- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
TheNewDawn #20100 üzenetére
Csináljuk csoportosan! Nekem azért lesz nehéz őszinte szívvel belső szerveim külsővé tenni, mert hétvégén tök jól eljátszottam a Destroy All Humans 2! -vel. De azért létezik a földön szolidaritás is, úgyhogy ha készítenél rá egy Facebook eseményt, akkor csatlakozom.
Ha nem haragszol, akkor tennék egy javaslatot. A performansz előtt transzparenseket lóbálhatnánk: "Humble, te tetted velünk!", "Még van képed Humble-nek nevezni magad?!" vagy "Choice-t csak utolsó nap vegyél!" feliratokkal. Persze ezek csak ötletek, mindenki kénye-kedve alkotná meg sajátját, csak ne legyen túlságosan vulgáris (max. egy csúnya szó/tábla).
Aztán tolhatnánk egy közös szelfit és utána jöhetne a szeppuku. Na?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- BESZÁMÍTÁS! GigaByte H610M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Kolink Observatory RGB 800W
- Meta Quest 3 akkumulátoros fejpánt
- Honor 200 Pro 12/512GB Szép állapot! Jótállás: 2027.08.12.-ig
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest