- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Svájcinéger
őstag
válasz
busman #30107 üzenetére
Köbö 3 éve írtam róla. Nekem marhára tetszett, de nagyon elnyújtották. Talán a 10. évadnál jár, az uccsó néhány részt már nem is néztem meg. Anno nagyon bejött. Az Öreg totyori, aki az állatkáival szedte ki az infót a fószerokból, meg a Kripli fazon a Közlekedési Felügyeletnél vagy hol. Azon szét röhögtem magam, főleg mikor elindult egy versenyen, egy autó miatt.
-
Svájcinéger
őstag
válasz
busman #29962 üzenetére
Majd írd meg, hogy mi lett. Most engem gyötör a lelkifurka, hogy jókat írtam róla, aztán ez lett a vége.
A múltkor még Sárvárra sem mertem elvinni.Inkább vittem a Citizent, az már 9 éve bizonyít. Ahhoz még nem kellett hozzányúlni, elemet nem kell benne cserélni, mert nincs, de egy tömítés csere lehet nem ártana. A pénztárnál pár arcon mintha ilyen óra lett volna.
Lehet, hogy egyedül vagyok vele a társaságban, de a John Wick 4. részét (is), de kár lett volna kihagyni. Még egy óra hátra van.
A Disney csoda új SW sorozatát látta valaki? Az akolitus. Sok jót nem írnak róla.
-
Svájcinéger
őstag
válasz
busman #29887 üzenetére
Nekem ez a 2. jobban bejött.
Hyper: mindig csak a társadalom kritika!
Nem az, hogy nem értettem, de sohasem úgy ülök le egy sorozat elé, hogy "barib@szásra" számítsak.
Plusz sohasem akarok már este morfondírozni azon, hogy milyen sz@r a társadalom, amiben élek, mivel tudom, hogy az. Általában egy ilyenen nem tudok kikapcsolódni, nem is nagyon érdekelnek az ilyen témák.
Anno N4gy F3ró is megénekelte az Én is egy kicsitben, amit megénekelt, és nézd meg most hol tart.
Ráadásul valahogy a Jackass disznós jelenete jutott róla eszembe, ami nem baj... csak a disznós jelentről átkötöttem a vulkános jelenetre, ami vacsora közben...Radi8tor: igen.
Köszi a gratulációkat! Fel nem tudom fogni, hogy egyes webshopokban egy 100-sal többe kerül ugyanez az óra és lehet olyan, aki megveszi.
Azt sem értem, hogy az MM-nek miért kell 6-10 nap ahhoz, hogy kiküldjön egy TV okosítót, amit a SkyShowtime miatt rendeltem. A szája persze sír, hogy kicsinálja őket a Temu, amiről én mondjuk speciel sohasem rendelnék semmit. -
-
Svájcinéger
őstag
válasz
busman #29878 üzenetére
Mire gondolsz? Az Asszony engedélyére?
Elvileg holnap jön az Ipontól. Azért egy kicsit jobb értékelést vártam volna az Ipon esetében: telefonon nem elérhetők, ha garit kell intézni katasztrófa, rosszul összeszerelt PC-k, stb. Így most benn van a zabszem. De az MM-ben a fekete már nincs, a kéknek meg visszacseszték az árát 350-re. A többi webshop meg kb. Ipon szintre van értékelve vagy még annyira sem. Remélem nem valaki által visszaküldött darab lesz, mert itt is elfogyott. Kértem készletértesítőt, aztán mikor küldték meg is rendeltem gyorsan és utána már nem is volt készleten.
Amúgy a SkyShowtime-on kijött a Star Trek Discovery V. évadából az első rész. Nézheted újra a kedvenc női főszereplődet.
LamaCube: bárkit csak Őt ne. Ha meglátom a fejét, már akkor elkap a hányinger. De ez a Ted tényleg beszarás. Remélem lesz 2. évad. Sírtam rajt. Az Asszony szerint mesefilmet nézek. Mondjuk a dömper már kicsit sok(k) volt néha.
-
Svájcinéger
őstag
válasz
busman #29866 üzenetére
Szóval csöves?!
Nézegettem ezt is, plusz a 4-es szériát is. A Jutubén mindenki azt mondja, hogy vedd meg a 4-es szériát, de én mindig szerettem szembe menni az árral.
Vélemény ?Radiator: én képes vagyok azt hinni, hogy ezt is rvszk1 robotok csinálták.
De itt a legolcsóbb, nem is kevéssel.
Valaki látta a Barátnőt felveszünk című vígjátékot? Tényleg mutatják benn Jennifer Lawrence homlokát? Mert akkor ráveszem az Asszonyt, hogy nézze meg és szóljon a legizgibb résznél.
-
Svájcinéger
őstag
válasz
busman #29858 üzenetére
Tudom, de ez tetszik. Lehet, ha látnék valami Garmint élőben az is bejönne, de olyat nem akarok, ami csak játékórának tűnik. Ahogy Penge Boris mondta: "A lényeg a súly!". Bár ez gondolom nem olyan nehéz, mint a Citizen, amit elfelejtettem lemérni.
Amúgy Te, mint szakember: 250-300k-ért lehet normális TV-t venni? Nem kell 65"-os. Még amin elgondolkoztam, az egy drón.
Trident: Yep. Egy Breitling nem lenne rossz.
LamaCube: jah. Rohadt lágyéksérv. Tovább nem mertem már húzni plusz már az egész család rágta a fülemet. Köszi!
-
tupacamaru
veterán
válasz
busman #29738 üzenetére
Hajrááá Busman!!!!44!!4
Marvel's Guardians of the Galaxy Epic..........
-
Svájcinéger
őstag
válasz
busman #29562 üzenetére
Ez az, hogy nem ! Öcsém is azt mondta hétfőn, hogy miért nem pálinkázok be ? Ma már talán nem vert le annyira a víz fűnyírás és kutya sétáltatás közben, így remélhetőleg megmaradok. De holnap azért néminemű jóféle mézespáleszt bepuszilok.
LamaCube: lassan fel kéne fognom, hogy 50 fele ki kéne feküdni ezeket a szarokat. B@sztam én a Covidra. Ugyanúgy toltam minden hétvégén a fűnyírót és markoltam a fűkaszát
plusz hét közben meló.
-
Svájcinéger
őstag
válasz
busman #29478 üzenetére
Hát, nem biztos. A Fiam is akar majd valamikor, csak hát a Golf is viszi a pénzét.
Egy normális alaplappal + 13600 K-val, 32 GB DDR5 RAM-mal, meg egy 4070-nel kb. ennyire jött ki neki is. Ház, SSD van, tápot is szerintem cserélnie kéne, mert ami most van neki az 2 éves ugyan, de csak 600-as. Olvastam némi elfüstöléseket az NVIDIA 4000-es kártyáinál a tápcsati miatt, ami lehet user error is. Az MSI csinált valami betonbiztos tápcsatit illetve ASUS is most dobott piacra valami új technológiát, - de talán még csak egy deszka esetében - ahol a kakaó nagy részét az alaplapi foglalaton keresztül veszi fel a VGA, de majd az olvasottabbak kijavítanak. De az is lehet, hogy csak én parázom ezt túl.Lama: ok, akkor én sem hagyom ki. Szerintem a FUBAR egyáltalán nem rossz. Végig nagyon jó a duma benn. Mondjuk a szemöldökeivel Schwarzi csinálhatott volna valamit, mert azok borzalmasak.
-
SipiBcs
őstag
válasz
busman #29478 üzenetére
Én tavaly decemberben gondolkodtam gépcserén:
Intel i7 13600k (~115e.)
Asus Rog Strix Z690 (~125e.)
NVidia 3060TI (~170e.)
32GB DDR4 (~35e.)
750W táp (~40e.)Aztán kifutott a lábam alól a talaj, úgyhogy túlélek.... nem gépet pakolgatok!
Vettem egy 3060TI-t, ami kétventis porszívó hangerejű cucc... Na néha esténként elgondolkodom, hogy jó vétel volt e 120 ezerért!
Egyébiránt ezekből a cuccokból én bátran merném megbízható helyről a használtat is. Még nincsenek széthajtva, egy-két éves motyókat árulnak elérhetőbb áron, mint a bolti fóliás cuccok.
-
Svájcinéger
őstag
válasz
busman #29151 üzenetére
Én már tényleg letettem a gémeregeret. Már csak szédölögnék, mint a chemotox-os légy.
Tupa: az a néhány SIMS 3 kód is, amit megvettél anno a lányomnak jó szolgálatot tett. Az összes kiegészítőt be tudtam utána aktiválni.
Mappa: 10 éves konfiggal nyomtad a böfögőt ? Milyen konfigod lett ? Lusta vagyok megnézni, meg lehet, hogy át sem írtad.
Milyen VGA-t szeretnél ?
Szerk: Csak 16 GB RAM-od van ? -
-
LamaCube
addikt
válasz
busman #29057 üzenetére
Már rég kivégeztem. Jó kis sorozat
Most a a Reacher-t nézem. /Jack Reacher/ De nem a Tom Cruise-os szint. Jobban követi a könyvet. Jó kis csihi-puhis nyomozós sorozat. Szerintem Svájcinak tetszene.
Viszont most néztem meg a Black Phone című filmet és nagyon tetszett. Stephen King fia novelláját filmesítették meg. Meglepően jó volt!
Svájci
Nem láttam, de nem tűnik rossznak. -
Svájcinéger
őstag
válasz
busman #28910 üzenetére
Feri a hibás a mostani magas benzinárért is.
Igaz az erről szóló tárgyalások 2002-ben már megkezdődtek és ki volt akkor a ME ?! Aztán kiderült mégis lehet csökkenteni a benzin jövedéki adóját. Milyen érdekes ?!
Mondjuk a Biden is hibás volt a Capitólium ostromáért, igaz csak két hét múlva iktatták be.
-
v-paci
aktív tag
válasz
busman #28896 üzenetére
Igen, az ország lerablása, az intézmények lezüllesztése semmi ahhoz a kárhoz képest, amit a fejekben a lelkekben elkövettek. A javak újratermelhetőek, a jogállam újraépíthető, de a megosztottság, a gyűlölet és az utálkozás, a kételkedés hiánya nem egyhamar gyógyítható meg.
-
-
LamaCube
addikt
válasz
busman #28825 üzenetére
Nekem ez van, de nem sportolok
Sok minden sportolás mérő van benne, kerékpártól kezdve a hegymászásig. Gps-es követés a telefonon mutatja merre jártál, mennyi km, pulzus, magasságmérés, véroxigénmérés stb. Szerintem ár érték arányban jó kis kütyü. Az asszonynak is ilyen van bár ő se sportol. Mondjuk én beszoptam, mert, ha mérni akarok vele, akkor a csuklómra kell fordítani az érzékelőt, mert a tetováláson keresztül nem mér
[link] -
Svájcinéger
őstag
válasz
busman #28823 üzenetére
Nem tekerek, túrázni szoktam. Ülök egész nap. Arra egy Samu Gear S3-mat szoktam használni, de karira vettem magamnak Xiaomi MI6 Bandet. Éjjel-nappal rajtam van. Ennyi pénzért egy nagyon jól összerakott, nagy tudású cuccost kaptam, nagyon jó üzemidővel. Ráadásul több olyan dolgot is tud, amit az órám nem. Én nagyon meg vagyok vele elégedve. Az APP is nagyon fasza hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Proxmox VE
- Kikapcsolhatja az AirDropot az Apple az EU-ban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Windows 11
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged