Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• vadkörte

addikt

De, hogy mást is írjak.

Nem tudom ki de valamikor kérdezte a 4387-es hsz-ban, hogy milyen konfigot vesz a cégem. Nos, ilyet:
    Irodai gépek:
    Intel Dual Core 1,8 GHz LGA775 + i945G chipset LGA775 ATX + 1024 MB DDR II 667 brand + 200 GB SATA + 1,44MB + Codegen 300W ATX P4 + 6044L/6210L/6070L + DVD író + Genius SP-E200, bill., egér
    Becsült költsége: ~80.000 Ft
    Monitor:
    17” LCD monitor ~44.000 Ft
    Szoftver:
    MS OEM Windows XP Prof Hu + OEM Office 2007 Pro HUN + NOD32 víruskereső 1évre
    Becsült költsége: ~116.000 Ft
    Összesen: ~240.000 Ft

Nemrég jártam a pécsi MM-ban, windnézőben. Végre sikerült személyes kontaktust is létesítenem egy szívfájdítóan bugyirózsaszín példánnyal... Brutális. :C
    Mellette volt egy fehér 1000H és egy fekete 904HD.

Vélemény:
    Az Asus-nak mérföldekkel jobb(nak tűnik) a tapipadja és a zsanérjai is szimpatikusabbak. Szorosabbak, míg az MSI "lötyögős"nek hat. De stabilan tart. Egyébként kicsit lustán indított 1-2 programot. Nálatok is így van, vagy ez a "bejáródás" után elmúlik?
    Amúgy kicsi. Nagyon kicsi. Volt a soron egy Fu-Si Esprimo U9200 sub is, ~100E-ért, azért a + 5 cm látszik a kijelzőn...
    A Wind tapija a vindóz szerint Sxnaptic volt, de szvsz inkább Sentellic, mivel a komplett synaptic beállítórész hiányzott, viszont mindkét scroll működött...
    A billentyűzetet WordPad-del próbáltam - Office2007 próbaverzió volt rajt, de én voltam az első madár aki elindította, telepítőkód nélkül meg nem lehetett gépelni :D - a billentyűzete kényelmes, akár 10 ujjas gépelésre is. ~1-2%-kal kissebbek a gombok, mint az EVO-mon.
    A 10" kicsi, de még használható, igaz az Office2007 szalagja elég nagy részt foglal el, de megszokható.
    Elgondolkodtam az Imibácsi féle AMD-s MSI PR210X-en is, de az már drága. Úgy érzem, jól megleszek majd a Wind-del. Majd, ha 1x meg tudom venni.
    A felhasználás elsődleges célterülete szövegszerkesztés és nagy méretű táblázatok kezelése.

Vessetek meg, de én egérnek ezt - illetve ilyesmit - fogok használni. Majd lefényképezem, ha ráérek. Volt kemény 2.700 Ft.

Új hozzászólás Aktív témák