Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
shteer
titán
válasz prannk #12347 üzenetére
remélem már minden oké!
kedden nekünk is kijutott a jóból. vittük Rudit műtétre Kaposvárra - a tavalyi lábtörésből fakadóan implantátum került a jobb hátsó lábába amit már ideje volt kivenni mert izgatta az izületet és begyulladt neki pár hete
11-re volt időpontunk, sajnos a korábbi műtét is csúszott így du fél2-kor vihettük be az előkészítőbe. egész jól viselte a várakozást, az idegeneket meg a kedveskedésüket
utána eltelt egy óra és már nagyon izgultunk, mert 15 perces rutinműtétről volt szó
3 órakor kaptunk tájékoztatást a doktor úrtól, hogy sajnos nem jól viselte az altatást
-leállt a légzése, tüdőödéma miatt le kellett szivatni a vizet a tüdejéről és újra kellett éleszteni
ekkorra már stabilizálták de még megfigyelés alatt akarták tartani
4-re visszamentünk, bemehettünk hozzá. addigra túl volt még egy tüdővíz leszivatáson. szegény cica oxigénre volt kötve, pihegett nagyon, pupillái teljesen kitágulva, még nem volt magánál teljesen de biztos vagyok benne, hogy a hangunkat megismerte7 órakor vihettük el egy utolsó állapotellenőrzés után, gyógyszerekkel és utasításokkal együtt. a doki jó reményekkel volt a felépülését illetően, a szeme miatt ugyan aggódott még - a megnövekedett nyomás miatt szövődményektől tartott
az utazástól nem tiltották el, így otthoni pakolás után éjjel fél11-re értünk fel Bp-reaz első pozitív jel az volt, hogy éjjel 4kor felébredtem és a forgószékben aludt ahová maga mászott fel - egy simogatásra gyenge dorombolással reagált.
másnap reggel ivott is már és kisdolgot is végzett, ebédidőben hazaugrottam hozzá, dorombolva köszöntött az ajtóban, evett is pár falatot a pupillái ekkor kezdtek visszállni a normálisra, bár még sötétet tartottunk a lakásban amennyire lehetettazóta folyamatosan javul, megjött az étvágya is, igaz még nem az igazi. gyengécske még de már követeli a sétát, imád a kertben hesszelni és úgy gondoljuk segíti is a felépülését a jó közérzet.
ezúton is köszönjük Dr Gippert Róbertnek és csapatának, hogy mindent megtettek érte - biztosak vagyunk benne, hogy a legjobb kezekben volt a nehéz pillanatokban
szerintem jónak tűnik..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Horgász topik
- BestBuy topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Asszociációs játék. :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val