- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymusxx
senior tag
Valakit érdekelne egy Pacify és egy Butcher a Humble Spooky Horror Bundle 2019 -ból?
-
ZsZso
Közösségépítő
The Testament of Sherlock Holmes-t keresek a mostani Fanatical bundle-ből. Ezekből tudok felajánlani érte valami(ke)t vagy PayPalt.
-
lemusz
addikt
DayZ meg Rust volt nekem a két legnagyobb missbuy. Még frissiben vettem őket, emlékszem DayZ-re mindenki mondta milyen világmegváltás lesz ráadásul early access után duplája triplája lesz az ára stb. aha , fél órát bírtam játszani vele, rusttal is kb csak 1 órát. Mikor bevezették a refund funkciót többször is próbálkoztam, de nem adták vissza a pízt. Na azóta 3x is meggondolom mire költök steamen.
-
Crytek
nagyúr
Ez az arma bundle megint mi? 10 $-os tierbe belekurnak két db kb 0.25centes játékot? Na ne már.
Ezzel az armaval az a baj ha az apexet veszi az ember is még milliós összegű kieg nincs meg
Alap arma 3 most 3.5-4 euroért megy persze 0.secbe elfogy mindPedig gép teszt miatt enyiet adnék érte. Esetleg aki megveszi a teljes csomagot ennyiért átvenném!
-
Spet
addikt
válasz
Golden9 #13391 üzenetére
GDPR powahhhh!
Egyébként nem tiltja a topic szabályzat, hogy ide is betegyem.
-
Golden9
veterán
Nálam a kívánságlistád ezt írja:
OOPS, THERE'S NOTHING TO SHOW HERE
There are 0 items on your wishlist, but none of them match the filters you have applied above -
Spet
addikt
Cseréra ajánlom az alábbi kulcsokat (humble kulcsok, nem szürke piacos):
- The Adventure Pals
- Almost There: The Platformer
- Rising Storm 2: Vietnam + 2 DLCs
- Surviving Mars
- Swords and Soldiers 2 Shawarmageddon
- Yoku's Island Express
- Love is Dead
- NAIRI: Tower of Shirin
- Road Redemption
- Immortal Redneck
- Mega Man Legacy Collection
- Deus Ex: Mankind Divided
- NBA Playgrounds
- Crazy Machines 3
- We Were Here Too
- American Truck Simulator
- Resident Evil Revelations
- Hollow Knight
- This is the Police
- Life is Strange Complete Season (Episodes 1-5)Meghallgatni bármit meghallgatok, de nem jelenti azt, hogy az ajánlatot el is fogadom. (ajánlat tárgya lehet másik játék/kulcs, játéktárgy, szüzesség, kecske áldozat, akármi)
Whistlist-em: https://store.steampowered.com/wishlist/id/spet/#sort=order
-
De4d
őstag
Elég jó csomag best buyos valakit érdekelne innen valami?
Engem pont az első 4 érdekelne ha valakit a másik 3 szóljon -
-
MrTwister
őstag
válasz
Vertigo18 #13382 üzenetére
Beszédes az egyik hazánkfia értékelése a steamen:
"A hónapban kijött a játék DLC-kkel egybecsomagolt ultimate kiadása, emiatt rengeteg negatív értékelést kapott olyanoktól, akik azt megelőzően vették meg a játékot. És mivel való igaz, hogy az Ultimate megjelenése után ez nem éri meg már az árát, különösen annak figyelembevégelével, hogy a DLC-k sem olcsók hozzá, ez minden játék esetéven így volt, amiből valaha kijött GOTY, definitive edition, ultimate edition, complete collection, vagy nevezzék bárhogy. És mivel magam is régebben vettem meg, nem érzem átverve magam....Összességében nagyon jó játék, mostanában ritkán ragadok oda ennyire valami elé, így pozitív értékelést adok, viszont így az ultimate kiadása után megvételre inkább azt ajánlom."
Nekem is nagyon tetszik, főleg, hogy nagyon szeretem a platformjátékokat, de ez így ennyiért tényleg nem teljes élmény.
-
Vertigo18
addikt
Nekem annyi a problémám ezekkel, hogy ha megveszem a Tier 3-at (ami ugye a max. kiadható pénzösszeg a bundle-ra), akkor utána vehetem meg a kiegészítőket, ha "teljes élményt" szeretnék. Azok meg többször sokszorosába kerülnek az eredetileg, az alapjátékra kiköhögött árnak. És szinte sosincs rájuk normális akció...
-
Zolás
addikt
válasz
Vertigo18 #13380 üzenetére
Tőlem egy low negatív. Csípem ezt az elnevezés bizniszt, very ultra rare positive giga mega brutal bundli, sose látott pixeljátékokkal. Ebben benne van a prison architect, amiről csak azért hallottam, mert kiadás után jó sokáig játszhatatlan volt meg kifagyott, és páran beírták ide is.
-
Vertigo18
addikt
Itt az új, Humble Very Positive Bundle 3
Tier 1 - 1$
The distraint 2
Unexplored
Rusty Lake ParadiseTier 2 - 5.21$ (jelenleg)
Bendy and the Ink Machine
Prison Architect
Nex MachinaTier 3 - 10$
-
ForRedGlory
félisten
válasz
ForRedGlory #13378 üzenetére
Félre vagyok értve úgy látom... ha el akarnám adni a játékokat, akkor hirdetném aprón bagóért. Viszont, ha ettől függetlenül valaki valamit meg szeretne venni, akkor privátban árral együtt írjon már, amennyit neki megér, mert fárasztó folyamatosan azt olvasni, hogy "XY mennyibe kerül?".
-
ForRedGlory
félisten
Ha már lúd, hátha valaki a horogra akad.
Az aktuális Humblebundle-ból a Surviving Mars (de akár a Kingdom Come: Deliverance is) érdekel. Van egy rakás számomra értéktelen kacat (de aki jól megnézi, talál pár igazi gyöngyszemet is), ami vagy már megvan vagy csak porosodik. A kiszemelt két játékért cserébe természetesen több kulcsot is adok:
Insurgency
Galactic Civilizations I: Ultimate Edition
Sins of a Solar Empire: Rebellion
Darkside Detective
>observer_
Q.U.B.E. 2
Regions of Ruin
Sundered
Immortal Redneck
Mega Man Legacy Collection
METAL GEAR SOLID V: GROUND ZEROES
NeuroVoider
Purrfect Date - Visual Novel/Dating Simulator
Seven: The Days Long Gone
The Dwarves
HITMAN™: THE COMPLETE FIRST SEASON
Resident Evil Revelations
Sniper Elite
Sniper Elite V2
Gremlins, Inc.
Hidden Folks
Old Man's Journey
We Were Here Too
Motorsport Manager
Sega Bass Fishing and Eastside Hockey Manager
Super Blood Hockey
Darksiders II: Deathinitive Edition
ETHEREAL
Staxel
Zombie Night Terror
Moon Hunters
Running with Rifles
AER Memories of Old
Lara Croft GO
Laser League
Subterrain
Aviary Attorney
Holy Potatoes! We're in Space?!
Lost Castle
Overgrowth
Splasher
Homefront: The Revolution
IL-2 Sturmovik: 1946
Killing Floor
King's Bounty: Platinum Edition
Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad with Rising Storm
Black the Fall
Fortune-499
The Norwood Suite
Tacoma
Cursed Castilla (Maldita Castilla EX)
HIVESWAP: Act 1
Mr. Shifty
Tomb Raider
Kingdom: New Lands Royal Edition
Layers of Fear: Masterpiece Edition
Slime-san
Tumblestone
Flat Heroes
Morphblade
One Piece Pirate Warriors 3
Poly Bridge
RIVE: Wreck, Hack, Die, Retry
Space Run Galaxy
Uurnog Uurnlimited
Husk
Project Highrise -
Spet
addikt
Pár maradék, hátha valakit érdekel:
60 Parsecs!
Love is Dead
NAIRI: Tower of Shirin
Road Redemption
Warhammer 40,000: Mechanicus
Immortal Redneck
Hollow Knight
Resident Evil Revelations
Life is Strange Complete Season (Episodes 1-5)
Deus Ex: Mankind Divided
SOMA
NBA Playgrounds
Dead Rising 4
American Truck Simulator
We Were Here Too
Crazy Machines 3
This is the PoliceWhistlist-em: https://store.steampowered.com/wishlist/id/spet/#sort=order (de beszámítok CS:GO kulcsot is)
-
Beetlejuice
tag
Sziasztok!
A Warhammer 40k:Mechanicust cserelnem valamire. (adott esetben ra is fizetek)Amik erdekelnenek: Surviving Mars, Resident Evil 2, World War Z, Hollow Knight, Outlast 2
-
-
Júliusi Monthly-ból maradt címek vihetők kis pénzért.
Moonlighter
Road Redemption
60 Parsecs!
NAIRI: Tower of Shirin
Warhammer 40,000: Mechanicus -
MrTwister
őstag
Eladó Humble Bundle maradékok:
Surviving Mars
Warhammer 40,000: Mechanicus
NAIRI: Tower of Shirin -
Spet
addikt
És a legfrissebb bundle csalogató címét, még nem is fikázta senki?
-
-
reelc
veterán
-
Sirandrish
legenda
válasz
K1LLMy53Lf #13361 üzenetére
Megvéve..köszönöm!
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
Sirandrish #13360 üzenetére
ismét van belőle, ha érdekel
-
Sirandrish
legenda
válasz
shaddy1027 #13359 üzenetére
El is fogyott..
-
shaddy1027
tag
-
kigyi_23
addikt
Azért gondolj csak bele ez egy multi alapokra helyezett játék. Aki a COD-al játszani akar az megveszi még az elején, mert később már nincs sok értelme bekapcsolódni. Szóval ez nem igazán húzócím. Persze sokan megveszik most a havi-ba, de nem fogyhat annyira szerintem sem. Én sem húzom be, mert felesleges pénzkidobásnak tartom, ha játszanék vele meg már rég megvettem volna. A következő rész viszont pofásnak tűnik arra én is várok már
-
lm83
őstag
Hát tényleg nem fogyhat a csomag, ha már emeltek is egyet a cod szintjén, hogy a standard változat van már benne...
-
s7evcsenko
addikt
válasz
Executioner #13355 üzenetére
Látom sikerült elkapnod a lényeget!
-
Executioner
tag
válasz
s7evcsenko #13352 üzenetére
Még a nevében is benne van, hogy ez egy előfizetés...
amit a fizetés után 1 másodperccel már lemondhatsz kb 5 másodperc alatt! Ha pedig írsz nekik akkor visszaadják a pénzed.
Tényleg arra játszanak, hogy ellopják a pénzed......... -
s7evcsenko
addikt
Ezt én is le akartam írni, de aztán jobban végiggondolva, azért lehetne a rendszer egy kicsit "ügyfélbarátibb" is!
Mondjuk, hogy ne az automatikus megújítás legyen az alapértelmezett, hanem had pipáljam én be, ha úgy gondolom.
És innen nézve azért egy nagyon kicsit szerintem is lehúzás, mert arra játszanak, hogy úgy is elfelejted kikapcsolni és talán nem is reklamálsz.Ebből a szempontból mondjuk az amazon prime a legbarátibb, mert ugyan ott is lekapja a pénzt a számládról esedékesség napján, viszont ha még aznap észbekapsz és lemondod, automatán visszautalják a pénzt, mégcsak írni se kell nekik.
-
-
Atish19
őstag
Sziasztok! COD BO4 miatt feliratkoztam HB-n. Ha nem szeretném, hogy több hónapra is levonja a pénzt akkor lemondhatom akár most is az előfizut? A BO4-et már claimeltem így amit akartam megvan. Vagy várható, hogy valamit még ki tudok ebből szedni?
-
Zolás
addikt
válasz
s7evcsenko #13347 üzenetére
Én utoljára az akciós három hónapost vettem, sikeresen vett megint egy három hónapost. Vasárnap hazaérek, megpróbálom refundolni. Vicces, hogy ilyen módon próbálnak lehúzni.
-
De4d
őstag
Ha véletlen bemaradt az Bundle havi előfizum, nem tudom refundolni (Nem aktiváltam semmit belőle)
Az előzőt megvettem mert érdekelt, erre ma látom hogy sajnos megvette automatikusan a mostanit is tegnap. -
reelc
veterán
Rég szerepelt itt a Groupees, sajnos nem véletlenül.
Be Mine: Greatest Hits
Benne $1-ért a Be Mine 1 - nem tudom mennyire kompletten, nincs minden játék felsorolva, és írták a chatben hogy egy zenét nem rakhattak bele, mert a csapat feloszlott.
Azért az elsőnek elég durva eladásai voltak, 33556 bundle kelt el anno. Nyilván az újdonság varázsa is szerepet játszott. -
ZsZso
Közösségépítő
Bocsi, mobilról voltam és mikor elküldtem akkor jöttem rá, hogy ez így kevés lesz.
Lifeless Planetre már lenne vevő!
Így maradnának az alábbiak:
- Oriental Empires
- Ziggurat
- Snake Pass
- Fantasy Versus
- Masquerada: Songs and Shadows
- Asura: Vengeance Expansion0,50 € -s darabáron. Ha 2 játék híjján megvagyunk, akkor megbveszem a csomagot.
Készítettem egy táblázatot is, hogy az aktuális állapotot mindig lássátok (csak olvasható). Privi + ide jelezhetetiek ha érdekel valamelyik cím.
-
ZsZso
Közösségépítő
Új Fanatical bundliból érdekelne a Republique, Tracks és a Smoke & Fire. Lenne vevő a többire?
-
ZsZso
Közösségépítő
Nincs valakinek eladó (vagy cserére) LEGO® City Undercover és LEGO® Worlds? 4.5 € -t adnék érte. Vagy 6.5 € -ért az összes többi érdekelne valakit?
-
lemusz
addikt
-
lm83
őstag
Az új havi bundle-ről egy szó sem esik?
-
yozsee11
aktív tag
Ha valakit az alábbi bundli maradékok közül érdekel valamelyik játék az bátran keressen:
Do Not Feed the Monkeys
I'm not a Monster
The Journey Down: Chapter Three
Monster Prom
Wandersong
She Remembered Caterpillars
Absolver
Sniper Elite
Layers of Fear
Umbrella Corps -
joe-ker
senior tag
-
reelc
veterán
DotEmu Classics Bundle €1.95 Fanatical.
Elég jó. -
thomasa
senior tag
válasz
Sirandrish #13324 üzenetére
Scythe az 90%-ban nyelvfüggetlen.
-
maross
nagyúr
válasz
Sirandrish #13322 üzenetére
ticket to ride junior/europa van, love letter valamelyik verzioja talan, de nem biztos. twilight struggle kulon kategoria, ebbol 100darab letezik, az egy vagyon lenne
, pandemic, carcassone van, ascension nincs, mysterium van, scythe van, pathfinder nincs. Digitalisan és magyarul: passz, nem hiszem.
-
thomasa
senior tag
Társasjátékos bundli $12
Benne van a Scythe, ami önmagában megéri a pakkot. -
De4d
őstag
Ha valaki megvette volna esetleg ezt a Bundle-t és nem kell neki az I shall remain az érdekelne, csere priviben.
-
default.
őstag
Sziasztok, aki esetleg nem nézte volna a Gamepodot:
Assassin's Creed: Unity ingyen. Szomorú, de attól még ingyen játék. : )
-
eami
Topikgazda
válasz
maross #13314 üzenetére
szervez! itt lehet jelentkezni
-
gejala
őstag
Új rekord, a 2 napja megjelent One Finger Death Punch 2 máris Indiegala One Punch Bundle-ben.
-
alcsa
senior tag
Van egy ingyen hónap HB Monthly-ra jogosító linkem új feliratkozás esetén. Ha valakit érdekel, írjon egy privátot s megosztom vele.
-
ZsZso
Közösségépítő
-
-
AllTheBest
őstag
He esetleg valakinek van felesleges Sword art online kulcs a mostani humble bundel-ből akkor engem érdekelne
-
maross
nagyúr
egy 11-11 memories retold engem is erdekelne.
-
ZsZso
Közösségépítő
Egy 11-11 Memories Retold-re vevő lennék, ha valakinél van elfekvőben.
-
s7evcsenko
addikt
Ha esetleg valaki venné a T2-t és nem kell neki a Get Even, azt átvenném $2-ért.
-
Crytek
nagyúr
Namco Bandai bundleból valaki a tier 2-ig nem száll be group buyba?
Engem csak a Get Even érdekelne1$= 0.33$/game
ENSLAVED™: Odyssey to the West™
PAC-MAN Championship Edition DX
Impact Winter8-1$ = 7$/4= 1.75$ / game
Little Nightmares
Get Even
11-11 Memories Retold
Project CarsEgyre drágább lesz a tier 2 valszeg mindenki a tekkent veszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged