Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
peti9878
csendes tag
Hogy én milyen régen jártam erre... Gyerekek ti szoktatok néha napján olvasni?
Amennyi leírás létezik már mit hova kell tenni stb... Kérdezni még okés de ilyen alapvető dolgokat nem tudom ki hogy van vele de azért pár hsz-ben le lett írva hogy honnan lehet letölteni a pályákat meg az acthu-kat. Most úgy őszintén vissza olvasni nem szoktatok? Annyiszor le lett már írva mi honnan érhető el meg ugyebár itt van a google is ez is nagyon hasznos mivel 90%-ban megtalálja az ember azt amit keres. Elég rég voltam itt, de ahhoz képest no comment...
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP - 99 hó garancia
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP - 120 hó garancia
- Crucial Pro 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow/Crystal switch
- ASUS ROG Cetra True Wireless Gaming fülhallgató új, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Amennyi leírás létezik már mit hova kell tenni stb... Kérdezni még okés de ilyen alapvető dolgokat nem tudom ki hogy van vele de azért pár hsz-ben le lett írva hogy honnan lehet letölteni a pályákat meg az acthu-kat. Most úgy őszintén vissza olvasni nem szoktatok? Annyiszor le lett már írva mi honnan érhető el meg ugyebár itt van a google is ez is nagyon hasznos mivel 90%-ban megtalálja az ember azt amit keres. Elég rég voltam itt, de ahhoz képest no comment...