- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
-
LOGOUT
A topikban minden törvénytelen módszer megvitatása tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exodion
senior tag
válasz
galoslac #15810 üzenetére
Köszönöm, meg is lett bár az ÁNYK -t telepíteni sem volt egyszerű miután az Oracle regisztrációhöz kötötte a JDK8 -at, de összejött. Meg is találtam a VH01 -es nyomtatványt, feltelepítettem az ÁNYK-hoz, viszont amikor szeretnék újat kitölteni kapok egy:
A sablonhoz nincs szervezet paraméter állomány !
OBHGEPI szervezet.
Lényeg a lényeg ezzel semmit nem tudok csinálni, nem lehet megnyitni. Az ügyfelet mint magamat nem tudom beírni lent a Törzsadat választás -ban, a legördülő menü pedig üres. Jogi képviselőm meg nincs is, a békéltető testület határozatában annyi szerepel, hogy a teljesítés elmaradásáról értesítenem kell őket (megvolt), és ha végrehajzátis záradékot akarok kérni, akkor azzal egyidőben értesítsem a békéltető testület elnökét. Szóval ... igen... még mindig elég homályos vagyok. A fizikai nyomtatványokat meg le tudom tölteni, de valaki igazán elmondhatná már végre az állami szférában dolgozóknak, hogy ne használjanak már word-öt mert a word doksi nem terjesztésre való...
- nincs office -om
- openoffice-ban szétesik
- word online kb használható de olyan dolgokat kér amiket én nem tudok... 503a nyomtatvány-ról van szó
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook Air M1 2020 13" (A2337) 8GB/256GB, akku: 100% (35 ciklus), garancia: 2026.10.12.
- Lenovo Legion Go 512/16 ,19 hónap garancia, szép állapotban eladó!
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar - Garancia - 0 ciklus
- Lézeres hátlap csere VERHETETLEN áron
- Lézeres hátlap csere VERHETETLEN áron
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Lépj egy szintet felfelé gamingben! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest