- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- RIOS Gépház: Új formázási lehetőség a fórumon: spoiler tag
-
LOGOUT
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rafi09
újonc
Hi! lenne egy eladó Oakley - Fives 4.0 - Black with Silver text / Black Iridium Polarized, 12-993
napszemcsim.Használt de nincs rajta karc. Megvan mindene, kitöltetlenül.Esetleg ha valakinek van OAKLEY SIDEWAYS Black Plaid – Grey POLARIZED 12-962,vagy OAKLEY TANGENT BlackGrey Marble – Black Iridium POLARIZED arra ráfizetnék ha beszámolja. Ár 25.000 -
krain
tag
Helló Fiúk! Scalpel,dark grey positive red iridium érdekelne(nem , nem magamnak kell
) van valakinek, vagy íbéj?
köszi
-
-
lorcsi
veterán
szegeden nem tudtok véletlen oakley boltot?
oprikai kereteket szeretnék próbálni -
SupaCow
aktív tag
válasz
Zsolt88 #10692 üzenetére
Jawbone-ról tudok nyilatkozni. Volt a tulajdonomban egy Retina Burn/Black Iridium Vented, Yellow
Keret:
Tetszett a forma, kényelmes volt. A lencse csere könnyen ment. A keret nem nyomta sehol a fejem.
Összehasonlítva egy radarral vagy M frame-el. Az utolsó a sorban. A keret nem ül annyira stabilan a fejemen mint a két előbb megemlített típus. Persze nem azt mondom hogy lötyög, csak a radar, és mframe lerobbanthatatlan a fejemről. JB- nél volt olyan helyzet ahol megmozdult.Lencse:
Ez a vented eröltetés nem a zsánerem. Sok olyan helyzet van ahol a vágások között napfényt kapsz. Értem, hogy nem párásodik, de szvsz nem volt szükség a vented lencsékre.Split jacket, csak a LAB-ban volt a fejemen. Ami azonnal feltűnt, hogy nem takar annyira mint a JB. Lefelé nézve nagyon kiláttam a keret mögül. Míg a JB nagyon jól takart.
Szerintem a Király utca LAB-ban van JB és Split is.
-
Zsolt88
csendes tag
Üdv!
Ilyet szeretnék : http://se.oakley.com/products/6482/25146
(Esetleg ilyet : http://se.oakley.com/products/6293/25142 sárga lencse?? Az milyen, mire??)
Mielőtt megvenném szívesen hallgatok tapasztalatot róla!
És persze hol lehet beszerezni?
Bp. III. kerületben van egy bolt, ott van! Sajnos mindegyik kiállított darab!
Várom a válaszokat!
-
salez
csendes tag
válasz
lorcsi #10686 üzenetére
Nekem volt, hogy 1hét alatt itt volt Ausztráliából, meg olyan is, hogy 3 hét alatt Németországból... Kb ugyanannyi elosztó állomáson fordul meg, mintha USA-ból kapnád, az meg, hogy most a repülő 8órát vagy 15-öt megy, annyira mindegy... Ja és olcsóbb a posta mint a usps, ami még a vámra kerülés esélyét is csökkenti...
üdv
salez -
-
gaborcsu
tag
Persze h fake
Csak hamisat árul, és egyre pofátlanabb áron. Korábban próbáltam rá nyomást gyakorolni, h nem korrekt dolog hozzánemértőket hülyére venni, de nem nagyon érdekelte.
Sajnos egyre több az ilyen ember a vaterán, és egyre könnyebben adnak el 3-4 usd-s szemüvegeket 15-20ezerért. -
Nehéz megmondani, nem tudom, hogy frogból gyártanak-e nagy szériában hamisat. Inkább megbízható forrásból vennék mégha kicsit drágább is. Az eladó pedig meglehetősen arrogáns.
lorcsi: Elméletileg ugyanaz mintha usából rendelnéd, de sztem sokkal lassabban érkeznek meg a csomagok (2,5-3hét). Mint mindenhol ott is vannak szélhámosok, de gyanítom jóval kevesebben.
-
asder
csendes tag
http://divat-ruha.vatera.hu/kiegeszitok_kellekek/napszemuveg/oakley_frogskins_napszemuveg_1457200200.html
Szerintetek ez fake? -
lorcsi
veterán
az ausztráloktól rendeltetek már szemüveget?
kb. menyni idő alatt érkezett meg ?
arra vannak szélhámosok ? -
X-metal
tag
Ez eredeti lehet? 1000 feletti tranzakció, és 100%...
Csak azért, mert ehhez nem értek, sosem láttam Gas Can dobozt sem... -
tupacamaru
veterán
koxx és laci06 THX a válaszokat.
Nagy valószínűséggel a héten megpróbálom valahogy megvenni.
Egy jó régi Twenty XX mellett lesz, ami szinte tökéletes állapotban van még most is..
laci06 Hát nem t'om hogy mit szólna egy olyan kódhoz amit nem nekem adott.
Szerinted be lehetne próbálkozni vele?
-
laci06
senior tag
válasz
tupacamaru #10678 üzenetére
Én is tőle rendeltem, pont egy straight jacket-et.
Szerdán rendeltem, csütörtökön feladta, hétfőn itt volt.
Minden korrekt volt, ajánlom.
Küldött egy 5%os kupont a következő vásárláshoz, hogyha gondolod odaadom a kódot. -
válasz
tupacamaru #10678 üzenetére
Igen, eredeti. Volt is ilyen szemüvegem pár éve. Ez egy elég jó eladó és korrekt postaköltséggel dolgozik.
lorcsi: igen, ingyen van a posta, de ezt a márkát nem ismerem, igazság szerint soha nem vennék ilyen utángyártott lencsét, de ez az én hülyeségem
-
tupacamaru
veterán
Hi!
Az lenne a kérdésem a hozzáértőkhöz hogy ez a szemcsi szerintetek eredeti? Nagyon jó árban van a magyar árához képest, szerintem.
-
lorcsi
veterán
van valakinek iylen szemüvegtok?
ez csak a női modellekhez kapható ?
kb. miylne méretű szemüvegek férnek bele? -
lorcsi
veterán
jól látom...hogy ő ingyen postázza hozzánk is ezeket a vadi új lencséket?
vásárolt már valaki tőle ?
menynire megbízható ? -
DemonDani
addikt
mennyi idő lehet ennél a szállítás? valóban 1 hét alatt megjöhet?
-
harryls
aktív tag
-
B.Ricsike
őstag
[link]
Durva hogy ennyit zsebre tesz majd érte. -
IAjaxI
csendes tag
Sziasztok! Szerintetek ez eredeti? [link] A válaszokat előre is köszönöm! Üdv.
-
B.Ricsike
őstag
Háááát...... azért a "Polarized" feliratot igencsak látni kellene a képen, akárhogy is van fotózva. Illetve a Doboz is fura nekem, ilyet még nem láttam soha, bár ez lehet csak nekem ismeretlen.
Az eladó viszont megbízhatónak tűnik, de én elötte kérnék egy képet a lencséröl, mert az a feliratot igenis látni kell!!
-
beiszer
csendes tag
Sziasztok!
Erről a szemüvegről szeretném kikérni a véleményetek, hogy kamu-e:
http://viewitem.eim.ebay.hu/New-Genuine-OAKLEY-GASCAN-Polished-Black--Grey-03471/190532243352/itemKöszi
-
NorDezs
senior tag
Sziasztok,
Szerintetek ez eredeti Oakley? [link]
Elég olcsónak tűnik az itthoni árhoz képest, viszont az eladónak szinte csak pozitív feedbackjei vannak. -
botarobi
tag
Sziasztok ! Valakinek esetleg van véleménye az új Plaintiff szériáról ? Netalán tulajdonában van egy ilyen és megosztaná tapasztalatait... Szeretnék egy pilótafazont vásárolni,de ugye az általunk hőn szeretett márka nem jeleskedett ebben a műfajban (Randolph,Ray Ban,American Optical stb.) ,viszont nem szívesen váltanám le az Oakleyt,mint márkát és minőséget! Eddig 3 példánya bizonyított nálam,most egy Ducati szériás (repülés mellett másik nagy szerelem) Monster Dogot cserélném le...
-
válasz
bandus #10648 üzenetére
Kellemes színárnyalatú lencse, nekem van egy sima és egy polár is. De ezek aránylag sötétek, ha átlátszóbbat szeretnél akkor bronze lencsét nézzél.
Ichiro Radar
ennek csúnya ára lesz
-
válasz
radi8tor #10642 üzenetére
4db, crosshair, half-x, MD, Radar, de remélem bővül majd egy Tennel is
Tomics: akkor nem értem a többieknek mi volt a gondjuk, mindenesetre vannak ennél jobb és olcsóbb források is
bandus: hu igen, R.Pimple az nekem is nagyon tetszik, barátnőm is azt szeretett volna, de fuente lett belőle
-
naná, azt semmi pénzért nem adnám el
remélem egy robert pimple-t is sikerül majd beszereznem előbbutóbb
c-wire is nagyonn komoly. majd az lesz amelyik jól áll. illetve ezek kaphatók gradient lencsével? kicsit aktívabban kell ide írkálnom, mert elszaladnak mellettem az újdonságok
-
-
izso1234
csendes tag
Köszi a választ.
Egyébként volt valami rossz tapasztalat az Edel Opticsal, vagy ez csak olyan rossz beidegződés?
Ez a polár titán square wire, ami a vaterán is fennt van, ugye?
Az a baj vele, hogy kisebb mint a crosshair, és így nekem kicsi lenne.Nem tudsz ajánlani valami jó beszerzési helyet a szemüvegre?
-
izso1234
csendes tag
Sziasztok
Segítség kellene, hogy hol érdemes szemüveget vennem. Szeretnék egy arany színű Crosshair 2--t.
Nem tudom, melyik a legmegnyugtatóbb: megvenni horror áron itthon valami optikusnál, behozatni az USA-ból, esetleg valami európai webshopból.Esetleg ha valaki ismeri a garanciális ügyintézést ezekről a helyekről, mesélhetne róla.
Innen valami tapasztalat?
Köszi a válaszokat
Zsolt -
DemonDani
addikt
Exovista lencsékről merre lehet valami infót találni? Nézegettem, és 6k körüli áron lehetne venni a Whiskerembe, de nem találok semmit róluk, hogy mégis milyen képet adnak pl a lencsék, mert van ilyen Fire szerű, meg Króm is meg még több, csak nem tudom milyen kéne, arra az esetre gondoltam, ha valami baja esne a mostani Black iridium lencséknek, lenne tartalék a későbbiekre, mikorra már valszeg nem lehet majd kapni semmit ehez a szemüveghez, szal egyfajta tartalék lenne... ennyiért hülyének is megérik, csak nekem valami diszkrét kitekintésű kéne, ami nem "torzít" a szineken.
-
Zsolt19
csendes tag
-
Zsolt19
csendes tag
Sziasztok! Gascan White-om lencsét cseréltem, így lenne 1 pár eladó Black Iridium lencsém... Esetleg érdekel valakit? Olyan mint ha most jött volna ki a gyárból, nagyon vigyáztam rá!
-
-
X-metal
tag
válasz
harryls #10606 üzenetére
Eredeti az is.
Nekem volt olyan juliet-em (Plasma Fire), amiben 3X cseréltem lencsét.
Mindig az volt, hogy megkarcolodott valamelyik, és mikor csak azt az oldalt akartam kicserélni, akkor a betett lencse kicsit eltért szinben. Igy a másikat ingyen kaptam az Oakley-tól, mert nem tudta ugyanazt az árnyalatot adni...
Vagy nézz meg egy 8 éves ruby, és egy mai ruby lencsét. Ég és föld a kettő.Szerk: Most látom csak, hogy Koxx ezt már tisztázta...
A Plasma keretről meg csak a második generáciotól igaz amit írtál, mert az első nagyon könnyen megkopott ott ahol egy kis izzadság érte...
Nekem azt 2X csrélték garanciában (régi szép idők....) Aztán harmadszorra elfogadtam helyette az X-metalt. -
P00By
nagyúr
Üdv, egy kis segítséget szeretnék kérni.
Nem tudom, h Oakley volt amit láttam, de hátha...Szóval a keret, meg úgy az egész szemüveg tiszta króm volt. Ez lehet Oakley és, ha igen melyik fajta, mert nem nagyon találom?!
Esti remek fogalmazásom
-
harryls
aktív tag
válasz
tomyka74 #10607 üzenetére
Ne haragudj, nem akartam veled regényt íratni, így már értem.
Ha esetleg Pesten jársz hívj fel és megnézheted. Nekem is baromira tetszik annak ellenére hogy az ice lencsét nem szeretem. Nem is hirdetem, ide is csak azért rakatam fel hátha valaki jobban kihasználná mint én, mert effektíve abszolút nem használom.
Igen emlékszem a feltöltött képeidre, először volt köztük eye jacket, azzal mi lett? -
tomyka74
senior tag
válasz
harryls #10606 üzenetére
elmesélem miért!
anno írtam itt a fórumon,hogy mindig ilyen twenty silver / emeraldot keresek égen földön és sehol nem találtam! van nekem amugy egy emerald / gold iridium twentym is, arról töltömmer már fel képet nektek régebben! nos aztán pár hete vmelyik fórumtárs jelezte,hogy beleakadt egy ilyen twentybe és eladja nekem bár az egy kissé megviselt ( lencsén apróbb karcok a kereten kisebb kopások ) de mivel álmom volt ilyen színű így megvettem!!
aztán a napokban meg ismét jelezte vmelyik fórumtárs a vaterán feltűnt még egy de ez totál karcmentes, és rögtön meg is vettem, így lett két egyforma!
a lényeg , hogy ez a színű twenty volt az álmom és most ketztő is lett és az egyik az karcmentes, amugy pont a sárgásabb jobb szélső az új!
ezért van kettő egy forma és ezért nem vettem meg a tiéd bár kurva szép darab az is!X-metal fórumtárstól van a balszélső kékesebb lencsés
-
harryls
aktív tag
válasz
tomyka74 #10605 üzenetére
Köszi!
Minek neked 2 tök egyforma twenty.
Ennyi erővel megvehetted volna az enyémet is. Makulátlan állapot + egy eredeti lencse esti és hajnali tekeréshez. És ne mond hogy drága, szerintem ez sem volt sokkal olcsóbb.A bal szélső kékesebb honnan van? sztem nem eredeti lencse
-
tomyka74
senior tag
válasz
harryls #10604 üzenetére
jaja nekem is jobbszélső tetszik jobban! 1280x960 JPEG tömörítetlen méret 3,5mb tömörített ( feltöltött ) 554kb!
nekem sem engedné de le kell törölnöd az előző képekből,hogy legyen helyed feltölteni a fórumba! én is töröltem előző képeimet gondolom a julimról és akkor engedi feltölteni! -
tomyka74
senior tag
válasz
harryls #10600 üzenetére
gyönyörű darab! bár az enyém sokkal szebb
na és az m itől van, ma megérkezett a twenty silver/emerald , és ugye nekem van már egy ilyen de ez teljesen újszerű! és a két lencse közt árnyalatni külömbségek vannak az egyik az sárgásabb zöld a másik az acélosabb zöld pedig mind a kettő egyforma emerald elméletileg?
majd lefotózom és mutatom!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -60% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- Lenovo Legion 5 15ACH6H
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest