- ldave: New Game Blitz - 2026
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
wollnerd
aktív tag
válasz
Janesz_20
üzenetére
Szia!
Én is szeretném a LÁEV pályát, viszont NEM lehet letölteni, akár be vagyok jelentkezve a Onedrive-ra, akár nem, mindig A honlapról a volt skydrive-os linkre kattintva a "Object moved to here."-et mondja, de amikor rákattintok "here" linkre, azt a hibát közli:
" Sajnos hiba történt
Gondok merültek fel a kiszolgálónkkal. A lehető leggyorsabban megpróbáljuk kijavítani a problémát. Próbálja meg pár perc múlva újból.
Ugrás a következőre: OneDrive "
Hát igen.... a link hivatkozásából ugyanis már előre is sejtettem hogy az lesz, mert: https://onedrive.live.com/servererror.aspx?cid=0b0c1016608d268b (A félkövéren kiemelt szövegrész miatt nagyon gyanús volt... Pfff...
Pedig már szét google-oztam már a LÁEV-et, sőt még Internet Wayback-oztam is... SEMMI!!!Szóval most mi van?? Már egyáltalán nem lehet az egyetlen oldaláról se letölteni?! Vagy valami "trükk" kellene?
Anno (pár éve) ki akartam próbálni a LÁEV-et, de miután a TS-be mindig kifagyott, hagytam...
De most az Openrails alá kipróbálnám, erre most sehol nem lelem az interneten...!! És időközbe persze eltűnt a merevlemezemről is...

(/IMG)[/L] [L:/dl/upc/2016-03/21/536753_phnogrejvko4lcze_laev3.jpg](IMG:/dl/upc/2016-03/21/536753_phnogrejvko4lcze_laev3.thumb.jpg)(/IMG)[/L]](//cdn.rios.hu/dl/upc/2016-03/21/536753_xz5bneglowv4znlp_laev2.thumb.jpg/800)
Új hozzászólás Aktív témák

- Okos Otthon / Smart Home
- World of Warships
- Battlefield 6
- Arc Raiders
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Az AI gáz: megfullad a Föld a fosszilis fogyasztástól
- További aktív témák...
- ROG Strix G513RC 15.6" FHD IPS Ryzen 7 6800HS RTX 3050 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- BONTATLAN! MSI RTX 5070 Ti 16G GAMING TRIO OC WHITE
- ÚJ BONTATLAN FÓLIÁS Xiaomi Redmi 8 4GB 64GB Dual-SIM,Független
- ÚJ BONTATALAN FÓLIÁS ASUS ZenFone Max M1 ZB555KL
- Asus Zephyrus G14 GA402RK - AMD Ryzen 7 6800HS - AMD Radeon RX 6800S - 24GB DDR5 - FHD IPS
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- iPhone 13 mini 128GB 100%(1év Garancia)
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 16" i9-13950HX 64GB RAM 1TB Nvidia RTX 3500 ADA 12GB 1 év gar
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest