- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
De4d
őstag
Ez a bundle nem érdekel valakit? Engem csak a Niffelheim érdekelne belőle.
-
default.
őstag
Szervusztok, Humble Curve Digital Bundle-ből keresnék megvételre Human Fall Flat-et. Ha van eladó példányod, kérlek írj pm-et!
Ha esetleg érdekel bárkit a többi játék, akkor megveszem a bundle-t, és 2000 Ft-ért adom a fent említett játékot leszámítva.
Köszönöm szépen,
Üdv! -
reelc
veterán
A Fanaticalon rengeteg bundle van.
Pl.Pick and Mix Calypso van benne pár cím ami így HL-es lett. -
sb95
csendes tag
Sziasztok,
Megvettem humblebundle-n a strategy 2019 bundle-t és a
- Niche
- Throne of Lies The Online Game of Deceit
- Dungeons 3megmaradt belőle.
Érdekel valakit, esetleg csere?
-
default.
őstag
válasz
AllTheBest #13293 üzenetére
Sziaszok!
[Téma]: Bundle bontás
[Bundle]: Humble Monthly Bundle
[Keresem belőle]: Northgard, Year Mutant Zero
[Ajánlat]: Külön is érdekel a két játék, együtt a kettőért havi HMB ár közeli összeget fizetnék
azonnal PayPal-on.Köszönöm, üdv!
-
AllTheBest
őstag
válasz
AllTheBest #13293 üzenetére
Update, mindkettő elkelt
-
AllTheBest
őstag
Lenne egy felesleges Northgard és Mutant Year Zero: Road to Eden kulcsom, ha valakit érdekel
-
$p@rr0w
őstag
Ha valakinek nincs rá szüksége a havi Humble-ből egy Northgard-ot átvennék.
-
duvi
nagyúr
Humble ingyen játék: Tacoma
-
default.
őstag
Sziasztok.
Humble Curve Digital Bundle-ből a Serial Cleaner-t megvenném.
Vagy ha valakinek kell a másik 2 játék, akkor megveszem és odaadom ingyen.
Üdv! -
törölt tag
Nekem ezzel nincs problémám, főleg ha megindokolja, melyik játék miért tetszett neki vagy felhívja valamire a figyelmet, hogy miért lehet jó (készítők korábbi játéka xy volt, pozitív kritikák, indie gem, stb.) Vettem már úgy bundle-t, hogy valaki itt dicsért egy játékot, és tényleg megérte. A "hát nekem minden megvan belőle" viszont tényleg nem tesz sokat hozzá a dologhoz.
-
kigyi_23
addikt
Ha már itt tartunk, hogy hontás és valakinek nincs rá szüksége a havi Humble-ből egy Northgard-ot átvennék
-
Edorn
senior tag
Mutant Year Zero: Road to Eden-t keresek... Csere vagy PayPal...
-
reelc
veterán
válasz
default. #13277 üzenetére
Nem nagyon van miről beszélni.
Kevés a játékos bundli.
Úgy látom az Otaku és Gogo meg is szűnt, nem kár értük szerintem.
A Groupeest a kutya sem emlegeti.
A nem játékos bundlikat sem.
Az meg nem beszélgetés, amikor valaki lehúzza a bundlit hogy (szerinte) mekkora hulladék.
Szóval ha OFFként feltűnne 1-1 bontás, stb. engem továbbra sem zavarna, ugye az még mindig bundlival kapcsolatos téma lenne, nem pl. játékos OFFtopikba való.
A másik meg az hogy hány ember szeretne +1 topikot követni? Tippre nem sok. -
Golden9
veterán
válasz
default. #13274 üzenetére
Értem én, értem.
Bundle Split (Bundle bontás)
-
-
default.
őstag
Amúgy miért nincs PH-n ilyen bundli split-es topic? Szabályba ütközik, vagy csak senki nem csinálta meg?
-
MrTwister
őstag
Mutant year zero road to eden érdekelne 4 dolcsiért, ha valaki szabadulna tőle.
-
https://www.fanatical.com/en/bundle/snk-classics-bundle
ebből egy last blade + shock troopers érdekelne, 800-ért van valakinek eladó?
így akkor életem üzleteként már többet fizetek a három játékért, mint a tier1 bundliért fizettem volna, ha időben tudom, hogy ennyi minden kell.......
-
De4d
őstag
válasz
2thletme2day #13267 üzenetére
Nem, ref linket bemásoltam egy másik böngészőbe is és azon keresztül.
-
Executioner
tag
Humble Monthly - Referral Program
Egyébként már megint 7 Euro jár.
-
De4d
őstag
Referal linkkel megvettem a montly-t Hunble-n de nem írta jóvá az 5EU-t walleten. Az hogyan lehet?
-
default.
őstag
Ja, és ingyenes GRID2-t lehet bezsákolni, ha még nem tudnátok róla
Üdv -
default.
őstag
Sziasztok, mostani Humble Strategy Bundle 2019-ből érdekelne a Stellaris és/vagy a Niche. Ha valaki vinné a többi játékot, szívesen megvenném a bundle-t, vagy ha valakinek nem kell az egyik a fent említettek közül, megvenném tőle nagyon szívesen.
Köszönöm,
Üdv! -
MrTwister
őstag
Offworld Trading Company: Jupiter's Forge Expansion Pack érdekelne ha valaki eladná nekem a mostani humble bundleből! Alapjáték már megvan.
-
Devil Smile
őstag
Udv all
Nem maradt veletlen valakinek egy Mafia 3 kulcsa a multkori Fanatical bundlebol?
vagy olcso forras is erdekelne..9-10euro korul latok csak.. -
gejala
őstag
GMG vérszemet kapott ettől a sok rebundle-től, ők is szórnak ki mindent, amit érnek.
15 bundle fut most náluk egyszerre. Nagyjából minden vótmá' kategóriás, de akinek kimaradt, most beszerezheti. -
De4d
őstag
Az új Fanatical bundleból ha valakit nem tart igényt a Deadlight-ra, én szívesen venném.
-
citkar
addikt
Humblen van egy csomagban a Mutant year zero road to eden. A csomag többi része nem érdekel, vagy már megvan, nincs valaki épp fordítva, hogy ez lenne számára felesleges?
-
humbli-ból nem maradt valakinek egy Fight'n Rage? (már ha az külön kulcs, nemtom)
-
SenorGrande
senior tag
Dollar Masquerade Bundle Fanaticalon, alapjáték + 2 DLC, 1.05 €.
-
válasz
NyMRooD #13248 üzenetére
Szerintem a manágerek a megnyert goodwill-t árazták be ilyenkor EA-nál
Nem véletlen, hogy anno az EA jópár évre el is tűnt a leggyűlöltebb kiadóról szóló éves szavazás dobogójáról.... mamár a mikrotranzakciókból annyi lóvé folyik be, hogy egyáltalán nincsenek erre rászorulva, látványosan sz*rnak rá, hogy gyűlölt vállalatként tetszelegnek (activision dettó) -
NyMRooD
őstag
Igen, valószínűbb, hogy úgy ment, hogy "Hallod EA csinálnánk egy origin bundle-t, kellenének origin és steam kulcsok rohadt sok játékotokhoz de lehet, hogy cserébe nem kaptok semmit", szerinted ebbe belement volna az EA? Biztos vagyok benne, hogy van valami pénz alapból beígérve, ha más nem a charity-ra befolyt pénzt a kiadó írhatja le az adójából meg amit a humble kap annak is a nagy része megy hozzájuk. Nem hiába kezdtek csak indie game-ekkel és nem hiába nem tudták még csak kicsit sem megközelíteni a konkurensek (ahol nem is charity-ra ment a pénz) a Fanatical-on kívül, akik valszeg nagyon közel állnak a WBGames-hez.
-
válasz
NyMRooD #13244 üzenetére
"Igen, valószínűleg valami hasonló beszélgetés zajlik le, szerintem (inkább) a humble keresi fel a kiadókat és megkérdik, hogy lehetne-e valami bundle-t vagy bedobnák-e bundle-be ezt vagy azt, erre a kiadó meg mond egy összeget és itt jön be, hogy az ign-nek ez valszeg nem fog tetszeni és azt mondja, hogy akkor köszi, mégse."
A KLASSZIKUS/VISSZASÍRT(!) humblebundle ugyebár nem úgy működik, hogy kiadó mond egy összeget
Ott 1$ / flexibilis-eladás-függvényében / 12$ tierek vannak, ahol ráadásul te mondod meg, hogy mennyiazannyi és kinek mennyi... szóval a konstrukció adott, erre mondhatna az EA egy igen-t vagy nem-et.IGN jelenlétet én ott látom, hogy a havi bundli hatalmas hátszelet kapott, ahova a - nyilván jó - kiadói kapcsolataik miatt igen komoly cuccokat sikerült az elmult időszakban be"könyörög"niük. Mondhatni havi 1 "klasszik" bundli "top tier"-je (12$) elég ütős lett
És ha egy EA-nak döntenie kell a címeiről, szerintem inkább ezen értékesítési forma felé orientálódnak... mert ez TUTI 12$ és TUTI nem jótékonyságra adsz mindent -
Vesa
veterán
válasz
NyMRooD #13244 üzenetére
Csodálkoznék, ha ez így működne! Ezek piaci szereplők, nem is kicsik. Minimum éves keretszerződést gyanítok, ilyen-olyan feltételekkel, melynek részleteibe nyiván nem látunk bele. De hogy előre lefektetik a jogokat és kötelességeket, abban szinte biztos vagyok. Nem úgy megy, hogy ad-hoc telefonoznak egyet az aktuális héten.
-
NyMRooD
őstag
Részemről ok
Igen, valószínűleg valami hasonló beszélgetés zajlik le, szerintem (inkább) a humble keresi fel a kiadókat és megkérdik, hogy lehetne-e valami bundle-t vagy bedobnák-e bundle-be ezt vagy azt, erre a kiadó meg mond egy összeget és itt jön be, hogy az ign-nek ez valszeg nem fog tetszeni és azt mondja, hogy akkor köszi, mégse. Látszik, hogy volt egy költségoptimalizálás a felvásárlás után pl: sokkal több bundle van és pl nem tudod később emelni az összeget. Bár amit te mondasz abban is látom a logikát (mármint pc-n nagyon visszavetek a 3-4 évvel ezelőtti engedményekhez képest) és valószínűleg a kettő elegye lesz, de tény, hogy ign komoly cég (gondolom részvénytársaság) és igyekezne a humble-be fektetett pénzt vissza szerezni, szóval biztos, hogy az ő kezük is nem kicsit benne van.
-
válasz
NyMRooD #13242 üzenetére
vannak ügyek, amiknek fogadatlan prókátora vagyok, mondjuk inkább így
a darabszámnak szvsz semmi jelentősége: ahogy írod is a gamemakeresekkel nem lennénk előrébb, hiába lenne több... tehát marad a minőségcsökkenés kérdése... gondolod a humble megy a kiadóhoz, hogy "tegyük már be a bf5-öt bundlibe, úgyse fogy, ok?"
mármint hogy most azért nincs bf5, mert az IGN egy rohadék és direkt nem kérdezi meg, míg régen a bf3-at ők sírták ki? vagy: az ea jönne a bundlikkal, de az ign aszondja, bocsi srácok az nekünk nem biznisz... és az ea szomoruan elballag... nem teszi fel sehova máshova, egyszerűen csak nem lesz bundle, ha a humblenél nem lesz...? hihetünk benne, hogy ez ígyvan, bár nem tűnik túl logikusnak...
és egyébként általánosságban nem figyelhető meg, hogy a páreurós akciók el-eltűntek, pl steamről is?
szerintem nagyonis... ez nem ign/humble sajátosság, hogy mamár nem szívesen adnak semmi komolyabb címet 1-2 dolcsiért/euróért. sőt... pl tudod mióta várom a 2015-ös NFS-t 5 euróért? 2015 óta... tudom, a szemét ign miatt van azisés TALÁN nem is akkora baj, hogy nem értéktelenítik el ennyire a játékokat, elvégre azt nem gondolnám, hogy bárkinek is ne lenne sokéves backlogja, mert "nincs elég olcsó tartalom"
-
NyMRooD
őstag
Szerintem meg csak azért vitázol, mert szeretsz vitázni, pc-s vonalon ha valamelyik topikban, bárki mond valamit ami picit is támadható te megjelensz
Egyébként havi bundle volt ign előtt is és hasonló színvonal volt, de a 2 hetes bundle-k száma kábé azóta csökkent, pontosabban a tartalmuk változott, ilyen gamemaker-es meg indie legalja szintre, hogy ez ő miattuk vagy a kiadók hozzáállása miatt történt azt tényleg nem lehet megmondani, de - emlékeim szerint - a tulajváltás környékére datálható a változás kezdete. Viszont tény az is, hogy a sok ismétlés miatt amúgy is színvonal csökkenésnek érzékelnénk a mostani bundlek jelentős részét.
-
hogyne szabadna
csak ha minden a végletekig szubjektiv, akkor egyikőnk se tud a másikkal semmiről beszélni, csak a saját izlésérőlmárpedig ki lehet vonni a szubjektivitást a képletből, ha elfogadjuk, hogy ha a destiny2 jár hunblén, az ugyan olyan "jó", mint anno a battlefield ...
vagy hogy a nem oly régen megesett Sonic bundlet elfogadod "brutáljónak", akkor is, ha nem érdekel sonic
és még azzal is egyet tudok érteni, hogy régebben "jobbnak élted meg a bundlékat" (mert kevesebb játékod volt, mert jobban szeretted az akkori EA játékokat, stb)... én csak azzal vitázom, hogy ennek van-e köze az IGN-hez. szerintem semmi. eleve nem látom, hogy egy IGN-nek hogyan lehetne ráhatása arra, hogy az EA beteszi-e az aktuális játékait bundliba vagy sem.....
-
törölt tag
Persze, nem is kell, értem én.
Összességében szerintem amúgy elképesztő, hogy olyan game-eket ingyen játszhatsz, amiket rengeteg ember több év munkájával hoz össze, olykor sok-sok millió $-ból. Mindig az jut eszembe, amikor még 1500 Ft-ért a piacon vettem a "nintendós sárga kazettákat". Sokszor nem is az volt rajta, ami a kis borítóján és mégis lelkesen játszottuk hetekig. Ma meg sokan húzzák a szájukat az ingyenes Destiny 2-re. Értem, hogy más világ, de valahol akkor is abszurd.(nekem sem lett a kedvencem, de egyszer végig lehetett pörgetni) De pl. hogy egy ilyen műremek, mint a SOMA ingyenes (még ha nekem már meg is volt), vagy hogy úgy van meg mindkét Shadow Warrior, hogy nem fizettem érte...
Lehet, hogy kicsit kevesebb volt 2018-ban, lehet kicsit rosszabbak, de azért még bőven nincs ok a panaszra szerintem, sőt. -
reelc
veterán
válasz
gejala #13214 üzenetére
Itt van róla egy Reddit post.
(#13237) kwzatz: Ahogy írtam én örülök ha adnak, annak meg pláne ha tetszik is.
-
reelc
veterán
válasz
#25237004 #13234 üzenetére
Bocsi nem kukacoskodás, csak azért írtam, mert egy naptári évben egy adott játékkal az már nekem leállás. Innen kanyarodtunk el.
Igen, ahogy írtam megközelítőleg 50-et adtak 2018-ban és 2017-ben is, direkt nem illesztettem be listát.
Pláne nem fogom lebontani kiadókra, mennyit adtak nagyok, kicsik, indiék.Annyi kínlódást nem ér.
-
törölt tag
"2017 decemberében volt a Watch Dogs és a World in Conflict. Nem egy éve."
Ez azért már erős kukacoskodás. 1 éve és másfél hónapja, bocsánat.Azért volt Destiny 2 ingyen, Starcraft 2: Wings of Liberty + multi örökké ingyenes, Humble-ön rengeteg játék, Gog-on Soma, Shadow Warrior 2 stb.
-
reelc
veterán
válasz
#25237004 #13232 üzenetére
2017 decemberében volt a Watch Dogs és a World in Conflict. Nem egy éve.
Az AC Chronicles: China valóban nemrég volt, tavaly egy játék volt (For Honor), szóval igen, leállásnak nevezem a korábbi állapothoz képest. Az Origin pedig egy Dead Space újrázást mutatott fel.
A 2016-os Ubi osztogatás szép gesztus volt tőlük, aminek az oka a kiadó 30-ik évfordulója volt. Szóval rendkívüli esemény, ez sem normális. Rendes volt tőlük, mert vannak kiadók akik tojnak az ilyesmire. De ez sem általános.Igen, vannak akik osztogatnak, de onnan kanyarodtunk el, hogy a nagy kiadók már nem nagyon bundliznak és ezzel együtt az osztogatási kedv is alábbhagyott a pár évvel ezelőtti állapothoz képest.
2017-ben kb. 47
2018-ban kb. 45 játék volt ingyen. A nagyon alja Indiegala osztogatás, ill. pontokkal kell rendelkezni hozzá Alienware stb. dolgokat nem számoltam bele.
De ugye nem a mennyiség, a minőség a lényeg, és akkor megint ott járunk, hogy szubjektív. kinek mi tetszik?
Örülök, ha kapok valamit, és mégjobban, ha tetszik is. -
törölt tag
Az Origin, Ubi ingyen játékok azért voltak gondolom, hogy az embereket hozzászoktassák a saját kliensükhöz/shopjukhoz.
De az Ubi nem igazán állt le ezzel. Pont most volt ingyen az AC Chronicles: China és 1 éve volt Watch Dogs, World in Conflict, AC 4: Black Flag. 2 éve meg 7 játék volt ingyen, Prince of Persia, Rayman, The Crew, AC 3 stb.
Összességében meg több ingyenesen osztogatott, amúgy fizetős játék van, mint valaha. -
reelc
veterán
válasz
gejala #13230 üzenetére
Azért kicsit megnéztem a dátumokat.
The Sims 3 2009 júniusában jelent meg.
Volt kismillió DLC.
A Humble Origin Bundleban volt 2013 augusztusában. Ekkor már elmúlt 4 éves a játék.
A bundliba nyilván azért is került be, hogy utána mégtöbben vegyenek DLC-ket, amíg a 3-ik rész van fókuszban, mert 2014. szeptemberében jött ki a 4-ik rész, és nyilván onnantól az van a célkeresztben. Szóval szerintem üzletileg érthető, 4 évesen nem hiszem hogy sok eladása volt már, és ugye a DLC eladásokhoz kell. Ütős bundle volt és elmondhatták, hogy jótékonykodtak, kellett nekik a pozitív visszhang a sok szidás mellé.De, az Ubi bundlizott azóta, volt Assassin's Creed bundli (2017 január), meg Heroes is többször (pl. 2015 aug.).
De akkor azt is említhetjük, hogy a Square Enix is sűrűbben bundlizott korábban.
Szerintem ami szembeötlő az ingyenes játékokkal való leállás.
Sem az Origin, sem az Ubi nem ad, mint pl. 2-3 éve.
Illetve az, hogy a nagyok majd eladják a saját boltban akár akcióban, már nem érdekük a bundle. -
gejala
őstag
válasz
#25237004 #13229 üzenetére
Összesítésben lehet, hogy nem látszik annyira, de sok kiadó játéka gyengén teljesített akkoriban.
Sims 3-at azért írtam példának, hogy akkoriban még ilyen sikeres játékokat is kiszórtak. Ma már ez elképzelhetetlen. EA vagy Ubisoft egyáltalán nem is bundlizik azóta, Division is csak azért volt, mert végkiárusítás a 2 előtt. -
törölt tag
válasz
gejala #13227 üzenetére
"Még Sims 3 bundle is volt."
Ez azért érdekes, mert:
"The Sims 3 sold the most units and is recognized as the best selling PC games of all time around the world, with a total 7.95 million units sold as of January 2018. (VGChartz, 2018) Tweet Share"
Szóval még olyanból is volt bundle, ami a legnagyobb eladással rendelkezik (azóta lehet, hogy csak rendelkezett) PC-n.
De néztem most táblázatokat, mindenhol egyenletes növekedést mutatnak 2011-től. Hol találtál erről infót, hogy 2014-ben nem ment a PC játék eladás? -
edgR
őstag
Mert a szubjektív véleményemet akartam közölni? Azt sem szabad, arty?
A kötözködésben mi a hasznos információtartalom?
Csak kérdésekkel nem lehet kommunikálni - néha érvelj is!
Itt az enyém példaként: nézd meg a 2014-2015-ös bundle kínálatot (kizárólag HB-ról beszélek), és hasonlítsd össze a mostaniakkal! Sehol nem állítottam, hogy manapság nem érdemes bundlet venni (mert ki lehet fogni egész jókat), de az elég egyértelmű, hogy egyre kevesebb értéket kapsz a pénzedért, szinte minden esetben. -
törölt tag
válasz
gejala #13225 üzenetére
Én most megnéztem, azért sikerült valahogy 9-et is vennem (bár legtöbbször az 1$-ost csak).
Egyébként a G2A és társait kifelejtettétek, szerintem az egyik legnagyobb ok, amiért a bundle-ök színvonala/gyakorisága kb. minden oldalon visszaesett. A Monthly-val valamennyire kiküszöbölhető probléma, másik megoldás az időlimites kulcs lenne, amit ingyenes játékoknál alkalmaznak is, nem véletlenül. -
reelc
veterán
Igaz, viszont PR szemszögből még fontos lehet a bundli, hogy mennyit fordítottak adományozásra. Persze olyan bundlinál ahol van erre lehetőség.
Másrészt sokan elfelejtették, hogy elsősorban indie játékok miatt indult a dolog, nem a nagy kiadók miatt - ők később ugrottak bele.
De mindegy is minek indult, látjuk mi lett belőle, és a jövő is kérdéses.
Kihagytál egy fontos tényezőt. Origin Access és társai. Biztosan sok embert érdekel, bérelni havonta a játékokat. Kap egy katalógust egy halom játékkal, lehet utána nem is költ másra, ha bejön neki.Vásárlóból is van többféle, van amelyik kb. minden bundlira húzza a száját, mert már kb. mind megvan neki, vagy csak ami érdekli - erről nem a bundli tehet - vagy valóban vacakok/olyan stílusú játékok vannak benne amik nem érdeklik.
Meg persze van olyan is aki nemrég fedezte fel a dolgot és a kb. megvesz mindent, a gyűjtögető fázisban van. -
Vesa
veterán
Inkább csak arról lehet szó, hogy a kiadóknak már nem éri meg ez az egész. A Steam mellett van még pár online értékesítési csatorna (GOG, GMG, Gamersgate, HB Store, Fanatical Store stb.), így gyakorlatilag mindig van valahol 70-80%-os akciózásra lehetőségük, ami ezerszer jobban megéri nekik anyagilag. És talán már a marketing értéke sem olyan nagy, hogy érdemes legyen bundliba küldeniük a jobb címeket, mert az emberek így is rohannak vásárolni egy 80%-kos leárazás láttán, ami nagyságrendekkel több bevételt hoz még így is, mint a bundlizás.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
gejala #13214 üzenetére
Trágyadombokat kapnak az emberek (egy-két kivételtől eltekintve), de szerencsére szinte egytől egyig meg vannak vele elégedve. Mystery Crap fest ez nem Bundlefest.
Egyébként a Colossus Bundlit már majdnem egy héttel a "feszt" megkezdése előtt elkezdték tolni, de ahhoz képest robbanás helyett csak egy lepkepuki volt. Kíváncsi vagyok, hogy a kakkantás 10 -es skáláján hányas pontot osztanának majd a 2 később megjelenő "new2bundle" játéknak.
A vicc az, hogy a Fanatical a Humble óta az egyik legjobb forrás volt bundlikra, de amit az utóbbi időszakban csinálnak, attól a szőr feláll a hátamon. A Facebook posztok 80% -a WTF kategória, a miszteri cucc meg hányinger. Na de erre vevők az emberek ... mit csináljunk!?
/ Ne is figyeljetek rám, asszem ma túlságosan is nyűgös vagyok
/
-
gejala
őstag
Fanatical kezd nagyon lecsúszni.
Rebundlefest 2. napján rögtön Mystery Bundle a szokásos kacatokkal, amik az elmúlt fél évből maradtak.De legalább beletették Injustice 2-t meglepetésnek a szerencséseknek.
Tegnapi Colossus Bundle-ben is a két new-to-bundle játék csak jövő héten lesz felfedve. -
gejala
őstag
Hasznos tipp Humble Monthly-hoz.
Úgy néz ki, már 1 hónap előfizetés után is adnak $3 kupont, ha cancelezni akarod. Tehát $9-ért veheted meg a következőt. Persze ők sem estek a fejükre, a kupon a következő automatikus billing időszakig érvényes, tehát nem lehet eltenni másik hónapra. -
sowi
őstag
fanaticalon bundlefest, van pár egész jó játék is
[link] -
alpihun
senior tag
Rosszul értelmezed, pont a bezoomolt témáról kérdeztem, nem arról, hogy hol mondanák meg akárkik akármiről hogy jó-e.
Szóval van itt ph-n vagy akárhol (akár angol) fórum valami hely, vagy blog vagy bármi, ahol a bundlik programozós felével foglalkoznak?
Érted, ha bemegyek egy programozós bundlis topikba, nem az lesz a téma, hogy jók-e a programozós bundlik s más meg: "á engem hidegen hagy a programozás", hanem lehet specifikus lenni.De amúgy megoldva a subreddittel.
-
storm3
senior tag
Sracok, a ps4 bundlet fel lehet szabdalni vagy egy accra aktivalodik minden?
-
Vesa
veterán
válasz
alpihun #13203 üzenetére
"Nem maga az új bundli, mint event érdekel, hanem hogy közvélemény szerint jó cucc-e ami benne van"
Erre nem igazán lehet jó választ adni, mert egyénfüggő, hogy kit és mi érdekel. Hiába írom neked például azt, hogy rohadt jó ez a coder book bundle, mert ha téged nem érdekel a programozás, akkor számodra semmit nem fog érni.
-
alpihun
senior tag
válasz
FunPro #13202 üzenetére
Nem maga az új bundli, mint event érdekel, hanem hogy közvélemény szerint jó cucc-e ami benne van.
(#13201) bepken
Vannak ingyé is jó dolgok persze, néha viszont elég meh amit egy-egy topikról az ember kap. Gondoltam megér nekem ennyit, hogy néha 5-10 dolcsit kiszórjak valami production value contentért is, meramúgy nem kezdőszint meg ilyesmi, lassan inkább befektetés. -
bepken
veterán
válasz
alpihun #13198 üzenetére
én értem, mire gondolsz. szerintem a hasonló oktatós bundlik esetén sokkal szubjektívebb, hogy kinek mi jön be, illetve miből tud (még) tanulni és miből nem. épp ezért jó, hogy mindig van egy kis betekintő az anyagba (könyvek esetén ugye preview)
szerintem inkább adott nyelvhez tartozó topikban érdemes kérdezősködni, hogy ez meg az a tutorial, könyv, oldal, stb mennyire hasznos, mennyire érdemes onnan tanulni.
őszintén szólva számtalan youtube csatorna van már, ahol alapszinten szerintem bármilyen nyelven meg lehet most már tanulni ingyenesen. ettől függetlenül lehetnek ezek is jó cuccok.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Opel topik
- Windows 11
- Milyen légkondit a lakásba?
- Egészséges evolúciót mutat a Sony Xperia 10 VII
- Destiny 2 - Alig egy nap múlva részletesebben is bemutatkozik a Renegades
- Revolut
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Update 09.08. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Acer Nitro V 15 Laptop i5-13420H 8 GB RAM 512 GB SSD, RTX 4050 Dobozos, 3 ÉV GARANCIA
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest