- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mappa
addikt
válasz
Svájcinéger #15198 üzenetére
Ne!! neeeem egy szóval nincs erről szó
De nem is beszélek már piáról...még a végen megunjuk
-
Svájcinéger
őstag
Mi falun nem pezsgővel menőzünk !
Én nem tartom sokra. Nem azt mondom, hogy nincs közte finom, mert van, de sohasem tartozott a kedvenceim közé. Csak röhögni tudtam, ha nálam idősebb "komoly vállalkozók" pezsgővel menőztek és lenézték az egyszerű embereket, akik csak pálinkát, sort vagy bort isznak.
-
Mappa
addikt
válasz
Svájcinéger #15196 üzenetére
Kölöknek kölök pezsgőt
-
Mappa
addikt
válasz
Svájcinéger #15194 üzenetére
még csak pözsi pukkantás sem volt ? ejjhhh má nooh
-
tupacamaru
veterán
válasz
Svájcinéger #15190 üzenetére
Megnyertük az uccsót megint.
-
Mappa
addikt
válasz
Svájcinéger #15190 üzenetére
Isten Éltessen Svájci Úr !!!! torkod ne maradjon szárazon
nyíljon az eperfahordóban érlelt folyékony kuriózum
-
LamaCube
addikt
Köszi a játékot Bizarre és Tanker!
Nekem tetszik ez a ctf, csak kevés az időm
-
Svájcinéger
őstag
Köszönöm Mindenkinek !
-
LackoMester
addikt
Boldogat Norbi.
-
albert8
veterán
válasz
Svájcinéger #15182 üzenetére
Boldogat Angel!
papa
-
Rusher
őstag
válasz
Svájcinéger #15182 üzenetére
Isten éltessen mindenkit akinek mostanában van/volt
Nekem sincs fészbúk így nem látom, de csak emiatt nem is lesz....
Winne Vótmá..
-
LamaCube
addikt
Isten éltessen Angel!
-
Svájcinéger
őstag
válasz
Lankadatlan #15180 üzenetére
Köszi Kisfiam !
-
Winne
nagyúr
válasz
tupacamaru #15172 üzenetére
Egy pali felrakott egy Asus kártyát 6 kiloért, én meg beírtam annyit, hogy "mindenféle üzletrontás nélkül mi a különbség és egy linket, ahol az új 420e volt átszámítva újan". Ennyi volt.
-
Lankadatlan
tag
Isten éltesse az én Após Pajtásomat nagyon sokáig!!!
Boldogot Angel
-
tupacamaru
veterán
válasz
Lankadatlan #15175 üzenetére
Nézd meg még egyszer, másodikra már sokkal érthetőbb.
-
Mappa
addikt
egy vga meghalását mi jelezheti ? tudom fura kérdés, de nálam még vga nem halt meg.
szétesik a kép, színek meghülyülnek, fagyás stb?
-
Lankadatlan
tag
válasz
nekem kicsit ellentmondásos film volt. jópárszor a fejemhez kaptam, hogy ez most miért is így van?? de leginkább a film első 1 órája az ami csöppet zavaros, de összességében nem rossz film!
-
Mappa
addikt
válasz
most szedtem le én is, kíváncsi vagyok rá
-
albert8
veterán
válasz
Már csak az lett volna a pojén, hogyha mobal rakja ki.
-
tupacamaru
veterán
Kinek szóltál már be Winne, mutasd!
Jó film ez a Felhő Atlasz, már háromszor megnéztem és a szinkronok is nagyon ott vannak, profi munka szerintem.
-
tupacamaru
veterán
válasz
Svájcinéger #15170 üzenetére
Akkor hajrá!!!!!
-
Svájcinéger
őstag
válasz
tupacamaru #15169 üzenetére
Azt hittem ezzel.
-
tupacamaru
veterán
válasz
Svájcinéger #15168 üzenetére
20 fejes kell a feloldásához pisztollyal.
-
Svájcinéger
őstag
M1911 S-TAC-ot miért nem tudom beválasztani ?
-
albert8
veterán
Ezt kaptam:Game disconnected: you were kicked by an admin. Stated reason: {playername} has been kicked for killing! Flagrun only!
Ez mi a fenét jelent? -
LamaCube
addikt
válasz
Pickle Rick #15164 üzenetére
Ez így igaz
, de a kampányban lesz mire verni a mellüket
-
Pickle Rick
senior tag
Hát én kurva sokat köszönhetek szüleimnek, hogy nekem is meg nővéremnek is lettetek egy-egy lakást az induláshoz. Én kicsit fordított helyzetbe vagyok most. 23 évesen nekilendülök a full önálló életnek. Eddig nagyon élvezem, de látom, hogy a mostani fizetésemből egy forintot nem fogok tudni félretenni. Az biztos, hogy én most itt ragadok ebben az országban, bár egyelőre itt Pesten úgy érzem van még lehetőség jó munkahelyet találni. Persze ha jön egy jó ajánlat külföldről simán belevágok, csak jöjjön
.
Lama: Az önkormányzatok eladósodásához annyit, hogy majd csak most fog bedurvulni a dolog. Érden 75%-át átvállalta az állam az adósságának, csak az a bibi benne, hogy ezután leveszi a kezét az önkormányzatról és mindent saját erőből kell fizetnie a városnak, ami kb lehetetlen. Csomó olyan szerződése van ami 2014-15-re átnyúlik, milliárdos költségek és ezt nem fogja saját erőből fizetni, uh itt totális csődök lesznek, figyeld csak meg.
-
Raidon
őstag
-
Mappa
addikt
cigire meg alkoholra legyen pénz, azt kész.
-
LackoMester
addikt
hmmm....mifelénk is elég nehéz a helyzet, főleg, h. az asszony Gyed- en van, bár ha minden sikerül visszamegy félmunkaidőbe dolgozni, a Lackó gyerek meg bölcsi. Ami ugye maszek ( napi 8 Euro ), de más nincs. Még igy is jobban jövünk majd ki.
Egyetlen egy szerencsénk van, nincs kölcsön, mert akkor nemtudom mi lenne.Nekünk sokat segitettek a szülők, meg ugye azért volt egy kis ( elég ) spórolt pénzem is azokból az időkből amikor még lehetett keresni.
Kocsink ( még ) nincs, ha kell kölcsönkérem apámtól, bár, Ők hamarosan falura költöznek, szóval venni is kéne valamit, de egyellőre nincs miből, vagyis lenne, de tartalék nélkül nemlehet létezni.
Szóval igy vagyunk mi, itt Felvidéken 2013- ban, csak egészség legyen, a többi majd valahogy lesz. -
LamaCube
addikt
Persze én is a szülőknél laktam az asszonnyal évekig, de miután megszületett a gyerek már kevés volt az egy szoba három embernek. Mondjuk az az 1 szoba 25m2 volt most meg egy 47-es lakásba vagyunk
. Nekem annyit tudtak segíteni a szülők, hogy egyáltalán nem kellett fizetni rezsit.
Én már beletörődtem a sorsomba, végül amit szeretnénk és elérhető cél az életbe azt meg tudjuk venni.
A gyerekemet már most arra nevelem, hogy irány külföld és én nektek is ezt tanácsolom, hogy amíg nincs család addig lépjetekTi tudtok legalább angolul az már fél siker.
Nem lenne gyerek már itt hagytam volna ezt fostaliga országot és totál nem lenne honvágyam. Persze a rokonok hiányoznának, de pl. németből hazajönni havonta egy hétvégére nem nagy pénz.
Én itt mo-on nem terveznék semmit a helyetekbe. Gondolok itt a fiatal gyerekmentes tagokra.Én az egész apparátust és nem lenne lelkiismeret furdalásom az tuti
-
Winne
nagyúr
válasz
tupacamaru #15153 üzenetére
Az ember így gondolkozik egyértelműen, hogy soha többé hitelt felvenni, de manapság elég nehéz anélkül. Én még előtte vagyok, nincs sok lehetőségem, gyűjtök amíg csak tudok és inkább lakom a szüleimmel még 30-hoz közeledve is, mert így tudok félretenni. Ti külön éltek, tudjátok jól, hogy mennyit elvisz egy háztartás, na én most azt tudom félretenni és csak a minimálisat költöm, hogy legalább azt érezzem, nem a semmiért dolgozok. Érdekes helyzet ez, az ember nem tudja hogyan lesz később, merre van tovább és így nem szabad nagyon beleugrani semmibe.
Az autómat letudom lassan, jövő májusban ha jól emlékszem, akkor egy gonddal kevesebb, 40 megmarad havonta, ha ugyanígy haladunk és nem lesz semmi baja, amire komolyabban költeni kell, mellette 3 lakástakarékot rakok 60e értékben és teszek félre amennyit bírok, így legalább valami célom és tervem van a jövőmre vonatkozóan, amit a "hőn szeretett" államunk folyamatosan csak nehezít még jobban.. Hiába teszek félre, az értéke folyamatosan romlik. Nem követem a politikát, mert csak idegesítene, de ezt a kancsal nyomorultat én is kilőném egy barrettel...
-
LamaCube
addikt
válasz
tupacamaru #15153 üzenetére
Erről írtam az előbb
Úgy értettem, hogy rohadt nagy büntető kamat van, ha teljes kifizetést választ az ember a forinthitelnél, akkor érdemesebb lett volna a chf hitelnél ezt megtenni, persze akkor nem tudtad, ha jól értettem. Persze, ha van rá keret még így is megéri kifizetni ez nem vitás.
A hitelről meg annyit, hogy sajnos máshogyan nem jut az átlagember lakáshoz itt magyarországon.
Nézzük meg a diákhitelt is... még nem is dolgozik a szerencsétlen, de már hitelt vesz fel... -
tupacamaru
veterán
válasz
LamaCube #15150 üzenetére
De az, megmondom miért. Most jött az értesítő a tavalyi befizetésről. 3 milka 15 évre, mi is a CHF-et váltottuk át. Fizettük egy évig és mos 2,9-nél tartunk úgy hogy 4-500K-t befizettünk. Szerinted? Ez úgy jön ki hogy a 3 milkára rájön a kamat, így 3,4 lesz az éves kamattal, betolsz 500K-t, lesz 2,9 a hiteled. A következő évben 2,9-re rájön az éves kamat és így lesz mondjuk 3,3....és így tovább. Ezért jön ki több száz%-os kamat a végére. Magyarul az első évben elbuktam már kb 400k-t, ezért szeretném minél előbb visszafizetni, és soha többet hitelt felvenni.
-
Mappa
addikt
válasz
LackoMester #15148 üzenetére
hát szépen összeállt a lista,köszönöm. ezzel sztem nyár végig elleszek.
-
LamaCube
addikt
válasz
tupacamaru #15149 üzenetére
Jah kérem, aki tőzsdézik
Sok sikert hozzá
Mondjuk forinthitelt végtörleszteni az nem nagy biznisz -
LackoMester
addikt
Ne egypár 2. VH film amit nembiztos, h. ismersz. Értékelném is, ha szabad.
:
10 -es.Különitmeny ( közepes )
Sahara ( nagyon jó )
A neretvai csata ( közepes )
A remageni hid ( közepes )
Navarone ágyúi 1- 2 ( jó, a második rész közepes )
Hart háborúja ( jó )
Kémek a Sasfészekben ( nagyon jó )
Memphise Bell ( jó )
Nyugaton a helyzet változatlan ( közepes )
A sas leszállt ( jó )
Piszkos 12 ( ebből van sorozat is, de nagyon gyira sikerült ) (jó )
A hid túl messze van ( közepes )
A halán 50 órája ( jó )
Piszkos osztag ( jó ) kb. ennyi. -
LamaCube
addikt
válasz
tupacamaru #15146 üzenetére
E szerint a logika szerint, akkor évekig rohadt veszteséges volt a bankoknak a chf hitel... Akkor miért is adták ezeket a hiteleket? Kinek érdeke a forint gyengülése? 3 napja volt kuszaszemű bácsi az mnb élén és a forint azonnali mélypontra süllyedt. Dilettáns egy banda
Akkor leírom számszerűen. Felvettem 2005-ben 3.8 millát. 20 évre forinthitelben. Az igaz, hogy a törlesztőm fix 37000 ropi. DE...mire visszafizetem, majdnem 9 millát fizetek vissza. kb. 230%-os kamat. Ellenben, ha chf-ben vettem volna fel az igaz, hogy most lenne 60 ropi a törlesztőm, de még így sem értem volna el a 8 millát a végére.
Számold majd ki, hogy mennyibe fog fájni a forinthiteled a végén. Persze erről kussolnak az illetékesek.
Elárulom az egész arra ment ki, hogy a képviselő "uraknak" legyen lehetőségük 180 forintos rögzített árfolyamon végtörleszteniük. A kis ember úgy se tudja kifizetni max. forintra átváltani, ami évi 6.5%-os kamatra ad. Könnyen kiszámolható, hogy szinte 200%-os kamat van a forintos hitelen.
A másik nagy csavar, hogy az önkormányzatok is chf-ben adósodtak el, de a mi királyunk eltörölte a nagyvárosok adósságát, hogy azt majd szépen ránk terhelje, ahogyan szokás. Minden politikus egy gerinctelen féreg, de ezek a patkányok, amit művelnek az már vérlázító.Ez akkor lett volna igazságos, ha nem forinthitelre kényszerítenek, hanem te is ki tudtad volna fizetni, magyarán végtörlesztettél volna. De ez csak azoknak adatott meg, akiknek simán meg volt a zsebében az az összeg.
-
tupacamaru
veterán
válasz
LamaCube #15145 üzenetére
Nincs itt semmilyen nagy harc ellene, legalábbis én átváltottam tavaly a miénket forintra. 55-60k helyett most csak 36k-t kell fizetni. A legújabb kipattant botrány az ezzel kapcsolatban hogy a svájci hiteled úgyanúgy forint hitel. És akkor most sejted hogy a két-három szorosára nőtt törlesztőrészlet mekkora haszon is a banknak. Már ha tényleg így van.
-
LamaCube
addikt
Ugyan már... Elég annyi, hogy echo tv
Nekem is most járt le az autóról a chf hitel és tisztában voltam vele, hogy az árfolyamváltozást nekem kell kifizetnem. Nem tudom mi ez a nagy harc ellene. Bezzeg arról nem ugatnak, hogy a lakásra a forinthitelem még ezzel az árfolyammal is többe van, mintha chf-re vettem volna. És kinek adnak végtörlesztési lehetőséget???? Hát nem a forinthiteleseknek, hogy ba...ák meg a jó k...a anyukájukat.
Remélem jövőre lógni fog az összes geci a parlamentből és valamelyik ország bekebelzi magyarországot, bár ki a tökömnek kellene ez a romhalmaz a sok birkával
Na, de ne politizáljunk, mert az tiltott.
-
Mappa
addikt
válasz
Svájcinéger #15138 üzenetére
na, akad továbbra is ... levettem a tuningot de úgy is. marad a rendszer újrahúzása
vagy eladom a picsába azt veszek valami apple gépet
-
tupacamaru
veterán
válasz
Svájcinéger #15142 üzenetére
Az lesz az.
-
Svájcinéger
őstag
válasz
tupacamaru #15140 üzenetére
Ez is valami indián film Szandokánról és egy tigrisről ? Bár ezzel megsértettem rézbőrű testvéreimet. Jó lesz indiainak is.
-
albert8
veterán
válasz
tupacamaru #15140 üzenetére
Élég érdekes igen, főleg, hogy nem is sejtettem mi lesz és ráadásul össze is kavart a végére.
Nekem tetszett. -
tupacamaru
veterán
A Die Hard az n-edikent ne nézzétek meg, siralmas, ötlettelen, az eddigi részeket mélyen alulmulta. Viszont megelőzte a Cobra 11-et az összetört autókat tekintve. A Pi élete viszont egész jó film, pedig nagyon szkeptikus voltam vele kapcsolatban.
-
Mappa
addikt
válasz
Svájcinéger #15136 üzenetére
jaj már....
na hát ez az. nekem is vígan szaladt, most feltettem újból a vga driver-t, ki próbáltam egy tdm alatt. ne tűnt fel, hogy akadna, de már lehet bemesélem magamnak, hogy hátha megjavult közben mégsem
-
Svájcinéger
őstag
válasz
tupacamaru #15130 üzenetére
Nem volt nehéz dolgod, hogy kiléptem.
Akartam kérdezni, hogy hoztuk-e a meccset. Elég szépen fordítottunk a semmiből, de nem volt kedvem megvárni még az 500 ticketet. Bírom amikor ketten megindulunk tankkal vagy IFV-vel. Tegnap az uccsón szemből lefoglaltad a BMP-t, én meg sunyi módon oldalba kaptam. Nem volt esélye. Nem csodálom, hogy Neked is tetszik A halál 50 órája, mert Te is tanknoob vagy a böfögőben.
Winne: nem tom Winnie. Nekem is van kocsira is plusz a házra is, pénzintézetnél dolgozom, de egyenlőre nehéz elképzelni. Meglátjuk.
-
Winne
nagyúr
Aki követi a híradókat és a politikát az mondja már meg, hogy ebből lehet-e valami, vagy csak megint híres akart lenni vele valaki...
-
Winne
nagyúr
válasz
tupacamaru #15130 üzenetére
Látom már nektek is egyre jobban megy a járművezés.
-
tupacamaru
veterán
válasz
Svájcinéger #15129 üzenetére
Az utolsón lezúztam őket: [link]
-
tupacamaru
veterán
válasz
Svájcinéger #15116 üzenetére
A halál 50 órája az tényleg az.
A Letters from Iwo Jima-t nemrég megnéztem újra, megmondom őszintén jobbra emlékeztem.
-
Mappa
addikt
na manuálisan letöröltem a BÖF-öt mert csak úgy uninstallálni sem lehetett
most csurog lefele a 20 GB +majd a többi dlc. ha most sem javul meg és marad ilyen darabos akadozó akkor én BÖF3-at befejeztem sztem. el nem tudom képzelni mi a fene baja lehet
-
LamaCube
addikt
-
LamaCube
addikt
Boldog születésnapot Tanker!!!
Mappa
Jó 2vh film a Levelek Iwojima-ról vagy mitököm. Japán oldalról nézi a történteket.
-
Mappa
addikt
válasz
Svájcinéger #15116 üzenetére
most csend és nyugalom...
-
Mappa
addikt
válasz
albert8 #15117 üzenetére
én most toltam BÖF-öt illetve tolnám csak el is fejeltettem már, hogy iszonyat lagos vagy darabos a játék. patch óta nálam játszhatatlan, szabályosan akad a játék. nem tudom mi a francot kellen csinálni vele.
crysissal én is játszottam. csinálom a single-t kb. felénél járhatok
-
Svájcinéger
őstag
-
Mappa
addikt
válasz
Svájcinéger #15106 üzenetére
én még az end game assigmenteket meg sem néztem, az meg hogy be voltam nyomva... kérem szépem aljas rágalom
most is már itthon vagyok, nagyba .... nagyba! BÖF-ögnék azt sehol senki? há hogy lesz így akármi mi is? ellenben találtam egy fél üveg Cserszegit.. lehet átölelem azt elmegyek aludni
-
Mappa
addikt
válasz
LackoMester #15111 üzenetére
köszi srácok
teljesen rákattantam. kollégám elkezdett mesélni milyen sorozatokat, de inkább filmeket látott 2VH. azt ma döbbentem rá, hogy pl. az elit alakulatot végig nem is láttam. eleje - vége megvan de közepe az valahogy kimaradt.Lackó - azt is külön megköszönném
-
LackoMester
addikt
Minőségi 2 VH sorozat elég kevés van, de filmből van elég, van is egy kisebb fajta gyűjteményem. Este áttfutom, és küldök pár cimet.
Nálam a Kelly Hősei visz mindent, besz@rás az a film. Ezen a telefonbeszélgetésen mindig behasalok. -
Pickle Rick
senior tag
Hát a The Pacific volt az elit alakulat folytatása én csak erről a sorozatról tudok, esetleg dokumentum filmsorozatból ott van Apokalipszis a második világháború 6 részes sorozat, sztem egész korrekt. Filmekből meg van egy rahedli:
- Híd a kwai folyón
- A tizedes meg a többiek
- Kelly hősei
- Kémek a Sasfészekben
- Ryan közlegény megmentése
- Ellenség a kapuknál
- Tű a szénakazalban
- Levelek Ivo Dzsimáról
- Das Boot
- Valkűr hadművelet
- Becstelen BrigantikÍgy gyorsan kb. ezek jutottak eszembe, de vagy 5x ennyi van még sztem.
-
albert8
veterán
válasz
Pickle Rick #15088 üzenetére
Boldogat Tanker!
Mappa: Persze én is arra gondoltam
-
Winne
nagyúr
válasz
Svájcinéger #15106 üzenetére
Nem kell olyat kilőnöd, csak mész kilősz egy szállítójárművet és egy tankot és megvan.
-
Svájcinéger
őstag
Tényleg kabb be !
Nincsenek. Disznó sem, de csak azért, mert (karszt)ivóvíz van alattunk és nem lehet tartani.
Megtiltotta a "tanács".
Biztos be voltál nyomva, mikor utoljára nézted az assokat. Az End Game-ben keresd. IFV (Infantry Fighting Vehicle: pölö: BTR, BMP, LAV).
Pacific Alakulat ? De szerintem az ratyi volt.
Winnie: nekem hiába van, ha egy ilyet kell kilőnöm az ellentől is.Ezekkel valahogy nincs szerencsém. A múltkor a pálya alá estem vele.
-
Mappa
addikt
Tudtok címeket olyan tipusú filmekről vagy sorozatokról, mint pl. Az elit alakulat
Tehát ezt a II. Világháborús vonalat fogja meg.
Sorozat rémlik, hogy volt még valamilyen az elit alakulaton kívül.
-
Winne
nagyúr
válasz
Svájcinéger #15101 üzenetére
A "C" pontot figyeld, ha az a tiétek, akkor van dropshipes IFV-tek, addig ne spawnolj be, amíg meg nem jön és pikkpakk meglesz, lehet egy élet alatt.
-
LackoMester
addikt
Boldogot Tibikém.
-
Mappa
addikt
válasz
Svájcinéger #15101 üzenetére
tyúkok nincsenek? háá minek annyi állat?!
mi a tököm IFV ejtőernyős?? ilyenre én nem is emlészem
-
Svájcinéger
őstag
Jah.
Mára elég volt a hsz-ekből ! Mi a tököm lesz így a GDP-vel, ha folyton itt lógok ?!
Ma 17-ig meló. Mire uzsi-kutya-macska-furdes-vacsi. 20:15-kor már biztos. Kéne egy-két ember + egy üres szeró megcsinálni ezt a rohadt ejtőernyős IFV-t. Hiába várok, hogy kipottyanjak vele, nem találkozok olyannal, ami szintén onnan pottyant ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged