Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tody56
aktív tag
Igen 8-8-7-18 a vége 1600on 1,5v-vel.
Mhz-ben a véga kb 1700, de ott már nem játszottam az időzítéssel, hanem egyből cl9-ben próbáltam szintén 1,5-v-vel. A kingmax nem szereti a feszt, szóval attól hogy 1,5volton ilyet tud nem jelenti hogy 1,65el 1800-1900at megy
. Sajnos. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Tody56
aktív tag
200x19
ram 1600 8-8-7-18 1,5vMem olvasás 20k felett prime stabilan
[link]olvasás: 20k
írás: 19,4k
másolás: 22.6k
késl: 29-32 ns -
westlake
félisten
-
-
Tody56
aktív tag
"erősebb Quad vagy egy gyengébb i7 lenne optimális?" Az i7-nél tudtommal nincs erősebb quad. (az i7 quad proci ami a HT segítségével ráadásul magonként duplán számol, szóval olyan a hatás mint ha 8mag lenne.)
Ha a legolcsobb i7 procit veszed ami a 920-as, az is jóval erősebb mint a legdrágább c2d quad proci. Most itt ne mennyünk bele abba hogy játékhoz ez vagy az, de tény hogy jóval durvább.
Vegyél egy i920-at, hozzá egy jó asus vagy giga lapot és 3x2giga olcsobb ramot és nem lesz gondod egy ideig. -
Leto_
csendes tag
Sziasztok,
kicsit nem-tuninng témájú kérdéssel fordulnék hozzátok:
Kb 220-240k-t szeretnék költeni gépre, tanácsokat kérnék hogy inkább egy
erősebb Quad vagy egy gyengébb i7 lenne optimális? (HD4850 v 4870-nel)Előre is köszi a válaszokat!
-
Speed
addikt
Sose azt nézzétek az új bios álltalában jobb szal fel kell pakolni meg kell nézni

-
Tody56
aktív tag
Végre felébredt a topik

Közben kijött az új asus p6t deluxe bios is. (1102)
Stabil de vávltozást egyenlőre nem találtam.
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
SimonYana
üzenetére
nézd igazából ha átlagolunk egyet a tuning potenciálok tekintetében - nem szokásom ilyesmibe belemenni, de hogy értsétek - kb maximum egészséges feszek mellett stabil határt én olyan 4200mhz körül húznám meg (lég/vizhütéssel). namost az egy 920-assal is kihozható (21x200), akkor minek ide 940? tesztre 920-assal is ki tudsz még többet hozni egy jó lapban, extrém tuningnál persze már sokat számítana az az 1-2 szorzó de akkor már más felhasználási rétegről beszélünk, ahol aki teheti 965-öt vesz a base clock - mint tuningot korlátozó tényező "megszüntetéséhez". szóval ár/érték arányosan jelenleg a 940 nem áll túl fényesen semmilyen mérleg szerint sem - valószínűleg azért ezt látni azon is, hogy mennyi futkározik belőlük.
-
Speed
addikt
válasz
Achill3uS
üzenetére
Hihi eddig nem adta a 22-es szorzót csak az F2-es biossal, a hivatalos F4-es sehogysem ment 22-re, de most felrakva az F5a beta biost látom hogy itt megvan a 22-sőtt még néha 21,5-et is tol gec nagyon válltozatos a cucc, csak anyi hogy sajna ezt kevesen tudják előállitani pedig egyszerű

-
Achill3uS
nagyúr
ha nekem nem hiszel olvass bele ebbe a topicba [link]
i7 920 = 12 - 20, max 21x with the Turbo mode for all cores, 22x for single-threaded load
i7 940 = 12 - 22, max 23x with the Turbo mode for all cores, 24x for single-threaded load
mod.
hát igen, tény hogy mostanában a deviza árfolyamok se nekünk kedveztek
SimonYana: dehogy, mi olyat nem szoktunk
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
SimonYana
addikt
Össze ne vitázzatok itt a végén!

-
SimonYana
addikt
Minek keresgessük mikor itt vagy te és megmondod pontosan perceken belül.
Inkább tévézek tovább.
-
-
SimonYana
addikt
No ...nekem nem sikerül 1800-ra felvinnem.1700-ig Cl8-ban ok,de ha már 1730 fele viszem akkor már csak sűrű sípolás ...
Nem tetszik neki még autó időzítésen sem.
Feszt meg nem merek adni a ramoknak (szerintem ez lesz a vége).Most 1.66-on van.
Viszont sokkal szebb eredmények vannak,pedig csak 3550-en van a CPU.Mellékeltem egy gyors tesztet.
Zájec
Nekem is Tody csinálta és tökéletes,szép !
-
Zájec
veterán
sajna nekem nem lesz más egyenlöre
késöbb is csak valami haetpipe-s hütö, ha majd forgalmazni fogják rendesen az 1366 foglalati léghütéseket... de azokból is csak minöségit akarok és lapra meröleges hütésüt...a viznél jó a dolog, Tody féle blokkal,
azt ő csinálja cnc-vel? 
-
SimonYana
addikt
Én azzal hajtottam 1 hétig.El lehet játszogatni,de a prime mikor kiakassza a magokat lesz vagy 80 fokos és nem kell még 3000-ig sem húznod.
Szóval elég meleg ez a i7 -
westlake
félisten
-
Bikerider
aktív tag
Hi
Core7 920 -hoz csomagolt gyari huto az nem hangos es nem hut jol

-
Zájec
veterán
üvd minden topiklakónak
beszereztem a napokban egy 920-as procit... FPO-ja:: 3837A713...
meglátjuk mi lesz belöle..
egyenlöre még nem üzemkész mert a ramok még úton vannak.... -
SimonYana
addikt
B.U.É.K Mindenkinek!
Hálas köszönet Tody56-nak a jó blockért és szintén hálás köszönet Speed-nek a segítségért!
Még a primen nem vagyok túl,de már jó úton haladok afelé,hogy azzal teszteljek!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Azért mellékelek egy tesztet én is ha nem haragszik meg rám senki!

-
Tody56
aktív tag
BUÉK mindenkinek!
Ismét játszadoztam picit!
4300 mhz 1,5v HT OFF prime blend
1,47ig tudtam levinni stabilan.
(Sajnos Ht-val pár perc után eldobta, és ennél többet nem adok neki egy pilllanatra sem)3dmark06 - 4300mhz HT-on 4850CF 700/2200 - 24.531
Csak érdekesség képpen HT kikapcsolva - 400 pötty
-
Speed
addikt
Megvan a 22-es szorzó [link]

-
P00By
nagyúr
-
ADAM1337
nagyúr
-
C.Brigante
veterán
olvastam...
-
törölt tag
Nem tudom megmondani. De itt a feladat: Eternity-II
-
serito
senior tag
Köszi, próbálom megérteni az olvasatokból az i7 működését de ahhoz, hogy cseréljek 50k kellene, az meg sajna még nem áll rendelkezésre. Előbb autót cserélek utána jöhet a gép, ha minden jól megy jan. febr. körül váltok én is. Addig meg olvasom és próbálom értelmezni az általatok írottakat.

-
jugeen
addikt
BUÉK
-
törölt tag
Sziasztok!
Érdekelne valakit egy kb. egy hónapos Gigabyte GZ-X1 ház + Gigabyte EX58-UD5 alaplap + Intel Core i7-920 + 6 x 2GB Kingmax DDR3-1333 kombó? Esetleg egy TB-os WD Green merevlemezzel együtt. Sajnos sikerült kiszámoltatnom vele hogy arra a feladatra amire szántam édeskevés.

ui.: Elnézést hogy itt teszem fel a kérdést, de gondoltam itt fordulnak meg a legtöbben akiket érdekelhet.
Új hozzászólás Aktív témák
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i7 8700K 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
ha 1,65-el menne 1800-1900-.at mennék is rögtön venni belőle 
. Sajnos. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

késöbb is csak valami haetpipe-s hütö, ha majd forgalmazni fogják rendesen az 1366 foglalati léghütéseket... de azokból is csak minöségit akarok és lapra meröleges hütésüt...