- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
-
LOGOUT
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Remélem ilyen ajánlatot dobnak majd nekem is a jövőben!
Minden jel arra mutat amúgy, hogy ha érdekel is az adott hónap, akkor is érdemes inkább a vége felé megvenni. Az a baj, hogy ha nem lenne meg az Overwatch, ezt is már valószínűleg az első héten vettem volna, vagy a másik 2 játék (Dungeons 3, Hidden Folks) felfedése után. Még 1-2 érdekesebb cím és erősebb hónap lehet a januárinál, áprilisinál is. Tényleg eléggé eltolódott a figyelmük a heti bundle-ökről a havi bundle-ök irányába.Spet: Nem szűz előfizetőknek, csak olyanoknak, akiknek 1 éves előfizetése nem volt még. Ha korábban 3-6 hónapra fizettél elő, akkor is megkapod a 25$-t (ott van az "upgrading" szó) szerintem.
-
törölt tag
Nem hiszem, hogy szarul mennek, szimplán az olyan embereket célozzák az ilyen egyedi e-mail akcióikkal, akik nem szoktak Monthly-t vásárolni. Aztán ha már egyszer vettél, akkor könnyebben kialakulhat a szokás, esetleg könnyebben figyelsz fel rá a későbbiekben és gyakrabban fogsz venni.
Én például nem kaptam ilyen e-mailt.
Ha nincs meg az ehavi 3 játékból egy sem, akkor ez hihetetlenül megéri szerintem, gyakorlatilag kevesebb, mint 1$/játék a 2 hónapra. -
Crytek
nagyúr
-
Crytek
nagyúr
-
törölt tag
Most vettem meg a monthly-t, valamint a múlt heti pakkot (csak két Shadowrun volt meg belőle), ami szerintem nagyon jó. Már tényleg nem is bánom, ha kimarad 1-2 hét.
Amúgy én automatikusan megkaptam a wallet creditet, nem kellett semmit aktiválnom. (ráadásul nem 2$-t kaptam, hanem 1.99€-t
)
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kés topik
- SCUF Reflex (2025): Apró változtatás, hatalmas különbség?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest