- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LamaCube
addikt
válasz
tupacamaru #24099 üzenetére
Köszi!
-
LamaCube
addikt
válasz
tupacamaru #24097 üzenetére
-
LamaCube
addikt
Valakinek van rákötve a pc a tv-re? Fifa meg Mortal kombatozni jó lenne a gyerekkel. Összeraktam neki a gépet, de csak egy 19-es monitora van. Gondoltam rákötöm néha a tv-re. Csak egy hdmi kábel kell hozzá vagy valami más is? Gondolom a pc-n be kell állítani, hogy mire menjen a kép és a hang.
-
LamaCube
addikt
válasz
LackoMester #24091 üzenetére
Feliratosan már fent van az egész.
Bizarre
A sebészt én is nézem, teljesen jó sorozat.
V-paci
Nekem bejön, bár én elvont vagyok
-
-
LackoMester
addikt
válasz
LamaCube #24088 üzenetére
Vágom én, h. reklámból élnek, de miért metélnek szarrá, úgy egy filmet, h. még jelentek is kimaradnak a filmből a reklámok végett, na ez az ami nemtetszik.
Igen, már láttam, h. megvan a DaVinci pár része , bár én mevárom a teljes évadot. Igen, sajnos Starz elkaszálta a folytatást. -
busman
veterán
[link]A film amúgy eléggé béna,de ez nagyon jópofa.Craig jó fej...
-
LamaCube
addikt
válasz
LackoMester #24087 üzenetére
Sokan elfeledik, hogy a reklámokból élnek a kereskedelmi tv-k nem kap minden tv 100 milliárdokat közpénzből, mint pl. a nagy nemzeti hírmosó M1, na de ez már megint politika.
Ettől függetlenül van 1-2 jó műsor, amit érdemes nézni csak ezek későn vannak. pl. A Friderikusz új műsora elég érdekes. A szombati buli Balázzsal vagy a XXI.-ik század és Házon kívül, és ne feledjük a Showder klubbot. Ezek szerintem nézhetőek könnyed kikapcsolódást nyújtanak. Persze van sok rossz is, de mi a rossz? Mivel nézettséget hoznak erre van igény, mert nézik. Én azokat se bántom. Éppen ezért jó, hogy van 100 csatorna, mindenki megtalálja a neki megfelelőt.
Filmet, sorozatokat kimondottan csak tv mentesen.
Lackó már kint van a "Davinci fantomjai". Állítólag ez az utolsó évad.Bizarre
Már tolják a The leftovers 2-ik évadát is.
-
LackoMester
addikt
válasz
LamaCube #24086 üzenetére
Én nemtudom végignézni az ilyen műsorokat, meg ugye RTL, TV2 -se nézek, néha a híradót, de inkább olvasom a híreket. Nekem a TV csak sport és ismeretterjesztő csatikról szól. Oké néha nézünk az asszonnyal HBO- t, de az is olyan ratyi lett, h. lassan nincs normális film, igaz reklámmentes, mert ez a legnagyobb probléma, a tetves reklámok, amik végett szarrá nyírják még a filmet is.
-
LamaCube
addikt
Én meg pont a reggeli műsort hallgatom csak. A Vadon meg a Balázs két kretén, amit adnak magukból a "nagyközönségnek" elég megosztó, a Rákóczi meg csak úgy elevickél mellettük. Érteni kell a "humorukat" és az öniróniájuk fergeteges. A meló mellett teljesen kikapcsol.
Ismerősöm gyermekén nagyon sokat segített Balázs nem kis összeggel sajnos az életet nem lehetett megmenteni, de egy esélyt kapott. Mindketten rohadtul adakozóak és segítőkészek, persze ezt nem verik nagydobra.
A zenék amik a rádiókban mennek azok kritikán aluliak, de ízlések és pofonok. -
Mappa
addikt
válasz
Svájcinéger #24081 üzenetére
Ja én is utálom az összes ilyen reggeli műsorokat. Petőfi,class,musik..mindegyik egy fos. Ha nem ökörködik el az egészet azt mondom hallgatható.
Befelé juventust -ami most sláger rádió lett. jó kis retró zenék jacksontól kezdve a republicig minden.
Egyszer már tényleg lesz időm/lóvém azt bekerül az új fejegység, azt nem kell cd-ket írogatnom mint 10 évvel ez előtt
-
LamaCube
addikt
válasz
Svájcinéger #24081 üzenetére
+1
-
LamaCube
addikt
válasz
Svájcinéger #24078 üzenetére
Ja Balázs ajánlotta ma.
Már kölcsönzöm is
-
Mappa
addikt
válasz
Svájcinéger #24078 üzenetére
Nem. Indexen olvastam a cikket, hogy ott rendeztek bicajversenyt ahol Pablo lakott és ott linkelték a sorozatot.
Morning show-tol kiráz a hideg. Pár hete az Önindítót hallgatom reggelente Bochkorékkal, jobb témákat fognak meg..talán.
-
Mappa
addikt
Ezt a Narcos sorozatot valaki elkezdte, nézi? Pablo Escobar drokbáró életét feldolgozó sorozat.
-
SipiBcs
őstag
Olvasgattam, de jellemzően a HiperX Cloudot ajánlják.
Túl sokat nem akartam költeni rá, a Genius Fatalitije szépen szólt, 15 e most sok lett volna. Vettem egy Genius hs500ast az mm-ben dolgozói kedvezménnyel 6800-ért.
Azthiszem egy A4Tech ment szét, sajnáltam mert olcsó volt, de legalább szar.
-
Mappa
addikt
Mi a hiba???
-
SipiBcs
őstag
válasz
tupacamaru #24041 üzenetére
Széttört a fülesem.
Szerintetek mit érdemes venni a mostani kínálatból, de nem 30 ezer felett? Mindenfelé a HiperX Cloud-ot ajánlják, de nekem az drága must. Max 10 ezret szánnék rá, de kíváncsi lennék, hogy szerintetek mi a tutti. Hátha elcsábulok...
-
LamaCube
addikt
válasz
tupacamaru #24061 üzenetére
Ez volt tegnap reggel Balázsék reggeli műsorába. Fel is hívták, de nem vették fel.
-
tupacamaru
veterán
Mindíg érnek meglepetések....[link]
-
Mappa
addikt
Megint van PH! játék
-
busman
veterán
-
albert8
veterán
Akit érdekel esetleg pár jól elkapott pillanat az elmúlt évek fesztiváljairól, koncertjeiről, vagy érdeklődik a fotózás iránt, esetleg csak van kedve képeket nézegetni annak ajánlom ezt a pár albumot! Ha tetszik valamelyik kép kérlek szavazzatok rá! Rock 'n' Roll! Peace!
-
Mappa
addikt
Kalap
-
Mappa
addikt
válasz
tupacamaru #24036 üzenetére
Alfánál így csekkolják a vw diesel gate-et
sztem jól teljesít
-
Winne
nagyúr
Hohó, akartam már korábban mondani, többször volt már itt ugye pH-s verseny, amin mindig indultok és mondjátok, hogy tuti kamu. Namármost az egyik új kollegánk most nyert az utolsó ilyenen és most töltött ki először tesztet.
Köszönöm a figyelmet.
-
Winne
nagyúr
válasz
tupacamaru #24036 üzenetére
Szerintem nem volt neki.
-
Winne
nagyúr
válasz
tupacamaru #24034 üzenetére
Sokminden nem jött be belőle.
Ez volt már?
-
tupacamaru
veterán
-
Mappa
addikt
válasz
LackoMester #24032 üzenetére
+1 Albert
audio-technika, sennheiser, akg, jbl ha fejhallgató.
-
LackoMester
addikt
válasz
tupacamaru #24030 üzenetére
Meg ne vedd kategória.
Albertnek teljesen igaza van. -
albert8
veterán
válasz
tupacamaru #24030 üzenetére
Rossz ár érték arányú tinilehúzó piaci fogás
-
tupacamaru
veterán
Ezekről a Beats fejhallgatókról tudtok valamit? Hangminőség, egyebek?
-
LackoMester
addikt
Majd valamikor Decemberben a 2 ünnep között meglesem, várós nálam is.
-
busman
veterán
[link]
Megvan a jegy... -
Mappa
addikt
41.0 Firefox alatt (más böngészőt nem néztem)
Gmail - ha jön egy levél csatolmánnyal - kép,pdf stb és megnyitom majd ha bezárom, kifagy a gmail levelező. Nem lehet semmire sem kattintani, csak a F5 segít.
Ti is tapasztaltátok ezt a jelenséget? Win7 és Xp alatt is beoffol.
-
Winne
nagyúr
-
Mappa
addikt
Sírok passza meg
-
Mappa
addikt
válasz
Svájcinéger #24014 üzenetére
Ez a hajónaplózás nálunk is ment bent. Sokan torrenteztek, lassult a net mert nem értő kollégák csak rántották le a hd filmeket teljes sávszélességél (legalább korlátozást állítottak volna be) így hamar lebuktak. Azt mentünk és gyalultunk le minden gépről mindent ami nem a munkához kellett. Jöttek is sírni, hogy családi fotó/videó stb. miért törültök NAS-ról. Mondom mert nem otthon vagy angyal bögyöröm
1 hetet adtunk hogy mindenki elvigye a szarságait. Sokan tojtak rá. Na ez után jött a naplózás ami hála az égnek, már elcsendesedett. Pár éve arról is kellett feljegyzés, hogy mikor dugtam fel egy vezeték nélküli fejhallgatót töltőre és mikor vettem le. bullshit!
Ez hidegrázás
-
Mappa
addikt
válasz
Svájcinéger #24012 üzenetére
Ugye? sokat internyetezek ám
-
Mappa
addikt
Kicsit érdekesen reagálta le... Jó hogy fel nem borult a marhája
-
Mappa
addikt
[link]
1:25 nél mi a tök van ??? nem látok semmit csak üvölt. -
Mappa
addikt
válasz
Svájcinéger #24005 üzenetére
Már lassan fél éve nem BÖF4-eztem. BÖF3 megy nálam csak, teljesen vissza álltam erre.
Úgy vagy Te a sorozatokkal mint én a SSD-vel. Kéne már kéne már de sose lesz ebbűű semmi
Én sem nézek most semmit. Breaking Bad után totál leálltam mindennel. Ha meg tv előtt punnyadok betolok pár Family Guy-t azt kész
Jóbarátokat fogom elkezdeni elejétől egy szép napon. Örökzöld.
-
Mappa
addikt
válasz
Svájcinéger #24002 üzenetére
Akkor marad a böfögő.
-
LackoMester
addikt
Egyébként csak éppen ezért DropZone módot toltam, a lépegetők irgatlan erősek, esély sincs ellenük csaj Jet- tel. Tegnap toltam 1 órát, és igen már untam, bár ha csapatban tolnák biztos más volna a helyzet, a terep kidolgzottsága szép, bár a fegyverek elég csúnyát mutatnak, ja és a sebzés, na az is nagyon érdekes.
Tegnap adtam akkor fejest a sniperrel mint a pinty, előtte meg ugyan olyan lövésért semmi, pedig teljes életű eberkét találtam el, szóval érdekes.
A beállításokat hagytam auto- n , most megkéne néznem mi is az, de olyan 150 FPS körül mutatott az AB, szóval nagyon szépen futott. Ha lesz időm kipróbálom majd Ultrán is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honda topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple MacBook
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W