- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Ati Crossfire: [link] Ha régebbi kártyád van, akkor érdemes elolvasni!
AMD Crossfire:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsi99
addikt
Egy kis segitségre lenne szüségem angolul értö emberkéktöl.
egy DFI Lanparty DK P55-T3eH9 lappla szemezek nagyon kép ,s nem nagyon értem ebben hogy lehet cf-et összehozni....odáig eljutottam hogy a 2 narancsárga slot az 8* pcie 2.0 ban megy de a középsö fekete az milyen sebességű? Egyenlöre mezei cf lenne benne aztán egy nv kari fizikázni.... de azt nem értem hogy a 2 narancs slotba teszem a cf et hogy kötöm össze kábellal? oda kicsit hosszabb verzió kellene....
+ ha jól látom itt már a prociba van integrálva a pci-e vezérlö is? lga 1156-ban nagyon láma vagyok... -
Andrew_31
Modder
BC2-ben a Multi a király, single is jó de hát kinek kéne ha csak az a 6órás játékmenet lenne csak.
-
monosz
őstag
De tényleg,hová lett a majmos kép? Pedig az nagyon ott volt!
(#1885) Laraxior Kíváncsi lennék a kölönbségre,a P45,és az X48 között.
Anno "kokoato" is pont a CFX végett cserélte a P45-ös lapot,X48-ra.Mondjuk ő panaszkodott egy X2-el is,hogy nem hozza a teljesítményt,a 45-ös deszkában. -
Seikai
aktív tag
Hali! Van egy asus notim és egy radeon hd 3470x2-es hybrid csücsül benne.
Nos amíg a win 7 bétáját használtam az csodásan felismerte a kártyát és mindkettőre magától felhúzta a drivert.
Most win 7 ultimate 32 bites van rajta és csak az egyik (integrált hd 3200-ast) ismeri fel a másikra (3470) viszont nem telepít fel drivert így az az eszközkezelőben is felkiáltó jeles lett
driwer sweeperezés + c 10.3 nem segít manuális driver telepítés sem segít mert 101-es errort ír ki ( nem sikerül a telepítés a másik kártyára ).
már mindent kipróbáltam de lövésem sincs miért nem megy a 2 kártya ....
volt itt egy arc ph-n aki végre megoldotta az ügyet de bannolva lett
pech nekem
Vkinek van ötlete ?
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Laraxior #1880 üzenetére
Én csak P55 és 780i-vel probáltam az x8-at. Azoknál nem volt gond.
Ráadásul 4890-el is, ami nálad lasabban ment x8-ban.
Sőt még tavaly az 5770-et is járattam x8-ban egy p55 lapban, bár akkor átfogo méréseket nem végeztem csak vantage volt.cyberkind:
Akkor bocs!
Én nem tudtam teljes mértékben elvetni a mások által felmerült kételyeket, de megkérdőjelezni sem lenne korrekt a méréseitek hitelességet.
Nem tartom valószinütlennek, hogy a cfg meg lett piszkálva multizás miatt és aztán úgy maradt.
Szándékosságot nem feltételeznék. -
Andrew_31
Modder
Ja. Amiket használok ott szépen megy.
-
-
cyberkind
félisten
válasz
dízelracer #1875 üzenetére
Persze hogy van bár sok tapasztalat nincs mert mikor még a p45-ös deszkám volt akkor még nem volt cfx-em, de gondolom ha cf-et csinálsz akkor a 16x-es pcie is levált a
8x-oshoz, nyilván csökken a sávszél én először szereznék egy másik vga-t próbára megnézném mit tud úgy, és utána dönteném el a teljesítmény arányába, hogy megéri-e beruházni, vagy inkább eladni a meglévő kártyát és annak megpótolni egy erősebbre és elfelejteni a cf-et ! -
fsb1000
nagyúr
válasz
Az én véleményem az, hogy nem lesz nagy hátrányod.
A jelenlegi kártyákkal kb. 3% körüli a csökkenés (pcie x8 2.0 esetén a 2.0 fontos)
Ezt több alkalommal ki is mértem P55 lappal.Ettől függetlenül ha teheted, akkor olyan alaplapot vegyél ami 2db x16 2.0-ra is képes.
Egyrészt nem lesznek kételyeid ha mégsem jól skálázódik a CFX, másrészt az ilyen drágább lapokon ált. van egy harmadik 16-os slot, ahova akár x4 sebességgel is berakhatsz mégegy társkártyát. (például fizikázni)
-
cyberkind
félisten
válasz
Aha !
-
dízelracer
őstag
válasz
cyberkind #1874 üzenetére
Ezt inkább ebben a topikban kérdezd meg: Moderálással kapcsolatos kérdések - válaszok [Mielőtt írsz, olvasd el az első hozzászólást!]
Nekem viszont volna egy olyan kérdésem, hogy van e valami hátránya annak ha olyan crossfire-es alaplapot veszek amin csak az egyik pci-e foglalat 16x-os, a másik 8x -os. Mit befolyásol ez?
-
válasz
Viktor77 #1872 üzenetére
Az aláírás sorainak csökkentése megtörtént!
A fake szót sajnos én használtam először és ha minden igaz összesen egyszer, ezen vérszemet kapva a másik három fórumtársam kezdte szlogenként használni. Nem sértésnek szántam csak a nemzetközi tesztoldalak által közölt teszteredményekhez képest kiemelkedően magas eredményeik nem tűntek valósnak.
-
Viktor77
titán
Kokoato pihen egy napot személyeskedésért.
Nem szeretnék visszajönni a topicba még egyszer, ha mégis meg kell tennem, az súlyosabb következményekkel fog járni.Ja, és ahogy látom nagy divat lett fake-ezni. Na, ezért is büntetés jár ezentúl. Természetesen meg lehet indokolni, hogy miért fake az adott kép, de csak fake-ezni nincs értelme.
Gaboo007: Te meg csökkentsd az aláírásod sorainak számát 3-ra, mivel ennyi van engedélyezve.
-
válasz
cyberkind #1859 üzenetére
Ott a válasz, egyébként DX9-ben lassabb!!!
Kisfiú, ezzel arra akartam felhivní a többiek figyelmét hogy manipulálható a teszt, és mond meg apukádnak is hogy igy már ez az eredmény sem hiteles mivel bele lehet nyúlni rendesen a konfigba. Keressetek egy olyan tesztet ahol valós értékeket lehet összehasónlitani és nem ez a ki tud nagyobbat füllenteni műsor megy! Előre is köszönöm!
-
tome.jr
addikt
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata 5770 3 way CFX ügyben? Guru3d oldal tesztjét ismerem de jobb lenne valami itteni eredmény. Esetleg jó másfajta VGA-val is 3 way CFX tapasztalat.
-
cyberkind
félisten
válasz
Gaboo007 #1852 üzenetére
TE ! Figyelj már ! Neked karikáztak : ez a karika !
Na most akkor mivan ? -
dízelracer
őstag
-
válasz
cyberkind #1851 üzenetére
Igen ez az mint a tiétek.
Akkor itt is buktatok!
Akkor most egy olyan tesztet mutassatok ahol nincs ilyen lehetöség, és gyorsabb a 4870X2+4870 az 5870 Crossfire-nél. Amiben kiemelkedőt nyújtott a rendszeretek az a leg manipulálhatóbb teszt mint kiderült... Akkor a Crysis tesztet tekinthetjük nem hitelesnek ezek alapján!
-
-
cyberkind
félisten
Legyen szíves és ő referáljon nekünk, előre is köszönjük !
-
cyberkind
félisten
Itt van megint egy FAKE eredmény Salgótarjánból ami FAKE :
Na hali !!!!!!!
Ajánlom az ő figyelmébe, aki most nagyon csendben van velünk kapcsolatban ! Mi az oka ?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nem akarok indiszkrét lenni, de nem unjátok? Most nem azért, csak amióta néha néha benézek, azóta csak azt látom, hogy ölitek egymást, és kicsit kezd unalmas lenni... Aki ATI-zik, az használjon ATI-t, aki meg NV-t, az NV-t, és itt zárjuk le, plz. Látom, hogy ezt már Moderátor is írta, és nem voltatok képesek ráhagyni, azóta meg már más is írta, szal légyszíves fejezzétek be...
Köszönöm....
-
monosz
őstag
Sajnos ezen már régen túl vagyunk.
De hát az a baj hogy az sem jó.(manipulálják az eredményt) egyesek szerint!
Mindenki örüljön annak ami van neki,azután értelmesen ,felnőtt módon meglehet beszélni.Kicsit elszaladtak az indulatok.(#1835) Már megint kezdi.
Gyári jogtiszta a Game.(nem vagyok egy programozó fajta) Idő kérdése,és begolyózok. -
zuchy
őstag
válasz
dízelracer #1833 üzenetére
Hát nem lenne rossz ötlet mindenki szapulja egymást. Kell egy felbontás, ami mindnekinek meg van, pl 1680x1050, 16AF 4AA Crysis, Very High minden....
-
dízelracer
őstag
Csak egy ötlet. Mi lenne ha a személyeskedésig fajuló vita helyett megállapodnátok a tesztelendő program(ok)ban, beállításokban és mindkét fél felnyomna 1-1 vágatlan videót a saját tesztjéről a youtube-ra?
-
cyberkind
félisten
-
válasz
cyberkind #1823 üzenetére
Örülök a kultúrált hozzászólásodnak!
Azthiszem én nem ütöttem meg veled soha ilyen hangnemet igy ezt tőled is elvárom! Ez a hozzászólás azthiszem tükrözi az értelmi szinvonaladat is!
I7 920@4000Mhz + GTX480 SLI
2560*1600 Very High 16xAA: 30 FPS
mahdnem 2* gyorsabb a 4870X2 + 4870 páros. Ez tényleg csodagééép!!!! -
cyberkind
félisten
Itt vannak a FAKE eredmények Salgótarjánból, ajánlom az ő figyelmébe !
moderátor ez az utolsó megígérem mert itt ilyen hitetlenek vannak !Íme a CFX rendszerrel az eredmény :
Ez pedig itt egy sima 4870-es kártya eredmény :54,36 : 2,5 = 21.744, na nekem ez jött ki
Továbbiakban ha valaki tanácsot kér CFX rendszerrel kapcsolatban tegye meg ezt P.Ü.-ben mert az ilyenek végett a továbbiakban nem vagyok hajlandó a közös-ben tanácsot adni !
-
monosz
őstag
válasz
Gaboo007 #1816 üzenetére
Attól tartok,hogy ez így is marad.Sajnos már a 4xxx szériához nemhiszem hogy normális friss driver lesz kiadva,hacsak a CFX-re rá nem gyúrnak ATI-ék.Talán még a CFX terén lehet gyorsulás,de már azt sem hiszem.
Valószinű,hogy a Cysis-ra rá gyúrtak,mert annó csak NV karin volt "normálisan"játszható a game. -
fsb1000
nagyúr
válasz
cyberkind #1812 üzenetére
Köszi!
Pont jó az a 24,7 fps!!!!! Épp kijön a 2,5x CFC skálázódásra.
Csak egy kis probléma van......
ne haragudj meg rám.Ez a teszt 2560-ban készült, mig a 3 GPUs 1920-ban
A két felbontás között legalább 25% különbség lehet fps-ben, ebből nem tudok másra következtetni, minthogy nálad 1920x-ben 30 felett megy az 1GPU-s 4870.
Nem kételkedem ebben sem (komolyan mondom), de ez igen szép eredmény.
Ilyet még nem láttam 48xx szériától full HD-ban kimaxolva. -
Hát itt egy újabb érdekesség ismét monosz kollegától:
1920*1080 Very High 16xQ AA: 63.19 FPS
1680*1050 Very High 8xAA: 61.82 FPSSzerintem is teljesen normálisak ezek az eredmények!!! Sőőt még rosszul is skálázódik a CFX mert 1,5x magasabb felbontásban 2x nagyobb minöségi élsimitással csak 2 FPS-t gyorsult saját magához képest!!!
-
philoxenia
MODERÁTOR
Zárjátok le ezt a vitát itt,nincs értelme folytatni,ha elbeszéltek egymás mellett !
-
Teszteld már légyszives 16xQ AA helyett mondjuk 4xAA-val légyszives, mert ezek a buherált 16xQ AA-s tesztek már elég érdekesek! Valahogy mindig a Crysis tesztnél kötünk ki... és a 16xQ AA beállitásnál. Futtassatok pls olyan tesztet is amit nem tudtok megpiszkálni. Előre is thx!
-
monosz
őstag
-
fsb1000
nagyúr
válasz
cyberkind #1797 üzenetére
Azért te is gondolkozz el mekkora lehet egy 3xCFX reális skálázódása.
Ha 2,5-öt tippelsz (én még nem láttam ekkorát, de lehetségesnek tartom), akkor 63/2,5 = 25 fps-t kell elérnie 1 GPU-val.
Én nem kételkedek monosz eredményeiben, de valahogy felkéne oldani a tesztoldalakon látható eredményekkel való kérdéses viszonyát.
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- PlayStation 1 / 2
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
- Autós topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Gitáros topic
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában