Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• msgt.fubar

senior tag

Sziasztok,

egy Samsung 2693HM monitor tulajdonosa vagy immáron három hete. A hardveraprón vettem egy megbízhatónak tűnő tagtól (8 piros, korrekt hozzáállást tanúsított végig).

Ma reggel, amikor a gépet bekapcsoltam és kapott jelet (suspendből jött fel a monitor), akkor magától előjött az OSD MagicBright menüje és leállíthatatlanul elkezdte állítgatni a fényerő-kontraszt beállításokat.

Csak és kizárólag a hátulján lévő kapcsolóval (tehát áramtalanítással) tudtam eltüntetni a problémát, egyébként egyik OSD gombra sem reagált. A problémáról ez a fórum topik elég részletes képet ad.

Múlt héten pedig azt is tapasztaltam, hogy a telefon 30 centis közelségben volt a monitorhoz képest, a hangszórón hallottam, hogy sugároz a telefonom (van az a jellegzetes csipogós hang, amit minden hangszóró kiad ilyenkor), majd elvesztette a forrást és kézzel kellett visszaváltani HDMI-re. Abban az esetben rendben működött az OSD.

Kérdésem, hogy ilyen problémával találkozott-e már valaki? Elég egyedi esetnek tűnnek (eddig), nem zavar, ha néha be kell állítanom a HDMI forrást vagy újra bekapcsolni a monitort, abban az esetben, ha itt be is fejeződik az anomáliák sora.

[ Szerkesztve ]

gottagofast

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés