- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
én csak azt nem értem, hogy ezeket ki szavazza be? vagy nem erre van/volt a Greenlight? (vagy mi most a neve) - egyébként viszonylag könnyen meg lehetne oldani szerintem: akkor kerülhet csak fel áruházba, hogyha X ember előrendelte. bár....ott meg a sok kamu reg a bekerülés után törölné az előrendelést és visszakérné a pénzt.
na mindegy, hátha erre is találnak majd valami megoldást. bár igazából nekem ebben a "kamu fejlesztők bannolása" történetben sem tűnnek olyan következetesnek. pedig amikor először lecsaptak és párat eltakarítottak, akkor kezdtem nagyon örülni.
nem is veszek már ilyen szemét bundlikat, akárhogy visszajön az áruk sokszor kártyapénzből. eldöntöttem, hogy párezer forint "nyereségért" nem fogom támogatni sem az ilyen szarszemét kulcsboltokat, sem pedig az ilyen förmedvények "fejlesztőit"
-
Vesa
veterán
válasz
FunPro #12395 üzenetére
Azt a jó k**va élet...! Ez meg mi? Gamemakerben fél óra összerakni egy ilyet...
Jelzem, ez is kiválóan szemlélteti, hogy a Steam mekkora hibát követett el, amikor elkezdett felengedni bármilyen sz*rt. Arról nem is beszélve, hogy kiválóan demózza a kamu játékok széles körét, melyeket direkt bundle oldalaknak "fejlesztenek" (a fejlesztés szó persze meglehetősen erős ide) -
Azért gyerekek ez a Monday bundli ütős: Born Tubi Wild
-
Marcoo017
csendes tag
válasz
Executioner #12389 üzenetére
Értem, és mikor lehet tudni mi a többi játék? Kövi hét pénteken?
-
Marcoo017
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, ha előfizetek a havi HB-re akkor már a Destiny2-t meg is kapom, vagy hogy van ez? Illetve mikor szoktak felkerülni az újabb játékok a bundliba? -
Redneck
nagyúr
Hol találok Steamen, Bundleből maradt olcsó címeket? Korábban valaki linkelt ilyet.
Az NBA és a Ryse érdekelne. -
Crytek
nagyúr
válasz
Hunbeast87 #12383 üzenetére
Fertő
Ghost Warrior 3nak jobban örültem volna
-
Hunbeast87
senior tag
Új monthly HB előre felfedett játéka: Destiny 2
(#12384) Crytek: Kinek mi. A legutolsó játék, amit közvetlen a megjelenés után megvettem. Csalódtam benne a tartalmat illetően (szerintem kevés és túl sok a grind), de ettől függetlenül nekem akkor is bőven megérte az árát. Nem lehetünk mind ugyanolyanok.
Egy biztos, lesz rá vevőd. -
De4d
őstag
Ha valakinek nagyon nem kell a Ryse:SoR szóljön és kiegyezhetünk valamiben
-
De4d
őstag
CryEngine Bundle
[link] -
Crytek
nagyúr
-
De4d
őstag
Azt tudni már melyek voltak a kisebb címek a mostani havi bundleba?
-
-Solt-
veterán
Urak!
Esetleg Crysis 3 elfekvőben valakinél?
-
reelc
veterán
-
Crytek
nagyúr
Érdeklődni privátban!
Crazy Machines 3
Jalopy
Moon Hunters
Skullgirls
F1 2014 -
echterion
nagyúr
válasz
SenorGrande #12352 üzenetére
Hm, az a Veronica megmozgatta a fantáziám. Ha van valakinek, akinek nincs szüksége rá, engem érdekel a dolog. A többi játék nem igazán izgat, ezért nen venném meg a komplett bundlit.
-
wzol
tag
Ha valakinek maradt egy Mafia 3 a Humble csomagból kérem küldjön egy privit.
-
válasz
us accon megveszed, magyar accon játszod
nem tökéletes, de működik.
-
Crytek
nagyúr
válasz
Szerintem a konzol tulajoknak 99.9%-ának alapból US accountja (is) van a magyaroknak is...Szóval ez szerintem nem akadály senkinek sem...
Már ha a regiózás annyit jelent itt is mint pl az amazonos vásárlásnál... -
SenorGrande
senior tag
Humble Capcom X SEGA PlayStation Bundle
List of available countries. Ezek szerint nálunk elméletileg nem játszik.
Ötletem sincs miért kell ennyire korlátozott bundle-ket csinálni, meg miért kell rendszeresen régiókorlátos kulcsokat tenniük bele... -
De4d
őstag
Lehetne társulni erre a bundle-ra
[link] -
Crytek
nagyúr
Jalopy és Moon Hunters továbbra is megvannak még!
-
peterszky
őstag
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
Redneck #12346 üzenetére
Nekem a kedvencem a nem túl ismert rajzfilmes változata volt: The Incredible Toon Machine.
-
Redneck
nagyúr
Ha valakinek nem kell, nagyon szeretnék egy Crazy Machines 3-mat, imádtam anno az eredeti, The Incredible Machine játékot DOS alatt. Szívesen boltolok!
-
Sziasztok! Van olyan akinek a HB-ból a Jalopy nem kell? Átvenném.
-
eami
Topikgazda
én sem szeretném ha elmennék itt is ebbe az irányba, úgy hogy sorry srácok de töröltem
-
Crytek
nagyúr
Nem nyerészkedni akarok eleve tiltott a gruop buysban és ha a 12$-os bundlét akár csak 12.5-ért akarom eladni kb körberöhögnek és senki se veszi meg...Sokszor még a 12 $-t se lehet visszakalapozni...,de nekem ezért volt az indiegala amivel nullszaldos lettem.De vége a jóvilágnak hála a moslék paypalnak.
-
Crytek
nagyúr
válasz
#25237004 #12332 üzenetére
Pontosan...
Eddig 9 hónap ment le ezeket tartottam meg a majd 60 játékból
Killing Floor 2
Rise of The Tomb Raide
Shadow Tactics: Blades of the Shogun
Quantum Brake
Warhemmer 40K Dawn of War 3
Mafia 3 + DLC-t
Deus Ex 4
Lara Croft Go
Outlast 2
Dead Rising 4kb 60 játékból nem valami sok inkább SOKK. De mint írtam free volt más csak ezekért fizetett vagy 50 ezer ft-ot
-
De4d
őstag
Én a Quantum Breakes havival nagyon jól jártam, eleve érdekelt az meg a Long dark is, a Dow3 se rossz, de azt "elcseréltem" egy mafia 3+dlc-re. A kisebb játékokat meg más kisebbekre amik érdekeltek. Számomra így best buy volt az a hónap.
-
törölt tag
válasz
Crytek #12327 üzenetére
De még pause-olni is lehet az előfizetést, ha úgy érzed, hogy nem éri meg az adott early reveal és nem akarsz kockáztatni vele. Mondjuk én "kereskedéssel" nem foglalkozok, szimplán ha az early megéri, mert érdekel, megveszem. Általában a plusz címek között is van, sokszor nem is 1-2, aminek örülök.
-
Crytek
nagyúr
válasz
#25237004 #12326 üzenetére
Én csak a saját nevemben beszélek...katasztrófa szint eddig a mellékes játékos szinvonala...
Lassan vége az 1 éves előfizetésnek és szinte lótúrot se tartottam meg. Egyetlen dolog vigasztal hogy ingyen voltak pedig sokszor "bukás" volt mert a 12$-t se hozta vissza a 12$-os csomag olyan gyötrelmes címek voltak bennük. -
törölt tag
válasz
Crytek #12325 üzenetére
Most egy bundle miatt? A múltkori szuper volt, a januári szintén. Amúgy ha igazán okosak, akkor most éppen azt csinálják, hogy a legnagyobb játékot hagyják rejtve, miközben hatot felfednek. Így lehet a "FoMO"-t csúcsra járatni.
Már a múltkori Outlast 2 után is sok kommentet láttam ezzel kapcsolatban.
-
reelc
veterán
A Humble Monthlyból még 3 játékot felfedtek.
Ennyire nem megy jól a biznisz, hogy előre odaadnak szinte mindent? -
Golden9
veterán
-
reelc
veterán
válasz
SenorGrande #12321 üzenetére
Igen, köszi, pár perce láttam, írtam is.
-
SenorGrande
senior tag
Indiegala Microids bundle-ből Crytek csinál groupbuy-t.
-
reelc
veterán
Indiegala Microids bundle.
Vannak benne nem agyonbundlizottak is. -
Crytek
nagyúr
-
looser
addikt
Nem tudjátok, a Magixnél, ha aktiválom (80s) akkor kap az ember 3 soundpoolra választási lehetőséget. Viszont vannak 2in1 soundpoolok, ha azt választom, 2-t von le a pontokból, vagy az egynek számít?
-
MrTwister
őstag
Ruiner engem is érdekelne!
-
De4d
őstag
válasz
#25237004 #12315 üzenetére
Nagyon jók a havi humblik! A Long Darkosat én is megvettem, és kimaxoltam amennyire csak lehetett számomra.
Long Dark és a QB alapból érdekelt, volt -10% kedvezményem, referal link (+7 euró wallet) Dow3-t eladtam abból lett egy Mafia 3+dlc, a kisebb címeket pedig elcseréltem más kisebb címekre, amik szintén érdekeltek.
A Mafia3+dlc Deus Ex MD Outlast 2 kombó is már megérte volna külön! De a Mafia3 érdekelt igazán, meg is lett. A mostaniból pedig egy Ruinerre vadászom jelenleg -
törölt tag
Én akkor veszem, ha az Early Unlock miatt önmagában megéri, így nem érzem zsákbamacskának. A Quantum Break, Dawn of War III, The Long Dark pl. ilyen volt, ha semmit nem dobtak volna mellé, már akkor is bőven több, mint 12$ értéket képviselt nekem. A QB-t és a DoW III-at végigjátszva úgy érzem, hogy még többet. Most ez a Mankind Divided, Mafia III, God Eater 2 szintén megérte, így hogy dobtak mellé még Outlast 2-t, Lara Croft Go-t (szerettem a Hitman Go-t is) és 1-2 érdekes indie game-et, itt sem kérdéses számomra, hogy megérte.
A Dark Soulst pedig imádom, szóval ott sem volt kérdés.
Ha esetleg valami már meglenne, elcserélem (lassan hirdetni is kellene, mert már van pár) vagy odaadom ismerősnek. -
reelc
veterán
válasz
#25237004 #12313 üzenetére
Én megállom, hidd el. Eddig sem vettem.
$2-3 még oké volt korábban zsákbamacskáért, több nem.Kinek mi fér bele. Ha nem feltétlenül anyagilag, hát elvi alapon.
Nem vagyok trader, nem fogok kínlódni a felesleg eladásával.
Dark Souls nem érdekel amúgy, és 1 címet sem tudnál mondani, amit ha beleraknának vennék havit. -
reelc
veterán
-
croli
aktív tag
Privátban megbeszéljük akit érdekel
Attól függ kinek mennyit ér meg. -
Dapro
senior tag
hali, poly bridge et keresek humble indie bundle 19 ből illetve superhot is érdekelne steamre h mennyi kb.
illetve ruiner is monthlyból.
(#12287) amúgy superhot twitchen is ingyenes volt előző hónapban épp tegnap toltam végig és ja kb pár óra se, de utána van endless mód + sok challenge.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Jövedelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- LED világítás a lakásban
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen SSD-t vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Path of Exile (ARPG)
- OLED monitor topik
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 - White - Használt, karcmentes
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest