- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
Új hozzászólás Aktív témák
-
LamaCube
addikt
válasz
albert8 #30236 üzenetére
30 leszel és még az országban vagy???
A fiam szombaton húzott ki hollandba haverjával, aztán majd látja bejön-e. Passzivizálta magát vagy mitökömet csinált az egyetemen, zh-i megvannak, ha nem jön be folytatja, ha bejön kint marad vagy összeszed annyit, hogy egy teováló szalont csináljon és mellette csinálja az egyetemet.
Nem tudtam neki ellenérvet mondani, mondjuk nem is akartam, mivel már kiskora óta mondom neki, amint lehetősége van húzzon el ebből a tetves országból. Azt bánom, hogy nekem annó nem volt tököm hozzá, amikor lehetőségem lett volna.
Mondjuk 2 napig sírtunk az anyjával, hogy elment és most se jó a lelkünk, de ha ő boldog, akkor mi is azok leszünk. -
Svájcinéger
őstag
válasz
albert8 #30211 üzenetére
Igen, valamit számít, de lövésem sincs, mivel én utoljára 1993-ban voltam munkanélkülin, aztán jött a sereg
, leszerelés után meg mindjárt megtaláltam álmaim munkahelyét.
A fiam kapott 330 körül néhány éve, miután egy napot töltött munkanélküliként, pedig neki aztán tényleg nem volt acélos a fizetése.
Trident: Te aztán nem sz@rral gurigázol!Fiam készíti a magaságyásokat, tavaly egy-kettő már egész szépen termett. Idén plusz egy hadrendbe állítva, lassan készül a második.
Discovery: az első 3 - 4. évad nem volt rossz, de az utolsó évad nem jött be. Azt én sem értem, hogy miért kell bvz1kk4l telerakni minden egyes sorozatot. Picard első évadát abbahagytam, de szerencsére valamikor újra kezdtem és az utána következő évadok szerintem egész jók voltak.
Trident: Te az ország melyik szegletében laksz? Olajfákkal kapcsolatban nincs tapasztalatod? Asszonynak ígértem egyet, de lehet könnyelmű ígéret volt.
-
Trident28
tag
válasz
albert8 #30148 üzenetére
Majd teszek fel fotókat, ha már kész lesz, úgy az "elejétől", a "végéig"...
A Paradicsom marad(420 tő), mellé megy be első körbe kovászolni való uborka(420 tő), ha az kijött, akkor csemege ubi megy a helyére, mellé 13 sor sárga hüvelyű Zöldbab, úgy 1000 bokor(váltóba 3x tudom bevetni egy szezon alatt), mellé fehér TV Paprika 490 tő, ez mellé hegyes erős zöld Paprika, szintén 490 tő, ez mellé Alma Paprika édes, és erős vegyesen-összesen 490 tő.. Első körben úgy 2500 palántát fogunk nevelni.. Az öntözés mindegyiknél csepegtető szalagról fog menni. Kicsit pislogtak a mezőgazdasági boltban, mikor mondtam, hogy kellene belőle 2,1 km...
Már sok mindent megvettünk(szivattyúk, IBC tartályok, palánta nevelő sátor váza, stb..), de van még mire költeni, és össze is kell rakni, ami nem kevés idő... Márciusban vetünk, Áprilistól-Májustól kezdünk ültetni. -
Trident28
tag
válasz
albert8 #30146 üzenetére
Jó "kis" gyűjtemény...
Sokan az analógra esküsznek. Nekem volt elég fiatalon... A CD hangját azért jobban szeretem.
Nem.. Vagyis félig... Átrendezzük a kertet, fejlesztés alatt az öntöző rendszer...
Palánta nevelő sátrat építünk, és szeretnénk még bérelni területet, lehetőleg fólia vázzal, kúttal... -
Trident28
tag
válasz
albert8 #30137 üzenetére
Még nem láttam...
Az equalizer, és a bakelit nagyon adja...
Szép torony.
Magnó decket szeretnék még, de azt is csak a látszat kedvéért. Nincs kazim, nem mellesleg piszok drága. Felvételeket nem hiszem, hogy fogok készíteni. Annyira online világban élünk már. CD lejátszó is csak a nosztalgia, és a műsoros lemezek miatt van. Néha-néha Roxette, vagy Madonna, ha olyan kedvem van akkor Vangelis pörög... Elvagyok vele, plusz lassan jön a szezon. Nagy terveket dédelgetünk, lesz vele meló... Nem lesz unalmas ez az év sem... -
Trident28
tag
válasz
albert8 #30133 üzenetére
Gondoltam, hogy neked nagyon tetszeni fog...
Onkyo TX-9031RDS erőlködő 2x120W 8 Ohm-n... Jelenleg egy pár 3 utas zárt Onkyo SC-400(70/100), és egy pár 4 utas Német LiFe (100/200)-s van rákötve... A CD lejátszó Onkyo DX-6810(nem egy nagy durranás), plussz egy Tevion DVD recorder van Compakt lemezek játszásra.. Utóbbi DAC-os kellemes hangja van... A Noti, és a TV van még bekötve... Szépen muzsikál...
-
LackoMester
addikt
válasz
albert8 #29821 üzenetére
USS Missouri (BB-63) a Google szerint Museum ship in Pearl Harbor. Tehát Hawaii.
-
Svájcinéger
őstag
válasz
albert8 #29757 üzenetére
Kedden már meg is jött a Deathadder. Nagyon jó fogása van. Alul van rajt egy pöcörő - minden olyan dolgot szeretek, amin van egy pöcörő
-, amivel lehet állítani, hogy 2.4 GHz-en vagy Kékfogú Haraldon menjen a kommunikáció.
Játékban még nem próbáltam ki.Hogy is volt?
1.) Felrakom az Origint;
2.) El kezdem lehúzni a BÖFÖGŐ-t, majd megállítom a letöltést;
3.) Bemásolom a mentést;
4.) Nyomok rá egy javítást? -
Svájcinéger
őstag
válasz
albert8 #29753 üzenetére
Kösz! Annyiért nem veszek. Lehet, hogy nem is fogok játszani, de mondom, ha veszek, akkor már olyat veszek, ami játszani is jó. A mostani Loginak kihagy a bal egérgombja, pedig max. 2 éves. A héten kicsaptam pár doksit meló közben miatta. Annyira nem voltak fontosak, hogy beadjak miatta egy ticketet.
A különbözetből inkább veszek valami részvényt. Eldöntöttem, hogy jobban nem köteleződöm el senki fele. Havonta 20-30 ezerért veszek valami részvényt, és bármi gáz van el tudom adni. Megtakarításnak sem utolsó. Már bánom, hogy anno nem vettem több OTP részvényt.
Mobal: bakker, hogy mik vannak! Azért ahhoz fanatikusnak kell lenni, hogy ilyenre rákeressen + rátaláljon az ember.
Rendeltem egy Deathadder v2 Hyperspeedet. De a buzi Alzánál nem lehet sem utánvéttel, sem pedig PayPallal fizetni. Bankkártya, Google Pay és banki előreutalás. A Prágai városi bíróságon regisztrálva. Gratula!
-
Trident28
tag
válasz
albert8 #29324 üzenetére
Az jó... Ez egy Tecnics SL-1200 MKII koppincs HTE HT-910Q, már másfél éve nálam van.. Akkor lett bele téve egy vadi új Audio Technika AT VM95E szedő, tűvel együtt. Erősítőt milyet szeretnél? Erre mifelénk árulnak pár Technics erősítőt...
Igaz, a legtöbb szépséghibás..
-
LamaCube
addikt
válasz
albert8 #28798 üzenetére
Az koskormány, de én is kecskének hívom, de a kölök kioktatott
Dehogy 60, bár attól függ milyet szeretnél, mert a fékkaros váltó biztos nem olcsó. Ez is sima fixi kormányos volt, de a gyerek koskormányt szeretett volna, így azt lecseréltettük erre meg kértünk rá bandázst. Ja meg ez a legnagyobb váz méret vagy alatta eggyel. A gyerek nem szereti a váltós bicajt bár itt az alföldön nincs is rá szükség. Az én bringámat hajtotta idáig kb. belenyomott 2500km-ert. Tavasszal átnézem beállítom azt eladom a picsába én már nem cangázok.
-
LamaCube
addikt
válasz
albert8 #28795 üzenetére
Szerintem a gyereknek is olyat készítettünk össze
Nem is tudott róla csak beraktuk a szobájába. Volt nagy meglepetés
Svájcinéger
Amik voltak raktáron kerékpár boltokban az ilyen 450-től kezdődtek. A többire még nagyjából saccolni se tudtak mikor lesz. Ezzel is annyi szerencsénk volt, hogy bírt rendelni hozzá cuccokat, de így is 2 hónap volt. -
Trident28
tag
válasz
albert8 #28492 üzenetére
Köszi!! Nem szól szarul...
A hangfalak SC-400-k 6 Ohm/100W, az erősítő pedig egy TX-7430-s tranzisztoros 6 Ohm-s ellenállásnál tudja kb a 100 wattot csatornánként.. A bakelit lejátszó egy Technics Sl-1200-s MKII Koreai koppintás HTE HT-910Q, jelenleg egy vadi új Audio-Technica AT-VM95E szedővel, és tűvel, ami 20-22000 Hz-t tud... Lemezem van úgy 60-70 darab jelenleg...
-
LamaCube
addikt
válasz
albert8 #27885 üzenetére
Egyetértek!
Viszont nincs annyi ember, akik ezt levezénylik. Délelőtt hívtak az ántsz-től vagy honnan és háromszor kért elnézést és hívott vissza, mert meg kellett kérdezni az osztályvezetőt, hogy mi a szabály. Azt mondta én vagyok a 90-ik ember akit neki kellett felhívnia és majdnem minden más eset. Persze nyáron eltűnik ebben az évben is Lölö bácsi megmondta, hogy mikor kell nyitni a szállodáinak és az úgy is lesz.
Kollégám felsége tanár. Koronavírusos lett a fél osztály meg a fél tanári kar az igazgató jelezte "finoman", hogy aki jól érzi magát az maradjon tanítani, aki meg rosszul van az kap pár nap rendkívüli szabit. És hány ilyen van sajnos. Teljesen nem mertek zárni és nem is fognak, mert választás lesz jövőre.
Kínában működött /ez persze vagy igaz vagy nem/, bár ott még az is kérdéses, hogy milyen statisztikát hogyan hamisítanak. Viszont ott gyorsan munkatáborba került vagy kiesett az ablakon, aki megszegte a kijárásit. Itt azért ilyet nem lehetne megcsinálni. És kétlem, hogy ezt meg lehetett volna állítani bármivel is. -
LamaCube
addikt
válasz
albert8 #27882 üzenetére
Így érthető, bár ne lennél az.
Június? Nem 2-3 hétnek kellene eltelnie vagy már erre is szarnak?
Az összeesküvés elmélet mint írtam azoknak szól, akik ilyen oldalról is gondolkodóba esnek.Viszont az emberekben semmi felelősség azt nem értem
Ha arra gondoltál, hogy sokan nem oltatnak azt meg nem értem, hogy miért felelőtlenség. Aki akarja oltat évente négyszer, hogy ne legyen veszélyben. Aki meg nem oltat az vagy túléli vagy nem. Vagy , ha rosszul lesz nagyon, akkor átgondolja és oltat.
Nagyon sokan azt hiszik /és ezt a tájékoztatást nagyon hiányolom/, hogy az oltástól sose kapják el a Covidot és immunisak lesznek, de ez sajnos nem így van, talán lehet reménykedni, hogy a sok mutáció miatt "legyengül" egy influenza szerű vírussá. -
-
LamaCube
addikt
válasz
albert8 #25640 üzenetére
Hobbi
A srácokat fotózom kézi meccseken. Meg pályázgatok fotókkal most éppen egy zárt pályázatra neveztem be. Múltkor egy tablóképet csináltam egy óvodás csoportnak. Volt benne rajzolás, fotómontázs és a végén vászonra lett nyomtatva és azt adták egyik emléknek a ballagó ovisok. Persze töredéke se jön vissza a befektetett összegből, de szeretek vele molyolni
Itt van az a rohadt Fehér-tó, ami a darvak vonulási pihenőhelye. Minden hétvégén van darules, de amikor ráértem volna, addig vagy eső vagy köd volt.
3 éve tervezem, de még nem jött össze. -
LamaCube
addikt
válasz
albert8 #25619 üzenetére
Elkezdtem szinkronosan kb. a 10 mp után tettem rá az eredeti hangot felirattal
Jó kis film "Harry Pottertől" a Dzsungel-szeretem a true storykat. Bár tiltottá tették a könyvtárban /picsa tudja miért/, de tegnap még ki tudtam kölcsönözni.
Délután néztem meg a Bostoni maratonról készült filmet az sem rossz. Patriots day a címe. -
LamaCube
addikt
válasz
albert8 #25516 üzenetére
Én úgy látom az ételfotózás a te területed, egyből éhes lettem csak a látványtól. Nem semmi a poharas szett sem felülnézetből. Ötletes és jó.
Jó a blog vagy honlap. Be is tettem kedvencek közé. Várom a képeket, ételeket, cikkeket!
Nekem feltörték a Flickr-em, nem tudok belépni így áttértem a Yuza-ra. Akit érdekel megnézheti a képeim bár nagyon kevés az időm fotózni...szinte semmi. Most is inkább a gyerek meccsein fotózom jobbára, de sokszor a szurkolás eltérít. Link katt és ott tudtok jobbra-balra lapozni. [link]
-
Svájcinéger
őstag
válasz
albert8 #24913 üzenetére
Lehet. Az indexen volt egy cikk, hogy megkopott a Slayer varázsa. Én Pesten láttam őket, nekem is felejthetetlen élmény volt, és valszeg minden egyes koncertjük az lenne, de most így jöttek össze a dolgok, hogy nem tudtam elmenni. Én az eredeti felállásban szerettem volna egyszer látni Őket, hisz Hannemannt iszonyatosan bírtam, és hát Lombardo sem piskóta. Nem kértem volna mást, csak azt a 10 számot 27 percben, ami a trash metal legjobb albuma, a megunhatatlan ALAPMŰ. De sajnos Hannemann már nincs közöttünk. Lombardóval meg nem tudom mi f@szért kellett mindig pitizni a lóvén - feltéve, hogy ezen ment tényleg a vita.
Araya a nagypapis szakállával és az iszonyatosan laza csuklójával, ahogy bőgőzik besz@rás.
-
Mappa
addikt
válasz
albert8 #24286 üzenetére
Azzal én is szívtam a nővértem laptopján. Update - restart és azóta van
Nálam viszont néha be be akad a hang, videó,zene, youtube, játék közben. Néztem régebbi drivert azzal is és újjal is. Elég keveset ülök már a gépnél és most nem is vettem észre. de ha van kb. 1 óra zene hallgatás alatt egyszer jön elő fél másodpercre azt ennyi.
Nekem virábóóti van. Bekértem egy kulcsot Win7 alatt pár hónapja, azt jött a mail hogy gratulálunk ha akarom mehet a Win10. Engem meg hajtott a kíváncsiság. + 1 hónapig egy kattintás a gépházban és vissza lehet rakni a Win7-et. Mondtam akkor erre pont elég lesz arra, hogy eldöntsem, tetszik vagy sem. Na ennek kb. 2 hónapja és azóta is hasít.
Eddig ami kellett minden elindult, nincs fagyás, se egyéb anomália... ezt a apró hang "beakadás" dolgot leszámítva.
LamaCube
ne vedd már el a kedvét
-
LamaCube
addikt
válasz
albert8 #23824 üzenetére
Jók a svenkek!
Én meg nyertem a Cewe fotópályázaton egy 30 euros kupont megint. 94000 fényképből kb. a 700-ik lettem
Ez a kép az! -
LamaCube
addikt
válasz
albert8 #23677 üzenetére
Viszek állványt is.
Mint írtam egyedül is fogok túrázgatni, ezért egy helyen van minden. És egy madarat nem fényképezhetek le egy 2.8-as fix 24-es palacsintával.. Oda kell a 55-250-es, persze jobb lenne egy nagyobb. Egy vízeséshez meg pont a 24-es fix lesz jó egy nd1000-es szűrővel, ahhoz meg ugyebár kell az állvány a hosszú expo miatt. Parajdon meg a sóbányában kell a vaku
Meg viszek egy m42-es heliost közgyűrűvel, hátha látok valami apró "vadat".
Persze azt nem várhatom el, hogy a család meg az ismerősök akikkel megyünk arra várjanak, hogy én beállításokkal meg kompókkal várakoztassam őket. Ezért amikor velük leszek csak 3 obi és a váz lesz nálam na meg egy vaku, de ez elfér a válltáskába."Emlékszem Sopronban..."-
Hangulatos képek.
Tesómék is voltak a "Motorheden"
Busman
Jah
Akkor a legszimpatikusabbat. Én az Olympust vinném.
-
Mappa
addikt
válasz
albert8 #23490 üzenetére
Éjjeli pályán mentem kb. 1 percet mert mint ahogy írtam nem tudtam irányítani. Crtrl+alt+del sem reagált mentem mindennek neki: palyászélén álló kocsik, búza mező stb
. Grafika beállítást nem néztem de elkapott a rally ékszíj. Hangulatra bejött meg a hangok is jók ilyen rövid teszt alatt. Lehet megveszem. Este még neki ugarom meló után
-
Mappa
addikt
válasz
albert8 #23106 üzenetére
8k pakolt fel a srác pár hete egy konkrétan vatta új állapotú cm690-est. [link]
Ehhez képest az enyém hiányosabb, még doboz sincs, úgyhogy reális lehet az a 7k
nem ennek az eladásából akarom megtankolni a verdát így meg csak kerülgetem
Azt hittem megvannak amúgy ezek a tartozékok de semmi..
pedig feltúrtam mindent a pincén kívül.
itt a következő UP kütyü
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - 2 akku, tartozékok (5.)
- DJI AVATA 2 Fly More Combo 1 akku - drón szett DJI Goggles N3 FPV szemüveggel
- Sony PlayStation 5 ( PS5 ) Sony PlayStation VR2 Csomag
- Dell Precision 7680 Eco FHD+ 13600HX 14C / 16G D5 / 1T G4 workstation
- Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 LGA 1155 alaplap
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest