- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
válasz
stefanitsr
üzenetére
Én tisztában voltam vele, mit tud és arra is - a korábbi tulajok hozzászólásai miatt - hamar rájöttem, hogy fog még bővülni a felhasználási kör. Ahogy az ember vagy rákényszerül v. egyszerűen csak kézenfekvőbbnek tartja ezen elvégezni a melóját.
Speciel és tanulásra és munkára vettem én arra ez is bőven elég. Pl. megkértem már rá több mint egy hete az engedélyt, és szembe, kb 120 méterre van is egy számtechbolt, ahol lenne 1Gb SODIMM, de még nem raktam bele.
No nem azért mert lusta vagyok átmenni v. nincs pénzem rá, hanem eddig nem láttam szükségét. A kinyomtatott email itt csücsül a fiókban, első alkalommal ha úgy érzem szükség van rá, azonnal bepattintom. Csavarhúzót bárhol találok, 4 k-m meg csak lesz kp-ban.
Akkor kaptam agyvérzést, amikor megjelentek az első játéktesztek youtube-n, fórumban stb.
A Punto is elvisz mindenhová, de mégse visszük ki driftelni.
Szvsz nem hinném, hogy kényelmes lenne 14" alatt játszani bármivel (már amennyit én játszom, Midtown Madness, NFS U minden szökőévben)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- 3D nyomtatás
- "Krémes" kopogással és pajkos külsővel hódítana a Yunzii klaviatúrája
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- BestBuy topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Battlefield 6
- Nem tud dönteni a múlt és jelen közt az Epomaker billentyűzete
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- HP AI Laptop 15 - Intel Core Ultra 7 255U 16GB 1000GB 1 év garancia
- HP AI Laptop 15 - Intel Core Ultra 7 255U 16GB 512GB 1 év garancia
- Dell Precision 7550 i7-10850H 64GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- lMSI Sword 16HX B13VGKG 16" FHD+ i7-13700HX / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 2X 512GB SSD Legolcsóbb!!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Beszámítás! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával extrákkal hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL (ELKELT)
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest