Hirdetés
- 1991 - játék a PC-n
- Asszociációs játék. :)
- New Game Blitz - 2025
- POCO X6 PRO 5G 512/12 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB (AnTuTu)
- gerner1
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winne
nagyúr
válasz
LamaCube #16998 üzenetére
Már szedem.
Meglepődve vettem észre, hogy barátnőm is rácuppant teljesen magától, pedig nagyon finnyás filmekre és sorozatokra is, aztán mivel direkt ezért külön kezdtem el nézni, a 3. rész végére ért ide és leakadt előtte és mondta, hogy Ő is akarja ezt nézni. Hát mondom jóvan'.
-
-
LamaCube
addikt
Na megszületett a döntés. Az arany középutat választom. Az lg-t hanyagolom és egy Dell U2212HM-et veszek + 4000. Igaz ez is pwm-es, de találtam fórumon olyan embereket, akik használják és nekik semmi problémájuk nem volt. Ez 360hz-es a pwm-je, ellenben az lg-nek csak 200hz, tehát nagyobb az esély, hogy nem qrja a szemét az embernek. A Winne félén is sokat gondolkodtam, de nekem az már nagy /50cm-ről nézem/ és drágább is, viszont a pwm-en és a méretén kívül nem különbözik.
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
Azért kapjátok be... -
@rglaaf
veterán
valakinek nem maradt bundle-ből egy Crysis 2 Maximum Edition kulcs?
-
v-paci
aktív tag
válasz
Svájcinéger #16979 üzenetére
Én sem adtam annyit érte...
@ Lama: túl sokat aggódsz ezen a monitor vásárláson, lehet jobb lenne, ha nem is vennél semmit. Aktív szemüveges 3d-hez volt már szerencséd? Ha attól nem fájt a fejed, akkor a pwm-től sem fog.
-
LamaCube
addikt
Mindenki bekapkodhatja a pömpölőmet
Hagyjatok már ezzel a Dell őrülettel.Bent a cégnél van 3 db dell 2 samu meg 3 lg. 1 dell 1 samu és 1 lg egymás mellett van, de rohadtul nem látok különbséget köztük. Mondjuk a legdrágább az a dell. Volt vagy 100 ropi. A többi meg a 40-50-es kategória. A dell is csak a programozó miatt lett véve, mert a dell az dell alapon. Mondjuk biztosan vannak vájtszeműek is pl. a kínaiak, de én nem vettem észre semmi különbséget az tuti. Hangsúlyozom egymás mellett voltak és a dell az még be is lett kalibráltatva.
Úgy hogy döntöttem...bekaphatja mindenki157 ropi egy monitorért?
[ Szerkesztve ]
-
Svájcinéger
őstag
válasz
Pickle Rick #16981 üzenetére
Segged beszippantja a lepedőt és a torkodon ki tudod húzni, mint valami bűvész.
-
Mappa
addikt
válasz
Svájcinéger #16979 üzenetére
vagy két luxus kurvát
aki úgy szopik, hogy két hétig lázas leszel
-
Winne
nagyúr
válasz
Svájcinéger #16973 üzenetére
Nettó, de igen.
Szerintem megéri, én sem bántam meg.
-
v-paci
aktív tag
válasz
Ég és föld a két technológia és a látvány... az ips mellett a tn egy fakó fos nem is említve a betekintési szögek/halványodás különbségeket. Jah és dell u széria alatt nem érdemes sz@rakodni
Amire figyelni kell (fps játékok miatt) az az input lag. Prad.de és tftcentral.com a két oldal ahol érdemes nézegetni ezeknél a tesztekben is benne van, hogy adott esetben pwm vezérlésű a háttérvilágítás, az input lag és a késleltetés is.
Sokat nézegettem én is tavaly karácsony előtt (asus, lg, stb) monitorokat, de egyszerűen a dellnek nincs alternatívája ebben az árkategóriában.
-
Mappa
addikt
válasz
Ülj le 1es
-
Winne
nagyúr
válasz
tupacamaru #16968 üzenetére
Nem vagyunk még olyan öregek, mint te, hogy kelljen a nagyobb..
-
tupacamaru
veterán
Hogy tudtok ilyen kis monitorokat lesni?
-
LamaCube
addikt
válasz
Svájcinéger #16965 üzenetére
Arra mindig van pénz
-
LamaCube
addikt
Hát lassan ott vagyok, hogy tényleg tn-es lesz vagy hagyom a picsába az egészet.
Van E-digitálnál ismerős és írják is, hogy meg lehet nézni a monitort. Más nem megnézem azt az ips-es lg-t, hogy vibrál-e a szememnek a baj csak az, hogy lehet észre se veszem csak 3 óra múlva, hogy fáj a fejem. Persze gondolom hülyén néznék ki, hogy 3 órát állok egy monitor előtt , ami ki van téve a pultra
Winne
A baj az, hogy abban az árkategóriában a Dell is csak pwm-est kínál. 55-öt meg adjon a hóhér egy fos monitorért[ Szerkesztve ]
-
LamaCube
addikt
válasz
@rglaaf #16955 üzenetére
Mindenképpen újat akarok. Nem kell itt extra rajzokra gondolni
Ez is megfelelő csak sokat kell mozgatni a részletekhez nagyítva és sok időt elvesz és nem látom át úgy az egészet. Na meg jó lenne fhd-n böfögni
V-paci
Igen az elvek nagyon fontosak számomra. az aláírásomban is hirdetem
[ Szerkesztve ]
-
Svájcinéger
őstag
válasz
LackoMester #16952 üzenetére
Ok.
Hyper: eccer élünk !
-
LamaCube
addikt
válasz
v-paci #16943 üzenetére
Lehet félreérthető voltam.
Tudnék venni 80000-ért is, de nekem nem ér annyit egy monitor. Nálam ez olyan, mint a cipő, hogy 15-nél többet nem adok érte többet vagy pl. a telefon. Max. 40. A mostani monitoromat is 44-ért vettem anno és a mai napig is meg vagyok elégedve vele csak már kicsinek találom. Az a dell, amit linkeltél nem olyan rossz, de a monitoros topic is dell-t ajánl mindenkinek, de sokan is panaszkodnak rá.
-
LackoMester
addikt
válasz
Svájcinéger #16948 üzenetére
Gyere, mert pár napja megint csak magamba beszélek.
-
busman
veterán
válasz
tupacamaru #16950 üzenetére
Jó kis.gém volt..tdm-én nehéz nukot tolni.
-
Svájcinéger
őstag
válasz
LackoMester #16947 üzenetére
Ma már jövök én is elvileg dühöngeni TS-re.
-
LackoMester
addikt
válasz
Svájcinéger #16944 üzenetére
UMP 45 -el hasítottam rajta, jó is volt....
Sikerült a megvennem a Tescuba, kemény 16 Euro- ért ( durván 4800 Ft ) a Company Of Heroes 2 gémet, most ezt tolom, már 1x végigtoltam a kampányt a virágboltin, de most már az online, és a skrimish rész is megy.
-
Mappa
addikt
válasz
Svájcinéger #16944 üzenetére
Mekkora AA12-es pálya volt ez
-
Winne
nagyúr
-
LamaCube
addikt
Most néztem a monitort, hogy a vékony káva csalós, mert a valódi kép 1 cm-el beljebb kezdődik. Mondjuk ilyen szempontból nem érdekes, mivel nem akarok 3 monitort egymás mellé tenni. Elég jókat írtak tesztekben róla. Ebben az árkategóriában ajánlott.
-
Mappa
addikt
-
LamaCube
addikt
válasz
tupacamaru #16933 üzenetére
Múlt héten néztem meg éppen. Szerintem is jó volt.
-
-
Mappa
addikt
válasz
LackoMester #16930 üzenetére
Rég szakadtam ennyit moziban. Hangosan visított az egész közönség
Aniston bomba benne, minél idősebb annál szexibb -
Mappa
addikt
Ja most jöttem, moziból. Sztem az idei év legjobb vígjátéka
-
Mappa
addikt
válasz
LamaCube #16925 üzenetére
odabászó az a LG ips monitor
nagyon durva hogy alig van keret
ips panelről Winne-t kérdezd. Neki van Dell U szériás csoda ips monitora (azon én is filóztamde iszonyat drága volt anno akkor, azóta sem olcsó
)
nekem mezei tn paneles samsung van 23"
BÖF4-et még nem tudom remélem elég lesz (sztem el fog fogyni medium fullhd-n de remélem nem lesz igazam)
BÖF3-ban teljesen rendben van, távol látás (mesh quality) van egyedül ultra-n többi mindent medium/high, de többnyire medium beállítások és nagyon szétzúzott pályán esik le 65-70 környékére, (ha ez a FPS lag) alá sosem
. Átlagban a 80-90fps bőven megvan. Tehát ettől ne parázz bőven fog menni fullhd-n. a 7870-el meg átlagban sztem neked fogja karcolni a 95-100 fps. Húzva meg pláne!!! Enyém maxon van járatva amit catalyst-ban ki lehet belőle hozni.
[ Szerkesztve ]
-
-
LamaCube
addikt
Mondjuk ez 16:9-es. A képarányoknál mit kell nézni? A lényeg, hogy teljes képernyőnél ne legyenek fekete vásznak. Vagy hülyeséget írok?
-
LamaCube
addikt
Január környékén vennék egy full hd monitort, ami 22"-os lenne. Ezt néztem ki. Valakinek van tapasztalata az ips panellal kapcsolatban? Színvilág stb.? Elsősorban rajzhoz kell, de a bf3-4 sem az utolsó szempont. FPS- mennyire esne mediumon full-hd-ban?
Magyarul Mappa vazzeneked hasonló a konfigod csak gyengébb a vga-d. Full-hd-ban játszható? Nincs fps laggod?
-
LamaCube
addikt
válasz
Svájcinéger #16916 üzenetére
Okés, lehet megkukkantom
Ma munkanap van???
-
Mappa
addikt
válasz
Svájcinéger #16918 üzenetére
Nem tolunk BÖF-ögöt?
vagy, szombati munkanap van
-
Mappa
addikt
válasz
Svájcinéger #16916 üzenetére
de nekem ilyen beteg ízlésem van
-
Svájcinéger
őstag
válasz
LamaCube #16914 üzenetére
Hát nem gyereknek való. Ott kapcsoltam le mikor Batman ült az asztal alatt, és fülesbe mondta Robinnak, hogy mit mondjon a randin a csajnak és ezt mondta: Basszus ! Látom a pin@ját !
Én néha sírtam a röhögéstől, de nekem ilyen beteg ízlésem van. Port.hu-n csak 5.6 pontot kapott. Ma szeretném befejezni. -
LackoMester
addikt
Tegnap toltunk jó pár kör MW3- at Wansal, Kottával. Elég jó volt, kb. 7- 8 körből csak egy csalóval találkoztunk, szóval nemroosz.
B@szki, időszakonként laggoltam mint az állat ( hostként ), nemtudtam mi a f.. van, mikor befejeztem a gémet, akkor vettem észre, h. ment a virágüzlet. -
LamaCube
addikt
válasz
Svájcinéger #16913 üzenetére
Most, akkor érdemes megnézni? Vagy, azért lett kikapcsolva, mert nem gyereknek való?
Mindjárt ránézek. -
Winne
nagyúr
válasz
tupacamaru #16909 üzenetére
-
LamaCube
addikt
Kapjátok beeee
Erre valaki?
Arra rájöttem, hogy az AB akad össze a bf-el, mert ha kikapcsolom, akkor tudok játszani -
LamaCube
addikt
válasz
Svájcinéger #16902 üzenetére
-
Svájcinéger
őstag
válasz
LamaCube #16901 üzenetére
Mert valamiért laggolok játék közben (bár tegnap kivételesen nem). Van egy jó kis linksys routerem, de azzal nem tok tölteni. Amíg az ASUS-t legariztatnám - feltéve ha továbbra is szarakodik wifin - akkor kellene valami tölteni (tudod én zöld vagyok és óvom a környezetet). Ha már veszek valamit, akkor olyat vennék, hogy ne kelljen a routerre dugott winyóról átmenteni a tartalmat egy külső winyóra. Több száz gigánál ez órákba telik. Ez egyben megoldaná a töltést és egyből tudnám róla nézni is, nem beszélve az egyéb hasznos dolgokról amit tud, de előbb VGA-t kéne vennem. Azelőtt meg kocsibeállót akarok térkövezni, ezt már eldöntöttem, csak Öccse érjen rá.
Nyugi. HD-ban nézed.
[ Szerkesztve ]
-
LamaCube
addikt
Én mondtam, hogy jó már vagy 1 hónapja.
Svájci
Minek egy olyan lejátszó? Nem elég egy külső winyóról megnézni a filmet? Vagy én, amit hd-ban kölcsönzök ki és megnézem külső winyóról, akkor azt nem is hd-ban játssza le? Totálisan összezavarodtam
Új hozzászólás Aktív témák
- HUAWEI MateBook D15
- Panasonic ToughBook CF-54 Katonai laptopok, i5 CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, LTE/4G, JÓ AKKU, W10, ÁFÁS S
- MINŐSÉGI gamer pc! RTX 3070 Ti/I7-9700K/32GB Ram/Noctua hűtés/ROG Z390 Lap/7db rgb venti
- Asus Zenbook 14 UM425
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 12700K 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W