Hirdetés
- 1991 - játék a PC-n
- Asszociációs játék. :)
- New Game Blitz - 2025
- POCO X6 PRO 5G 512/12 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB (AnTuTu)
- gerner1
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mappa
addikt
válasz
Svájcinéger #16198 üzenetére
bezzeg a tank szupertorityitd
-
albert8
veterán
válasz
Svájcinéger #16198 üzenetére
Life 4 speed, ami nagyon jó kis játék tényleg, régebben én is sokat toltam, de meguntam.
-
Mappa
addikt
válasz
LackoMester #16193 üzenetére
na nincs is min vitázni neked bejön nekem nem ennyi
-
Mappa
addikt
Ferrari F12 durva drog
-
Winne
nagyúr
Lehet bugizni: [link]
-
Mappa
addikt
válasz
LackoMester #16184 üzenetére
nem hát! 300-al fák között kanyarban meg hasonlók. hangok jók benne azt szevasz. amolyan tipikusan könnyű nyerni - utolsóból mindig az első, árkád fos
Xander - azért írjátok mert még nem játszottatok, igazán jó autós játékkal
Svájci Úr - októberben jön a BÖF4. hát jó lenne nyár fele beta-t kipróbálni, hogy mennyire hal be alatta a gép
Ziba az pörgés de ez a Tank izé! nemá! egy pont, oda mész meghalsz. semmi pörgés nincs benne.
LamaCube - engem is annyira felbaszott ez a videó, hogy a végén szabályosan drukkoltam - csak gyújtsák magukra!! gyújtsák magukra az egész autót!!!! ...csalódtam
[ Szerkesztve ]
-
Winne
nagyúr
válasz
Svájcinéger #16182 üzenetére
Nyár végéig tuti nem, sztem szeptember.
-
Mappa
addikt
válasz
LackoMester #16177 üzenetére
Az egy híg fos mint az 1.
-
Winne
nagyúr
válasz
LackoMester #16177 üzenetére
Nyomatod már?
-
LackoMester
addikt
A Virágboltban már kapható a Grid 2 autókázós, kimondottan ajánlott kategóriás gém.
-
Mappa
addikt
-
@rglaaf
veterán
winnie má megint pudingol valamerre
-
Mappa
addikt
[link] ez kurv@ nagy
-
Winne
nagyúr
válasz
LackoMester #16166 üzenetére
Én kettővel játszottam, akkor ez amit írsz gondolom már a harmadik volt és a mostani a 4.
-
Winne
nagyúr
válasz
LackoMester #16164 üzenetére
Ezek élvezhetőek voltak eddig is, jó volt a hangulata és a storyja.
-
LackoMester
addikt
Mekkora vadállat jó gém lett a COH Gunslinger gém, érdemes kipróbálni.
-
Mappa
addikt
válasz
Svájcinéger #16161 üzenetére
azaz jóképű ? Jaja!
-
Mappa
addikt
válasz
Svájcinéger #16159 üzenetére
4. Metallic szám előtt hallgattam pont azt
Most Master of Puppets számuk szól. durva '86-os album - mikor születtem már ezek 1000 tomboltak. zúzós szám
-
Mappa
addikt
válasz
Svájcinéger #16157 üzenetére
itt nincs zene
itt news megy orrba gigára ... (hányinger)
én már nem is figyelem mit csinálok annyira átmegy rajtam, egyik fülön be másikon ki.
nap indító Meta
-
Mappa
addikt
válasz
Svájcinéger #16155 üzenetére
kísérleti nyulak vagytok
jó volt ez a tank kruzolás a végén.... az a tank supersortoiy vagy mitököm az fos vút
-
Svájcinéger
őstag
válasz
Pickle Rick #16152 üzenetére
Naná ! Sajtolj ki belőlük mindent amit lehet.
Mappa: miféle bogyókban ? Vitaminok vazze, neves gyártótól.
Nem békanyelv, sárkányvér, meg pókláb, stb.
-
LamaCube
addikt
válasz
Pickle Rick #16152 üzenetére
Én tuti reklamálnék, hiszen ha bebizonyosodik, hogy szarul telepítették és ez végett tört össze, akkor az ő trehány munkájuk okozta a kádban a kárt.
-
Mappa
addikt
válasz
Svájcinéger #16146 üzenetére
én nem hiszek a bogyókban
mindig ez van. ha betolok egy két napig C vitamint ilyen 10000000 Mg meg kutyafasza méretekben, másnapra taknyom nyálam egyben
furcsa
immunrendszer erősítenek meg ott van 3 hetente a k****szott tömegközlekedés... undorító
-
Pickle Rick
senior tag
Na.. Felvettek egy reklamacios jegyzokonyvet az esetre. Meg aznap felhivtak h tovabbitottak a gyarto fele, ok fognak kijonni es cserelik a cuccot. Szerintetek reklamaljak a kad miatt? Csinaljak meg ok vagy hagyjam a fenebe es oldjam meg magam?
[ Szerkesztve ]
-
LackoMester
addikt
válasz
Svájcinéger #16148 üzenetére
Vagyok leszek TS- en, csak kevesebbet fogok beszélni, bár ennek lehet, h. páran még örülnének is.
-
petiwr
senior tag
Sziasztok!
Ha elértem a 80. szintet és prestige módban csinálom tovább akkor újra meg kell szerezni a szintekkel a fegyvereket?
Van valami jelentősebb értelme a prestige módnak?
-
Svájcinéger
őstag
válasz
LackoMester #16147 üzenetére
Reméljük legyűröd.
Én még forralt borral szoktam rásegíteni. A gyerkőcnek azért ne adjál még. Aztán jobbulást. Akkor egyedül fogok ma dühöngeni TS-en ?
[ Szerkesztve ]
-
LackoMester
addikt
válasz
Svájcinéger #16146 üzenetére
Vitaminokat+ Mg én is szedek, szedtem, de most valahogy ez a tavasz betegsék szempontjából sok volt, a mostani megfázásról én tehetek, de ez van, majd csak valahogy elhajtom.
-
Svájcinéger
őstag
válasz
LackoMester #16143 üzenetére
Én rendszeresen szedek vitamint. Télen 1000 mg C + CaMG + valami általános napi vitamin. Ritkán vagyok beteg, bár most én is épp érzem a torkom, remélem nem megint ez a genya tüszös mandulagyulladás jön elő.
Asszem én is ki fogom fertőtleníteni a torkom pálesszal. Ahol be van gyulladva azt kurvára szokta csípni a pálesz. Nem baj, inkább ezzel nyírjam ki a bacikat, mint domestosszal.
[ Szerkesztve ]
-
LamaCube
addikt
válasz
LackoMester #16143 üzenetére
Egy vércukorszint mérés lehet nem ártana! Vagy fogyókúrázol és azért fogysz?
Jobbulást! -
LackoMester
addikt
Sejtem mi lehet nálam a probléma, január óta kb. 5 Kg fogytam, ezzel együtt gyengült az imunrenszerem is, érzem magamon, h. gyenge vagyok. Pedig sokat eszek, okés, h. kevesebbet alaszok.
Nálam a csípős sajnos nemsegít.
Az lesz, h. este előkapom az 52- es páleszt és benyomok egy két stampit.Norbi
ja, értem.[ Szerkesztve ]
-
Svájcinéger
őstag
válasz
LackoMester #16135 üzenetére
Már mit ? A kalapkúrát ? Be kell jól b@szni.
Mappa: hát én ennyi kaján köbö 4x halnék éhen. Már azon is gondolkozom, hogy a reggeli utáni fehérjeturmixhoz hozzácsapjak egy adag Jumbot. Csak, hogy jól induljon a napom. Így is 11-kor egy csomószor már szédülök.
-
Mappa
addikt
-
Mappa
addikt
válasz
Svájcinéger #16131 üzenetére
hát ma egy teljes kiőrlésű kroasszant ettem... Helyi pékség szerint az, nem tudom én édes ízt is érzek rajta. De ezt egy héten 1x 2x eszem. Meg kb. Ilyen maroknyi méret nem akkora mint pl. egy 7days
Vettem még 1liter tejet és 1,5 vizet. Ez a mai menü amíg haza nem érek. Otthon csirkemell+gomba és rizs. Estére meg fehérje turmix vagy már az sem, mert lehet be alszomLacko - nem tudom placebo vagy sem de én csak erős paprikával védekezem ezek a nyavaják ellen. betolok az arcomba hetente 2-3 alkalom valami bitang erős kaját vagy paprikát ami vagy 3x csíp. Ebben az évben nem voltam még meg fázva. körülöttem haveri körben már vagy 3x betegedtek le idén.
Amúgy jobbulást -
LackoMester
addikt
válasz
LackoMester #16132 üzenetére
az mi, nem ismerem, vagy csak ezen a néven nem...
Tupa köszi
[ Szerkesztve ]
-
tupacamaru
veterán
válasz
Jobbulást mindenkinek.
-
Svájcinéger
őstag
válasz
Kalapkúra ?
-
LackoMester
addikt
Szép jónapot az uráknak, b@szott rossz hangulatom van, még mindig ( beteg vagyok ) sőt már a gyerek is
. hmmm...
-
Mappa
addikt
válasz
Svájcinéger #16129 üzenetére
Én is csak azért iszom hogy eltelitsen tűz forrón hamar azt ezzel jól lakom pár órára
Most lesz valami 3D koncert film imax Metallica zúzda. Teaser alapján elég jónak tűnik
-
Mappa
addikt
válasz
Svájcinéger #16127 üzenetére
reggeli kávé mellé bőven jó volt....
most hallgattam végig a The Black Allbum-ot. 9-ig lehet zenélgetni, utána már műszak csere
-
Mappa
addikt
mai napindító
-
petiwr
senior tag
Sziasztok!
Tudtok MW3 ban high xp szervereket?
-
LamaCube
addikt
Basszus ne spoilerezzetek már, még nem tudtam megnézni
Svájci
Én meg a Blaut szeretem 40-nél
[ Szerkesztve ]
-
albert8
veterán
válasz
Svájcinéger #16121 üzenetére
Én is végig fetrengtem az egészet, egy vigjátéknak is elment.
-
Svájcinéger
őstag
válasz
LackoMester #16114 üzenetére
Tényleg jó volt, bár jobb szerettem volna kevésbé izgulni. Haveromnak küldtem szünetben egy SMS-t, hogy ez már megint nem lesz meg, de aztán csak összejött.
LamaCube: én jobb szeretem az 1080-ast 40-nel.
Busman: ha jöttök szólj, aztán hátha összefutunk
, bár nem tudom, hogy merről akarod megközelíteni. Arborétumot is érdemes itt megnézni, bár Viktor visszaadta a papoknak, hogy rohadna meg. Kullancs ellen meg tényleg jól készüljetek fel, bár én a múltkor stifteset, meg fújósat is használtam, de már gyerekkoromban is rengeteg volt bennem. Asszem 19 volt a max.
Megnéztem tegnap az Erőnek erejévelt, hát mikor a csávó szétrobbant sírtam a röhögéstől. Muszáj volt visszatekernem.
[ Szerkesztve ]
-
LamaCube
addikt
Srácok melyik típust érdemes kikölcsönözni a 720p-t vagy az 1080p-s filmeket?
-
LackoMester
addikt
válasz
Svájcinéger #16110 üzenetére
Jó meccs volt, hozta is a elvárásomat.
-
Svájcinéger
őstag
válasz
tupacamaru #16112 üzenetére
Biztos borosüveggel a kezében akart beszállni.
-
tupacamaru
veterán
válasz
Pickle Rick #16107 üzenetére
Valld be nyugodtan hogy részegen akartál zuhanyozni, nem szégyen az.
-
Winne
nagyúr
válasz
Svájcinéger #16110 üzenetére
Jó meccs volt.
-
Svájcinéger
őstag
Csak meglett az 5 BL siker ! De kurvára nem volt könnyű !
-
Svájcinéger
őstag
válasz
busman #16103 üzenetére
Nagyon szép. Gyereknek és felnőttnek egyaránt élmény. Bár én már nem vagyok az a nagy erdőjáró típus. A múltkor is egy nap után fürtökben lógtak rajtam a kullancsok, 10 felett már nem is számoltuk.
Tanker: garancia ? Biztosító ? A lakásbiztosítást érdemes átnézni, hogy mi van benne. A miénkbe még az is benne van, ha összetörik az akvárium. Nem is gondoltam volna. Más kérdés, hogy fizetnek-e.
[ Szerkesztve ]
-
Mappa
addikt
válasz
Pickle Rick #16107 üzenetére
azta kurva ez nem semmi .
garancia???? az üveg paravánra?
ez zománc kád?! ahogy nézem.. javítható házilag is, kapható ilyen zománc javító festék. nagyanyámnál ilyennel csináltuk meg a kád szélét mert a villanyszerelők nem bírták el a bojlert cseréléskor anno azt oda kurták a széléhez. kb. 4-5 cm csíkot tüntettük el vele.
ha szerelő akkor jó pár mátyás
-
busman
veterán
válasz
Svájcinéger #16102 üzenetére
Cuha völgye milyen? Valamikor jövő hónapban indulunk.
-
petiwr
senior tag
Sziasztok!
Valahogyan el lehet menteni MW3 ban szervert vagy hasonló pl high xp szervert?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- PlayStation 5
- Vitamin topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- MWC 2025: Mit várunk idén?
- Opel topik
- További aktív témák...
- Panasonic ToughBook CF-54 Katonai laptopok, i5 CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, LTE/4G, JÓ AKKU, W10, ÁFÁS S
- MINŐSÉGI gamer pc! RTX 3070 Ti/I7-9700K/32GB Ram/Noctua hűtés/ROG Z390 Lap/7db rgb venti
- Asus Zenbook 14 UM425
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 12700K 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG MSI650