király utcai Lab-ba hozzá egy pár dobozos új lencsét, ki is cserélték, de már a berakáskor mondta a gyerek, hogy mozog a jobb lencse a keretben, de elhoztam, mert azt mondta, hogy optikus, tud bele tenni valamit amitől megfeszül, ilyen kis műanyag szálat.beletettem, de nem az igazi, szerintetek mennyi lehet a keret középső része?
vagy mi lehet a probléma, kisebb az új lencse mint a régi, vagy a keret deformálódhatott el?nem lehet valahogy kicseréltetni, a régi keret cserélős módszer már nem működik...

-
sörmen95
csendes tag
Ha valakit érdekelne van egy 2-éves Oxydo szemcsim. Eladó/Cserélhető Képet küldök
E-mailban: tubice19@indamail.hu -
sörmen95
csendes tag
Kössz a gyorst választ! Hanyagolom legközelebb. De Half Jacket-et aki tud az szóljon.
-
-
sörmen95
csendes tag
Csáó! Most csatlakoztam a fórumhoz mivel a duna elvitte tegnap előtt az OAKLEY HALF JACKET SZEMCSIM. A szemüveg megvolt már 4-éve kúrva jó volt és szeretnék egy használtat szerezni! AKINEK VAN ELADÓ HASZNÁLT OAKLEY HALF JACKET SZEMÜVEGE KEDVEZŐ ÁRON ÍRJON!! Üdv: Zoli E-mail: tubice19@indamail.hu
Még annyi hogy ez eredeti lehet?!----->http://apro.bikemag.hu/browse/sisak-szemuveg/szemuveg/oakley-jawbone-fekete-feher-uj-sok-tartozekkal-l105201.html -
-
-
Vole
aktív tag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Oszinten szolva megertem kicsit a vevot, mert nem egyertelmu a leiras. Eredeti szemuveget ir, custom festessel. Nos, az Oakley -tol is lehet Custom szemuveget rendelni, es voltak ugye special edition kiadasok amikrol nem mindenki tud, ezert azt gondolhatta a vevo, hogy ez eredeti, Oakley altal festett szemuveg.
A leirasban inkabb "repainted" -et irtam volna vagy ilyesmit, esetleg "repainted by artist".
Szerintem ezt benyaltad, kerd vissza a szemuveget, add vissza a penzt es hirdesd meg rendesen ( rendes leiras, tobb kep ). Igy megszabadulsz a negativtol is. Tanulopenz, van ilyen.
-
tekeyagd
aktív tag
Urak!
Régi típusú racing jacket érdekelne!
Valakinek elfekvőben egy? -
MrPG8
aktív tag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Na ne szórakozzanak már
Ez most tényleg komoly, hogy ilyen visszajelzést adnak amikor már a címben is szerepel, hogy nem "gyári" fényezés. Nyugodtan írd vissza, hogy kedves ebay és vevő nézzen rá a hírdetésre... -
-
Vole
aktív tag
Eloszor is a paypalon vagy ebayen keresztul ahol nyitotta a claim -et, ott ird meg, hogy az aukcio leirasaban szerepelt, hogy ez nem gyari festes, ezert ha nem olvasta el, akkor az az o hibaja.
A visszafizetes ugy mukodik, hogy a claim -en keresztul megirod neki, hogy kuldje vissza es amint visszaerkezik hozzad, akkor kapja a refund -ot, amit toled mar automatikusan zaroltak.
Szar ugy ez, mert belefutottal egy pocsfejbe, ilyenkor az elado szinte csak bukhat. Ezt a festes dolgot mindenkepp ird meg neki, hogy olvassa el a leirast, mert abban benne van. Erdemes kedvesen tudtara adni, hogy o volt a hulye.
A masik ugye a cim. Melyik cimre kuldted, az ebayre vagy a paypalra?
Amugy a cim ezek szerint helyes volt, csak a seggfej valoszinuleg a fia cimet adta meg az ebayen. Gyanitom, hogy mivel kanadai, ezert az usa -bol vasarol gyakran, es a fia postazza el egyben a cuccokat neki, igy olcsobb.
-
venge
aktív tag
Ezek után az ebay is írt: Hi venge1976,
Here's what just happened:
We opened an eBay Buyer Protection case because dlatendresse352 has an issue with an item purchased from you.
Here's what you need to do next:
Please click Respond now by Sep 03, 2012 and try to work it out with the buyer.
What you should know:
PayPal has placed a hold on this transaction.
If you issue a full refund to the buyer before the case is escalated, you will automatically receive your final value fee back.
If you don't work things out, the buyer can escalate this case to eBay Customer Support for a final decision.Details the buyer provided:
Problem: The item is not as described
The buyer has already contacted you through eBay Messages
The buyer paid on Jul 21, 2012
Problem: Other
You have responded to the buyer
You have tried or are trying to help the buyer with the problem
You can call the buyer at "613-257-4692" if you want to try to work this out.Additional information:
"was shipped to wrong address in florida...received in carleton pl canada.aug 23.sent to barrie ont canada and rec at proper destination aug 27....my son who is a collector of oakley with over 40 pairs of oakley glasses. he says they have been repainted as when you rub the black it runs and peels off "The buyer wants:
A full refundYou can view the details of this case in the Resolution Center.
How eBP works
Nem értem ezt az egészet! Én megírtam, hogy nem gyári festés, azt meg nem hiszem el, hogy málik le a festék, mivel az OTT-m sokkal korábban elkészült és semmi hiba nincs rajta!
Azon is gondolkodtam, hogy mi rá a garancia, hogy ha visszautalom neki a pénzt, ő elküldi nekem a szemüveget!
Mitévő legyek? -
venge
aktív tag
Tudom, hogy nem ide tartozik, de én tőletek kaptam eddig a legtöbb segítséget! Megfejtettem a problémát a vevővel. Az ebeyen megadott címe nem egyezett a paypalos címmel! Tegnap ezt a levelet kaptam: Dear venge1976,
i contacted ebay again and was advised you should have looked at yhe purchase details which would have shown shipping address....tell you what i will do ...credit me back with $6.00 and i will change feedback if you agree thanks ...if not i wish you good luck. if you do not agree no reply necessary
- dlatendresse352
Majd ezt: Dear venge1976,
my son got the glasses today and he called me and said the glasses are real but paint job fake as he has a black pair of tribal like you sent ...when he runs his finger over the black it runs and peels off....please respond as claim will be put by tomorrow....hard to fool my son as he has over 40 pairs and is a collector
- dlatendresse352
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G2i - i5-11G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 27% - Dell S2721NX IPS Monitor! 1920x1080 / 75Hz / 4ms / FreeSync
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox One S All Digital 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

csak akkor van gáz ha kérik a paypal számlát, mert azon az igazi ár lesz. kockázatos móka, de jó beszélőkével megoldható 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)