- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Tegnap fél 4-kor rendeltem Edel-Optics webáruházból, ma délelőtt meg is érkezett a csomag. (UPS Express)
Majd este kiderül, hogy az van-e a csomagban aminek lennie kell. -
Mortanius
csendes tag
Hi! Kisebb probléma... Na, szóval rendeltem én is(Edel-Optics). Stimmel név, cím, telefon szám, viszont e-mail címet elk*rtam.
Utánvételes lenne majd a dolog. Az a kérdésem megkapom vajon így a cuccot, avagy nem?
-
Munkamoral
újonc
Egy info ehhez a temahoz:
Rendeltem edel optics-tol es total rendben megjott. A UPC-vel szallitottak ki.
A becsult postazasi ido, ami az oldalon lathato, a termek feladasaig hatralevo ido, nincs beleszamolva, hogy a UPC mennyi ido alatt hozza ki neked.
Hozzam Nemetorszagbol hoztak, kb 3 nap alatt itt is volt.Csak ajanlani tudom ezek alapjan az Edel Optics-ot.
Ha valaki nem bizik a webshop-jukban, vasaroljon toluk eBay-en vagy Amazonon, ahol van Buyer Protection.
udv! -
Radnix
senior tag
Edelopticsnál rendeltem, hát szörnyen hosszú ideig tartott a szállítás.
Április 22-én rendeltem, Május 9-re volt a várható legkésőbbi érkezés.
8.-án szóltak, hogy nem tudta teljesíteni a gyártó a rendelést időben, ezért később jön.
Ma érkezett meg tehát 1 hónapot kellett várni rá, ami azért elég sok, de legalább épségben jött meg, és pontosan a rendelt típus és méret.
De végre lecseréltem a sablonos fekete original wayfarert egy sokkal egyedibb napszemüvegre. -
weppes9
csendes tag
Én is most tervezek rendelni az edel-opticsból, nagyon jó áraik vannak, ami egyben kicsit gyanús is és kicsit elrettentett néhány hozzászólás. Az utolsó kettő mondjuk biztató, egyéb tapasztalat valakinek esetleg? Utánvét már működik akkor náluk?
-
Kiskokó
veterán
Na nekem is megjött a szemcsi utánvéttel viszonylag hamar
Semmi baj tökéletes eredeti!
Edel-optics -
Kiskokó
veterán
Na én is olvastam régebbi Edel Opticos rémtörténeteket de mivel már van Utánvétes fizetési lehetőség ezért megpróbálkozom velük.
Remélem minden rendben lesz főleg az előző HSZ után bizakodva állok hozzá. -
bufurc
tag
Átbaszás!!!! www.edel-optics.hu Átbaszás!!!!
Senki ne rendeljen tőlük! Az első netes buktámat sikerült elkönyvelni 30 rugóm bánja.
Köztük meg az http://exin.hu/ között vacilláltam de az edel olcsóbb volt 4el hát megrendeltem. Csak kártyás illetve utalásos tranzakcióval lehetett füzetni ezen meg is lepődtem a magyar domain miatt. Utána néztem: német cég kiterjedt hálózat egész európában, gondoltam nem lehet baj elment a lóvé, jött a visszaigazolás minden okésnak tűnt. Másnap azért visszanéztem az oldalra mert valami rossz érzés volt bennem (feltűnt, hogy a levél Dear vezetéknév-re jött). Akkor vettem észre, hogy elég puritán az oldal, kizárólag a lényegre szorítkozott szinte csak 1 szemüveg listából állt. Aztán jött a vicces rész: fordító programmal csinálták az egészet de lényegi részeknél elsőre nem tűnt fel a kártyás fizetésre vonatkozó részek rendben voltak. Ekkor azt gondoltam, hogy ilyen balkáni országokba biztos nem akartak pénzt feccölni és csak átfordították az egész oldalt (minden eus országban 1séges oldaluk van első helyen hozza a google regionálisan). Harmadnap azért mexolalt a vészharang és a függő tranzakciót megpróbáltam törölni de már késő volt szentem pont lemaradtam a lóvé megérkezett hozzájuk. Nézem a méleket semmi... Másnap semmi pedig 24 órával a pénz megérkeztekor fel kellett volan adniuk és erről értesíteni kellett volna. Ma utánuk néztem tüzetesen mert már naon gyanús volt. Német fórumokon aztán kiderült a turpisság: 2 hónapja elkezdett "szarakodni" a cég, hónapos csúszások, más szemüveg jött stb... 1 hónapja pedig no respons a telefont se veszik fel.
No comment... nem tudom mi történt velük de az oldalak menne európa szerte a szerencsétlenek meg rendelik a nemlétező szemüvegeket mert a lóvét azért lehúzzák.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest