- Fórumok
- Technika, hobbi, otthon
- Macska topik
- (kiemelt téma)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
csp01
tag
-
arcsin
senior tag
-
arcsin
senior tag
-
PhoenixK
őstag
-
wwenigma
Jómunkásember
-
arcsin
senior tag
Nálunk a furminátor vált be, főleg a téli időszakban. Sok éve én talán a pepcoban vagy a kikben vettem egy koppintását, de az eredeti is jó persze

-
Dr Bubo
MODERÁTOR
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Orlin
addikt
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Tsebacsi
nagyúr
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
bul07
nagyúr
-
koshmar
veterán
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Tsebacsi
nagyúr
-
baloghgabor
aktív tag
Esélyes, hogy jó lesz minden közöttük. Most anyacica változik, de nyugodtabb lesz, és a kicsi is lassul majd, és ha jól megy, közelít a kettő egymáshoz majd. Nem ritka, hogy később lesznek anyai ösztönei majd, de a kicsi is újra kicsinek képzeli magát. Ez is természetes náluk. 😽 Kicsi dagaszthat, szophat később is (persze eredmény nélkül), de anya cica is nyalogathatja a kölyköt. Érdekes helyzet, de hagyni kell. 😼
-
baloghgabor
aktív tag
-
baloghgabor
aktív tag
-
homerhamm
veterán
-
baloghgabor
aktív tag
-
baloghgabor
aktív tag
-
Astroboy
őstag
-
Astroboy
őstag
-
Astroboy
őstag
Akkor hagyjátok a pékbe, ha nem tépkedi mosakodás közben akkor felesleges.
Ha mégse hagyja békén a varrtot, ez még lehet rá megoldás:
Miénk is ilyet kapott miután 1 nap alatt bekattant a tölcsértől. Ezt nem tudja leszedni magáról, raktok egy vékony kis gézlapot a varratra és ezt ráhúzzátok.hint: Emlékszem könnyesre röhögtük magunkat mikor elöször ráadtuk, úgy tipegett benne mint egy négylábú szőrös flamingó.
-
Gyarmati_
senior tag
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
-
Tsebacsi
nagyúr
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
erzol
őstag
-
erzol
őstag
Nálunk ez vált be 4 cicán is évek óta.
Bravecto plus -
Ciccuka
veterán
-
Kephamos
addikt
-
Kephamos
addikt
-
nRu3
addikt
-
G@ben
addikt
-
sharpapa
senior tag
-
White Tiger
tag
-
Agostino
addikt
Hello.
Van valami folyadék, amit pici fiolákban árulnak. Le kell törni a végét, és bekenni vele a cica nyakát, ugy hogy ne tudja elérni. Megmondom őszintén a nevét nem ismerem, de holnapra megkérdezhetem. Azt tudom csak hogy piszkosul drága. 4db van egy csomagban, és valami 3500ft az ára asszem. De azt garantálhatom hogy hatásos. 2-3 nap alatt megszabadította a mi oroszlánjainkat a bolháktól. -
A.P.I.
aktív tag
-
Bagoly
senior tag
A por olcsó, cserébe kb annyit ér a bolhák ellen, mintha bepúdereznéd a macskát.....Felejtős. Az igazán hatásos szer a nyakszirtre önthető folyadék. Nem olcsó (kb 1600 Ft volt, amikor én vettem utoljára), de ez kb. 6 hónapig valóban megakadályozza a macska bebolhásodását. Beszívódik a macska bőrébe és a bohlák számára mérgezővé teszi azt. Garantált hatás hidd el, én poroztam is már macskát a folyadék elött.....az egy rossz vicc.
-
tildy
nagyúr
-
tildy
nagyúr
-
tildy
nagyúr
-
_Volkovy_
nagyúr
-
Surv
tag
-
Surv
tag
Tulajdonképpen én igazából amiatt aggódom, hogy egy bp-i belvárosi lakásban mennyire fér el két macska, ha összesen a mozgásterük az esti órákban már csak a konyhára, előszobára és wc-re korlátozódik. Mondjuk most a kanmacskánk meg van veszve (már ivartalanítottuk). Állandóan velünk akar lenni, a közelünkben. Olyan, mint egy kisgyerek. Viszont mivel felfalja a virágokat nem nagyon akarjuk beengedni a szobába, csak ha tudunk rá külön is figyelni.
Szóval nem is annyira a természete aggaszt, hanem a mozgástér hiánya.
[Szerkesztve] -
Den
veterán
-
hehehehe
tag
-
hehehehe
tag
-
hehehehe
tag
az én cicám most 16 éves
szegény már köhög meg soványka de azért jol megvan még.azt viszont tökre birom hogy ha kitesszük nekik a kaját akkor a másik két fiatalabb macska megvárja amig szépen az öreg elnyammog a kaján és ha végzett félreáll.csak ekkor kezdenek el enni a többiek...ez szerintem tök jofej dolog tölük.másoknál is csinálnak ilyet? -
Surv
tag
-
Surv
tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Cyberpunk 2077
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Formula-1
- Kompakt vízhűtés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Május 14-én indul a Subnautica 2 korai kiadása
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 1TB SSD 1 év gar
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Lenovo Thinkpad L490,HD,14",i5-8365U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De lehet hogy allergia miatt magának tépte vagy vakarta ki ezt érdemes figyelni.