- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
Új hozzászólás Aktív témák
-
samujózsi
senior tag
válasz
swoody #17771 üzenetére
Elmentem a Rexbe. Van ott egy 4-5 éves cica, Smaragd a neve. A lapjukon eleve úgy szerepel, hogy félénk. Odamentem a kennelhez, ő volt az első, aki odajött hozzám.
Meg van egy Thor nevű kandúr is. Ő volt a másik, aki felfigyelt rám. Picit magyaráztam neki, odatoltam a kezem, hogy szagolja meg stb., szóval amennyire lehetett ismerkedtem vele. Jött is utánam, volt macs, akit félre is tolt. Elmentem az irodába érdeklődni róluk, mire visszamentem, szabályosan meg volt sértődve. Jóformán rám nézni se volt hajlandó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Politika
- Akkuban erősít a középkategória
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Honor MagicPad 2 / Fekete / 256 GB / 12GB RAM / csak Wifi / 2 év gyári garancia
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest