- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
matyifej
tag
válasz
samujózsi #17793 üzenetére
Elvittem az ügyeletre ide a közelbe. Kapott antibiotikumot, reggelre már eléggé rossz volt ránézni. Volt egy kis hőemelkedése, és ez a hurutos köhögés megvolt. Elméletileg felső légúti megbetegedés. Áprilisba költöztünk, klíma fűtés lett kiépítve, és egész párás egyelőre a lakás meg az ablakokon lecsapódik. Egyik nap láttam, hogy nyalogatja a cseppeket az ablak széléről. Ma megnéztem jobban, egy két helyen már egy mini penészfolt volt ott.. Most meggyőződésem, hogy ez annak az eredménye lett.. Injekció után 1 órával már derültebb volt sokkal, antibiotikum kúrát kapott. Most már böngészem is a páramentesítőket. Ha lenne valakinek segíthet ötletet adni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged