Hirdetés

2024. május 12., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#10010) totron válasza hiperFizikus (#9952) üzenetére


totron
addikt

Errefelé még azt is magyarázni kell, hogy a pangó, állott víz több életet tartalmaz, mint az anyaföldből frissen felszippantott. Tök jó alapvetésekért hülyének kikiáltottnak lenni.

(#9992) Barret001, a munka végeztével meg felhajtottatok jóízűen 1-1 kupica akkumulátorsavat? Nem abban áll a szakértelem és környezetvédelem hogy 99 rész károsság mellett eszközölsz 1 rész "tartós hatást". Olyanról is tudok, aki a gázolajat saját belső küszöbén alkalmazta, az mégjobb.

(#9960) H-Zol, ez annyira szomorú és tényleg ez a trend. A tetejébe kijött új földtörvény a parcellák oszthatatlanságáról, így aki kisebb gazdaságot vinne géppark nélkül, már is ellehetetlenült. Vagy kultúrnövényt teszel az egészbe támogatással vagy támogatás nélkülire jelented be tetszés szerinti felosztással, viszont gyom nem lehet, hiszen szántó, amit művelni kell, hiszen szarrá büntetnek, ha gyommagot termelsz, amit terít a szél (jogos, helyes). Viszont II.: gép nélkül, kézzel nem tudsz megművelni egy egész parcellát, ami lehet hektáros kaliber is (aminek tizedét is embert próbáló kapálni). Vagy legelőállat vagy takarónövény/gabona a fennmaradó rész gyomtalanul tartására, de ez csak papíron ilyen egyszerű, más ötletem mindenesetre nincs.

A "vesd be mással a maradék részt" is csak elrugaszkodott varázsige, hiszen annak is van költsége, illetve ugye hova adod el.. Mert az nem alapértelmezett ám, hogy az csak úgy elmegy majd a szezon végén vagy hogy nullszaldóra kijön legrosszabb esetben is, hát nem az a legrosszabb eset.

Eddig megoldható volt, hogy a tetszőleges részt kihagytad ilyen értelemben és támogatottan meg volt tárcsázva, szabadon lehetett legózni. Már nem. Ötletek jöhetnek. Kellene zseton, meg egy kis fennforgás sem árt. De ne legyen ám veszteséges, mert az egy csúf állapot. Ötletelés közben amúgy még fel-fel is csillan a remény, hogy van itt opció, de a végére kijön az, hogy dehogy.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.