Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandus
veterán
még egy kincs, barátibb áron, azoknak akik oda vannak a vitrin [link]ekért
bár ki tudja hol fog megállni. -
DISC4U
tag
Megjött több mint 1 hónap után az Oakley tokom is végre.

Ez az "USPS First Class Mail International" nem vált be
Eddig mindig USPS Priority-t (kb. 2 hét) vagy USPS Express-t (kb. 1 hét) használtam , ezután se fogom másként csinálni... -
-
-
Hullamos
tag
Valaki nem csereli el a Romeojat az en dobozos Juliamra.Xmetal/black iridium.

-
válasz
harryls
üzenetére
hm, szép miféle romeo 1-es ez?
bandus: large soft vault
-
bandus
veterán
Na mivel senki nem akar nekem tokot eladni,ezèrt vennèk ebayről soft vaultot. Hijinx melyik mèretbe fèr bele?

-
futura85
újonc
Valaki tudna nekem eredeti új oakley monster dogot olcsóbban?Gondolomon ez [link] nem eredeti.Honnan lehet megállapítani hogy eredeti e?
-
-
Hullamos
tag
Jol megkeri az arat ezert a kinai sz@rert az illeto.[link].Valaki hivja fel mert nagy tevedesben van.

-
-
venge
aktív tag
Nézzétek csak!
Az a fránya szállítási költség nem lenne!
-
-
-
bandus
veterán
sziasztok!
eladó tokja van-e valakinek?
mondjuk akkora amibe a hijinx, jupiter belefér?köszi

-
tomyka74
senior tag
a képeken nem annyira látszik de rootber gumiszett van rajta naon autentikus vele, gyönyörű! na elég az öndicséretből

-
tomyka74
senior tag
üdv emberek!
megérkezett Koxx funn társtól a juli tungsten lencse!
íme egy kis ízelítő, szemléltetésképp az emerald lencse itt van!és a tungsten!
sztem kurva szép ezzel a plasma kerettel, imádom!
a szobámban okker függöny miatt lehet túl sárgás a fényhatás , majd csinálok "függöny nélkül" is képeket! addig is nyugodtan dicsérhetitek!

ezer köszi Koxx!!!

-
-
Hullamos
tag
SziasztokMegvalnek Juliet szemuvegemtol.Nem jott ossze,nem nekem talaltak ki.Habar nagyon szeretem...............de nem takar ugy ahogy kene.Amit tudni kell rolla(Xmetal/Black iridium,szep megkimelt allapotban(egy 2mm hajszalkarc a bal lencsen).Mindene megvan hozza.zacsi doboz,gumipotlekok).A 10504 hozzaszolasnal kepek.Ara 46000ft.
-
lkbulls
újonc
Sziasztok
Van egy Nanowire 3.0 eladó!! karcmentes telsen új állapotban,bevizsgált eredeti.
Black polished lencsével,kevlar tokkal 45.000Ft!! Alkudni csak felfelé lehet!!!! :-)Krisz
Ha érdekel keress meg emailben: lkbulls@gmail.com
-
-
Babarnew
tag
Hello Fijúg
magamra implementálnék valami nyárias darabot megint, fényes keret ( plsd gold, silver...) és barna lencse (mondjuk VR28 vagy valami hasonló, világosabb is lehet) leginkább aviator stílusban, ismertek...Crosshair vagy társai jöhetnek, esetleg Inmate, köszi Sqr Wire most nem 
ha van valakinél 5leteket várom, baráti üdvözlettel Babar -
-
Kephamos
addikt
Ókliból? Még semmilyent. Csak úgy általában nézelődök.
RB-ből meg[link] és [link], illetve wayfarert, csak abban nem vagyok biztos, hogy tényleg jól áll, vagy csak Mr Blonde-ot akarom látni a tükörben (egyáltalán nem hasonlítok Michael Madsen-re), illetve manapság minden dinnyegyermek wayfarer kópiákban mászkál.
Esetleg, ha Ókliból haszonló kinézetű modelleket linkelnél, vagycsak elmondanád melyik kollekcióban nézelődjek, akkor megköszönném.
Tomics: Úgyis kell egy a Ferrariba meg a Maybachba is. Kollégista, egyetemista, alkoholista vagyok. Szóval halmozottan hátrányos helyzetű.
Pénz nem számít! (DE!) -
-
-
lorcsi
veterán
vole-val mi lett ?
nagyon nem látni elég régóta -
-
Labban legutóbb volt 2 féle is, brutál

tomyka: azért nem olyan rossz ám a RB
"A Ray- Ban története 1937-ben kezdődött, amikor az amerikai légierő a Bausch & Lomb cégnek megbízást adott egy speciális, pilóták számára készülő napszemüveg kifejlesztésére." [link]Mi úgyis elfogultak vagyunk

-
venge
aktív tag
Nincs valakinek Over The Topja, egy felpróbálás erejéig? Esetleg a Lab-ban láttatok?
Köszi -
-
Kephamos
addikt
Kb. egy hónap múlva tervezem egy jobbfajta (drágább) napszemüveg beszerzését. Ray Ban-t nézegetem, de az óklit sem zárom ki. Miért vegyek inkább Oakley-t, mint Ray Ban-t?
-
venge
aktív tag
válasz
molnarpeter
üzenetére
Ez mi?

-
molnarpeter
nagyúr
válasz
molnarpeter
üzenetére
UP
mp
-
krain
tag
Holnap délelőtt valószínű felmegyek Bp-re, ha valakit érdekel a Sq.Wire titanium olive chrome tungsten iridium polar írjon és viszem, baráti áron megszerezheti!

-
Hullamos
tag
válasz
harryls
üzenetére
Igazabol nekem ugy all a legjobban hogyha leveszem mindket orgumit.Es csak a femet hasznalom.Normalisan all ugy is az orromon,de ha kapnek egy leheletni vekony orgumit azt meg elviselnem.Es az lett a roman plate-val hogy mikor kertem tolle nagyfolbontasu kepeket minden oldalrol,akkor azt irta hogy 8mp kepek es elegedjem meg azokkal.
.Visszaterve az orgumikhoz............egyaltalan letezik e ket mereten kivul mas meret is?valami meg vekonyabb? -
molnarpeter
nagyúr
válasz
molnarpeter
üzenetére
UP

mp
-
Hullamos
tag
Sziasztok.
Matol fogva en is buszke tulajdonosa vagyok egy Xmetal/Black Iridium Julietnek.Hasznaltan vettem,de szep allapotban van.Egyedul az orr resze kotyog,ezert holnap viszem a Kiraly utcaba egy kis tomitesert.De igazabol a szemcsi nem all valami jol nekem(vekonyabb orrparnakra lenne szuksgem,vajon a Kiraly utcaban vannak mas meretben azon kivul mint amit az az Oakley a Juliethez?).ES akkor itt van 2 kep a szepsegemrol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3190 - Intel N3350 I 4GB I 64-128SSD I 11,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 i5-1135G7 16GB Ram 256 GB SSD FHD IPS Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8G I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! MSI Claw A1M 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- LG 32MR50C-B VA Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 5ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

jó párosítás a kerettel.
bár ki tudja hol fog megállni.

Kiváncsi leszek, hogy birja majd a hordást.

nagyon szép mindkét lencsével, kár, hogy nekem nem állnak jól a júliák
gondolom polarized akar ez lenni...

Én meg itt sajnállak éjjel negyed 2-kor, hogy nincs pénzed szemüvegre