Idéztem az alapelvekből, kiemelve azt a pontot, amit megsértettél. Azt próbáld esetleg megcáfolni. Nehéz lesz. Eladásra kínáltál két hűtőt szakmai topicban. Pont. Csak ez számít. Senkit nem érdekel, hogy a Tiéd-e, vagy hogy tartozik-e hozzá Hardveraprón hirdetés.
Illetve mint említettem azzal, hogy ezt több helyen is megtetted már spameltél is. Ami szintén tilos (ráadásul mindenhol, nem csak szakmai topicokban).
Mellékesen az adatlapodon látom, hogy már kétszer is kaptál utolsó esélyt. A helyedben ezerszer is átnézném amit írok, hogy még véletlenül se legyen félreérthető.
Si vis pacem, para bellum.

Természetesen fölmerül a segíteni akarás is, de ezt már eleve privátban kell máskor intézned.... 
Konkrét termékről van szó a hozzászólásodban, nem általában a hűtőről beszéltél, ez kiderült rögtön, így hirdetésnek minősül. Egy offtopikban ez még ejnye-bejnye lehetne, de ez szakmai topik.

OK. De a kitiltásomat miért nem találtam meg a "miért moderáltunk" topikban?
Most már ott is látható.
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."
Üdvözletem!
Szeretném ha valaki megindokolná miért lett törölve innen a hozzászólásom. Ha nincs rá rendes indok akkor kérném a visszaállítását. (Mivel szem szabályt sem törvényt sem egyebet nem vétettem.)
Köszönöm.
UI: Ha lehetne egy kérésem még. Ne az érintett moderátor válaszoljon, mert elfogult.
[ Szerkesztve ]
Mi ez a Biostar? Sárgarépából, meg lucernából gyárt alaplapokat? by noPublicFG
A hozzászólásod nem volt konstruktív, mint a többieké, akik valami indokot is felhoztak.
Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.
Akkor most törlésre fog kerülni az összes ilyen hsz?
Tehát a fórum 50%-a minimum? Nem hinném.
Szóval továbbra is várom az indokot. Lehetőleg ne tőled.
Kérvényezném a visszaállítást.
Ami továbbra is csak légből kapott, hasra ütésszerű.
Rég olvastam az alapelveket, de nem emlékszek olyan pontra benne, ahol le van írva, hogy nem lehet negatívan hozzászólni egy cikkhez.
[ Szerkesztve ]
Megindokoltam.
Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.
Ez mennyire konstruktív hozzászólás?
Láttad a szürke részt is a bejegyzésben?
Egy vicceskedő blogbejegyzésre adott adekvát választ sikerült előbányászni 
Egyébként nem tudom hogy jön ez ide, ez nem a te hsz-ed, tudtommal 
Nem az enyém. Ez a lényeg.
Az enyém törölve lett, mert, hogy nem konstruktív. Akkor a másik miért marad meg? Holott az majdnem, hogy vulgáris is. Míg az enyém csak negatív jellegű kérdés volt.

Ugye megvan a különbség egy címlapos írás és egy személyes blogbejegyzés között?
Bazinga!
Viszont azt nem értem hogy az én hozzászólásaimmal mi volt a gond, konkrétan a legelsővel.Véleményeztem a cikket, nem vulgárisan.Most már mindegy, csak nem értem hogy akkor mi a "konstruktív"?A pozitív vélemény?
Eladó játékok: http://goo.gl/OioB2
Akkor kérdem én. Nem lehet megkérdőjelezni egy cikket mert címlapos? Semmi sértőt nem írtam. Csak rákérdeztem, hogy Ezt a cikket címlapra?
Akárhogy nézem oda való. A cikkhez kapcsolódik, tehát még csak nem is off. Tényleg nem értem kinek ártott az az egy hsz.
Konstruktívnak is mondható, mert megmutatja, hogy van akinek nem tetszik a cikk így ebben a formában. Persze nem írtam konkrét dolgokat, de már ebből is lehet látni, hogy valami nem jó. Így a cikk író meg mindenki más is elgondolkozhat, hogy tényleg rosszul csinált valamit.
Vol2.
Mostmár gépnél vagyok, szeretnék kapni valami korrekt magyarázatot.
Nem értem, hogy ennek a hozzászólásnak miért van döntő ereje (szerk: a ráadott válasz: "Jaja. Nyár óta. Jól bírja Ő!"). Amit tariattila írt, az az ő asszociációja, annak ellenére, hogy őt is ismerem személyesen, ugyanis itt lakik a "szomszédban", és igen, vele is volt már közös üzletünk.
Mindent leírtam e-mailben, még az 1 hét kitiltás jogosságával valamilyen szinten egyetértek, de inkább csak elfogadom, de, hogy ebből hogy és miért lett 1 hónap, azt szeretném megtudni. Amit Te moderáltál, kaptam az 1 hetet, aztán valamiért avatarelvétel és 1 hó lett belőle.
Hozzáteszem, hogy barátom nevét véglegesen bannoltátok.
Sajnálom, hogy a több, mint 1 hónap alatt Kalandor nem jutott 10 percig úgy géphez, hogy meg tudja indokolni, hogy miért is történt ez...

[ Szerkesztve ]
iPhone & mobil tartozékok, iPod zokni, tok /már 500-tól/ - > http://href.hu/x/gj36 | Eladó termékeim -> http://href.hu/x/gqfi | Megbízhatóságom az adatlapomon! | LG P990@CM7.2 & Etana 3.0.31 kernel + Sansa Clip+ & Brainwavz M4
- Kaptál egy kitiltást, amiért joey20-at cseszegetted.
- Kitiltásod alatt bejelentkeztél egy másik nickkel, csimpee-vel ("Megismertek engem?" illetve "Mentalistának érzed magad?" - ilyen beszólások tették egyértelművé a dolgot. Megjegyezted, hogy mobilról vagy - ez még fontos lesz.)
Hogy csimpee másodreg, azt onnan is gondoltuk, hogy
----- IP egyezések
----- első hozzászólása egy UP volt neked, aztán pedig egy pirospontot is adott neked(!).
----- majd később is PÜ-zött neked, és ment az össze-vissza üzletelés.
Ennyi már pont elegendő ahhoz, hogy az összesen pár hozzászólása után veled azonosítsuk.
- csimpee 2012-04-12 12:38-kor lett kitiltva
- Két percen belül beregisztrált excellent és megeresztett egy elég durva, személyeskedő hozzászólást joey20-ra.
Mindezt mobil IP-ről (ahogy csimpee-nél írtam) és nem linkesítve, hanem sima linkbemásolással (ahogy mobilról netezik az ember).
Szerintünk ezek elég világos bizonyítékok, remélem más számára is.
Mérlegelés, megbeszélés után arra jutottunk, hogy azért ez az egész mégsem járja, és a már ismert büntetést kaptad.
Igen, és az email, amiben "mindent leírtál"... Akarod mondani, amiben igaztalan dolgokkal akartál befeketíteni a munkatársaim előtt?
Azt hagyjuk, mert ha rágondolok is nagyon mérges leszek.
Egyébként nem 10 perc megírni egy ilyet, ahogy ezt gondolod, ez a hsz is kb. egy órát készült mire megint mindent átnyálaztam 
[ Szerkesztve ]
Értem én értem, de láthatod, hogy nem netezek mobil IP-ről, ugyanis nincs mobilnetem. Nem tudom, hogy hogy van a szolgáltatóknál, de csimpee-vel, ahogy már megírtam a sulis IP-nk a közös. Csak látszik, hogy a lakhelyünk sem ugyanaz. Ahogy elhangzik, már a hozzászólásokban is, Ő Bogyiszlón, én pedig Szekszárdon lakom.
Korábban is mondtam, hogy érdemes lenne joey20-al egyeztetni azt a trollreget, de gondolom a mobilos IP miatt nincs rá esély, hogy bármi közös legyen.
Nem is vártam sok korrektságot, pláne, hogy moderátor társadra sem hallgatsz, ráadásul korábban privátban már a "semmiért" is fenyegetőztél, aztán mikor válaszoltam, már nem volt tinta.
Tudom, hogy ezzel is csak én szívhatom meg megint, csak k*rvára nem fair az egész. Ahogy a moderáció sem az alapján megy, hogy ki mit és milyen súlyosat csinál. 
[ Szerkesztve ]
iPhone & mobil tartozékok, iPod zokni, tok /már 500-tól/ - > http://href.hu/x/gj36 | Eladó termékeim -> http://href.hu/x/gqfi | Megbízhatóságom az adatlapomon! | LG P990@CM7.2 & Etana 3.0.31 kernel + Sansa Clip+ & Brainwavz M4
ui.:
Ráadásul az a nick sokkalta öregebb volt az enyémnél.
A mobilos troll miatt lett 1 hétből 1 hó - avatar. Amiről senki sem tudja, hogy ki volt (legalábbis SGS offból senki nem vállalta, mondta)
[ Szerkesztve ]
Nem is vártam sok korrektságot
Több száz karakter TÉNY meglehetősen korrekt.
moderátor társadra sem hallgatsz
Ez nem tudom mit akar jelenteni.
ráadásul korábban privátban már a "semmiért" is fenyegetőztél, aztán mikor válaszoltam, már nem volt tinta.
Azért álljunk már meg egy pillanatra! A fenyegetés az azt jelenti hogy megverlek, nem azt, hogy emlékeztetlek, ha vétesz a szabályok ellen, akkor szankciók lesznek vagy hogy fogytán a türelmem feléd.
Ez tavaly novemberben volt, a nagy iOS-Android harc elején, amikor sok emberrel piszkáltátok egymást.
Na erre írtál mindenféléről "szép" dolgokat, azt inkább nem kommentáltam/nám.
[ Szerkesztve ]
Szerintem egy ilyen "virtuális játszótéren" a szankciókra való "figyelemfelhívás" is hasonló kategóriát képvisel, pláne ahogy tetted.
Tény? Mi a tény? Biztos én voltam, rakjuk ki?
Igen, egészen biztosan. 
Amikor az látom az email végén, hogy iPhone készülékről küldve, akkor természetesen fel sem merül bennem a részrehajlás esetleges gondolata, hisz az ember azt gondolná, hogy a tények döntenek. Jahogy azokat sok féleképp lehet értelmezni. Érdekes tények.
Én csak annyit szeretnék tudni hogy az iPodomról miért nem tudok belépni?Mert sulis IP-ről nem tudok belépni, ami ausztriai nem hinném hogy onnan valaki ide irogatna.iPodom használtam vettem, remélem hogy nem azért nem tudok vele belépni PH!-ra.Valaki utánanézne ennek?Előre is köszönöm 
Szerintem egy ilyen "virtuális játszótéren" a szankciókra való "figyelemfelhívás" is hasonló kategóriát képvisel
Szóbeli figyelmeztetés, amit a rendőrtől is kapsz, miután áthajtottál a sárgánál törött lámpával harmadszorra is. Bár ők már nem annyira szóbeliznek manapság.
De ha azzal a kemény mondattal megsértettem lelkedet, akkor elnézést kérek. Elnézést! 
Tény? Mi a tény? Biztos én voltam, rakjuk ki? Igen, egészen biztosan.
Konkrét tények alapján lett döntés, amiket most neked is leírtam és amiket nem lehet megcáfolni.
Amikor az látom az email végén, hogy iPhone készülékről küldve, akkor természetesen fel sem merül bennem a részrehajlás esetleges gondolata, hisz az ember azt gondolná, hogy a tények döntenek.
Jézus Mária!
Hát csak kibújt a szög a zsákból, ez zavar téged
Azt hiszed, hogy a felhasználókhoz való hozzáállásomat az határozza meg, hogy milyen telefonom? A te tudatodban ez lehet hogy fontos (foglalkoztat, kombinálsz), de az enyémben nem
Ez egy nyamvadt telefon, ráadásul egy több generációval korábbi eszköz, amit volt munkahelytől kaptam, mert egy szoftver erre lett fejlesztve.
De van egy Samsungom, egy ZTE-m és egy tartalék Nokia-m is, csak hogy összezavarjalak 
És akkor itt abba is hagynám, üdv, minden jót!
Nincs kitiltott IP-d 
Próbáld meg átállítani Safariban, hogy ne csak az aktuális oldalról fogadjon el sütit, hanem mindenhonnan. Vagy try opera, ha azzal megy, akkor biztosan a böngészőnél van a hiba. Ismert generális hiba nincs.
Megint csak arra nem reflektálsz amit írtam, semmiféle tény nincs, ugyanarról az IP-ről ha akarok kapásból 2-3 nicket nevezek meg neked (kvázi és fanatikus tagok azthiszem)... Ők is másodregek? Sőt a hirdetésemnél UP-oltak.
Az, hogy valaki beregisztrál, és ócsárolja egy fórumon közutálatban levő tag nevét, az meg ne az én dolgom legyen már.
Ki lehet akkor most is rakni, hogyha nem bírod megmondani, hogy mégis mit nem lehet megcáfolni azon? Inkább az a probléma, hogy hiába "mondom", mintha a falnak írnám.
szerk:
"De ha azzal a kemény mondattal megsértettem lelkedet, akkor elnézést kérek"
Akkor ha esetleg nem tudod, elárulom miért kaptam bant:
ha jól emlékszem, akkor ezt írtam joey20-nak, hogy: Mizu modker?
[ Szerkesztve ]
Megpróbálom, de lehet csak a sulis proxy lesz a gond, mert itthonról megy minden.
Ők is másodregek?
Az első hsz-t neked írták? Piros pontot adtatok egymásnak? Mentalistáztak, amikor kitiltottak téged? Nem.
Ráadásul korábban is volt másodreged, Racecam véste fel az adatlapodra.
Az, hogy valaki beregisztrál, és ócsárolja egy fórumon közutálatban levő tag nevét, az meg ne az én dolgom legyen már.
Elsiklottál valami felett: mindezt percre pontosan azután tette, hogy a másik regisztrációja ki lett tiltva. És olyan körítéssel (mobil IP, stb), amilyen csimpee meghatározásában volt.
Ez már túl sok véletlen egybeesés.
[ Szerkesztve ]
100 emberből hánynak a zsebében van mobil?
Lehet, hogy van is pirospontunk egymással, elég sokat üzleteltünk.
Philoxenia törölte a valami folytán elfelejtett reget, mikor e-mailt akartam váltani, és kiderült, hogy foglalt a cím... Ekkor rákerestem, és töröltettem, nem tudom, hogy hogy lett az, mert évekkel ezelőtt volt.
szerk: emlékszem a Racecam-esre, most beugrott. Az a tag pedig egy haverom, aki az én gépemről regisztrált csak kidobták emiatt. Hozzáteszem azóta is tag, hardveraprón főként talán, és konzolos topikokban, persze újraregelt otthonról.... Annak is már jó ideje, nem lett emiatt vitatkozva, az én nevem is közelebb állt akkor az újonc ranghoz, mint most.
Ahogy válaszoltál nekem, már olvastam fb-on csoportban, szóval gyorsabban mennek az infók, mint a postagalambos korszakban.
Elhiszem, hogy szerencsétlenül jön ki, de akkor is leírom, mert NINCS ÚGY, ahogy gondolod, gondoljátok.
Esetleg kérdezd körbe ismét.
[ Szerkesztve ]
Philoxenia törölte a valami folytán elfelejtett reget, mikor e-mailt akartam váltani, és kiderült, hogy foglalt a cím... Ekkor rákerestem, és töröltettem, nem tudom, hogy hogy lett az, mert évekkel ezelőtt volt.
Racecam ezt nagyon nem így írta le
Vagy nem ugyanarról a másodregisztrációról van szó ![;]](/dl/s/v1.gif)
Ahogy válaszoltál nekem, már olvastam fb-on csoportban, szóval gyorsabban mennek az infók, mint a postagalambos korszakban.
De egy-két perc alatt nem gyűjti be az infókat, hogy mondhatni tökéletesen bemártson téged, ellenben ahogy mondod, mindenkinél van telefon, te kitiltás utáni mérgedben elkérheted mástól a telefonját és gyorsan regisztrálhatsz egy másik nicket.
Elhiszem, hogy szerencsétlenül jön ki, de akkor is leírom, mert NINCS ÚGY, ahogy gondolod, gondoljátok.
Értem.
És ha most megbocsátasz, foglalkoznék a Diablos csalókkal, hogy más ne dőljön be
Valamint van 16 pü és 5 mail, és holnapra át kell néznem 2 logoutos cikket.
Igen, én erről beszéltem, de szerkesztettem az előzőt, mert beugrott, hogy te miről.
De egy-két perc alatt nem gyűjti be az infókat
Ezért mondtam, hogy szerintem joey20 volt. Ha a "mieink" közül lett volna valaki, akkor arról tudnék, ráadásul biztos bevállalta volna látva az 1 hónapot.
[ Szerkesztve ]

Üdv!
Esetleg van valami fejlemény a témával kapcsolatban?
Köszi!
Egeszen biztosak vagytok benne, hogy Vukmir az Erosenzold volt?
Vukmir mar tobb honapja jelen van es irogat a Defy topicokba es normalis volt...
[ Szerkesztve ]
DefySOC@Nyári rom: domiuiDSJ-1.11.25reloaded!!! /// Caro Emerald - Deleted Scenes From The Cutting Room Floor..... isteni zene
Meglehetősen.
Sziasztok!
Ezzel a moderációval kapcsolatban lenne kérdésem. A hsz törlésre került, a figyelmeztetésem megkaptam, csak azt szeretném tudni, legközelebb ilyen esetben hogyan járhatnék el helyesen. Az említett topikban sokan érdeklődtek a napokban hogy hol juthatnának hozzá a játékhoz, mivel szinte országos készlethiány van belőle, ezért linkeltem be a hirdetésem, hogy mindenki láthassa aki keres, és ne egyenként válaszoljak. Ha legközelebb valaki megint kérdezné, milyen formában szabad jelezni neki? Boltot ugye jelenleg nem igazán tudnak az emberek ajánlani.
Illetve többeknél láttam aláírásban apróhirdetés linkjét. Az alapelvek szerint ugye a saját hirdetésen kívül máshol nem lehet linkelni, azt viszont nem értem, hogy egy darab hozzászólás írása linkkel tilos, de alárásban szabad linknek lennie, ami az egész fórumban látszik?
Szia!
Szakmai topikban nem lehet hirdetni, vagy saját hirdetést linkelni. Ha egy topikban valaki kérdésére egy ajánlattal szeretnél reagálni, akkor a legegyszerűbb, ha privátban teszed ezt. Ezen kivül pedig lehet ajánlani, hogy nézzen körbe a hardveraprón és biztosan találni fog, de konkrétan hirdetést linkelni nem szabad.
Az aláírásban való hirdetés, illetve az oda való linkelés az eléggé "szürke zóna". Nincs engedélyezve, de amíg nem lépi át valaki a 3 soros szabályt addig nem, vagy csak ritkán szólunk érte. Ezt kérlek, ne vedd engedélynek. Csak arról van szó, hogy az aláírásokkal kapcsolatosan nem vagyunk annyira vaslakalposak, mint pl a szakmai topikokban való hirdetésekkel kapcsolatban. 
üdv, föccer
_________________ Mindent figyelünk.... (-(-_(-_-)_-)-) ____________________ _____ Az alapelvek nem ismerete nem mentesít annak betartása alól. _____
ezen hozzaszolasom visszalliytasat kernem vagy az eredeti formara (akinek 8.33, az nem tud 1024-gyel osztani), vagy ha ez tulzottan vulgaris, akkor valamilyen mas megfogalmazasban kernem kinhangsulyozni az 1024-es valtoszam hasznalatanak fontossagat az 1000 helyett)
a felreertesek elkerulese vegett az a post nem provokacio volt (radi8tor valamiert abban a hitben el, hogy fektetnek energiat a provokalasaba), toben irtak 8.3 GB meretet, mely az ezres valtoszam hasznalatabol adodik (akar adodhat masbol is, de erre eddig semminemu informaciot nem kaptam, legfeljebb csak beszologatast), erre kivantam felhivni a figyelmet
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
Így megfelel?
Az eredeti változatot nem teszem vissza, mert ha szándékos volt, ha nem, provokációként hathat, és mint a helyzet mutatja, hatott is.
..I am just a man, Not superhuman.. ..Just another day in the world we live..
igen, koszonom
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
Mikor kaphatom vissza az avatarom?
(egy "Mizu modker?" mondatért (ami tény, ellenben a többivel) azért kicsit sok a moderáció)