- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
botarobi
tag
Szia!
Ilyen S.I. szériás dolgokat be lehet szerezni nálunk és mennyivel drágítja az alapárakat? Szoktam vágyódni a kesztyű, laptoptáska, hátizsák stb. után...itt: OAKLEY US (SI) STANDARD ISSUE Facebook oldalán(linkelni akartam, de nem láttátok volna, csak a csoprt tagjai).
-
botarobi
tag
válasz
Brownie0306 #22864 üzenetére
Valamiért kezdem úgy érezni magam, mint egy retkes varacskos, pattanásos, mosdatlan disznó, akinek még sosem volt Oakley szemüvege csak az olasz tengerparti fake...
Köszönöm a kioktatást a témában, remélem elhiszitek, hogy nem ez az első darabom, de az egyik legsz@rabb, az biztos.Azzal kezdődött, hogy vennem kellett egy optikus csavarhúzót az á:45ezres szemüveg mellé, mert az országban kevés optikus van, aki nem ismert még...
Csavar állandóan kilazult az egyik oldalon, a lencse meg valahogy sosem volt teljesen a helyén. Most meg ez... szóval volt "műanyag" keretes szemüvegem jópár, sosem volt velük semmi gond, a lencsével sem. Volt fémkeretes, egynek törött el a szára, aminek a sorsát az egri forgalmazó teljesen korrektül megoldott. Na itt tartok...ja és itt csak annyit szerettem volna, hogy lencsére tud-e itt valaki jónak mondható árat? -
botarobi
tag
Sziasztok!
Valaki tudna jó áron egy Plaintiff Polished Gold keretbe 1 pár Dark Grey lencsét? Sajnos az enyém elég hamar amortizálódásnak indult, az alsó egyharmadában szemcsés pöttyök jelentek meg, mintha valami felmarta volna...pedig minimálisan használtam "hajpánt" üzemmódban
Köszi! -
botarobi
tag
válasz
woolwich #10983 üzenetére
Szia! Sajnos boltot nem tudok,de nekem múlt hét péntektől van egy Plaintiffem.Azt hiszem szeretni fogod,ha végül is mellette döntesz...de amiért írok:ha megvan a modell,nézd meg a lencsék illeszkedését alaposan,mert kettőben saját tapasztalat alapján mozog a jobb oldali (menetirány szerint)lencse,sőt amíg meg nem igazítottam,pici hézag is volt a keret és a lencse között
. A harmadikat csak hallottam,hogy szintén zenész... Az egri HasznosHolmik tulajdonosa már jelezte az Oakley felé a hibát!
-
-
botarobi
tag
-
botarobi
tag
Csak mivel látom,hogy Te is "erre" vagy,átérzed,hogy mennyire nem tudok itt Oakleyt választani!A Fórumban írd és mond 4 db szemüveg árválkodik,de a hölgy készséggel megrendelné nekem katalógusból bármelyiket,igaz azt meg is kellene vennem...
Sajnos,mivel csak hétvégén vagyok itthon és akkor is szombat du. használható állapotban,azt hittem az ország második legnagyobb városában tudok valamit nézni.Hát nem!Ezért kellett a régi lakhelyemen Egerben az ottani forgalmazónál megnéznem az egyik példányt,ami a fején volt és készséggel megmutatta péntek este,jóval záróra után... -
botarobi
tag
Urak,még mindig plaintiff! Legalább azt mondjátok meg,melyik lencsét keressem a plaintiff repertoárból,akkor meglesz a keret is...
A polár vr 28 black 65-ért kicsit soknak tűnik! Ja és a munkám miatt napi 12-14 óra gépjármű üzemmódra kellene
-
botarobi
tag
Még egy gyors közvélemény kutatásra maradjatok,ha lehet!Mint már írtam,én kimondott pilótafazont keresek ,így jött képbe a plaintiff,,,csak itt jön a buktató:nem tudok dönteni!Polished gold/Dark grey vs. polished chrom/chrom iridium!Előbbinél a keret színe,összkép,utóbbinál a lencse minősége vonzó.Tudom,dönteni nekem kell,csak mozdítsatok már ki a holtpontról korrekt érvekkel!Köszönöm!
-
botarobi
tag
Sziasztok ! Valakinek esetleg van véleménye az új Plaintiff szériáról ? Netalán tulajdonában van egy ilyen és megosztaná tapasztalatait... Szeretnék egy pilótafazont vásárolni,de ugye az általunk hőn szeretett márka nem jeleskedett ebben a műfajban (Randolph,Ray Ban,American Optical stb.) ,viszont nem szívesen váltanám le az Oakleyt,mint márkát és minőséget! Eddig 3 példánya bizonyított nálam,most egy Ducati szériás (repülés mellett másik nagy szerelem) Monster Dogot cserélném le...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Mobil flották
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Autós topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest