- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- M0ng00se: És most?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Svájcinéger
őstag
válasz
LackoMester #17399 üzenetére
A helyedben én sem terveznék, főleg ha "csak" a COD-ot akarod megvenni. A Black Ops 3-hoz is simán jó lesz még ez a kártya.
-
LackoMester
addikt
Idén nemtervezek semmi újítást a gépbe, de jövőre VGA- t váltanék, bár csak akkor ha lesz értelme.
-
Svájcinéger
őstag
Mondjuk az igaz, hogy lehet érdemes megvárni a jelenlegin hogy fut és ha nem olyan szarul akkor nem kell annyit kiadni egy új kariért. Bár ha bejön a BF4, akkor 2 évig úgyis ezzel fogom tolni, hacsak meg nem unom, és az is igaz, hogy szenvedni sem akarok vele. Ha kijön bármilyen DLC, fusson rajta simán, legyen szép a játék és kész. Ki tudja meddig játszok még, lehet ez már a hattyúdalom.
Egy ilyen kari lehet, már kiszolgálna.
A gyerek is cseszeget, hogy a WOT-nál is kurvára kezd elfogyni a vas. Ott is kéne fejleszteni. Tök kivan.
-
Mappa
addikt
válasz
Svájcinéger #17396 üzenetére
Ez amolyan pösti!
Amúgy ha ilyen árakban gondolkodsz vga téren. Akkor az AMD tényleg várd meg. Nagyon mondják, hogy ütős lesz.
-
Svájcinéger
őstag
A multi alapján tetszeni fog. Nehezen tudom elképzelni, hogy nem.
3 éve vettem a VGA-t, ennyi szerintem belefér. Nem hiszem, hogy mediumon simán elfutna a mostanin.
Azok szerintem drágábbak lesznek.
Mindenképp veszek valamit. Ebben a korban meg már gyönyörködni akarok a grafika szépségében is.Mappa: ez meg milyen mondat ?
Lacko: szerintem is hasítana.
-
Winne
nagyúr
válasz
Svájcinéger #17392 üzenetére
Én nem vennék ilyen kategóriás nVidiát már, ha BF4-el akarsz játszani.
- Megvárnám, hogy tetszik-e a játék.
- Megvárnám, hogy hogyan fut a mostani gépen.
- Megnézném, hogy az AMD csúcskártyái a BF4-ben hogy teljesítenek.
- Majd ha kell új, akkor aszerint döntenék, hogy akkor melyik milyen ár/érték arányban van. -
Mappa
addikt
válasz
Svájcinéger #17392 üzenetére
100k vga az munka
-
Svájcinéger
őstag
IPON-on akciós ASUS GTX-770: [link]
Nettó 90-ért már elvihető. Tesztek alapján BF3-ban jobb, mint a 7970, aztán BF4-ben nem tudom.
-
Winne
nagyúr
-
Mappa
addikt
Jó film, most néztük meg.... pörgős egy percig nem unatkoztunk rajta.
-
busman
veterán
Baromira elment a kedvem a Soa-tól megint...kinyírták a kervenc karakteremet.
-
LamaCube
addikt
Sleepy Hollow-jónak tűnik ez a sorozat is.
-
tupacamaru
veterán
válasz
Svájcinéger #17368 üzenetére
Majd ha 5$ lesz.
-
LamaCube
addikt
válasz
Svájcinéger #17368 üzenetére
Ti a bf4-be is nfs-t toltok? Vagy végre fegyvert vesztek a kezetekbe és rendesen küzdötök gyalogosként
-
Svájcinéger
őstag
válasz
tupacamaru #17365 üzenetére
Tudom. Ismerem.
BF4-re remélem visszatérsz !
-
LamaCube
addikt
Winne
A monitorodra feltetted a 72HZ-es drivert? Lett valami változás? Jobb, mint a 60 HZ?
-
Mappa
addikt
válasz
tupacamaru #17365 üzenetére
Az mondjuk még mindig listán van, hogy magnumal kilövöm a tankot alóla
-
tupacamaru
veterán
válasz
Svájcinéger #17363 üzenetére
Direkt csinálja, hogy kibabráljon veled.
-
Mappa
addikt
válasz
Svájcinéger #17363 üzenetére
Elhiheted, hogy nem magamtól lépek át
Most is fent voltam egy Magyar szerveren, de ha 3x nem dobált ide oda az auto balance akkor egyszer sem
-
Mappa
addikt
válasz
Svájcinéger #17361 üzenetére
Hát kérdeztem, hogy hányszor tudtam úgy rád joinolni, hogy egy csapatban voltunk. Mindig külön rak.
-
Mappa
addikt
válasz
Svájcinéger #17359 üzenetére
Mennyi kb.? 20 join-bol ha 2x voltam veled
-
Mappa
addikt
válasz
Svájcinéger #17351 üzenetére
Egy Xbox a gépigénye
kölcsönzőbő van.
-
Svájcinéger
őstag
válasz
Svájcinéger #17351 üzenetére
Most olvasom, hogy a GTA V. PC-re még ki sem jött.
-
@rglaaf
veterán
válasz
tupacamaru #17354 üzenetére
ahogy mondod
-
@rglaaf
veterán
válasz
LackoMester #17352 üzenetére
okt1 zárt okt 4 nyilt
-
LackoMester
addikt
Mikorra is várható a BF4 Beta?
-
Svájcinéger
őstag
Megvetted ? Meg kéne néznem a gépigényét, bár a 4-nek elég durva volt. Anno a gyerek marha sokat tolta a Vice City-t, ha esetleg fejlesztenék talán elfutna rajt. Bár nekem sohasem jött be, főleg amelyik részen feka volt a főhős.
Busman: amúgy abban igazad van, hogy egy jobb VGA árából megvan a box kinecttel.
-
Mappa
addikt
válasz
busman #17343 üzenetére
Halkan tolok egy +1 a konzol teóriádra, hogy ne is lássák a többiek
pl. Én most a GTA 5 tolom Xboxon. Baromi jó szabadság érzet a köbön, nagyon szépen megcsinálták ahhoz képest, hogy nem next generációs konzol grafika ez.
Nálam gépre csak BÖF-ögő maradt semmi mással nem játszom rajta. Még annyi.. a célzást furcsa megtanulni konzolon de mint minden ez is elsajátítható.
VAN der BOSS - bocs de már nem tudom hanyadik
szúrja a szemem... egyelőre
-
Winne
nagyúr
válasz
Svájcinéger #17337 üzenetére
Szerintem a DLC-ig nincs értelme.
-
Svájcinéger
őstag
Majd szóljatok ha lesz valami info. Amúgy a prémiumnak már az elejétől fogva vannak kézzel fogható előnyei vagy csak ha jönnek a DLC-k ? Ha csak fegyverszínezést meg ilyen f@szságokat jelent a játékkijövetel pillanatában, akkor elgondolkoztató, hogy megvegye-e az ember.
-
busman
veterán
válasz
Svájcinéger #17333 üzenetére
Privát küldéshez gondolom be kellene...
-
Svájcinéger
őstag
válasz
LackoMester #17327 üzenetére
Gondoltam.
Busman: konzol ? Te tudod. Olvasáshoz nem kell bejelentkeznie.
Winnie: ha tudtok valami okosságot szóljatok. Most néztem konzolokszervízén, hogy 10390 a játék + 9990 a prémium szolgáltatás kód.
-
Winne
nagyúr
válasz
Svájcinéger #17326 üzenetére
Dettó nem tudom még én sem, mit csináljak, de ahogy ismerem magam nem fogok olyan drágán játékot venni én sem, főleg, hogy nincs sok időm játszani már. Meglátjuk mi lesz,a vak is azt mondta.
-
busman
veterán
válasz
Svájcinéger #17326 üzenetére
Én valószínű konzolra váltok,nem sok értelmét látom beletolni egy gépbe egy vagon lóvét.
-
Svájcinéger
őstag
válasz
LackoMester #17319 üzenetére
Visszatér Tupa, Busman, Lacko nem tudom mit tol majd:
Tupa: Nálad ok, mert Te öregebb vagy.
Winnie: addig már nem kell sokat aludni. Amúgy ahogy láttam az árakat, hát prémiummal nem lesz olcsó a gém. Bár inkább ezt veszem meg, mint a Ghostot vagy az is lehet, hogy kivárok egy-két napot és kivesézem a véleményeket.
-
Rusher
őstag
válasz
albert8 #17322 üzenetére
Aha AMD-s kulcs...nahát Én abból többet nem kérek, azóta is kapom a Bioshock kódot....rohadjanak meg, ezért is rühellem az AMD-t tetü egy cég...kupont többet soha, inkább kipengettem volna még 2-3 ezret a gémre és legalább meglenne csak hát visszapörgetni nem lehet.....
Én tuti nem veszem meg a BF4-et. Alig van időm játékra, így max olcsón nagyon akciósan. Marad bőven szerver BF3-ban is, néha amikor van időm meg kedvem jó lesz az is még egy darabig.
-
Mappa
addikt
válasz
Svájcinéger #17316 üzenetére
Üdv a klubban
-
albert8
veterán
válasz
LackoMester #17319 üzenetére
Én is igy vagyok vele, csak 3-5k körül veszem meg. Pl majd AMD-s kulcs formában.
-
tupacamaru
veterán
válasz
Én pont fordítva vagyok, nekem távolra kellene. 30 km-ről már egy buszt se látok meg.
-
Winne
nagyúr
válasz
Svájcinéger #17318 üzenetére
Október 1 talán, mintha ezt láttam volna utoljára.
-
LackoMester
addikt
Valószinűleg Lackó nem fog visszatérni, mert jelen van, de valószinűleg nem veszem meg ( BF4 ) 1ből a gémet a megjelenéskor, majd csak később valami okos formába. Ha lesz lehetőségem kipróbálni a BETA- t valószinűleg meglesem.
Esetleg még mindig megvan a Sapphire HD 6970- em ( cseere kártya- alig használt, kb. 2 hónapot ) baráti áron még mindig eleadó.
-
Winne
nagyúr
válasz
Most már pár nap és nyomathatjátok a bétát, akkor sokminden kiderül.
-
Svájcinéger
őstag
Melyik videóra gondolsz ? Én csak az aknavetőset néztem végig, az elég ütősnek tűnt. Elég fasza kis domokat lehet majd nyomni. Remélem felkavarja az állóvizet. Visszatér Tupa, Busman, Lacko nem tudom mit tol majd. Jó lesz ha nem egyedül kell játszanom, mert tegnap is majdnem agyfaszt kaptam. Néha úgy vagyok, hogy mi a fasznak vegyek kártyát, máskor a 7950-et is kevestelem.
F@szom. Most voltam szemészeten. Szemüveges leszek. Közelre kell
-
Mappa
addikt
Túl durván néz ki a BÖF4. főleg ez a multis videó. Most már nem azt mondom, hogy 'sanszos kevés lesz egy 7800 kártya neki' hanem totál biztos
beta teszt majd ide vagy oda.. én előre megmondtam lesz
-
Svájcinéger
őstag
Valakinek belga juhász (ezen belül malinois) kutyatenyésztő ismerőse ?
-
LamaCube
addikt
válasz
Lankadatlan #17304 üzenetére
Nincs az a pénz, hogy ezeket megtegyem.
Ennyit a gyurmagyurkákról. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Milyen egeret válasszak?
- Vicces képek
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Béta iOS-t használók topikja
- XMLTV EPG letöltő progi
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch 8 SM-L330 okosóra ajándék szövet szíjjal eladó!
- Lenovo Legion Slim 5 (16") gamer laptop makulátlan állapotban + Ajándék Logitech G502 egér!
- Dell Precision 7550 15.6 FHD Touch/Xeon W-10885M/64GB/512GB G4/Quadro RTX 4000 8GB WS tervező
- Dell Inspiron 5490 /i5-10210U/12GB/VGA MX230/512GB SSD/Új akku/Pár gomb nehezen érzékel néha/
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 4K Touch /i7-1165G7/16 GB Ram/512 GB SSD/ IPS
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés