Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- hcl: Amúgy mi a terv?
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- bambano: Bambanő háza tája
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
peti9878
csendes tag
Hogy én milyen régen jártam erre... Gyerekek ti szoktatok néha napján olvasni?
Amennyi leírás létezik már mit hova kell tenni stb... Kérdezni még okés de ilyen alapvető dolgokat nem tudom ki hogy van vele de azért pár hsz-ben le lett írva hogy honnan lehet letölteni a pályákat meg az acthu-kat. Most úgy őszintén vissza olvasni nem szoktatok? Annyiszor le lett már írva mi honnan érhető el meg ugyebár itt van a google is ez is nagyon hasznos mivel 90%-ban megtalálja az ember azt amit keres. Elég rég voltam itt, de ahhoz képest no comment...
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Horgász topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Pánik a memóriapiacon
- Arc Raiders
- Bittorrent topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPad topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 5570 4K+ OLED Touch / i7-12800H 14C / 16-32G / 512G / RTX A2000 8G / IR FPR WS
- Dell Precision 7560 FHD / i7-11850H / 32G / 512G G4 / RTX A4000 8G / SCR WS tervező
- Alienware 16 Aurora - 16" 2560x1600 120Hz, Intel Core 7 240H, RTX 5060, beszámítás!
- Alpenföhn Ben Nevis processzorhűtő
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Amennyi leírás létezik már mit hova kell tenni stb... Kérdezni még okés de ilyen alapvető dolgokat nem tudom ki hogy van vele de azért pár hsz-ben le lett írva hogy honnan lehet letölteni a pályákat meg az acthu-kat. Most úgy őszintén vissza olvasni nem szoktatok? Annyiszor le lett már írva mi honnan érhető el meg ugyebár itt van a google is ez is nagyon hasznos mivel 90%-ban megtalálja az ember azt amit keres. Elég rég voltam itt, de ahhoz képest no comment...