- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winne
nagyúr
Aki nem olvas BF topicot: [link]
-
albert8
veterán
válasz
tupacamaru #15896 üzenetére
Dehogynincs, monnyad csak.
-
tupacamaru
veterán
válasz
Svájcinéger #15894 üzenetére
Nem hiszem.
Nincs valakinek nem valós Facebook-ja? Még egy embert kellene meghívnom a játékba és kapnék egy bömöst érte.
-
albert8
veterán
válasz
Svájcinéger #15894 üzenetére
Egész jó a world, szóval nehéz megunni.
Most én is gridezni, meg metrózni, meg bio, meg larázni fogok ajajjj.
-
Svájcinéger
őstag
válasz
tupacamaru #15892 üzenetére
Remélem már megunod lassan az NFS-t.
-
LackoMester
addikt
válasz
tupacamaru #15892 üzenetére
Számkivetett alapmű
, bakker még ha fizetnének se tudnám még 1x végignézni, hát a Legenda szerintem sokkal jobb. Persze teljesen más a 2 film története, max. abban egyezik, h. dráma jellegű mind2 film.
Norbi
A Road film, hát maradjunk annyiba, h. többet vártam, semmi extra. -
Mappa
addikt
válasz
Svájcinéger #15888 üzenetére
Pedig nagyon jól fogja meg a témát és építi fel rá a sztorit. meg jól játszik benne W. Smith is
. Rohadt nehéz lehet úgy játszani, hogy a filmben 80% hót egyedül van egy színész. Ott a 'Számkivetett' Tom Hanks zseniális múvi és a sztori egyszerű mint a faék, mégis magával szippant.
Majd most lesz még egy W. Smith film a fiával játszik benne. 'A föld után'
sztori egyszerű de még jó lehet. itt is két személyre van kihegyezve a történet... ami vagy szar lesz vagy nem
-
Winne
nagyúr
válasz
tupacamaru #15883 üzenetére
9 rongy lesz ez a sz@r? o.O
-
Mappa
addikt
válasz
tupacamaru #15883 üzenetére
Teljesen jó
-
Mappa
addikt
válasz
Svájcinéger #15881 üzenetére
még jó, hogy Te vártál túl sokat tőle
alapjába véve én rühellem a zombis filmeket de ezt tetszett. sőt a tegnapival együttvéve már 3x láttam.
egyedül az nem tetszett benne, hogy a zombikon meg a város részletein - ez a kietlenség stb. nagyon számítógépes szét effektelt.még a World War Z-re leszek kíváncsi Brad Pittel
-
Mappa
addikt
válasz
@rglaaf #15877 üzenetére
utána meg volt a "Legenda vagyok" az meg jó film
tupacamaru - jó pár dolgot vettünk már innen a kollégákkal: 40% haszontalan kütyük. de pl. amit írsz, fél áron jó lehet. tableteket nézik itt családos kollégáim a gyerekeiknek. vagy ilyen kerti dekoráció világítós fényfűzér stb. stb. sok minden van.
kíváncsi vagyok arra a 40.000 termékre.
-
Mappa
addikt
-
Winne
nagyúr
válasz
Svájcinéger #15873 üzenetére
Nem tudom, mert B1zarre bepudingolt.
Elvileg ment amúgy.
-
Winne
nagyúr
B1zarre hol vagy ma is?? Szedd magad összefele!
-
Mappa
addikt
válasz
Svájcinéger #15869 üzenetére
úgy is kevertem volna valami teszkós kólával
-
Mappa
addikt
válasz
Svájcinéger #15862 üzenetére
szarás előtt biztos
megvoltam annyi is
igazából lehet több is mert itthoni mérleg azt írta ki hogy Srt 1 ami nem tudom mit jelent hülye digitális 130ig mér
mert ha Err írt megértem, így bementem Media Marktba január vége fele és ott megmértem magam. bakancs téli kabát farmer pulcsiban voltam ott 147
köszi Lama
- hát ha nincs kaja akkor nincs kaja. de valahogy mindig megoldom. hát gyúrás az volt már 2004-2007-ig. akkor betegség 2007-2009 között pauza ekkor volt -24kg fogyás is. utána vissza, de csak tilitoli. majd 2012 óta semmi. még csak szinten tartás sem.
voltaképp ezt az utolsó 2-3 évet bánom a legjobban. hihetetlen mekkora módon be tud lustulni az ember. de most jó úton vagyok ismét.
-
LamaCube
addikt
válasz
Svájcinéger #15865 üzenetére
-
LamaCube
addikt
válasz
Svájcinéger #15862 üzenetére
Matek megy még???
ha most kb. 120 és 27-et fogyott, akkor 147 volt.
Mappa
Minden elismerésem a tiéd.Szerintem most ne a gyúrásra menj, mert az ízületeidet kicsinálod. Helyes étkezés /nem azt jelenti, hogy korgó gyomorra vizet iszom, meg 1.5 liter tejjel megelégszem/, mert gyorsan a gyomrod is tönkre megy.
-
LamaCube
addikt
Bassza meg az a jó kú....
4 hónapja minden nap melózom a héten 12 óráztam ma is 10 órát melóban voltam és holnap lesz egy szabad vasárnapom, ami az elmúlt időben nagy kincs. Játszanék egy kicsit, erre ez a szemét fostaliga, fingtokájú, gecinyelő, szarmadzag, ea gennyláda kidob vagy fel sem enged. Hát dögöljön meg az összes buzernyák, aki ezt nem tudja javjtani
-
LamaCube
addikt
válasz
Pickle Rick #15855 üzenetére
"Senkiházi???" Hát ennyire enyhén nem tudnék fogalmazni.
Bizarre
Reggel nem te tekertél 5.35 fele a francia-hegy lakópark felé?
winne
-
Winne
nagyúr
-
Winne
nagyúr
válasz
Pickle Rick #15855 üzenetére
Az első 5 percben nyerték meg.
-
albert8
veterán
Hajrá GYŐR!!!!44!!4
Nézitek a meccset? -
Mappa
addikt
folyadék megvan
naponta 3 liter tuti. bent melóhelyen 8 óra alatt eliszom két 1,5l vizet.
jelenleg sem tudok már sokat enni. 1. lassabban eszem 2. kb. 1 hét után úgy összeszűkölt a gyomrom. hogy egy tányér levestől eltelítődöm. ha nincs kajám egy napra akkor azt szoktam, hogy veszek 1 liter vagy 1.5 liter tejet és azt iszom egész nap. simán elvagyok így.
az inzulin szintem is beállt úgy 2 hét után. (nem vagyok diabéteszes vagy ilyesmi) csak voltak olyan hirtelen pillanataim, na most ki tudnám falni a hűtőt. na ez pl. megszűnt. cserébe viszont korog a gyomromde arra egy pár deci víz azt kész.
nálam is ennyi a bicaj, semmi extra 18 sebességes váltóval, mai napig teszi a dolgát. tekerem, menjen kész. csak ahogy faterom felhozta a témát és néztem utána ennek.hát ledöbbentem az árakon.
mondjuk egy komplett gumicsere lehet kellene az enyémre is mert még az eredeti 10en akárhány éves van rajta, ilyen nagy barázdákkal terep feeling gumi. -
Winne
nagyúr
válasz
albert8 #15850 üzenetére
Izmot nehezebb felszedni? Lehet. Izmot nehéz felszedni? Nem. Egy héten háromszor gyurmákolsz valamit és jön akkor is, ha csak fehérjedús, vagy energiaszeleteket eszel, aztán ahogy fogy a zsír és aktívabban nekiállsz edzeni, figyelsz arra mit eszel, akkor nem a zsír fog visszajönni. Zsír attól lesz, hogy felesleges kalóriákat viszel be és nem mozgod le.
-
Winne
nagyúr
Én ha nagy tömegű lennék és fogyni akarnék, akkor biztos keveset ennék, sokat innék és sokat mozognék, még akkor is, ha már semmi energia nem lenne. Fehér liszt off, tészták off, 200 forintos energiaszelet elég 2 egy napra meg vmi kis szilárd kaja. Eleinte nehéz lenne, aztán összeszűkülne a gyomor és a szükségletek is lecsökkennének.
A bicajom én is fel akarom újítani, semmi extra, csak tekerem és menjen. Kell rá komplett első-hátsó kerék, egy monoblokk és talán két normális pedál. Ez kb 20k, de ennyiért már majdnem veszek használt profibb alapokkal rendelkező bringát.
-
Mappa
addikt
válasz
Svájcinéger #15843 üzenetére
120kg környéke (április 30.) ... cél a 100 kg ami kurvára nem tudom hogy fog összejönni a magasságomhoz. + erős csontozatom is van. de most ezt belőttem az agyamba csak ez lebeg előttem semmi más. kardió kardió kardió. sok alvás
piázást is visszafogtam, havonta egyszer van pocsolyázás, vagy nem.
száraz edzés lenne ha visszamennék. abszolút nincs keret most vitaminokra fehérjékre táp.kieg.-re.
-
LamaCube
addikt
válasz
Svájcinéger #15843 üzenetére
A creatin az vízlekötő, így csak felpuffadna. Nagy gratuláció a -27kg-hoz.
Egyébként pár tízezer forintból fel lehet újítani egy régi bicajt is. Lásd az enyémet 13 éves, múlt évben újítottam fel kb. 35-40 ropiból. Azóta belement 1900 Km. Kb. 3 hete azzal járok dolgozni napi 12-14 km.3 hét alatt 200km. Persze úgy, hogy minden nap dolgozom.
Bizarre
Alapmű.
Sajnos a jó öreg Tunyogi se él már.
Éppen néztem facen, hogy Tanker 36000 forintot képes kiadni egy fos balaton sound vagy mifaszom drogbulis tucc-tucc zenés baromságért. -
@rglaaf
veterán
P Mobil-t csipi itt valaki?P.Mobil - Kétforintos dal legjobb
-
Mappa
addikt
válasz
albert8 #15839 üzenetére
gondoltam megnézem már a kerékpárokat még is mennyit kóstál valami egyszerű MTB
100k alatt alig van
ez gondolom magától megy ?!
GT Force Carbon Pro 2012 istenem 1.5m Ft... nem normálisak
hihiiijáá van 2 millióért is
gondolom van hozzá extraként parkoló asszisztens rendszer meg, klíma. amúgy jól néz ki tiszta crysis canga GT Fury Carbon World Cup 2012
-
Mappa
addikt
válasz
Svájcinéger #15836 üzenetére
azaa
illetve csökkentett szénhidrát tartalmú válogatott liszt félék és no cukor
január óta -27kg
most semmi gyurmázás mert azt nem tudom úgy csinálni, hogy szinten tartok. akkor arra ott a fekvőtámasz. inkább kardió: kocogás. meg most nyaggat fater, hogy vegyem meg a bicaját mert neki kell új LOL. itt a jó idő azt menni kell tekerni... csak annyira kevés idő jut mindenre baxa meg. mit nem adnék ha lenne vagy fél év szabim
Xander - ja akkor sry. azt hittem 2-ed van... de hogy érted ha lenne egy rev.2. is ? két géppel nyomulnál már vagy mi ?
-
Mappa
addikt
válasz
Svájcinéger #15834 üzenetére
nem iszom én ennyit vazze!
belesít a tömény! azt akkor oda a diéta
de tényleg nem látok "normális" házat az adatlapodon
-
Mappa
addikt
válasz
Svájcinéger #15832 üzenetére
nem látok normális házat az adatlapodon
-
Mappa
addikt
válasz
Svájcinéger #15829 üzenetére
például?
-
Winne
nagyúr
válasz
Svájcinéger #15829 üzenetére
Arra gondolsz, hogy betelt és van másik topic már?
-
Svájcinéger
őstag
Hihi ! A BF3 topicban sem Új, sem Válasz fül nincs, csak privát.
Itt meg van.
Mappa & Xandi: vehetnétek már valami normális házat is.
-
Mappa
addikt
próbálok minden cuccomra vigyázni (egyes dolgokra talán már túlzottan, néha hülyének néznek már kollégáim, mit takarítok annyit a melóhelyen is...aztán csak lehet ők az igénytelenek
mind1 )
ebből kiindulva a házikó földön van láb alatt így nem mondom, hogy sérülésmentes de rendszeresen ki szoktam takarítani kívül belül
plusz egy két pattintó már elhajlott elöregedett, és ez által le tört. stb.
+ matt feketére kifújtam belül a nyáron
egy két venti le van cserélve rajta, ezen kívül van olyan - még gyári venti, ami ment kb. 10 percet. doboz már nincs meg
viszont!!! amit házikót kinéztem Corsair 500R (feketében) videó
keskenyebb mint a mostani. illetve van két oldalán kitüremkedés de nem találtam semmi leírást róla, hogy úgy értendő a 206mm vagy nélküle(nyilván úgy) mert CM690 213 mm széles. a batár cpu hűtő meg épp hogy elfér, ahogy így belenézek az oldalán.. necces.
a ház amúgy nagyon bejön
jó szerelhetőség, kábel elrejtésre tökély ami első szempont nálam, nem a szellőzés, mivel ha az gyatra módon van megoldva akkor lehet a gépbe 10 venti is, nem lesz jó szellőzése.
albert8 - a tiéd pure edition az már a rev. II. széria, nekem még az első van
-
Mappa
addikt
CM690 házikó mennyit érhet szerintetek? 5k ?
-
Mappa
addikt
lehet MW2 kellene de félek ott is elszaporodtak a csalók.
-
Svájcinéger
őstag
Mi a faszom van már megint ? 12:0-nál kibasznak vagy mi ?
-
Mappa
addikt
válasz
Svájcinéger #15809 üzenetére
noh COD2 ennyi volt
le is szedtem gépről
1 kör alatt 100% hogy találsz 2 wh-sat, nem szoktam rámondani az emberekre, hogy csal de itt ugye van kill cam és hát az elárulja.
über mankiság megy ugra bugra fejesek, úgyhogy hanyagolom ezt is. 1 óra alatt elment a kedvem az egésztől
katasztrófa
-
Mappa
addikt
válasz
El
de xfire kuka nálam. Ütközik a Steam-el és hiba üzenet fogad ha rá megyek - egyáltalán a játék indításra is már jön a hiba üzi xfire-en belül. Steam-ről jó
Egy szerverre mentem fel only toujane only rifle
letöltött kb. 1-2 MB-ot utána már ment is a meccs. 1 kört toltam aztán léptem aludni. Filtert állítsd be a szerver keresőnél, pl. üres szervert ne dobjon be. Talált vagy 50-60 szervert és volt amelyiken ilyen 40 fő is volt. De nagyon furi - shiftet folyton nyomtam a gyors futásért
azt semmi, puskatus csapás lett az eredménye
SipiBcs - Valami gubanc lesz ezzel 'az új' xfire-vel
vagy legalábbis nem tudtunk rá jönni tegnap Svájci Úrral. A Server Browser felirat meg alapból piros, egyáltalán nem tudtunk szervert keresni. Látja a feltelepített játékokat is a xfire de semmit nem talál... még a BÖF is benne van de ott is piros a kereső. COD4-nél is az.
-
SipiBcs
őstag
válasz
-
Mappa
addikt
válasz
Svájcinéger #15804 üzenetére
huh ez a cod2 azért nagyon más
de jó!!! felelevenedtek bennem a régi szép idők
-
Mappa
addikt
válasz
Svájcinéger #15804 üzenetére
dettó 80% járok
-
Mappa
addikt
válasz
Svájcinéger #15799 üzenetére
az részemről gazdaságtalan, első körbe ellőném az összes bogyót
(tapasztalat)
ezt a BÖF-öt meg mindjárt letörlöm a 'csába
Új hozzászólás Aktív témák
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Még egy One UI 8 béta a végleges előtt
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobilinternet
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- További aktív témák...
- DDR5 RAMOK
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max