- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- RIOS Gépház: Új formázási lehetőség a fórumon: spoiler tag
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Pajac: Átlátszó fém
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
Sziasztok!
Leírnám a cicás történetem rövid bemutatkozásként.
Mindig szerettem a macskákat. Ősszel egy tragédia után... pár nappal megjelent a nálunk egy szépség. Fent ült a garázstetőn. Adtunk neki enni, inni, nagyon félénk volt, de minden nap eljött egy kis időre és egyre közvetlenebb lett. Pár hét múlva megjelent egy hasonló szépség, akire azt hittünk az anyukája. Azóta mindkettő naponta többször jár hozzánk enni... Jót tesz a lelkemnek. Vettünk tápokat és házi ételeket is kapnak. Próbáltunk a környéken érdeklődni. Úgy tűnt nincs gazdájuk. A kisebbiket Micinek neveztem el, a másikat Mircinek, majd kiderült ő fiú, ezért Marci lett.Hozzá nem lehetett érni és kézből sem fogadott el semmit. Nem a miénk mégis különlegesek lettek számunkra. Egész nap várom, várjuk őket. Hónapok óta (8) megy ez. Nemrég terhes lett a kislány és pár hete szült. Akkor tudtuk meg van gazdája is. Ráadásul ismerjük őket, csak eddig azt mondták az ő cicájuk vörös, a Mici pedig szürkés csíkos hm. Azóta őt ritkábban etetjük, mert tényleg csak az étel miatt jön és megy. A másik sokat kóborol, szoktuk látni és sajnos volt, hogy sétálás közben elment mellettünk és hiába hívtam nem jött oda. A picit is láttam otthon a kertjükben és ő sem jött oda hozzánk. Azt gondoltuk csak az étel miatt kihasználnak minket, ezért nem fogjuk etetni. Persze újra jöttek és mindig megsajnáltuk. (és én örökké hálás leszek nekik, mert lelkiekben sokat segítettek) A Marci az utóbbi hetekben, amikor már alig törődtünk vele teljesen megváltozott. Egyre gyakrabban jön és órákig alszik, vagy figyel az ajtóban. Sőt már a kezemből eszik. Ő, akire korábban ránézni is alig lehetett, mert az is zavarta. Pár napja már a konyhába is beszokott jönni, de csak kis ideig marad. Nem hiszem, hogy valaha benti cica lenne. Kullancs, bolhák is vannak benne, mindig kóborol. Én nagyon szeretnék egy sajátot. Korábban mindig kutyáink voltak, de az utolsó elvesztése óta már máshogy tekintek rájuk és képtelen lennék másikat annyira elfogadni. Úgy érzem lassan kezdek készen állni egy cicára. Rájöttem hozzám ők illenek. Tudat alatt is érezhettem ezt, mert évek óta macskás hátterem van a gépen. Nyugalmat áraszt a mozgásuk, intelligensek, ügyesek, tiszták, precízek stb. A fiú rendszeresen jelölget mindent a kertben. Így inkább kislány lenne jó bentre. Tisztaság és rend van nálam. Fontos lenne, hogy ne karmolja össze a bútorokat, vagy minket és ne nagyon hulljon a szőre, ha ápolva van. Nem tudom ez mennyire fajta-, korfüggő. Elég lenne neki egy kaparó és játékok? Úgy gondoltam jó lenne örökbe fogadni egyet (tudom 2 jobb lenne), de ott nehéz megtudni milyen viselkedés jellemző. Mire érdemes figyelni? Van olyan fajta, ami jobban illik lakásba? Lenne neki nagy kert, vinnénk sétáltatni, kirándulni is. Családtagként lenne velünk. Ezek alapján hogyan érdemes választani?
Tudnátok nekem tanácsot adni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Elektromos autók - motorok
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- További aktív témák...
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- Artemisz ART-230L-EL "A" Minősített Laptopszéf
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest