Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
HSM
félisten
válasz sniper elite #9051 üzenetére
Az OCZ Blade-en ugyanaz a csip van, szal ugyanebben a szarban lennél..
De amúgy azt mondják, csak néhány sorozat lett rossz ezekből a ramcsipekből... Nem esélytelen, hogy kapj egy jót...
(#9052) Sheltem77: Nyugi, az Intel Extreme tuti nem Hyper-es...
[ Szerkesztve ]
-
Zájec
veterán
válasz sniper elite #9048 üzenetére
és ? gari van rajta nem ? akkor meg mire ez a nagy felháborodás ?
én egy percig sem aggodnék emiatt...pláne nem káronkodnék ilyen formában , nyilvánosan a topikban...
szerintem menj el a moderátoros topikba, és kérjél javitást a h.sz-del kapcsolatban, mert ez nem megengedhetö ilyen formában...
szerinted ha tudta volna a Corsair akkor forgalomba helyezte volna... ??
biztos hogy nem elhiheted,,, ök se akarják a jó hirnevüket tönkretenni egy hibás chip miatt.. -
Zájec
veterán
válasz Sheltem77 #9052 üzenetére
ha figyelmesen olvastad volna akkor tudnád a választ.... ::
idézet a cikkböl ::
"Az érintett termékek a TW3X4G1600C6GTF, a TR3X6G1866C7GTF, a TR3X6G2000C8GTF, a TR3X3G2000C7GTF és a TR3X6G2000C7GTF jelzést kapták."szóval ha jól értem akkor az 1600 CL6 ,1866 CL7 , 2000 CL8 , 2000 CL7 -s idözitésü chipeknél jelentkezik ez a probléma, de ez is csak egy bizonyos szériában, tehát nem mindben...
namármost , amit emlitesz OCZ extreme kitet, az 1600 CL8 és 1800 CL9 -s xmp profilja van.... tehát a "gagyibb" chip van rajta,, nempedig a felsorolt erösebb teljesitményüek... -
Zájec
veterán
válasz sniper elite #9055 üzenetére
irsz egy e-mailt a Corsair supportnak európába, leirod szépen nyugodtan, udvariasan mi a problémád, hol vetted stb.... gondolom visszairnak majd , hová kell küldeni a ramokat , milyen csomagolásban stb....
az meg nem lehet probléma hogy ram nélkül maradsz... meg kell oldani...
elmész a boltba, veszel addig egy pár darab 2gb-s kingmax modult , ami 8300ft-ba kerül 1db modul... ha akarsz 1db-t , ha akarsz akkor 3db-t....
majd miután megoldodott a csere , szépen eladód 1000ft-al olcsóbban.. ennyi.... -
titán
Mivan itt emberek, ez nem proci topik?
-
gombcomp
senior tag
Igazad van!
Egy igazi,HCgamer/Tuninger mindig hagy magának menekülési útvonalat.
Nekem a fiókban lapul (mostanában) 3X1GB lightosabb CSX,nehogymá' gép nélkül maradjak!
Főleg most,hogy a Corsair botrányban érintett lehetek.[ Szerkesztve ]
"Ha őseink is elszaladtak volna, valahányszor nehéz idők jöttek, ma üres lenne ez az ország." - Wass Albert
-
gombcomp
senior tag
-
törölt tag
OCZ Blade-l szopnál igazán sniper szerelmem, nem a GT-vel, ugyanis a Corsair felvállalta, az OCZ meg nem! Ennyi!
-
keIdor
titán
válasz sniper elite #9055 üzenetére
Nem hinném, hogy anyagilag tönkremennél, ha addig vennél 3x1GB Kingmax-ot, amíg nincs itt az új.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
sniper elite
senior tag
jajj ne piszkálj már, nem erről van szó, veszek addig valami olcsót persze... csak az ember ilyenkor értetlenül áll a dolog előtt, hogy ilyen gyári hibás széria kiadás megtörténhet! Amúgy hol tudok valami háromcsatornás gagyit venni átmenetileg? Mármint egy pontos típust mondjatok
[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
válasz sniper elite #9068 üzenetére
Mondjuk nézd meg a piszkálós HSM aláírását. Bár az nem gagyi, szvsz!
Én ha vennék i7-et, akkor azt a kitet venném hozzá, mert nem kell 6GB ram, meg nem kell Kingmax-nál jobb, úgyis az Uncore a lényeg. Nagyon akarnék 120k-ért már össze tudnék dobni egy i7 konfigot, igaz nem lenne csilivili az aláírásom, de nem is azért venném... ha találnék 50k-ért valami 920-at lehet belevágnék függetlenül attól, amit 1-2 hónapja írtam.[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
válasz sniper elite #9070 üzenetére
Hát majd még kiderül... HSM 58-ért adja a C0-ját, ami megy bőven 4GHz-et is 1,3V-al több nem kell.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Sárpac
nagyúr
Most lett időm komolyabban tesztelni az új procit, eddig 181x21 3801MHz normál bioszos fesz(llc off) minden energiatámogatás bekapcsolva 3440 uncore 1.27V és megy mint a huzat. Idle 4,3W fogyasztás! Ment már 3900MHz-en is ugyanezzel a loaddal csak fix fesszel szvsz llcvel lehet meg lesz a 4GHz is.
[ Szerkesztve ]
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
knbs
senior tag
Hajra papa! Mar amugy is hianyoltalak az i7-s taborbol!!! Nem kell csillivilli alairas, szerintem i7-nel csak a jo proci a lenyeg, az egyszerubb lapok is siman kitoljak a 210-s bclk-t ramokbol se kell annyira komolyat venni, a tudasod meg meg van a tuninghoz szoval gatyaszijat osszehuzni es hajra!
Ez mar nagyon off, de tudok most hollandiaban 425 euro/darabert 965 extremet, csak a gaz az hogy minimum 5db-t kell belole venni...A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá
-
Sheltem77
aktív tag
"úgyis az Uncore a lényeg"
Miért az uncore a lényeg mi annak a pontos szerepe? Én arra mentem, hogy 1.1V on stabil legyen normál hőfokokkal 3600mhz en a proci uncoret belőttem 3240 re aztán kalap kabát.
Hogyan működik az uncore, mit jelent pontosan leírná nekem valaki? (illetve azt, hogy érdemes e piszkálnom feljebb), kizárólag a játékokbani szerepe érdekel.Most olvasom az új prohardver cikket:
[link]Hát b*zmeg így aztán várhatok a Dx11 es 3xx sorozatra(pedig nagyon kéne már egy épkézláb vga a 7800gt helyett ehhez a procihoz). Sebaj talán az Ati lép idén az ügyben
[ Szerkesztve ]
-
Sárpac
nagyúr
-
Sárpac
nagyúr
-
törölt tag
válasz sniper elite #9070 üzenetére
"Tényleg ideje lenne már váltanod..."
Ilyet hogy lehet valakinek írni? Nem mindenki akar százezreket elkúrni, hogy jól nézzen ki az adatlapja. Keldor foglalkozik mással is, nem csak a géppel, a hózzászólásaiból rá lehetett már jönni.
szerk.: Ez az ilyet hogy lehet valakinek ilyet írni duma tök jól néz ki a ne legyé má low után
[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
Kicsit kopott nekem a tudásom azért, ez látszik is. Ültem már többször is i7 előtt, de nem mostanában már, elavult vagyok, please upgrade the software.
Jó ár az 965-ért, de mint prociért nekem túl drága még. 250€-ért már aludnék rá.
2 évig még magyar fizetésből kell megélnem sajna, 2011-től majd már könnyebb lesz.[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
HSM
félisten
(#9068) sniper elite: Bocs, nem bírtam kihagyni... Tess, egy tipp: [link]
(#9069) Keldor papa: Ahogy mondod, az olcsó nem egyenlő a gagyival.
(#9076) Sárpac: Bírom az ilyen megalapozott hozzászólásaid, amiket csak így kitalálsz a levegőbe.... Egyszer majd lődd be kérlek az 1600-as ramjaid 4000-es uncore-al, majd akkor talán rájössz, mekkora bakot lőttél... Nem rosszindulatból mondom, de azért utánanézhetnél alaposabban, mielőtt kész tényként kijelentesz valamit.... Ilyent kérnék 3200-as uncore-al: [link]
[ Szerkesztve ]
-
knbs
senior tag
Nagy koltseg, gyakorlatilag a semmiert... neked jo kis procid van most is, en egy teljesen antituning E6600-rol bovitettem, szegenyke nem ment 3Ghz fole. Azt tobb mint 2 eve vettem most az i7- sztem nem fogja ilyen sokaig huzni, de majd kiderul...
A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá
-
drakkar11
tag
A tegnapi AMD super pi tesztre, bár a hir szerint saját berkein belüli új csúcs.
azért az i7 sem rossz -
Zájec
veterán
egyébként én is HSM-el értek eggyet....
kicsit könnyelmü volt a kijelentésed , és alaptalan...
szerintem kicsit teszteljél még,, és utána nyilatkozzál,, mást fogsz mondani....
olyan sokat azért nem teszteltél még.... friss tulaj vagy még a core i7 terén...
"A szintetikus tesztek meg kb. annyit is érnek!"
ez pont te mondod, akinek a legtöbb ilyen xarság van feltelepitve..
néz már rá az asztalodra... ennyi szintetikus xarságot sennki nem telepitet fel mint amennyit te feltettél..... ezen kicsit elkéne gondolkoznod... és utána irkálni ilyeneket... -
törölt tag
Na végre, holnap jön a procim!
Zájec: Ezt a tesztes dolgot úgy mondod, mint hogyha te lennél k|ngp|n...
[ Szerkesztve ]
-
-
Sárpac
nagyúr
Értem és hány Core i7 920-as megy 4000uncoreval 1.35V alatt game prime ibt stabilan? Még 3800at is csak 1-2megy. És az uncorera hatással van ráadásul a memória sebessége is, hiába megy neked 4000et az uncore ha a ramod csak 1600at, az olyan alaklmazások amik memóriaigáényesek nem lesznek gyorsabbak vagy csak alig érezhetően. Ugyanis minél magasabb az uncore annál magasabb a round trap latency is ami azért van mert a ramok nem képesek szinkronban követni a busz sebességet ezért a kéleltetési idejük növekszik, max ha 2000es ramot teszel be de akkor meg a magas cas latency lesz a korlátozó tényező.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest