Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomy0628
aktív tag
Sziasztok!
Vettem egy új vga-dvi átalakítót de nemtudom beállítani az optimális felbontást ugyanis nincs a listában 1440X900. Megoldás?
Ha elindítok egy játékot Input no supported-et ír ki. és nem indul.
Így csak 1366X768-ban tudoim használni de így tompák az ikonok csúnya kép..[ Szerkesztve ]
-
zion91
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Samsung Syncmaster 793S-m.
Az lenne a problémám hogy reggel be akartam kapcsolni, de nem kapcsolt be, fel se villant a zöld led,
Be kapcsolásnál ilyen halk kattanást hallok, mintha probálná be kapcsolni csak nem jönn össze neki.
Kifujtam belöle a port amit tudtam, de ugyan ez a baj.
Mi lehet a gond? -
Snay
csendes tag
Heló
Nekem van egy samsung syncmaster 940n monitorom led világit rajta de olyan mintha készenlétben lenne mikor be akar na kapcsolni halványan bevillan a kijelző de csak sötétben észrevehető mi lehet a probléma ez egyébként ugy kezdődött hogy egyre több időt kellett várni hogy bejöjjön a kép és most már nem jön be
-
Phvhun
őstag
G2222HDL monitorom van, és ha [ez] van a képernyőn, akkor nagyfrekvencián sípol a monitor. Alig észrevehető, de kiváncsi lettem mi okozhatja.
-
törölt tag
Hi!
Vettem egy LG IPS224V-PN monitort és az összekapcsolás után azt vettem észre, hogy minden megnyitott képet foszöldben ad ki. Ezt hogy tudom 'kijavítani'? -
szurkeordas
csendes tag
Sziasztok, új vagyok és ez az első reizésem informatikai dologban, Azért vagyok itt mert szükségem van egy használt ASUS X52N képernyőre, légyszí segítsetek honnan tudnék szerezni, komplett alaplaphibás gép is érdekel.
30 28 huszonnyolc 19 négyes telefonon vagy a szurkeordas@gmail.com emailcímenjeezzetek
Gyula
-
huliganboy
addikt
Üdvözlök mindenkit!
A napokban vásároltam egy Dell ST2220L monitort.
A gondom az lenne hogy a videokártyám automatikusan beállította az 1920x1080 felbontást de a monitoron alul - felül és jobbra - balra is található egy egy fekete sáv kb -3-4 cm szélességben!Szeretném a tanácsotokat kérni mi lehet a probléma?
Videokártya: ATI Radeon™ HD 5670
Frissítettem a videokártya driverét szoftverét de az nem segített
Köszönöm a segítséget előre is!
-
raziel01
veterán
válasz huliganboy #10074 üzenetére
Mennyiért vetted?
Amúgy milyen kábellel van összekötve? DVI? -
huliganboy
addikt
válasz huliganboy #10076 üzenetére
Közben megtaláltam a problémát itt.
Csak az elején 2 - 3 újraindítás erejéig ez a funkció ki volt szürkítve s nem lehetett állítani.... hmm nem igazán értem de most már megy!
Köszönöm
UI: fent természetesen HDMI kábelt akartam írni
-
dinix
csendes tag
Sajnos hőn szeretett Belineám ma megadta magát kora reggel ezért miután gyorsan volt rá szükségem, vettem végül egy LG M2362DP-PZ monitor/tv-t. (...) Nekem azt hiszem bőven megfelel és a televízió is jól jött nagyon.
Azonban a segítségre ismét szükségem lenne. Sajnos a kép "lapos" maradt, Hiába próbálok bármilyen beállítást. Gondolom a javasolt 1920x1080 értékekkel nem lenne gondom de ezt a beállítást a régebbi driver nem engedte alapból. Ezért frissítettem a netről és a monitor/tv drivert is telepítettem a kapott lemezről. De ha kiválasztom az 1920x1080 értékek bármelyikét akkor a képernyő elsötétül.
Nekem SIS vga-m van, alaplapi (Asrock). Tudom itt komolyabb géppel rendelkezők írnak főként és ez a gép természetesen nem erőmű, mégis nagyon örülnék ha valaki tudna rajtam segíteni, mert ez így nagyon zavar. Már beleöltem hat óra hosszat és megtorpantam teljesen... Bízom benne egy hozzáértő/szakértő segít rajtam és ír valami útmutatást, hogyan próbálhatnám tovább..
Köszönöm előre is! -
Adamecz
csendes tag
Sziasztok!
Lenne 1 régi 17" Bellinea tft-m
1x csak besötétült indításnál 1 pillanatra ad képet, utána csak ha rávilágítok haloványan dereng a windows.Mi lehet a probléma? érdemes még javítattni?
Előre is köszi a segítséget!
Gergő
Tanulj tinó, ökör lesz belőled!
-
Killer01
őstag
Sziasztok,
érdekes problémával szembesültem: Használom win 7 alatt az energiatakarékossági funkciókat, a beállításaim szerint a monitor (Dell UltraSharp U2412M) 10 perc "üresjárat" után lekapcsol, billentyűzet vagy egér csesztetésre meg visszajön. kb 1 hete az történik random, hogy visszakapcsolás után 640x480-as a felbontás és a képernyőfelbontás fülön "nem pnp monitor" kiírás van a képernyő megnevezésénél a Dell U2412M helyett. Rányomok az észlelésre és helyreáll a rend...ez mitől van és hogy lehet megszüntetni? Marha idegesítő... -
El Kebir
őstag
válasz Killer01 #10085 üzenetére
ez a dell (vagy amd?) sara lehet, ezt csinálja dp-n keresztül nálam is, én beállítottam a catalystban a a folyamatos észlelést, úgy jó, ha a tálcán ott a ccc. (nálam ez működik, de néha látni azt, hogy 640x480-ban volt a megjelenítés, mert átméretezett ablakokkal ébred, tehát még így se tökéletes)
[ Szerkesztve ]
"Igazából valós véleményekre lennék kíváncsi"
-
El Kebir
őstag
válasz Pardon82 #10082 üzenetére
hááát így érdekes, mert akkor a kábel hiba is kizárva, alapból nem monitorhibára gondolok (vagy valami beállítási gondra), ki kellene próbálni másik gépnél.
tv képe is ilyen fekete árnyalatoknál? (esetleg nincs valami üzemmódváltási lehetőség a monitorban ami miatt ilyen a vga-val? mit ír a manual?)
"Igazából valós véleményekre lennék kíváncsi"
-
Kliner
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Samsung Syncmaster 920 N típusú monitorom, panel típusa: MJ19BS.
Hiba: Sötét a kijelző, és kattog.Válaszokat előre is köszönöm.
-
Pardon82
csendes tag
10082-es problémára lenne valakinek ötlete?
-
Williams
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis okosság kellene LG Flatron w2242t lcd monitor ügyben. A problémám az analóg (D-SUB) bemenettel lenne. Két gép van rákötve, egyik gép DVI-al, a másik D-SUB-al. A DVI-al nincs probléma, viszont ha a D-SUB-os gépet akarom használni, akkor a monitor automatikusan nem vált át a D-SUB bemenetre, hanem nekem kell a source gombbal. Ehhez még hozzá tartozik az is, ha mondjuk újraindítom a gépet, akkor a BIOS képernyőnél megint elveszti a fonalat a géppel, megint kézzel kell átváltanom a D-SUB bemenetre. Ez a monitor véletlen hibája lehet, vagy eredetileg is ilyen lehetett? Hozzám már használtan került, így nem tudom, hogy hős korában is ilyen volt?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Odyssey G9 Monitor ( OLED / 49" / 240Hz / 0.03ms válaszidő )
- Dell Alienware AW2725DF GAMING Monitor! OLED / 360Hz / 0.03ms / 2560x1440
- Asus Rog XG43UQ 4k Gamer Monitor!43"/VA/10bit/144hz/1ms/G-sync-Freesync/HDR1000/KOnzolhoz is!
- Samsung Odyssey G5 27 ívelt 165Hz WQHD
- - 38% LG 25UM57-P - 25" 21:9 ultrawide / IPS / 99% sRGB / Flicker Save / Dual Link +GARANCIA +SZLA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs