Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ati Crossfire: [link] Ha régebbi kártyád van, akkor érdemes elolvasni!
AMD Crossfire:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pero
senior tag
sziasztok,
az volna a kérdésem, adottjelen pillanatban egy sapphire 4830 illetve egy 4870, megnéztem AMD oldalán elvileg kéne menjenek CrossfireX-ben igaz 4870en csökkentett órajellel. Catalyst észleli, engedélyezem a cfxet és valahogy mégsem sikerül plusz teljesítményt nyerni. jelenleg WIn 7et használok, ez lehet az oka? ami furcsa h pl 3dmark06ban nem kapok több pontot, de átlagosan magasabb az FPS érték, és láthatóan, játékban érezhetően gyorsabb. Vkinek vami 5let?Ui: próbálok szerezni még 1 4830at teszt jelleggel, hátha azzal egyből megy rendesen.
-
Egzee
őstag
Hidd el tudom. 4850-es nem sokkal gyengébb a 3870X2-nél (gyengébb, de ahhoz képest, hogy csak 1 GPU ahhoz képest bagatel az eltérés) és nekem 4850CFX-em van és engem is elkápráztat néha... A procim nem elég neki ami meglátszik egy Far Cry 2-nél, de COD4-ben 1600X1200 4xAA full maxx 250FPS akad szinte mindíg... 180-alá nem megy normális körülmények között, de ha megdobok egy kocsit füstel és felrobbantom lemegy 60fps-re...
-
Egzee
őstag
hát akkor ezeket a kártyákat így nem toom értékelni... mé nem 4850/70/90-re raknak 2gb ramot??? ha valaki crossfirezik velük akkor legalább lenne memo... értelmetlenség... már lassan az 1gb is kevés... kajak elmegyek azt veszek két 1700mb memóriás 275-ös nvidiát a lapom meg úgyis megveszik veszek egy sli-s fost!
-
TTomax
félisten
Nem a 3870X2 2X512 MB-os... Jó lenne ha utána néznél ezeknek a multiGPU-s dolgoknak mert már pár dolgot írtál ami nem igaz...
A GTA4-röl....
Az,hogy neked azon a beállításon,és felbontáson alig akadt az általad használt OS-en az akkori konfigoddal az az égvilágon semmit nem jelent....
-
Egzee
őstag
Nem baj, hogy a 3870X2 1GB-os?
Egyébként nem tudom mit sír itt mindenki... Nekem ezzel a "fos AMD" procimmal tökéletesen futott olyan magas grafikai beállításokon amennyi csak belefért a VGA Ramjába... Akkor meg még egy darab 4850-em volt... Nem tudom és nem is értem, hogy mi lehet sokaknál a baj... 1x 2x fps ingadozás volt, mondjuk komolyabb kanyaroknál oldalranézve, de megszoktam... Végig is játszottam és nem úgy emlékszem meg a GTAIV-ről, hogy jahj de szemét volt, nem ment a gépemen, hanem úgy, hogy nah annak a játéknak minden egyes perét élveztem!
Egyébként sajnos a 3870X2CFX-eddel nem mész sokra mert talán a játékok 25%-a támogatja a Quad-GPU számításokat. Add el inkább és végy két darab 4850-est. De azt csinálsz amit szeretnél, csak ajánlott! -
monosz
őstag
Az a szörnyű dolog,hogy lassan egy nyolc magos proci,nyolc magos VGA-val kevés lessz egy 3D-s tetris-hez.No de hát haladni kéne a korral,csak sajna nem mindenki teheti meg. A gamek pedig úgy vannak megírva,hogy a legújabb hardverrel éppenhogy ne szaggassanak (vajon miért)?
-
TTomax
félisten
Nem a catalyst okozza a problémád.Söt,nem is az ATI...
A játék (GTA4) masszív processzorfüggő,és hát igen az első olyan játék ahol megdőlni látszik az hogy egy jól meghúzott kétmagos proci elég "mindenre".Igen egy quad ajánlott hozzá... az érem másik oldala,az hogy sajnos akárhány 3870X2-t raksz a gépedbe,akkor is csak 512 VRAM-al fogsz tudni gazdálkodni,ez sajnos a multiGPU átka,és hát ebben a játékban sajnos ez megint csak hátrány.Egy négy magos Phenommal meg egy 1G-os HD4850-el több FPS-t lehet produkálni ebben a játékban mint a te konfigoddal.Tudom ez most téged nem vigasztal,sajnálom...

-
monosz
őstag
Hali mindenkinek!
A GTA4-el kapcsolatban írnék egy pár sort.Adott egy konfig:
Gigabyte EX38-ds4 ,E8500 C2d @4,2Ghz, 2*2Giga Geil Evo ONE 1066Mhz, 2Db 3870x2 CFX-be, Vista x64 sp2, egyszerűen játszhatatlan.15-25 FPS-ig tud felmenni,pedig elvileg műxik a CFX,mer a logója ott figyel a jobb felső sarokban.
Lehet hogy nálam van a hiba valamivel,de sajna ez van.(minden más game F@sza)
---------------------
Valaki megtudná mondani,hogy a 3870x2 CFX-hez melyik lenne a legtutibb Catalyst?Amivel az X2 is,meg CFX is jól működik?
Köszi.
-
leviske
veterán
Nagyon nagyon alaplapfüggő a dolog... Bár meg kell jegyezni, hogy elvileg GTA4-ben inkább -mint ahogy taaz is írta- inkább a proci és a memória mérete számít.
De egyébként érdemes meglesni pár tesztet előbb, hogy működik-e egyáltalán a CFX.

(#580) zsolt1129: Ne kavarjuk össze a népet. Tudtommal hivatalosan már csak CrossFireX van és annak van X2, X3, X4 fajtája.
Tehát az, ha valaki megszokásból CF-et használ, azt nem kell megkövezni, de a CFX a helyes kifejezés.
-
taaz
tag
Szia.
A GTA4 szerintem inkább proci és memoria igényes "szerintem". Én 3ghz hajtott e2160 procival és 2900xt-vel ,2gb rammal nem ment elég jol , se 1024x768ban ill 1680x1050ben sem. Ugyan ugy szaggatott. 4magos procival 2900xt is vitte simán ugy átlag 30fps.
Szerintem Full-ban nálad kevés lesz , de nem vennék mérget rá.
Várjuk meg h valakinek van e ötlete ill tapasztalata rajtam kivül. -
THOFU8
csendes tag
Hello! 2 db Gigabyte HD4670 GV-R467D3-1GL videókártyám van , és ezeket szeretném CrossFireX -be kötni , de nem tudom sokat segít-e nekem ha párba kötöm őket GTA IV szempontjából, ugyanis nekem FULL HD monitorom , van és max grafikával szeretném játszani , ehhez elég a 2 db pába kötött 1 GB-os HD4670? elöre is kösz!
-
Egzee
őstag
gyerekek... nekem kajakra semmi különbség nincs, ha kikapcsolom a crossfire-t meg vissza 3dmark 06-alatt... Vantage-be jó volt... (10500) Valaki help?
-
atish15
aktív tag
valakinek személyes tapasztalat 4890 cf ről?
-
TTomax
félisten
A 3650 CF árábol vegyél egy 4830-at kb azonos árban vannak és sokkal erősebb a 4830,más választásod nincs,mert az alaplapod az Nvidia féle SLI-t támogatja,az ATI CF-et nem.A procid miatt amugy is pont ez lenne a legjobb választás,mármint a 4830,vagy esetleg NV oldalról egy 9800GTX+...
-
VipJoco
tag
Hali! beírok ide is hátha 2 topic-ból kapok választ

Lenne egy nagy kérdésem, mégpedig:
Ti véleményetek alapján mennyi érné meg vásárolni 2darab SAPPHIRE HD3650 512MB DDR4 PCIE VGA-t persze dual-ba rakni a gépben?Mivel így 31ezer környékén kijönne és gondolom a dual vga csak jobb mint egy hasonló árkategoriás sima kártya. Avagy ha tudtok ilyesmi árban 1király kártyát arról is jöhet infó.
Ahogy elnézem ez a SAPPHIRE HD3650 512MB DDR4 PCIE GPU és memoria órajele is egész magas a többi kártyához képest, de ez betudható a ddr4-nek. (persze ezt ebben az árkategoriában írom)Új vagyok az ATI világában, eddig mindig Nvidia volt és gondoltam most váltok mivel ugye AMD-m van.
Jah és ha dual VGA akkor szerintetk mennyire lesz hozzá jó az az alaplapom? ASUS M2N-E SLI
Többi:AMD64 5600+ Athlon X2
4giga ddr2 800MHZ kingmax+1 hülye kérdés ha az alaplap azt írja, hogy SLI azaz 2vga akkor amit az ATI ír mint hogy Crossfire kártya akkor összefér a dolog, avagy miben különbözik?
Válaszokat köszike előre is -
Alister71
nagyúr
Sziasztok, egy Asus 3870 cf, Giga P45 DS3-ba? Ezt tervezem most, az egyik kari már megvan, hétfőn jön a másik. Jó lehet?
-
tzsolesz
nagyúr
Már ne hari, de nem vagy te egy kicsit bizonytalan magadban?

Percről percre változik a Cf-ről alkotott véleményed, az még semmi. De hogy percről percre egyszer működik a CF, egyszer nem működik. Erre rá, pedig van amikor a 2x8 PCI-E slot visszafogja a teljesítményt, majd egyszer már nem.
Ott valami gond lesz. Szerintem az életben nem működött a CF nálad.

-
Egzee
őstag
lol 3dmark06-ban kajakra nekem se változnak az értékek 1 vagy két kártyához képest... Valszeg most elmegyek és felvágom az ereimet!

-
Egzee
őstag
nem elég a 2x8... a tökéleteshez minden rohadt esetben 2x16x-kell, ez körülbelül 10-15% teljesítménykülönbségben nyílvánul meg. (nálam 10) csinál bugokat pl far cry 2ben nekem crossfire bekapcsolásánál a növények levelei szép nagy átláthatatlan textúrákból lesznek. Jó a crossfire, melegen ajánlom, mert ár/érték bajnok egy 4830 vagy egy 4850CF. Vista használata nállam kék halálhoz vezet, az életbe még 1x fel nem rakom...
-
leviske
veterán
válasz
old gray
üzenetére
- A HD4830 CFX-hez bőven elég a két PCIE2.0 8x slot.
- CFX hidat itt is kapsz a HA-ban. Tudtommal nem változott a bevezetése óta...
- Driverektől függ... Valószínűnek tartom, hogy fog működni.
- Az utolsóra nem tudom a választ, sajnos nem vagyok CFX tulaj.
Érdemes nézegetni az AMD oldalán a Hotfix-eket a bug-ok ellen. Komolyabb bugról nem hallottam mostanság, a HD4850CFX-el volt annó, megjelenésük környékén probléma... -
old gray
addikt
válasz
Redbullking
üzenetére
Ha nem felejtem el szólok.

De majd figyeld a 4830 topikot, amint meglesznek a vga-k természetesen leírom a tapasztalataimat.
-
old gray
addikt
Úgy tűnik, de pont rosszkor, mert hamarosan CF tulaj leszek és ezzel kapcsolatban lenne pár kérdésem:
A lapom: Gigabyte 790X-UD4 2db x16 PCIE 2.0 slot van rajta, de CF esetén x8-at tudnak.
- 2db XFX 4830 lesz, a lap CF "tudása" elég lesz hozzájuk?
- Sem a laphoz, sem a vga-hoz nem jár CF-híd, hol tudok olcsón beszerezni egyet, illetve mindegy, hogy milyen a híd? (gondolok itt arra, hogy pl. a régi CF csatik nem u.olyanok mint az újak).
- Vista x64 alatt is fog működni normálisan?
- külföldi tesztek szerint minden játékban jól teljesített a 4830 CF, de van olyan alkalmazás amiben a CF használata miatt bugok lesznek? -
Egzee
őstag
Mivan? Meghót a topic?
-
TTomax
félisten
A francokat, a 2.0 PCI-E sávszélességes is a duplája az 1.0-hoz képest... A P45-ös lapban a CF pontosan ugyanakkora sávszélt kap mint egy 975-ös ben...
Gyakorlatilag egy HD4850CF-ig semmit sem lassít egy HD 4870CF-et pár százalékkal egy HD4970X2 CF-et talán már mérhető mértékben is lassíthat egy P45-ös lap...
Te inkább azt próbáld meg feldolgozni,hogy a te lapod is CF-ben kétszer 8X-os sávszélességet ad,és bizony drágább a lapod mint az inteles...

-
-
FRENK1988
veterán
Ha a mostani konfigurációmba belelőnék még 1 X1950Pro-t akkor kb milyen VGA szinten lennék?
Baryka007: Nem az alaplap lesz a ludas?? -
Egzee
őstag
válasz
Baryka007
üzenetére
Nah öregem... Rádugtad a hidat?
Egyébként jó nagy pénzkidobás volt, már bocs...Gyerekek... 1 hete nem játszottam, mert folyton kékhalálom volt... XP random újraindult, Vista a driverre hivatkozva kékhalálozott... Nah mondom ilyen nincs és a 4. Windows reinstall után kikaptam az egyik vidkarit... Hát mondom így megy... Berakom a másikat, bekapcsol a monitor és ahogy futnak a fehér feliratok a felirat mentes területet betöltötte magának random $ meg mindenféle karakterekkel... Nah mondom itt a ludas... Ma már ütöttem mindent... A gép előtt az asztalt a kertben amit értem a fürdőkádban a vizet... Már ott voltam, hogy eladom az egészet és veszek egy Xboxot aztán telerakom jó hűtéssel a gépem árából... El voltam keseredve... Most nézhetek új vidkari után, hogy milyet kérjek a boltban gariztatás után!

-
Baryka007
addikt
Sizasztok van kettő db HD4850 1GB X2 esem magyarán összesen 4gb videó kártya CF el egybe kötöm és nincs kép mikor indítom a gépet csak vga módban indul el ami az alaplap videó kariját használja
pedig mindent jól csináltam ez a gépem most
3.0 Ghz Quad CPU
4GB RAM 1066
Asus P5Q Pro alaplap
2DB HD4850 X2 1GBvmiért nemindulnak el ja és 1200w os tápom van márkás
-
Egzee
őstag
most meg xp van fent az meg ati2dvag hibával kékhalálozik... komolyan mondom nem hiszem el... a folding@home kiírja, hogy valami miatt leállt és ha újra elindítom és displayre teszem kékhalál... most kivettem a 2. vidkarit és nem kékhalál... most felrakom a cod4-et, leszedtem a f@h-t és ha az is kifagy kékhalállal akkor kitépem az egyik karit... ha úgyis kifagy akkor felcserélem, ha úgyis kifagy kibaszom a gépet a kertitóba...
-
Egzee
őstag
jó-jó igazad van... pont én mondok ellent a cf-re mikor nekem is 4850CF-em van... Szacsee akkor legalább 1GB-os karikat vegyél... Ennyit még fogadj meg... Én nap mint nap azon gondolkozom, hogy rohadjon meg, azért 1920-as felbontásban maxon még mindíg lemegy a cod4 60fps alá
(kocsirobbanás előttem smoke-al támogatva)
én sokat játszok cod4-et és igenis sok különbséget érzek cf bekapcs és kikapcs közt... pl kikapcsolva általában 160fps körül mozog, bekapcsolva meg többet látom 250fps-en a mérőt mint alatta
igazából az a lényeg ki mivel játszik... ha van valamelyik játékhoz addikciója és számít hány fps-e van akkor vegyen cf-et... én sok problémát nem nagyon észleltem vele kapcsolatban... -
leviske
veterán
Nem túl egyszerű egy ilyen listát összegyűjteni. Már csak két okból is:
- Első: A régebbi CF több régebbi játékot támogatott, amiket a CFX már nem támogat, így a régebben felállított listákból csak részben lehetne kiindulni.
- Második: Mikortól veszed támogatottnak egy játékban a CrossFireX-et? Mikor már 1-2FPS-t gyorsulást tapasztalsz, vagy pedig ha minimum 30%-ot gyorsul?
Már csak azért sincs szerintem értelme felállatni egy ilyen listát, mivel az AMD sok esetben csak később küszöböli ki a CFX problémákat egyes játékoknál. Arra meg nem sokaknak van ideje, hogy folyton böngésszék a Catalyst-ok leírásait.
Amelyik játékokhoz szükség van CFX/SLI-re, azok úgy is szerepet kapnak a tesztekben.

-
szacsee
nagyúr
Köszi Mindenkinek!

-
TTomax
félisten
E szerint a teszt szerint még a GTX280-at is elveri a 4830CF.Szerintem ez nem fedi a valóságot... no de mindegy...Nekem sok gondom volt a CF.el igaz 8.8-as catalysttel teszteltem.Akkor megfogadtan ,hogy soha többet amikor a fél monitor villogott jó néhány játékban.Nekem egy videokártya kell egy GPU-val,amin megy is a powerplay és teljesít rendesen....Nézz be a 4870X2-es topicba mit szenvednek a mai napig a powerplay-el,gondolod sima CF-ban ez jobb lesz?
-
szacsee
nagyúr
Értelek, de ahogy nézem pl a 4830 CF leveri a 4870-et, mint vak a poharat, ráadásul a 4870 IDLE 76 W körül fogyaszt, terhelve pedig 158W körül.
A 4770 fogyasztása teljes terhelésen CF-ben a HD4870 fogyasztásával lesz egyenlő, viszont IDLE szerintem a 2 kártya nem fog többet enni 40W-nál.
Tudom ha 7/24 megy a gépem, akkor sem jelentős összeg, de ha jól látom amikkel játszom támogatják a CF-et.
-
Egzee
őstag
válasz
newgamer
üzenetére
Sztem csak akkor érdemes CF-et venni, ha annak teljesítménye magasan a legjobb ár/érték kategóriában van és még ezt is olcsóbban szerezted a piaci árához képest... én 51ropit szurkoltam le összesen 2db 4850-esért... ennyiért kaptam egy 60ezer forintos gtx260 és azonos árban egy 4870-et csúnyán verő kombót...
-
-
Egzee
őstag
válasz
WildDaemon
üzenetére
Írtak már elfogadható választ, de szerintem a legjobb válasz számokban kifejezve az, hogy 10-15% különbség van egy 8-8x és egy 16x-16x-os crossfire között. Valahol, valamikor egy tesztet olvastam, az írta... Nekem is 8x-8x van egy 4850CF és asszem valami 10500pontot kapott a grafikai számításra a gép vantage alatt míg egy 4850X2 11500 pont. Elvileg ha 16-16x-ba lenne akkor megelőzné valamivel a 4850x2-őt, de itt mutatkozott meg a 8x-8x és nem is érdekel mert bagatel a különbség ahhoz képest amibe egy 790FX (kb 40ezer) alaplap kerülne a 790X-emhez (kb 25ezer) képest... Nem is nagyon adogatnak már ki 790FX-es alaplapokat, csak a régről megmaradtak vannak piacon horror áron...
-
Tomate
veterán
A játék megírásától függ. Drivert hiába írnak hozzá nem fog menni. Esetleges patchben orvosolhatják a 2-4gpu-s dolgot a játék készítői ha alapból nem tették bele CF kompatibilitást.
Itt egy pár.... -
szacsee
nagyúr
Üdv Mindenkinek!
Nem tudtok olyan linket adni, ahol felsorolják azokat a játékokat, amelyekben működik a crossfire?
A crossfire működése mitől függ egy játékban?
Drivertől, vagy a játéktól? Ergo egy nem cf támogatott játék a későbbiekben lehet cf támogatott?

-
leviske
veterán
válasz
WildDaemon
üzenetére
Nem sok. A P45-ös lapok átlagban 2db 8x PCIE-t tudnak nyújtani kártyánként, ami dualCFX esetén bőven elég jelenleg. Viszont sok értelme nincs összekötni a két kártyát, max, ha az 50-es szalad a 70-es órajelein. Más esetben vagy egy tiszta 70 CFX, vagy egy tiszta 50 CFX ajánlott.

-
taaz
tag
válasz
WildDaemon
üzenetére
Szerintem nem sok. Az árkülönbséghez képest elenyészö SZERINTEM.
Ha valakit érdekel 2900xt CF -
WildDaemon
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy 4870+4850 CFX rendszernél milyen különbség van egy X48-as és egy EP45-ös deszkánál?
-
leviske
veterán
Stabilnak stabil, bár régebben lehetett hallani problémákat a HD4850CFX rendszerekkel kapcsolatban, de már jó ideje nem.
Ha azonos áron tudod venni, akkor a HD4870X2 jobb választás, de gondolom ez a helyzet nem áll fenn.
A lapod jó CFX alap, nem hiszem, hogy akadályozna. 
(#509) gfefe: Attól függ mivel játszol. 2 HD3870-essel már szerintem a HD4850 teljesítménye körül lehetsz, ahol működik a CFX. Bár biztos van ahol fölötte és van ahol alatta... Nem nagyon láttam ilyen témát boncolgató teszteket.
-
7600 GS
addikt
Ide is sűrűn járnak

-
gfefe
őstag
Úgy néz ki, hogy olcsón tudnék szerezni egy 3870 es karit a jelenlegi rendszerembe így kiépitenék egy crosfirex et...
(gépem az adatlapomban)
Szerintetek kb mennyi előrelépést hoz teljesítményben? érdemes? (13E ft lenne tehát tényleg olcsó
) -
7600 GS
addikt
Sziasztok!
Erősen gondolkodok egy Crossfire rendszer kiépítésén. De előtte lenne pár kérdésem
1. Mennyire stabilak ezek a rendszerek? ( 2db 4850-ről volna szó)
2. Jobban megérné egy 2 magos csúcskártya ( GTX 295, 4870X29Üdv.: Marci
-
taaz
tag
válasz
norbi19884
üzenetére
Nem biztos de valoszinü h az elsödleges monitorvezérlöt mutatja meg, azonositja.
-
taaz
tag
válasz
norbi19884
üzenetére
Ahogy elnéztem a lapodat az is olyan felálásban használja a Vga-kat mint az enyém.
Fizikailag 2db 16x pci-e de az also csak 4x elektromosan.
Saját felelöségre kokányolj a tápokkal. Nem lesz amugy baja, mert nekem már 5 honapja igy megy. Meg lehet kapni ilyen megoldást ami csak a vga-t táplálja.ITT -
norbi19884
tag
Ja és a ccc-be a cf fülnél van egy olyan hogy identify gpu ez mi?
-
norbi19884
tag
Hali!
Ja és még ezt akartam kérdezni hogy a másik miért csak négyszeres mert elvileg 16x-os Asus p5kc lap és ha csak egy a másik pcix-be akkor tudja a 16x-et ez mitől lehet és az gáz ha egy másik tápról nyomatom a másodlagos kártyát?
-
taaz
tag
válasz
norbi19884
üzenetére
Szia!
A két darab kapcsolo a kártya hátulján az csak tv-ot PAL NTSC vagy mi a szösz kapcsolo, Felesleges állitgatni cf alatt én is kapcsolgattam ,de nem variált semmit.
A HID-bol jo ha kettö van, h frankon menjen szinkronban. Nálam volt egy kisseb gyorsulás mert a 2. PCIe foglalatom 4x-es.
460W táp .......
Én az 29xt-ket 15A ill 16A-t adok nekik "másik táppal" . Meg kell nézni h hány amperes a tápod 12V ágai. -
norbi19884
tag
Hali!
Még új vagyok cf témába lenne egy két kérdésem 2900pro cf-be. Na akkor beraktam őket csak egy cf kábelem van az elég vagy kettő kell, van rajtuk vmi kapcsoló amin van egy 1-es és egy 2-es a második kártyát 2-es-re raktam ezeknek hogy kéne állni? Ja és egy 460-as gygagbyte tápom van ez elégnekik vagy cseréljem nagyobbra?Conrol center kiírta hogy cf-be van meg ilyenek és a menüjébe is ott cf ahol kilehet kapcsolni őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1 humoros
- Autós topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Parfüm topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Filmvilág
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- LG UltraGear 34GP63AP-B VA Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync
- HP EliteBook 845 G7 14" Ryzen 5 pro 4650U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év gar, LTE OPCIÓ
- Motorola Edge 40 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 5 2600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egyébként nem tudom mit sír itt mindenki... Nekem ezzel a "fos AMD" procimmal tökéletesen futott olyan magas grafikai beállításokon amennyi csak belefért a VGA Ramjába... Akkor meg még egy darab 4850-em volt... Nem tudom és nem is értem, hogy mi lehet sokaknál a baj... 1x 2x fps ingadozás volt, mondjuk komolyabb kanyaroknál oldalranézve, de megszoktam... Végig is játszottam és nem úgy emlékszem meg a GTAIV-ről, hogy jahj de szemét volt, nem ment a gépemen, hanem úgy, hogy nah annak a játéknak minden egyes perét élveztem!
Egyébként sajnos a 3870X2CFX-eddel nem mész sokra mert talán a játékok 25%-a támogatja a Quad-GPU számításokat. Add el inkább és végy két darab 4850-est. De azt csinálsz amit szeretnél, csak ajánlott!