- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2017-02-21 07:51 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
chatran
őstag
-
chatran
őstag
Számomra a márciusi choice is instant skip.
-
chatran
őstag
-
chatran
őstag
Rendes ez a Humble. Másodszorra felejtettem el skippelni az éves előfizut, de nem problémáztak, megoldotta az üfsz.
-
chatran
őstag
-
chatran
őstag
Jó, hogy írjátok, skippeltem is a hónapot. Sajnos nem volt túl érdekes számomra ez az év, mindössze 2 hónapban nem volt skip,
"Your next 10 months have already been paid!" -
chatran
őstag
-
chatran
őstag
Hmm, ismét azonnali skip az új monthly.

-
chatran
őstag
-
chatran
őstag
-
chatran
őstag
-
chatran
őstag
-
chatran
őstag
-
chatran
őstag
Mostanában már nincs choice leak?
-
chatran
őstag
-
chatran
őstag
Az áprilisi choice-ból maradtak:
0.5€ -Fashion Police Squad
0.5€ -Symphony of War: The Nephilim SagaHátha érdekel valakit.

-
chatran
őstag
Kijött az új Choice, nekem instant skip.
Talán a Yakuza érdekes, de nem az én világom az sem.
Jó, hogy megvettem a Callisto-t. -
chatran
őstag
Sajna nekem sem adott már jó ideje. Az e havit le is mondtam, hátha lemondáskor felajánl 1-2 dollárt, de még azt sem dobta.
Kivártam hátha, de holnap mindenképp megveszem az áprilisit mert kellene a Callisto. -
chatran
őstag
WRC 9 és Trail Out várja gazdáját.
-
chatran
őstag
-
chatran
őstag
-
chatran
őstag
Hát, nekem sajna nem jön be. A tavalyiban Hellblade, Control, Syberia 4 volt, azokat nem múlja felül.
Persze ha az Innocence helyett végre már a Requiem-et adnék, akkor nem szólnék egy szót sem.
-
chatran
őstag
Jó ez a LIS2, el tud kapni a hangulata, de nagyon spórolósan bántak a helyszínekkel. Nem rémlik, hogy a korábbi LIS-ek ennyire kevés helyszínből álltak.
-
chatran
őstag
Nekem nagy kedvencem volt az első LIS meg a Before the Storm is, 2x is végigvittem ezeket. Én azt mondom, jó szórakozás a True Colors is, simán megéri a kb 2 eurót, amennyiért nekem sikerült beszerezni. Az eleje egyébként kísértetiesen hasonlít a Tell Me Why-ra. Ebben is van lmbtqxyz propaganda, de talán annyira nem vészes. Mondjuk még nem értem a végére, a virágkarneválnál járok.
Olvasd el a magyar Steam-es értékeléseket is azok is többnyire pozitívak. -
chatran
őstag
A Humble Control the Narrative bundliból maradt egy Tales from the Borderlands. Megválnék tőle, mert hidegen hagy a Border világa. Privátban keressen legyen kedves, akit érdekel. Köszi!
-
chatran
őstag
Egy Chivalry 2 eladó az augusztusi choice-ból. Priviben jelezze, legyen kedves, akit érdekel.
-
chatran
őstag
-
chatran
őstag
Köszi, a hsz-em után kb fél órával már meg is érkezett a refund.
Azt írták az e-mailben, hogy mondjam le vagy skippeljem a feliratkozást, mert még mindig aktív. Nyomtam neki a skip-et erre feldobta, hogy 4 EUR kedvezményt ad ha mégse.
Nem akartam segget csinálni a számból, így nem fogadtam el. -
chatran
őstag
Köszi szépen! Itt elakadtam:
If you are requesting a refund, please include the following information in your ticket:
Purchaser's email address
Recipient's email address ???Mi az, hogy a címzett e-mail címe? Meg lehet talán venni másnak is a choice-ot? Akkor az én esetemben uaz a két e-mail cím?
-
chatran
őstag
-
chatran
őstag
-
chatran
őstag
-
chatran
őstag
Nekem akkor adtak csak kupont, mikor szüneteltetést nyomtam.
-
chatran
őstag
-
chatran
őstag
Köszi mindenkinek a választ, akkor majd egyszer ha nagyon nem lesz már mivel játszanom kipróbálom ezt a Directors Cut verziót.
Nagyjából átnéztem miben lett több a DC kiadás és eléggé meglepett, hogy nem tették bele a kocsiban a zenelejátszást, pedig nagyon fel tudná dobni az unalmas szállításokat az autópályákon. Egészen kellemes, hallgatható zenék vannak a játékban, nagyon nagy kár, hogy ezeket csak a menedékekben lehet hallgatni.
-
chatran
őstag
Én 208 órát tettem bele az alapjátékba, megszerezve az összes achit. Ha aktiválom ezt a Director's Cut verziót, akkor az plusz egy sor lesz vagy upgrade-eli a jelenlegit?
Vannak újabb achik a DC verzióban? -
chatran
őstag
-
chatran
őstag
-
chatran
őstag
A feka történelem bundliból van még egy Mafla 3 Definitív-em, ha érdekel valakit.
-
chatran
őstag
Valóban, 16 euró humblin a kedvezményekkel a kèt Eternal kiegészítő. Steamen jelenleg akciósan 12. Indiegalán meg 10 dollár.
Szóval rohadt nagy átb@szás ez a humbli.
Így nekem ez a januári choice teljesen érdektelen. Hol tudnék megszabadulni a játékoktól, hogy legalább a pénzem viszontlássam? -
chatran
őstag
-
chatran
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Apple iPhone 14 Pro 128gb - Jó állapot, akku 100%, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/256gb Cobalt Violet - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 128gb - Makulátlan, akku 100%, garanciális, tokkal, akár beszámításal
- 4 FAJTA (Május) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5420 5430
- NEW! Bontatlan Lenovo Thinkpad T14 G6 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% Ultra 7 255U 16/512 FHD+ Magyar!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
- GAMER PC! Ryzen 7700X / RX 9070 / 32GB DDR5 / 1TB Gen4 / X870E /850w Platinum! BeszámítOK!
- Apple iPad Air 2 (A1566) 64GB Wi-Fi Asztroszürke
- APPLE MacMini 7,1,i5-4278U,8GB RAM,1TB,macOS Monterey
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nyitva hagytam az alapjáték oldalát és ott a Support oldalon sikerült visszarakatni. Nem tudom mi lett volna, ha elnyomom az oldalt, mert a régi játéknak már nincs Steam oldala.