Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
wollnerd
aktív tag
Sziasztok!
Valakinek nincs meg az Alacsony Tátrai Vasutak pályának a 2-es számú telepítője? (athv2.exe)
A http://szabjan.uw.hu/ oldalon az 1-es telepítőt, a 3-as telepítőt, sőt az activity pack-okat gond nélkül le tudom szedni de a 2-es telepítőt nem, halott a link. "A keresett oldal nem található az UltraWEB szerverén!"
Az interneten sehol máshol nem találtam, Internet Waybacknak nincs "lementve" a fájl.
Érdekel ez a fiktív, szlovák MÁV-os pálya, csak hát sajnos a 2-es telepítő pont a pálya textúráit tartalmazza és így enélkül a talaj kivételével minden szürke a pályán.
(Gond nélkül tölti be a pályát az Openrails, csak épp szürke minden a vonaton és a talajon kívül...)
Valakinek nincs meg a telepítő fájl, vagy feltelepítve a pálya és el tudná küldeni (vagy feldobni vhova) a textúrafájlokat?
Hálás lennék.
-
wollnerd
aktív tag
válasz
Janesz_20
üzenetére
Szia!
Én is szeretném a LÁEV pályát, viszont NEM lehet letölteni, akár be vagyok jelentkezve a Onedrive-ra, akár nem, mindig A honlapról a volt skydrive-os linkre kattintva a "Object moved to here."-et mondja, de amikor rákattintok "here" linkre, azt a hibát közli:
" Sajnos hiba történt
Gondok merültek fel a kiszolgálónkkal. A lehető leggyorsabban megpróbáljuk kijavítani a problémát. Próbálja meg pár perc múlva újból.
Ugrás a következőre: OneDrive "
Hát igen.... a link hivatkozásából ugyanis már előre is sejtettem hogy az lesz, mert: https://onedrive.live.com/servererror.aspx?cid=0b0c1016608d268b (A félkövéren kiemelt szövegrész miatt nagyon gyanús volt... Pfff...
Pedig már szét google-oztam már a LÁEV-et, sőt még Internet Wayback-oztam is... SEMMI!!!Szóval most mi van?? Már egyáltalán nem lehet az egyetlen oldaláról se letölteni?! Vagy valami "trükk" kellene?
Anno (pár éve) ki akartam próbálni a LÁEV-et, de miután a TS-be mindig kifagyott, hagytam...
De most az Openrails alá kipróbálnám, erre most sehol nem lelem az interneten...!! És időközbe persze eltűnt a merevlemezemről is...

(/IMG)[/L] [L:/dl/upc/2016-03/21/536753_phnogrejvko4lcze_laev3.jpg](IMG:/dl/upc/2016-03/21/536753_phnogrejvko4lcze_laev3.thumb.jpg)(/IMG)[/L]](//cdn.rios.hu/dl/upc/2016-03/21/536753_xz5bneglowv4znlp_laev2.thumb.jpg/800)
Új hozzászólás Aktív témák

- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen egeret válasszak?
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gumi és felni topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Indul a ChatGPT Health
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Mini PC
- További aktív témák...
- Eladó Apple iPhone 13 Mini 128GB / 12 hó jótállás
- Csere-Beszamitás! Playstation 5 Slim Disc Edition! Lemezes
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Új DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nemrég rutracker-en találtam egy magyar packos MSTS-et és abban volt az a pálya. Átmásoltam onnan a textúrákat és már minden ok.
(Gond nélkül tölti be a pályát az Openrails, csak épp szürke minden a vonaton és a talajon kívül...)