Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- sziku69: Szólánc.
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
De, hogy mást is írjak.
Nem tudom ki de valamikor kérdezte a 4387-es hsz-ban, hogy milyen konfigot vesz a cégem. Nos, ilyet:
Irodai gépek:
Intel Dual Core 1,8 GHz LGA775 + i945G chipset LGA775 ATX + 1024 MB DDR II 667 brand + 200 GB SATA + 1,44MB + Codegen 300W ATX P4 + 6044L/6210L/6070L + DVD író + Genius SP-E200, bill., egér
Becsült költsége: ~80.000 Ft
Monitor:
17” LCD monitor ~44.000 Ft
Szoftver:
MS OEM Windows XP Prof Hu + OEM Office 2007 Pro HUN + NOD32 víruskereső 1évre
Becsült költsége: ~116.000 Ft
Összesen: ~240.000 FtNemrég jártam a pécsi MM-ban, windnézőben. Végre sikerült személyes kontaktust is létesítenem egy szívfájdítóan bugyirózsaszín példánnyal... Brutális.
Mellette volt egy fehér 1000H és egy fekete 904HD.Vélemény:
Az Asus-nak mérföldekkel jobb(nak tűnik) a tapipadja és a zsanérjai is szimpatikusabbak. Szorosabbak, míg az MSI "lötyögős"nek hat. De stabilan tart. Egyébként kicsit lustán indított 1-2 programot. Nálatok is így van, vagy ez a "bejáródás" után elmúlik?
Amúgy kicsi. Nagyon kicsi. Volt a soron egy Fu-Si Esprimo U9200 sub is, ~100E-ért, azért a + 5 cm látszik a kijelzőn...
A Wind tapija a vindóz szerint Sxnaptic volt, de szvsz inkább Sentellic, mivel a komplett synaptic beállítórész hiányzott, viszont mindkét scroll működött...
A billentyűzetet WordPad-del próbáltam - Office2007 próbaverzió volt rajt, de én voltam az első madár aki elindította, telepítőkód nélkül meg nem lehetett gépelni
- a billentyűzete kényelmes, akár 10 ujjas gépelésre is. ~1-2%-kal kissebbek a gombok, mint az EVO-mon.
A 10" kicsi, de még használható, igaz az Office2007 szalagja elég nagy részt foglal el, de megszokható.
Elgondolkodtam az Imibácsi féle AMD-s MSI PR210X-en is, de az már drága. Úgy érzem, jól megleszek majd a Wind-del. Majd, ha 1x meg tudom venni.
A felhasználás elsődleges célterülete szövegszerkesztés és nagy méretű táblázatok kezelése.Vessetek meg, de én egérnek ezt - illetve ilyesmit - fogok használni. Majd lefényképezem, ha ráérek. Volt kemény 2.700 Ft.
Új hozzászólás Aktív témák
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Robotporszívók
- Lexus, Toyota topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
- a billentyűzete kényelmes, akár 10 ujjas gépelésre is. ~1-2%-kal kissebbek a gombok, mint az EVO-mon.