Hirdetés

2024. június 24., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Gazdaság, jog  »  Jogász topic

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-02-11 07:27:19

LOGOUT.hu

A topikban minden törvénytelen módszer megvitatása tilos!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#22689) mephi666 válasza MaCS_70 (#22687) üzenetére


mephi666
nagyúr

na, jól belekavarodtam, rosszul is emlékeztem: a tartozás ténye nem szűnik meg soha, csak az elévülési idő után nem perelhető... maximum szépen lehet kérni az adóst, hogy adja meg, vagy az intrum-hoz hasonló eszközökkel "fenyegetni/ijesztegetni" ...a bíróságnak meg nem dolga vizsgálni, hogy élő, vagy elévült adósságról van szó (ezt az adósnak kell bizonyítani, hogy már rég elévült, ha odáig jut és ennyivel le is zárják)

ui: senki nem írt rá semmit, de ilyen esetben nem érné meg feljelentést tenni ismeretlen tettes ellen, hogy kiadta az örökösök adatait, azok tudta nélkül? addig értem, hogy a takarékszövetkezet feltehetőleg átpasszolta a behajtatlan/behajthatatlan több évtizedes adósságokat az intrumnak... ők meg szépen ezeket felkamatoztatták, de a több éve elhunyt adóstól hogy jutottak el az örökösökig? ki és hol adta ki az örökösök adatait? (valaki a megfelelő helyen pénzt kap az intrumtól, hogy ilyen adatokat szivárogtasson? ...ez undorító... a takszöv nem lehet, mert ők az adós után se szaladgáltak, arról meg végképp nem tudnak, hogy a halála után kik örököltek)

[ Szerkesztve ]

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Útvonal

Fórumok  »  Gazdaság, jog  »  Jogász topic
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.