- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2017-02-21 07:51 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
arty
veterán
az elso az kb 8 ora alatt vegigjatszhato.... egy komolyabb sidequest a valhallaban

originsig minden AC vegigjatszhato volt max 20-25 ora alatt, de ha akartad nyilvan eltolthettel bennuk 50+ orakat is.origins volt az elso, ami 40-50 orara emelte a "minimumot", mestersegesen GATOLVA a haladasod...
aztan az odyssey mar csak akkor volt 50 ora alatt megcsinalhato, ha megvetted hozza az XP booster pakkot 10 EUR ertekben....

Mirage viszont visszatert a 20 oras AC korszakba, imadtam is erte
es elvileg most az AC4 remake is marad a klasszikus jatekmenetnel, nem lesz felesleges idohuzas benne.... -
arty
veterán
-
arty
veterán
-
arty
veterán
engem isle of man 3 erdekelne, 2-t nekem is megerne
rohadt jo bundle, csak sajna mar kb minden megvan tt3on kivul.
-
arty
veterán
-
arty
veterán
-
arty
veterán
-
arty
veterán
-
arty
veterán
és ha tudnád, h a Zen teljesen NER cég?
(nem az, ám az Atomic deveknek van putyini kötődése.... [link] ... rohadt nehéz ügy ez, nálam is elég érzékeny pont.... alapvetően ez a soviet-punk tökre tetszene, ha puszta fikció lenne és nem lassan a ruszkik nemzetvallása
én még éltem ruszki elnyomás alatt, így az elmult évtized ottani fordulata eléggé megrémít
) -
arty
veterán
zen studios-on kivül van még magyar csapat.... ?
-
arty
veterán
Perszepersze, mit se számít. Anno csak hallucináltam, hogy szenvedés volt játékot letölteni, nem igaz, hogy ellopta a kliens a steam friendlistet (de), hogy elveszett a gta5 karakterem, mert ez a retek képtelen volt normálisan szinkronizálni, hogy steamen 20 éve meglevő funkciók nem vagy szarul működnek......

-
arty
veterán
-
arty
veterán
souls az én képességeimnek túl nehéz. ergo számomra ezek elvesztek, nincs a "veryhard" mellett normal mód. csodás játékdizájn. (nyilván pokoli playtest lenne egy normalmód vagy easymód kapcsolo, amitől minden sebzésedre menne egy duplázás/triplázás/stb... mindegy, ha nem kell a pénzem, akkor nem kell a pénzem)
de ha a cupheadben van nehézségállítás és mégis működik a játék, az nem az elvednek mond ellent (nehézségállítás=csalójáték)?
xcom LEHET h elcseszett játék, nem tudom. a codmw3-at a napokban kezdtem el legnehezebb fokozaton és a fejlövés az azonnali halál az ellenfélnek. nyilván cserébe én is sokkal sebezhetőbb vagyok és hamarabb halok. a normal itt agyaggalamb lövészet, egy tapasztalt gémernek kb olyan, mintha youtuben nézné végig
hardened/veterán szvsz kötelező, ha nem a 3-4 órás végigrohanás a cél. (egyébként veteránon nagyon szenvedek, esélyes h végül lejjebb veszem... sajnos ehez nem elég jó a kampány, konkrétan ez életem legalja cod kampánya, bár persze más okokból a BO3-al erős a verseny!
)nézd, azokban a játékokban, ahol menet közben is állítható a nehézség - pl a cod mw3 remazter ilyen - semmit nem veszítesz, ha nem az általában túl könnyű normalon állsz neki.... mi a legrosszabb ami történhet? hogy be kell menni a menübe egy halál után és lejjebbkattintani a nehézséget?
és nyilván más egy bundlis játék, amikor 5 euróért kapod a 4 óra tartalmat (normal miatt végigrohanás....) és megint más, ha 30 ezret fizettél day1 és nem bántana ha a nehézség miatt IS eltartana 8-10-12 órán át a "kampány" (maradva egy codnál), ha egyébként a kihívással nincs bajod és a cod játékmenetét szereted.....
nincs általános szabály a nehézségre. a normal az kinek normal? az esportolónak vagy a remegő kezű 70éves pistabácsinak normal? ez szerintem egyáltalán nem tud így működni, ahogy elvárod (és elvárják sokan)
-
arty
veterán
Jah, a souls/cupheadben az AI ügyes hiszen nem állítható a sebzés és a mobok száma (fix nehézség), de a COD-ban a veteran AI az csal (csalás a több és jobbal lövő ellenséges katona, HA ezt nehézségi fokozat állítással éred el és nem alapból bedrótozott a szint). Ééééértem.
Nyilván ugy teszel magadnak tönkre és annyi játékot normalon, ahogyan és amennyit csak akarsz, mindenesetre a "szeretem a nehéz játékokat" után ezeken felröhögtem

-
arty
veterán
dehogy kényelmes...
a paypal sok éve már a lehuzásra megy, hogy itt-ott elfelejts átállítani valamit és rádverjék a költségeket. ami 10 éve a paypal volt, az ma (és már sok éve) a revolut. -
arty
veterán
eredendően az árazásról volt szó (az ár pedig a régiós trükközés függvénye IS), semmi akadálya nincs a szigorításnak. de ha te valami nagyvezér vagy az MS-nél és van belsős roadmapod 10 évre előre, akkor nemszóltam!

(... elvégre az MS roadmapjai kőbe vannak vésve
) -
arty
veterán
oké, te arra fogadsz, hogy örökre 36 ezer lesz a 3 éves, én meg arra, hogy nem sokáig lesz 100 alatt
csaxólok, nem állsz jól! de még megindulhat lefelé... ha pl lesz 16 éves áramszünet, jaja.
-
arty
veterán
ki tudják vezetni: a török kód nem aktiválható a magyar accountodon. PONT.
sőt, odáig is elmehet az MS, hogy csak az xbox.com-on vehetsz előfizetést, havi 4790ft-ért... minden azon múlik, mennyien hajlandóak kifizetni a teli árat. a beetetési időszaknak lassan teljesen vége, nyilván havi ezresből mindez NEM fenntartható.(a régiós tartalmad a konzolon elvégzett régióváltás megoldja, az ettől - az accountod régiójától - független)
-
arty
veterán
tehát ha kivezetik a régiós árazást, akkor is lesz csodakulcso olcsón?
vagy ha mondjuk magyar accra nem lesz jó a ruandai kód?
stbnem véletlen ment fel a pass ára, zárul az olló........
-
arty
veterán
-
arty
veterán
+1
origins 50 óra, odysseyt 10 körül elengedtem, látva, hogy ez 100+ órás időelb*szás csak, a valhallát sose próbálnám ki. A mirage ellenben számomra visszahozta az AC1-2-Brotherhood korszakot, day1 vettem, imádtam, 20-25 óra alatt lepörgött. -
arty
veterán
-
arty
veterán
sőt! le kell osztani PER játék! 80 forint !!!

-
arty
veterán
-
arty
veterán
TrailOut + HOTD* engem is érdekelne maradékként

... egyben nekem sok a 14 EUR, mert minden más megvan, NO-GO
*hátha pécén meg lehet hekkelni az irányítást, ps4/5-ön Move-al nagyon gyenge a fénypisztoly imitáció
-
arty
veterán
-
arty
veterán
mer' eszembe se jutott
(próbaidő már nem él, anno ellőttem)
és közben "megegyeztem" valakivel innen, hogy átveszem, szal így jártam
azért köszönöm!
-
arty
veterán
2000 forintért WRC-t átvenném valakitől/bárkitől!

-
arty
veterán
neked mennyire kell kijönnie a szórakozásodnak? 0.1EUR/óra?

én egyébként az mk9-et játszottam egyelőre csak végig, a 10-11 már polcon, de még nem szántam rá az időt... tehát el tudom ugyan képzelni, hogy a 10-11 brutális visszalépés, de valószínűbb, hogy "ugyanolyan", csak sokadszorra már kevésbé élvezetes (a 9 után azonnal leültem a 10 elé, de untam és ezért félretettem anno, ez a széria többet érdemel
) -
arty
veterán
-
arty
veterán
-
arty
veterán
köszi, akkor nem én őrültem meg
-
arty
veterán
egyébként ez mostanában változott? pár hónapja akkor is volt fee, amikor ismerős/családtagnak akartm küldeni pénzt, de NEM magyar paypalja volt (de EU-s volt!) ...

(és azt sem találom, hol lehet VÉGLEG belőni h NE a paypal váltsa a devizát
egyszer tuti elfelejtem átkattintani.... régi bankkártyámra be volt állítva, új kártya lett, most pedig már nincs opció, minden fizetés külön macera
)---
JC4 komplett elfogyott? Vagy soha nem is volt?
-
arty
veterán
dlck általában nem érdekelnek, de a JC3-hoz utólag "meg kellett vennem őket"

JC4 alap szokott olcsó lenni, de éppen ezért eddig sosem mertem "elkötelezni" magam, mert később csak a dlc "nagyon drága"
-
arty
veterán
Hot Wheels engem is érdekel
..ne... ha... marad 
-
arty
veterán
-
arty
veterán
-
arty
veterán
-
arty
veterán
-
arty
veterán
-
arty
veterán
-
arty
veterán
-
arty
veterán
a steam nem kötött steam-exkluzivitásra szerződést, a játékod árulhatod máshol is.
a steam ehelyett olyan piacteret épített, amivel "kinyalja" a játékos és a kiadó s*ggét.
epicen ez nem ilyen egyszerű...
mondhatni fejlesztőként a fejednél a revolver.egyébként nekem vannak dobozos játékaim, 20db a gép mellett, 20db a hálószobában, 20db a fürdőben, 20db a konyhában, és még tartok 34darabot anyáméknál is. ezért is örülök neki, hogy ugyan ezt a digitális térben is megtehetem, szeretem magam szopatni és excelt vezetni róla, hogy mit melyik "szobában" tartok
-
arty
veterán
tehát ha egy játék csak epicen érhető el, akkor óriási a tülekedés, hogy kinél vedd.... EZ A NAGYBETŰS VERSENY MAGA!
ez a gond, ez az epikesek szintje, ennyire látjátok át a világot
-
arty
veterán
akár hogy nézzük, fantasztikus/hihetetlen címek jártak ingyen, ez nem kérdés...
viszont mégiscsak a pécénjátszás rákfenéje az epik: bármit megvehetnek a kínai komcsi pénzből és/vagy a fortnájtpénzből, hosszabb-rövidebb időre jó játékokat a kliensükbe láncolva aprózzák el a piacot. mindig is volt egy konzolos énem (najó, nem mindig
), de senki nem tett annyit azért, hogy én elsősorban amott érezzem jól magam, mint az epic (és a kriptóbányászok
). hozzájuk képest az ms/sony/nintendo gyakorlatilag ütött-vert
persze, egy 77C1-en nagy durcásan lehet elindítanám még1x azt a retket, amit a launcserüknek mernek nevezni!

-
arty
veterán
epiken volt ingyen = kaviár a szarkupac tetejéről
...élvezze aki tudja
-
arty
veterán
Lorelai
2VQVJ-ZAHEE-7N3HT -
arty
veterán
-
arty
veterán
-
arty
veterán
Hogyne adna a pluszegysor semmit? Ad lehetőséget pár óra szórakozásra, amit BÁRMIKOR "beválthatsz". Jóesetben csak 'curated' soraid vannak, amit magadnak válogattál össze - a gamepassos 'ömleny' meg kitudja miket tartalmaz (ez persze néha előny is lehet, ha meglepetésre vágysz - én pl soha).
Elmondani nem tudom, hányszor jártam úgy, hogy kikerült a "betárazott" gamepass cím a kínálatból. Mint talán sokaknak, nekem is végtelen+1 játék van a fejemben a backlogomban és a gamepass PLUSZ játék-forrásként 1-1 alkalommal segített elkerülni vásárlást, de hogy egy libraryt kiváltson? Abszurd, dehogyis.
-
arty
veterán
engem érdekel és párszázért nem tudtam megoldani
erősen túlzol...(tudom h létezik a szürkekulcs, a hómolás és társai, az akciós/beetetős gpass időszak, van amivel élek is, ám ezesetben a másik oldalon is számoljunk hasonló "praktikákkal" - jahogy így már lehetetlen összehasonlítani....
)#16830 echterion azért digitális világ ide vagy oda, azt relativizálni, hogy a gamepassból kifutó cím az egykategória azzal, hogy "egyszer a steam is bezár", nem erős?
-
arty
veterán
4200ft havonta a gpass, az éppen aktuális kínálatot csak ebben a hónapban játszhatod (következőben csak akkor, ha megint fizetsz és az MS épp engedi továbbjátszani)
3600ft havonta a humbli, minden játék örökre a tiéd, címek el is adhatók, azokat bármikor játszhatod, nem egy retedk kliensben macerázva (steam vs winstore)ezt a kettőt összemosni a relativizálásnak az a szintje, amire így reggel nem vagyok készen
a humbli előfizetés halála, hogy folyamatosan nem lehet mindentütő bundlit hozni 12 dollárért plusz a rossz pszichológia, hogy mennyi mindent nem is tudsz használni semmire a csomagból TEHÁT miért fizeted a teljes árat?
(nincs időd, nem érdekel, az most mindegy) -
arty
veterán
az a sok amennyiért esetleg ott/akkor ÚJRA meg kell venni

ha közben le nem került "mindenhonnan" / már nem akciós / stbaz meg, hogy emberek kockáztatnak - mindenki csinálja a saját felelősségére, de erre bárkit bíztatni felelőtlenség szvsz
-
arty
veterán
-
arty
veterán
-
arty
veterán
az se tűnik fel, hogy pl a Shankben "mész jobbra, cél, következő pálya", míg pl az Ori-ban bóklászni kell az "egy, nagy világban" ?

de egyébként mondod is, hogy "side-scrollerek"... ami az Ori ugye NEM

-
arty
veterán
-
arty
veterán
-
arty
veterán
semmit nem kell megnyitnod, amikor ubi címet indítasz steamről (magától történik)... és cserébe kapod az összes steames működő, kényelmi szolgáltatást.
az uplay önmagában silány platform, hogy a letöltögetés, pecselés is ott menjen, isten őrizz....
-
arty
veterán
engem a pcars3 érdekelne....

-
arty
veterán
dobd be ide, mid maradt

-
arty
veterán
-
arty
veterán
a bótot persze kompletten futtassák hobbiból, gondolom.
izé, jótékonyságból?
... én valahol megértem, ha ők is meg szeretnének élni
szerintem a humble lényege sosem volt az, hogy a "bót" egy fillért ne lásson a jótékonykodásból
extremitásra meg extremitás lett a válasz. nem mondom, hogy szép húzás, de valahol értem. -
arty
veterán
-
arty
veterán
ebbe rendesen belenyúltál! -
arty
veterán
-
arty
veterán
-
arty
veterán
-
arty
veterán
-
arty
veterán
-
arty
veterán
-
arty
veterán
-
arty
veterán
minimum a teljes trilógiát!

FunPro: húúú, a roguelike nálam böngészölap bezáró szó
-
arty
veterán
overcooked2 továbbra is érdekel, ezrest megadnék érte
(magyar paypal, revolut, bankszámla jöhet mélben)az első rész frusztráló játékmenete miatt engem korlátosan érdekel, de a kölkök...........
-
arty
veterán
csak akkor az a havi bevételed egy jelentősEBB részét jelentette
(ha most minimálbéres/közmunkás vagy, akkor persze most is
)#15742 kwzat most készülök az 1 EUR-os double dragon trilógiát refundolni... igazad van, néha a 120ft is sok!
(mondjuk ezzel minőségi bajok vannak, nem a backlogba nem fér el
) -
arty
veterán
-
arty
veterán
ha valakinek lenne overcooked2: írjon privit, átvenném
-
arty
veterán
igen, ez vitán felül áll
-
arty
veterán
nagy áldás a szelektiv emlékezet
egy ideje nem tul szuper a monthly, de ign alatt volt rengeteg jó csomag is. -
arty
veterán
-
arty
veterán
(Sony) PSN-en nincs refund, ha egyszer elindítottad a letöltést (és akár az első byte után nyomtál egy cancel-t!)... az MS a live-n ad ugyan refundot kérésre/supportal kapcsolódva, de mindig szólnak, hogy "oké, refundoljuk, de legközelebb már megtagadhatjuk! mehet akkor?" ... éshát, volt h elálltam a 3 eurós visszatérítéstől végül, azt az 1-2 esélyem inkább majd valami elcseszett AAA címre lőném majd el (ha ugyan...)
tehát erre is van jogi kiskapu - így ahol mégis(!) van rendes(!) refund, az üdvözlendő, mert a "jófejség" kategóriája, nem pedig törvényi kötelezettség
(pécén a "szemét" steam miatt van szerintem mindenhol máshol is csak...) -
arty
veterán
-
arty
veterán
Space Hack
YWYA9-I3VFR-KWMID(indiegala-n kaptam giftként, de sose lenne rá időm/kedvem)
-
arty
veterán
-
arty
veterán
-
arty
veterán
-
arty
veterán
-
arty
veterán
-
arty
veterán
-
arty
veterán
-
arty
veterán
-
arty
veterán
így kifejtve érthetőbb!

ac odyssey kiborit, origin is grindes volt, de EZ?! bezzegrégen, 20-25 óra alatt végig lehetett "szaladni" egy AC-n.... most ez 45-60 óra lett, ennyi ebben a formulában SZERINTEM nincs.(a kilózásnál, elsőre én egyből pl a nálam 10/10-es limbo-ra asszociáltam... 2-3 órás játék, de nem hinném, hogy csak 2-3 eurót érne)
(#14550) kwzatz feltehetően jogos amit írsz, hogy vannak kivételek, egyiket sem játszottam, nem az én világom, nem tudom megítélni, hogy mit tudnak a fizetős konkurrenciához képest (ha van olyan egyáltalán)
-
arty
veterán
elég régóta játszok, nagyon sok platformon, szóval az az 5X lehet hogy inkább 0.5X... de mivel így kilóra méricskéled a címeket, inkább nem versenyeznék, mert ki tudja mit tartunk minőségnek
(witcher3at pl nem toltam, de a százórájába nekem beleférhetett akár 10 rövidebb, szintén "minőségi" cím)fosnájtot bottal se, meg egyáltalán, a multi már alig-alig érdekel (a f2p meg soha nem is érdekelt, az a modell garancia a lepra minőségre, de azt hiszem ezzel kiegyezünk
) -
arty
veterán
jóunapot, mennyi a játék kilója tessékmondani?
remélem imádod az openworld activitizős egykaptafákat, mert ott nagyon jól ki lehet jönni (kilóra) már a 60 eurós nyitóárnál is, illetve a multipléjert, ami ugye "végtelenóra", tehát még a goldedisönök is az évszázad üzletei!
az idő persze neked dolgozik, szerintem nincs cím, ami valaha nem éri el a kívánt európerórát - egyszer. a gta5 után pedig BÁRMI lehet innentől ingyen (az epiknél).
-
arty
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Új Dobozos Lenovo Thinkpad P14s G5 Workstation Laptop 14,5"-60% Ultra 7 165H 32/512 RTX 500 3K 120Hz
- OH Új Dobozos Dell Latitude 3450 "KIS TERVEZŐ LAPTOP" 14" -40% i7-1355U 16/256 NVIDIA MX570A 2GB FHD
- Milwaukee Switch Tank
- Honor 600 Lite 5G Dual SIM 8+256 GB Sprout Green
- !AKCIÓ+GARI! GAMER PC Intel Core i5-14400F/ASUS TUF Gaming B760M/RTX 4070 12GB/32 GB DDR5 5200 MHz
- BESZÁMÍTÁS! nVidia RTX 3090 24GB Founders Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
- Gamer PC! i7-9700 / RTX 3060 12GB / Z390 / 16GB DDR4 / 500GB SSD / 850w!
- 27% - GIGABYTE GeForce RTX 5070 Ti GAMING OC 16GB GDDR7 Videokártya!
- MacBook Pro 13" M1 16GB RAM/ 512 GB SSD 27%-os ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

es elvileg most az AC4 remake is marad a klasszikus jatekmenetnel, nem lesz felesleges idohuzas benne....
(nem az, ám az Atomic deveknek van putyini kötődése....
..ne... ha... marad