- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
Új hozzászólás Aktív témák
-
LamaCube
addikt
A kézilabdát már 3 éve ráhagyta, mert nem akarta estin végezni a sulit meg ideje se lett volna. Napi 2 edzés 5 napon át, hétvégenként meccsek mennie kellett volna ifihez meg felnőtthöz. Már így is térdműtétje volt 18 évesen egy sportsérülés miatt. Gyúrni jár, meg most a régi edzője csapatában játszott megyeiben, de csak ilyen laza se edzés semmi csak meccs.
-
LamaCube
addikt
Ha bejön neki, akkor biztosan nem fogja folytatni, ha nem, akkor muszáj lesz neki, ezt ő is tudja. A tanulással nincs baja, inkább a jövőjét nem látja jelenleg itthon, amit teljesen megértek. Megmondta, hogy nem akar csak azért aláírni 3 gyereknek, hogy 20 évig még mellette hitelt fizessen, csak hogy legyen egy lakása. Egy kicseszett panel itt szegeden , ami még nem is patika 42 millától kezdődik. Még mérnöki kezdő fizetéssel /ha felvennék egyáltalán valahová/ sem biztos, hogy bele tudna vágni. Mondtuk neki adunk 10 millát a szalonhoz, de azt mondta ő akarja előteremteni, amit végül megértünk, mert mindig arra neveltük, hogy saját lábán álljon. Meg ugye azt mondja, ha a saját pénzét bukja el, akkor mégse olyan, hogy másét teszi kockára. A fő célja, hogy tetoválás mellett csinálja az egyetemet, erre lesz ideje meg kitartása is ebben nem kételkedem. 21 éves felnőtt ember, aztán lehet 1 hónap múlva hazajön, mert nem bírja, de legalább megpróbálta.
-
Trident28
tag
-
Svájcinéger
őstag
Fasza volt, csak rövid. Sohasem gondoltam, hogy egyszerű falusi suttyóként olyan helyekre eljutok, mint idén nyáron.
Trident: nagyon komoly a kis veteményes kerted! Én is létrehoztam egy kis oázist a telek végén: ribizlik, málna, josta, gyümölcsfák plusz magaságyásokban paradicsom, paprika, stb. Idén hiába próbáltuk meg felfogni az esővizet, mivel nagyon az sem volt. Nagyon gyászosan néz ki minden. Kib@szott nagy a szárazság. A bogyósok imádnak nálunk, de félek, hogy az idei szárazságot megsínylik jövőre.
Cryptozik itt valaki?
-
LamaCube
addikt
Pont akkor mentem hazafele, amikor helyszíneltek. Sajnos a tűzoltót fogják kihozni nagyobb vétkesnek a szomszédom szerint /tűzoltó, pont nem ő volt szolgálatban/, mert mindig meg kell győződnie, hogy megadják-e az elsőbbséget. Bár érthetetlen a mazdás, hogyan nem hallotta, mert a tűzoltóknak brutális szirénái vannak. Viszont oltári szerencse, hogy senki nem volt a megállóban, mert ott mindenki meghalt volna.
A nyár eltelt kicseszett meleg van, volt, február vége óta mindennap dolgozom hétvégén is, 2 hét szabin voltam az első nyaralás a másodikon már bicskakészítés, most is szabin vagyok 7-től 18-ig bicskát készítek. Októbertől pihenés mármint a bicskakészítésnek.
Lehet jövőre ráhagyom, leteszem a nagymotor vizsgát veszek egy állat choppert aztán hétvégenként motorozomLassan élni is kell, amíg van egészség
-
Svájcinéger
őstag
Az eredeti VIkingek szerintem rohadt jó volt. Legalábbis az első 4 évad, aztán az is kezdett elb@szódni.
LamaCube: óóóhhh, hogy ....
A Ray Donovanban kardozás eddig nem volt, de b@szás van rendesen.
Sárkányok háza 2. évadot elkezdted már?
A Beverly Hills-i zsaru 4. is ott virít a Netflixen, de valaki azt írta, hogy a Netflix ezt is el tudta b@szni.
A Mad Maxben sem villant a vörös csajszi vörös p..szőrt?
-
LamaCube
addikt
Maga a jelenség évszázadok óta fennáll. Nem a 20 vagy a 21-ik század találmánya. Annyiban más, hogy a mai világban elér mindenkit egy kattintással.
B and C története a filmekben valóban pozitívan van bemutatva, mert sajnos úgy is tekintettek rájuk anno. Bár a gazdasági világválság és a szesztilalom idején nem is csoda, hogy "hősként" kezelték őket, bankokat fosztogattak és a rendőröket öltek. Volt kit utálnia annak a bizonyos társadalmi rétegnek és felemelni a két bűnözőt. Bár az Útonállók szakított ezzel az ideával.Kevin Costner az egyik ranger, jó kis film ajánlom
Mint ahogyan írtad a társadalom bizonyos százaléka behúzható volt, van és lesz is ezekre. Ha nem kapják meg a tv-ben megkapják facen, instán stb.Nem mondom, hogy ez jó, de megállítani biztosan nem lehet, mert eddig se lehetett. Mindig meglesz az a réteg, akinek ez példaértékű lesz.
Igaz fikció a Breaking Bad, de összességében egy drogkészítőről szól, aki nem csak a drog által ölt. Vagy a Maffiózók, Keresztapa. Kultikus sorozatok, filmek. Nem álszenteskedek, nekem mind tetszett mégsem azonosultam egyikkel sem. -
LamaCube
addikt
Persze egy gyalogsági hadviselés egészen más, mint egy légi. Én most ezt légi hadviselés szemmel nézem és szerintem simán így volt egy bevetés.
Nem védem, de Ambrusra visszatérve én elég sokszor követtem a celebkedését, de nagyon ritkán beszél a börtönről vagy a rablásairól /azokról egyáltalán nem/, ha mégis megemlítette, akkor olyan viszonylatban, hogy a normális ember ne gondolja vonzónak. Kinek vonzó 15 magánzárka és hasonló "finomságok"? Persze az más kérdés, hogy a nézettség miatt szerepeltették és ő élt is vele én ezt is megértem. Inkább ő legyen elrettentő példának, mint győzike vagy a többi megélhetési celeb, legalább neki van tisztességes munkája. Láttam a munkáit és tényleg van hozzá tehetsége és lehet, hogy az eladásai 50%-a a múltja miatt van, de mégis jó útra tért. Nem is értem ki láthat benne ideált ilyen múlttal
Tudom, hogy vannak olyan emberek, de azok ideált látnak egy felcsillanó arany nyakláncban is egy ember nyakán, nem kell hozzá egy bankrabló.
-
LamaCube
addikt
A Yellowstone Costner baromkodása miatt függőben van. Az 1883 elvileg berendelve, lehet nem folytatás lesz, hanem egy személy történetének a kibontása. Premier időpontról nem tudni. Az 1923 második évadát is berendelték, de hogy mikor lesz azt nem tudom.
Viszont a Halo második évada február 8-án jön. A Berlin /A nagy pénzrablás/ sorozatból a professzor testvére története december 29-én jön. -
Svájcinéger
őstag
-
Trident28
tag
Nem.. Köze nincs hozzá.. Teljesen más pályák vannak... Akinek megvan az mw2(2023), és megveszi az mw3-t, annak átkerülnek a fegyverei is, asszem.. Ezekről Lackó, meg Sipi többet tud monsani.. Én valami ilyesmit olvastam róla.. Nekem csak az mw2 van meg egyenlőre, hétvégén talán már a 3 is... Majd Asszony pajtás eldönti..
-
LamaCube
addikt
Szerintem teljesen jó. Mit értesz gagyiságon? A díszlet és a játékok is hűen követik a sorozatot /bár 1 játék pont átcseszte az embereket,mert az nem volt a sorozatban és azt jól be is szívták rendesen, de nem spoilerezek/ , mindent megcsináltak ugyanolyanra. Én nem a feladatokat nézem, hogy miként oldják meg, hanem a kialakuló helyzeteket a feladatok előtt és után. Bár a sorozatnál is ez volt a lényeg, hogy ezekben a helyzetekben miként viselkednek az emberek. Persze itt a karaktereket nincs idő kibontani, mert hullanak, mint a legyek, de vannak durva reakciók a feladat közben is és előtte is. Adj neki még egy esélyt én azt mondom.
-
LamaCube
addikt
Nekem majdnem ez tetszett a legjobban, de ezen nem is csodálkozom már tiszta puncis vagyok
.
A mostani évad kettőbe van vágva, még lesz 8 rész, ha jól tudom, de Kevin Costner kiszáll belőle, persze ezt a maradék 8 részt letolja. Állítólag folytatják tovább egy másik szálon Matthew McConaughey-vel, de ez nem 100%. Most a forgatások állnak a forgatókönyvírók sztrájkja miatt. -
LamaCube
addikt
Mármint a Yellowstone-hoz nincs-e köze? Hogy a viharba ne lenne!!!
A Yellowstone a Dutton családról szól az 1883 és 1923 a Dutton család "letelepedéséről" szólt, ezért előzmény sorozatTehát a Yellowstone-ban is Duttonok vannak Kevin Costner az öreg Dutton /ha jól értelmezem az 1923-ból vadász csávó fia vagy a másik csávóé, akit neveltek Fordék/, van neki két fia meg egy lánya. Bizton állítom, hogy tetszeni fog, főleg úgy hogy láttad az előzményeket.
-
LamaCube
addikt
A lovaglást nem tudom kritizálni, mert nem értek hozzá, de szerintem a neccesebb vágtatós jeleneteknél lovas kaszkadőrök helyettesítették a színészeket. Bár a nulladik részben bemutatták, hogy 3-4 hétig ilyen cowboy táborban voltak, ahol megtanulták a lasszó használatát a kocsik hajtását, lovaglást stb. Ha gondolod nézd meg azt is! Érdekes, hogy mennyi munkát befektetett mindenki, hogy jól sikerüljön.
-
LamaCube
addikt
Munkában nem tudtam nagyon írni, de most bepótolom.
Biztosan más szemmel néztem, mert én láttam a Yellowstone-t és tudom, hogy mi hogyan miért kapcsolódik. A sorozat célja nem az volt, hogy egy vadnyugati történetet mutasson, hanem a Dutton család letelepedését, amit összekapcsoltak persze a vadnyugattal. Persze ettől még tetszhetett volna pl. Lackó, ha jól értettem folytatja /tudom te is/ a Yellowstonnal is. Bár, ha nem tetszett nem biztos, hogy eljutsz odáig, pedig érdemes
Van egy nulladik rész, ahol bemutatják, hogy hogyan készült mi volt a koncepció. A rendező hangsúlyozta, hogy mindenképpen szakítani akart a hollywoodi klisékkel, ahol az őslakosok voltak a halálosztók a "bevándorlók" ellen. Pont az ellentéte történt 20 halálesetből 15 baleset volt, kocsiról vagy lóról leestek, ételmérgezés, fertőzés a többi, talán 1 volt belőle az őslakosok miatti halál. Inkább segítették a telepeseket, de ezt a sorozatban is megmutatták. Ezt meg is köszönték a rendezőnek, hogy nagyon kevés az olyan film, ami nagyjából reálisan mutatja be őket, persze nem vitatják a skalpolásokat sem."+1 utáltam benne a sok indokolatlan orrfolyást és ketán lovagolt benne a szuperlovasszuperkáááboly csaj.
"
Orrfolyást mire érted? Szerintem nem sok rész volt benne, ami valami picsogásról szólt volna, ami volt az szerintem a valóságban is reális abban a helyzetben.
A ketán mit jelent?
Szerintem a szuperlovascsajszi meg a katalizátora volt a sorozatnak, pont a kamaszkor küszöbén az ő szemével bemutatva azt az új világot, amit gyerekes lelkesedéssel fedezett fel minden nap. Gyorsasági motoron vagy izom autón csak nem száguldozhatott abban a korban
Szerintem nagyon jó színész a csajszi és hallani fogunk még róla. Jól felépített sorozat volt szerintem. Bár lehet már én vagyok túl szentimentális öregkoromra
Ja és egy érdekesség, amit később tudtam meg, hogy a csajszi szülei igaziból is házaspár és nem színészek, hanem híres country zenészek Amerikában. Szerintem ők is jók voltak, igazából nem is tudnék mondani semmi rosszat a színészekről se a sorozatról.
Ja és jön a második évadja isKíváncsian várom mi lesz a véleményed az 1923-ról!
Lehet jobban fog tetszeni.
-
LamaCube
addikt
Értem a kritikád. Mentségére legyen az író, rendezőnek, hogy aki a Yellowstone-t követi az tudta a végét, de persze éppen ezért ki is hagyhatta volna. Bár, ha logikusan gondolkodunk, egy dolog miatt nem annyira konkrét , de itt ezt nem írom le miért, mert már így is elég spoileres volt.
Ha pedig a gyerekkorod szép emlékeit visszahozta az már nagy dolog szerintem.
1923 három szálon fut, nekem az is 10 /10 -
Trident28
tag
Ha jó film van, akkor ott is szívesen nézem igen.. Mondjuk jobbára a gyerek nyüstöli, ha éppen nem rajzfilmezik, akkor megy a PS alkalmanként, persze van saját gépe is, most is épp azon lóg..
Na meg havonta 1-2 3D-s filmet le szoktam szedni, már ha éppen van fent valami értelmes...
Netflixet toltuk 3 hónapig, de igazából pár sorozatot néztünk meg, plusz kb. ennyi egy estés filmet.. Gondoltam ezért nem kell.. Spanomék az HBO-t streemelik, azt mondja jó...
-
Svájcinéger
őstag
Már mint, hogy miről szól ? Egy vírus kiírtja az emberiség 90 %-át. Ez már önmagában nyomasztó volt számomra a Covid után, tudván, hogy az első évad 2014-ben jött ki. Titokban egy Arleigh Burke osztályú rombolót elküldenek az Északi sarkra, fedélzetén két tudóssal, akiknek azonosítani kell az eredeti vírus törzset, majd abból kifejleszteni a vakcinát. Meg kellett küzdeniük egy ruszki hajóval, immunisokkal, saját országok düddő politikusaival, stb.
5 évadot láttam, nekem iszonyúan tetszett. Tipikus Michael Bay rendezés. Tömény akció és izgalom. Most a The Terminal Listet nézem, az is bejövős. Mondtam is az asszonynak, hogy a 900 HUF-os Amazon Prime többet ér, mint a 4490 HUF-os Netflix, amin mostanában semmiféle férfiembernek való sorozat nincs.Apropó az Amazonon láttam, hogy a Picard már a 3. évadnál jár, amit én valahol a 7-8. résznél feladtam. Feccőlt bele valaki több időt ?
#Lama: na ne szopass ! A múltkor az asszony nézett valami magyar sorozatot a Netflixen, mondtam is neki, hogy az én agyam a magyar filmeket/sorozatokat nem tudja feldolgozni. A Jimmyt meg különösen utáltam.
-
Svájcinéger
őstag
Jah. Ezt elkezdtem, aztán abba is hagytam. Valahogy nem jött be, de lehet adok neki még egy esélyt.
Ami most nagyon megy, az a Wednesday és az 1899.Amúgy egész jó kis dokumentum sorozatok is vannak a Netflixen. Nagyon tetszett az Emberek az emberiség előtt. Akik érdekel az őskor, ókor, az eltűnt civilizációk illetve, hogy miért haltak ki a mammutok, annak ajánlott. Az Univerzum sem rossz. Csak úgy szívom magamba az információt.
-
Svájcinéger
őstag
Kíváncsi vagyok mit szólsz majd hozzá !
Majd szólj, ha látsz akár egy db kövér koreait is bármely sorozatban. Most ezt figyelem, mert nem rémlik, hogy valaha is láttam volna !
Nekem A lelkek alkímiája is nagyon tetszett: kardozós-b@szós, csak szex nélkül.
Megnéztem az Andort. Nem volt rossz, de hogy ez lenne a legjobb sci-fi sorozat, amit valaha leforgattak, mint ahogy az 1nd3xen írják ... na azért azt nem.
-
Svájcinéger
őstag
Először engem is idegesített, ahogy felviszik a hangjukat a mondatok végén, de már megszoktam. Szerintem nagyon jók a zenei aláfestések is. Mindegy, hogy humoros vagy izgalmas résznél járunk, mindig nagyon passzol a háttérzene.
Ha szereted az akciót, akkor a Vagabondot ki ne hagyd !
Vigyázz Winnie ! Ezután már a japán manga is fogyaszható lesz !Az Obi-Wan szerintem sohasem indult be.
Andort befejezem és jöhet a Warrior NUN. -
Trident28
tag
"Abban az időben meg mindenki rítt, hogy akad a játék 10. gen feletti procikon meg milliós gépeken. Vicc." És tényleg az... Nekem most jelen pillanatban egy 950-m van, Asus Rampage II Extreme lapban, 12 GB Triple DDRIII 1333-l, meg egy Asus GTX-760 2GB kártyával... Elég old a gép, de nagy meglepetésemre pl. a WW2 is megy rajta Natív Full HD-ban, low, és medium beállításokkal 60 FPS alá nem esik. Úgy bő egy hete feldobtam véleményezésre, és árazásra egy Face csopiban, persze csak kíváncsiságból... A hozzászólók 80-90 százaléka leoltott a pics@ba... 50 ezres árazásokkal, és abszolútt negatív kommentekkel ették az idegeimet.. Volt pár értelmes figura, aki azért vágta, h mit is tud a masina...
-
Svájcinéger
őstag
Igen. Mondjuk nálunk, amennyibe kerül ! Majdnem 17 ezret fizetek a TV-ért, meg a 100 megás netért. Aztán, ha természetfilmeket akarok nézni HD-ban + 2100 HUF. Ha egy évet aláírok, akkor most +500-ért kapok egy 400 megás vonalat. A szívem szerint a TV-t már le is mondanám. Max. Sport 1 és Sport 2.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Spórolós topik
- Gumi és felni topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen NAS-t vegyek?
- Ajka és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - 2 akku, tartozékok (5.)
- DJI AVATA 2 Fly More Combo 1 akku - drón szett DJI Goggles N3 FPV szemüveggel
- Sony PlayStation 5 ( PS5 ) Sony PlayStation VR2 Csomag
- Dell Precision 7680 Eco FHD+ 13600HX 14C / 16G D5 / 1T G4 workstation
- Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 LGA 1155 alaplap
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest