Új hozzászólás Aktív témák

• Exodion

senior tag

válasz galoslac #15810 üzenetére

Köszönöm, meg is lett bár az ÁNYK -t telepíteni sem volt egyszerű miután az Oracle regisztrációhöz kötötte a JDK8 -at, de összejött. Meg is találtam a VH01 -es nyomtatványt, feltelepítettem az ÁNYK-hoz, viszont amikor szeretnék újat kitölteni kapok egy:
    A sablonhoz nincs szervezet paraméter állomány !
    OBHGEPI szervezet.
    Lényeg a lényeg ezzel semmit nem tudok csinálni, nem lehet megnyitni. Az ügyfelet mint magamat nem tudom beírni lent a Törzsadat választás -ban, a legördülő menü pedig üres. Jogi képviselőm meg nincs is, a békéltető testület határozatában annyi szerepel, hogy a teljesítés elmaradásáról értesítenem kell őket (megvolt), és ha végrehajzátis záradékot akarok kérni, akkor azzal egyidőben értesítsem a békéltető testület elnökét. Szóval ... igen... még mindig elég homályos vagyok. A fizikai nyomtatványokat meg le tudom tölteni, de valaki igazán elmondhatná már végre az állami szférában dolgozóknak, hogy ne használjanak már word-öt mert a word doksi nem terjesztésre való...
    - nincs office -om
    - openoffice-ban szétesik
    - word online kb használható de olyan dolgokat kér amiket én nem tudok... 503a nyomtatvány-ról van szó

Új hozzászólás Aktív témák