- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predator2
addikt
Helló
Megvettem ezt a hónapot, viszont szeretném lemondani, hogy a következő hónapra is befizessen.
Itt mondhatom le? [link] Vagy kell még valami?
THX
-
Pedro78
senior tag
Sziasztok, masnal a Crash bandicoot normalis felbontason indul? Nalam valami eszement beallitasa van es nem is tudom atallitani. Steam inditasi beallitasoknal is probaltam atirni
-w 1920 -h 1080 beirva, igy viszont nem indul el...van valami okossag amivel beallithatom a normal felbontast? -
A_Papa
senior tag
Sziasztok!
Végre nekem is sikerült beszereznem a COD WW2 játékot, jó áron!
Jó ez a topic! -
válasz
#25237004 #13488 üzenetére
Ori azért szvsz elég felnőtt
bár a gyermekeim szemén is kicsordult 1-1 könnycsepp, amikor játszottam ...
Más! Végül beáldoztam 1$-t a builders bundle alapjáért (Humble-n) és a Tricky Towers-t csak ajánlani tudom! Haverékkal leteszteltük a 4player vs.-t és remek szórakozás
(tetrisz, kis csavarral: fizika...)
-
törölt tag
"másik két gyerekes izé sem" Fura, én valahogy ezekben a platformerekben valahogy ezt nem látom, úgy értem én magát a játékmechanikát figyelem inkább. Általában ezek mindig "gyerekes" témájúak már a Super Mario óta. Sonic, Donkey Kong, Rayman de mondjuk egy Ori is. Nem igazán vannak "felnőttes" platformerek. A Crash-t állítólag elég nehéz játéknak tartják, már csak ezért is érdekel. Tényleg csak kíváncsiságból: Pixar-filmeket szoktál nézni?
Nem rád értem, de ezt a "gyerekes" szót néhányan mindenféle következetesség nélkül használják. Kedvencem a "rajzfilm, anime gyerekes". Az, főleg a Berserk, a Rainbow meg a Ghost in the Shell. Aztán beül a Minyonokra a moziba. -
kíváncsi lennék, ilyen brutál hónapban küldtek-e ki 9 dodós csábító-kupont
-
Frod
addikt
A mostani Humble-ből, ha valakinek nem kell a CoD WWII akkor átvenném, nyilván arányosított áron. Pm-be jöhet ha van ajánlat, köszi!
-
A_Papa
senior tag
Sziasztok!
Ha esetleg lenne még valakinek eladó példánya, engem továbbra is érdekelne...Köszönöm!
-
sto1911
veterán
Engem viszont nem erdekel a COD WW2, privatban dobjon egy arat akit erdekel.
-
A_Papa
senior tag
Urak, van valakinek eladó COD WW2-je?
Érdekelne...
Köszi a választ!
-
-
Crytek
nagyúr
Én szerintem annyit nem fog. Nekem legalábiis 100%, mert ahhoz kéne min 2db olyan game ami érdekel. A 3 csoda miatt ez pedig kizárt és elképzelhetetlen jelenleg. Az előző 3 hónapba mennyi game volt összesen? Közel 20..abból 1 se mozgatott meg, ami elég gyenge egy ilyen dolognál. De most csak a COD miatt elnézem ezt a kisiklást nekik. Igaz 3 játékért ez a 12$ minta a fogamat húznák érzéstelenítő nélkül, de hát ez van már ki lett fizetve az éves díj
-
Crytek
nagyúr
Aki nem akar 12$-t kiadni és későbbiekben az őt nem érdeklő maradék eladásával foglalkozni de érdekli valami a 3-ból ajánlatokat meghallgatok privátba:
Call of Duty WW2
Crash N Sane Trilogy
Spyro Reignited -
phenomHUN
senior tag
válasz
2thletme2day #13457 üzenetére
Kiadója válogatja, van aki megadja a 20%-at, van aki csak 10%-ot enged, cdprojekt pedig semmit. Szerintem most a Steames változatból találsz a legjobb áron (olyantól, aki kivenné a pénztárcáját, így 20-30%-al olcsóbban is adhatja a Store árhoz képest).
-
Executioner
tag
válasz
2thletme2day #13457 üzenetére
A CD Project játékaira nem érvényes.
-
2thletme2day
őstag
A monthlyhoz járó 20%-os store kupon minden storeban szereplő termékre használható vagy az új megjelenésekre mint pl a Cyberpunk 2077 nem?
-
Corleone33
senior tag
válasz
Corleone33 #13454 üzenetére
mindkét játék azóta elkelt, köszönöm azoknak akik írtak
-
A_Papa
senior tag
válasz
Corleone33 #13454 üzenetére
Szia!
Írtam Neked piovit!
Papa
-
Corleone33
senior tag
Novemberi HB monthlyból gazdát keres Call of Duty WW2 és a Crash N Sane Trilogy az Early Unlockból mert jelenleg csak a Spyro Reignited kell belőle, olyan 700-1000 körül gondoltam ha úgy megfelel.
PÜ ha érdekel, amint mindkét játékhoz talalok vevőt megveszem a bundlet
UI: 1600 ért azonnal adom mindkettőt
-
ent9hc
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Olyan gondom van, hogy a Humble One Special Day Bundle 2019 ből a Dirt4-et levették a steam accomról. Ha megpróbálom beaktiválni újra a kulcsot azt írja, hogy már aktiválták egy másik fiókra. Gondolom a humblebundle-nek kellene írnom csak nem tudom hogy hol kell. Ha tudtok linket megköszönném.
Köszi
Attila
-
pigster
senior tag
EUR 9,00-ért egyben vihető:
BATTLETECH + 2 DLC,
The Spiral Scouts,
Planet Alpha,
PUSS!,
Override: Mech City Brawl,
Avernum 3 -
phenomHUN
senior tag
Novemberi Monthly early reveal címek:
Call of Duty: WWII,
Crash Bandicoot: N.Sane Trilogy,
Spyro: Reignited Trilogy.Előző havi bundli címei:
BATTLETECH + 2 DLC,
Sonic Mania,
The Spiral Scouts,
Planet Alpha,
PUSS!,
Override: Mech City Brawl,
Avernum 3,
Roman Sands. -
reelc
veterán
-
chris0000
őstag
válasz
chris0000 #13442 üzenetére
helpként ha vkit érintene...
mint kiderült a support által...h ha giftként veszi vki a bundlet akkor nem lehet kipótolni pénzzel a hiányzó tiereket...viszont nagyon rugalmasak voltak és egyből kérdezték,h vissza utalják-e a pénzt és akkor ahogy én szeretném a megfelelő tierrel meg tudom venni újra...10 percen belül a az egész request lejátszódott,vissza kaptam a pénzt,újra meg tudtam venni a bundlet... -
NyMRooD
őstag
A szeptemberi HumbleBundle monthly-ban másnak is lemaradt a SQUAD vagy csak nekem? Azt írja, hogy az én régiómban nem jár és kaptam egy 5$ kupont.
-
reelc
veterán
-
De4d
őstag
Ebből a Bundleból érdekel valakit valami?
-
reelc
veterán
Annak ellenére, hogy még az 1-2-vel sem sikerült eddig játszanom (tudom, szégyen), ennyiért lehet meg is venném a 3-ikat, ha nem lenne ott a rengeteg, 6 év alatt először jobban, majd egyre kevésbé bundlit vásárolgató magatartás eredménye.
Az a helyzet, hogy ha a fenti dolgok nem állnának, lehet most meg is venném a Humble Monthlyt, mert határozottan tetszik, hogy a Battletech kiegészült DLC-kkel, és jónak tűnik a Sonic cím is.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
maross #13433 üzenetére
Simán lehet, hogy megéri az 5 € -t is, (pláne, hogy nagy kalandjáték fán vagyok) de most olyan brutális backlogom van az előfőzések (Uplay+, előtte a MS Game Pass, Origin Access, stb.) mellett, hogy a Humble Monthly játékokra sem volt időm, ráadásul még lenne home project is mellette amit picit a Uplay miatt parkoltattam, így tényleg csak akkor veszem meg most ha osztós áron vagy picit a fölött kapnám még amúgy meg kihagyom, mert 5 € 100%, hogy lesz még.
Szerintem a legtöbben így vagyunk vele.
Érdekes, hogy pár év alatt mennyit változott a világ.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
default. #13430 üzenetére
Oh tényleg. A kereső meg nem hozta mert külön írták a "gyorsak" + még az eladó se frissített jó hosszú ideje. Bocsesz.
Hogy ON is legyek.
Ha valamilyen furcsa oknál fogva valaki Syberia 3 + DLC -t szeretne eladni vagy cserélni az Enchanted Bundle -ból, akkor az szóljon már.
-
ZsZso
Közösségépítő
-
default.
őstag
Sziasztok! Lehet, hogy furának tűnik a kérdés, de lehetséges valahol találnom lejárt Spooky Horror Bundle-t, vagy splitet ezen kívül: Steam Group BuysGrBu ?
Köszönöm előre is a segítséget,
Üdv! -
Corleone33
senior tag
válasz
Corleone33 #13426 üzenetére
sajnos nem tudtam időben szerkeszteni a kommentet, az ajánlat már nem aktuális
bocsi emiatt ><
-
Corleone33
senior tag
Eladó SEUM: Speedrunners from Hell steam kulcs 200 forintért illetve Bridge Contructor Portal szintúgy ennyiért
PÜ ha érdekel
-
default.
őstag
Sziasztok!
Ha valaki megveszi, a Humble Spooky Horror 2019 Bundle Tier 2-ből megvásárolnám a Darkwood c. játékot!Üdv!
-
Zolás
addikt
válasz
K1LLMy53Lf #13423 üzenetére
Én meg véletlen nem skippeltem ezt a havit, és egyik sem érdekel. Kidobott pénz...
-
K1LLMy53Lf
senior tag
meglepő lett ez a mostani monthly. ellentétben az eddig megszokottal, most kb a 2 leggyengébb cím volt elérhető az elején... azt hittem azok alapján, hogy valami nagyon gáz bundli lett, ehhez képest az egyik legjobb (számomra kb az összes jó gamma az első 2 alapon kívül
)
vajon direkt csinálták így, vagy csak nekem ennyire eltorzult az ízlésem és egyébként az a 2 cím a húzó gamma a bundliban? -
MrTwister
őstag
Hi!
Ha valaki eladná mostani bundliból Distance, Guacamelee 2, God's Trigger érdekelne! Paypal, utalás. -
K1LLMy53Lf
senior tag
sem a PoE, sem a Tyranny nem teljesen az én világom (nagyon ritkán vágyom ilyesmi gammákra), de ennyiért még én is behúztam (meg azért, mert ott van a cat quest mellette, nekem ebből a tier-ből az a best
).
De szvsz jó bundle, ahogy a spooky is jó volt, illetve a tegnap zárult namco byob is megérte, ha valaki épp ilyen gammákat akart (naruto trilogy $9-ért, újabb részek $4,5/db, one piece deluxe verziók $7,5/db szvsz bőven jó vételek voltak) -
Vesa
veterán
válasz
Executioner #13414 üzenetére
Ez is igen gyenge...A HB-nek is annyi.
-
Executioner
tag
$1 Hiveswap act1, Deep Sky Derelicts, Immortal Planet |
BTA Tyranny, Pillars of Eternity, Cat Quest
$15 Borderlands GOTY Enhanced
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
echterion #13412 üzenetére
Amint bejutok rögtön teszem át gmail rendszerre, és szerintem megy neki a kétfaktoros bejelentkezés, azzal bárhová azonnal be tudok lépni 5mp alatt. Igaz ha telefont kell esetleg fő verzió miatt frissíteni , és újra kell húzni a rendszert szívás, mire 10-12 hitelesítőt, külön-külön kikapcsolgatni, deaktíválni, majd ismételten vissza, és persze idegeskedni, hogy a védelem hiánya alatt, mikor megy rá valami orosz hacker.
Tudom viccesnek hangzik, de öcsém Steam fiókját KÉTSZER is, így vette el egy orosz hacker. A másodlagos fiókját, nem is sikerült menteni, az végleg elúszott, mivel csalt vele az ismeretlen is ráadásul.
Ameddig nem volt védelem alatt a fiókja. Az én UBI fiókomat pedig Thaiföldről próbálták feltörni, szintén a védelem kikapcsolása alatt, emiatt zárolta is a UBI egy időre. -
echterion
nagyúr
válasz
HartgeH3-2.8 #13409 üzenetére
Indás mail-emmel szokott ez előfordulni. Nem igazán lehet mit tenni vele. Gmail-nél nem volt még ilyenem.
-
HartgeH3-2.8
addikt
-
izisz
senior tag
válasz
HartgeH3-2.8 #13409 üzenetére
Egy lehetséges workaround: új mail címmel regisztrálsz Humble-n (vagy hagyományossal vagy "10minutes", eldobható címmel)
Kikéred a Dirt kódot és kész, email cím meg megy a kukába. -
izisz
senior tag
válasz
HartgeH3-2.8 #13407 üzenetére
spam?
-
HartgeH3-2.8
addikt
Sziasztok!
Volt mostanában valakinek olyan, hogy emailben nem jött meg a browser verify kód? De nem hogy az nem jön meg, a password reset email sem, és az eddigi vásárlások lekérdezés sem. Ami furcsa, hogy a supportnak írt levél után , az automatikus válasz levél az megjött rendben.
Dirt Rally-t húznám be, de se kép se hang.Indamail , de évek óta sikeresen be tudok lépni, és minden levél megjött mindenről.
Egészen mostanáig.Ötlet? Support már pipa.
-
MrTwister
őstag
Humble Spooky Horror Bundle 2019 -ből vinném jó áron a Beholder 2-őt!
Ha valakinek felesleg írjon rám, megegyezünk!
-
eami
Topikgazda
válasz
Anonymusxx #13402 üzenetére
közben megoldódott, de köszi szépen
-
eami
Topikgazda
válasz
Anonymusxx #13400 üzenetére
Pacify érdekelne, de max csere alapon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged